|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
27.8.2011 13:51:28   
koka i po
ti si bas neka vesela zenica cim se ovako stalno grohotom smijes user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30451
27.8.2011 13:52:15   
Anoniman
noa hoću i ja pp sa tim sočnim detaljima, samo ti uradi copy paste user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30452
27.8.2011 13:54:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

ti si bas neka vesela zenica cim se ovako stalno grohotom smijes user posted image

trudim seuser posted image hebo one namrgođeneuser posted image ma samo nek se zdravo smjeha nikad dostauser posted image

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 30453
27.8.2011 13:55:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: noa

Tajra razleti se ti po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image nece kuca pobjeciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brinem se ja za kucu...
ta je uvijek u haosuuser posted image user posted image user posted image
vec za honorar...nece stranice da se same lektorisu...
sram ih bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30454
27.8.2011 13:55:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

noa hoću i ja pp sa tim sočnim detaljima, samo ti uradi copy paste user posted image

ama ti si bila u toku,sta se pravis ludauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30455
27.8.2011 13:56:29   
Anoniman

ama ti si bila u toku,sta se pravis ludauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja sam senilnauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30456
27.8.2011 13:57:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Tajra razleti se ti po RRuser posted image user posted image user posted image user posted image nece kuca pobjeciuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne brinem se ja za kucu...
ta je uvijek u haosuuser posted image user posted image user posted image
vec za honorar...nece stranice da se same lektorisu...
sram ih bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

e to je drugouser posted image zarada je u pitanju pa doviđenja nemoj da te zadrzavamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30457
27.8.2011 13:59:53   
R&T@
Nemoj jos dovidjenja, ziva bila...

mogu li prvo da izmahalam sta je to breskva "kuhala" na RR...

a da nisu kuhinjski neuspjesiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30458
27.8.2011 14:00:04   
Anoniman

ajde peri prozoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30459
27.8.2011 14:01:54   
koka i po
vi koje ste sijale(ako ste sijale) hajte tamo na temu o hitnim savjetimauser posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30460
27.8.2011 14:02:04   
Anoniman

Nemoj jos dovidjenja, ziva bila...

a da nisu kuhinjski neuspjesiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma nije Breskvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znas da je ona ''fina'' sa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image
ovo je na moj racunuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30461
27.8.2011 14:02:30   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image
reci, reci

nema danas od našeg rada ništa, a eto marina se žali kiša u danskoj sad će doći i kod nas šta mislite da se ja džaba ne srkletim oko prozorauser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30462
27.8.2011 14:04:20   
R&T@
Priznaj, pola ti se prastauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30463
27.8.2011 14:05:06   
R&T@

vi koje ste sijale(ako ste sijale) hajte tamo na temu o hitnim savjetimauser posted image

Ja ne sijem, ja samo kuhamuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30464
27.8.2011 14:06:11   
Anoniman

ajde peri prozoreuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

et vidiš već sam zaboravila
odoh prat prozoreuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30465
27.8.2011 14:07:26   
Anoniman
jok Breskva kiša ceuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30466
27.8.2011 14:08:11   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada nista ''dzusno'' nije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zamrla RR skroz user posted image user posted image user posted image doduse bilo je nesto sitno pa cu ti poslati ppuser posted image
Breskva sta hoces spavanje do podne je'' prednost zivota u zajednici'' vikendomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
koko kod tebe izgleda ponovo ona ''ma boli me uvo za sve''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haj pozuri... cekamuser posted image user posted image

amene vrat opet uscekouser posted image od nosanja ormara, stolova i svega onoga zasta sluzi m

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30467
27.8.2011 14:09:36   
koka i po

Ja ne sijem, ja samo kuhamuser posted image user posted image user posted image

naucim ja tebe svasta user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30468
27.8.2011 15:20:14   
R&T@
Ella, draga, mislimo na tebe...
Iskreno vjerujem da tebi uragan nista ne moze...
user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30469
27.8.2011 16:02:08   
Hanady RR
Pozdrav
da vam kratko mahnemo...
beba je imala turu cijelu noć i bilo je baš onako zezenuto...
al eto od jutrod u 10 nema je nikakoa...
ne jede baš perfektno al meni je najvažnija tečnost koju joj dajem pipetom ako je neće...

Samo lgi i pomalo s emazi doziva sve redom na maženjeuser posted image

Hvala svima na PP, sms porukicama mamam je cuuri sve rekla...
noćas dok sma je u sred kuhinje brčaka u bazenu rekla sma joj sada s etamo tete pitaju kako si da znaju da sjedim i plačem kraj dječijeg bazena u kuhinji bi sev poletile ovdje kod tebeuser posted image

uglavnom lakše je malo kad nema ture..brate juče me isprepadala...

ja krenula radove po kući još noćas i nit kad legoh nit kad jedoh i sehur smao vode i kafe popila...

hajd ereko da sredim malo pred bajraman...šta malo...kaže muž eto sad jiš mačak uzmi i malo okreči opetuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30470
27.8.2011 16:07:49   
nanika
Hanady drago mi je da je stanje bolje, samo neka nema temperature pa sve je lakse.
I moje oboje piju antibiotike, upaljeno grlouser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30471
27.8.2011 16:18:03   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: nanika

Hanady drago mi je da je stanje bolje, samo neka nema temperature pa sve je lakse.
I moje oboje piju antibiotike, upaljeno grlouser posted image

joj bate po ovim vrućinama antibiotici...
jutros je muž odveo na inekciju kaže na pedijatriji 30 djece na inekcijama user posted image
sve gnojna anginauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 30472
27.8.2011 16:18:53   
Hanady RR
Uh sve sam pregledla i porčitala...
tajrauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sličice su premdene...a torta svaršenauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 30473
27.8.2011 16:53:24   
Honey3
danuser posted image
Hanady drgo mi je da je cura bolje,ljubimo je puuuunouser posted image
Tajra slice su super,mala slavljenica bas prava princeza,a tooortauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 30474
27.8.2011 17:03:30   
Anoniman
Hanady ljubi mi puno žutku mojuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 30475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1217 1218 [1219] 1220 1221   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *