Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Joj ne mogu mala...nit vise zivaca imam ni snage majke mi...grijeh Bozji ali ja mrzim vikende, da sam kuci s njom....kad samo pomislim na njene obroke ja ne bih kuci isla... Nije to danas to je odavno vec, samo neki dan bolje neki gore ali nikad nije jela kako treba...nikad...po sat vremena to traje, drzi zalogaj i po 20minuta... Majke mi zivim za dan da trazi da jede i kad ce poceti normalno jesti...
Joj Lady u istoj smo gabuli Moj mene dribla kako hoce te hoce jesti te nece...pa jede e onda mu je muka...vruce mu je hladno mu je ma za poluditi A ovo drzanje zalogaja u ustima me dovodi do nervnog sloma...ja malo zagalamim e onda kao pocne zvakati ma sta zvace vise pojma nemam jer je sve u kasu stvorio Ludilo samo takvo
Joj Lady...kakav jagomir... uardi joj prvi jutranji urin i diferencjalnu krvnu lsiku iz prstića... samo da se smiriš...
ma mila...ja znam ti se sikiraš... al moraš tražiti uzrok toga...
ako dijete bude super zdravo što ja iskreno vjerujm...onda je to njen metabolizam...
mnjeja nešto...
ne kupuj liziguze nikako...danima... sokove ukinus skroz...
vidjet ćeš i bez toga s emože...
ja nisma 5 montea kupila u životu...i kad sma ih kupila namah sma s epokajala...jer su mi zeznule neki obrok njim...
neštp mjenjate, stvorite neke durge navike... al sve to nakon nalaza...
Isto, samo sto je moja duplo mladja....zgolja, cim ne jede dan-dva odmah se vidi na njoj... Mama je moja nije vidjela 7 dana, danas me pita kako ti jede, izgleda mi kao da je smrsala ...a to vidim i ja al sutim...u sebi tugujem...i onda ovako puknem...a mm samo pusti je, pa pusti, ma klinac pusti....
Ja bih voljela da hoce monte ali nece ni njega, ponudila vocni jogurt i da ga sama jede, pa nek ga bude svugdje, 2x psrt umocila u njega i kaze maki to, nece nana juca....jednostavno danas nece nista... Nema medjuobroka, nema grickalica, samo VODA i evo danas mlijeko...mama kaze da je patim sto joj ne dam sok, ili bar smoki da jede ...
Joj na to pusti se jezim majke mi...sta pusti vise kad vidim djete se istopi Jesi ti uzimala prolife ampule ja sam prije jedan mjesec uzela onaj paketic i davala mu jednu ampulu ujutru i tako 5 dana..Malo sam primjetila da je bolje jeo i onda opet sve na staro se vratilo Tacno razmisljam da mu od sutra ponovo ukljucim ne ide vise ovako
lady uradi nalaze, ankon nji ja bih ti savjetovala i da odeš na ORL neka pogleda krajnike... često treći krajnikm ili uvećana ova daa mogu dovesti do ovoga o čemu ti pirčaš...
sin moje zaove do treće godine izludio nas bukvalno jelom...nakon rješnih krajnika..evo dođemo u gazu da sakrivamo hljeb...on nakon ručak otvori hljebarnik i sav mi hljeb iščopa
Joj na to pusti se jezim majke mi...sta pusti vise kad vidim djete se istopi Jesi ti uzimala prolife ampule ja sam prije jedan mjesec uzela onaj paketic i davala mu jednu ampulu ujutru i tako 5 dana..Malo sam primjetila da je bolje jeo i onda opet sve na staro se vratilo Tacno razmisljam da mu od sutra ponovo ukljucim ne ide vise ovako
a zašto prolife
mislim na taj učinak...
pa lady probaj... ovo ne može biti loše kao ima i ovaj učinak...
prica nama gazdarica-ona i njena kcerka su svog unuka-sve mrsav,mrsav,ajd da se udeblja,mali sta je spomenuo one bi stvorile,sad mali ima 8-9 godina i bas je debeo,i ona kaze da se pokajala,i da bi voljela da je puno mrsaviji
Jutro i od nas Mama poranila, spremamo se na vikendicu, pakujem bazencic, a ova mala kako ga je snimila ne da se smiriti, kao na iglama je, tjera nas iz kuce ne bi li ona prije mogla da se brcka. Lopov mali
Aj Lady pa Lana nam se jos muci sa slabim apetitom, bas mi je zao. Koliko nas dugo nije bilo mislila sam da se sredilo i to Moja rodica je malom koji isto tako pravi probleme oko jela ukljucila neki multivitaminski sirup koji otvara apetit. Kada ga je poceo piti situacija je bila malo bolja, ali evo ovih dana je opet odlucio da ne jede, kazu hoce samo nesto slatko Znam da nikad nije imala onaj apetit kojem si se ti nadala, ali mozda je do ovih vrucina sad trenutno, i nama dode pa ne mozemo jesti po cijeli dan
iskljucivo mlijeko pije...nix voda..nix caj
za sad nista nije ni jeo osim mlijeka...jedino sto me tjesi sto je jos na hippu...pa kontam da ga to drzi.
eto...sta da vam kazem...svaki savjet je dobrodosao...ovo nam je druga temp. u zivotu...hvala bogu pa je on hrabrica...ne place ni kad ga tusiram ni masiram ( e da alkoholom sam mu skidala temp.) tj 50 vode 50 alkohola i to dobro djeluje...pravo se ohladi
Obloge, tusiranje, ali ne kvasiti glavu i ne mijesati sirupe... Nadam se da ce Andrej uskoro biti bolje Kod mene malena nece da popije Paracetamol sirup, nema sanse, ali zato Panadol popije bez problema, jesi ti pokusavala promijeniti sirup.
Obloge, tusiranje, ali ne kvasiti glavu i ne mijesati sirupe... Nadam se da ce Andrej uskoro biti bolje Kod mene malena nece da popije Paracetamol sirup, nema sanse, ali zato Panadol popije bez problema, jesi ti pokusavala promijeniti sirup.
nisam mijenjala...nece na usta nista sem mlijeka...vidjecu da mu skidam ovu "nizu" tusiranjem, a ostavicu cepice ako mu opet skoci na 39...sta cu
joj meni je svaka temperatura ko prva,blokiram i nista ne znam
stavi mu kadicu i nek se brcka ako mu je glava topla a ostatak tijela hladan masirati da se izjednaci
sirup-mi dajemo spricom onom sto dodje uz panadol ,i spricam u obraze,stisnemo usta da ne moze izbaciti
Meni je licno od svega najbolje i najsigurnija sam sa sircetom. Ni moja nije imala puno temperatura u zivotu, ali 2 su bile bas visoke i sirce mi je bas pomoglo i to je bilo u onom periodu kada sam kupovala paracetamol i nista nije djelovao. A razblazeno sirce na carapice je spas, majke mi... Nadam se da ce mama brzo otjerati temperaturu
Evo sad opet spava...sad sam mu rektalno mjerila...38,1...to je, je li tako, 37,5 ispod pazuha...ma i ja se izgubim kad je moje dijete u pitanju...hebiga to je normalno...
je je to je 37.5 mada neko od mojih poznanika odbija od 0.5-0.1 stepena cak al mi smo u skoli ucili 0.5
i to sto kazes
sta vi mislite o ovom alkoholu...sto s njim skidam? dobro djeluje a znam da se za bebe nepreporucuje...a kontam da on vise nije toliko mali...sta mislite??