Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo žute moljaka za klepe... sad po ovoj vrućini ja njoj moram kurlatat
Tajra malecke su predivne i tortica je . Ma nece meni uragan nista InshAllah vjerninku je smrt samo preseljenje na bolje. U PMS-u sam i ovaj RR mi se nekad ucini ko skup kakvih tih tvojih prvacia tajra . Hanady samo nek rucka malena za nas majke nije nista razvit koju jufku ti si prava vrijednica divim ti se . svim nasim bebarama. Koko sretno s uhom sve najbolje ti zelim.
Vecer... Nemojte se cuditi kisi nocas i a sam bila vrijedna ko i ostale ,prala prozore,zavjese,prasina,usisavanje,posteljine,kolac,rucak i najvaznije 5 masina vesa popeglala i vjerujte vec sam ko slomljena gotov za kreveta,moji malo odveli A da vidi neke svatove pa ce doci na kavu...ostaje jos kupanje i kupatilo i gotovo... Antonio m se danas za 2 sata 4 put upisao u gace,kriza je,sjedio malo na solji ali nista... Mene glva boli ,afte po grlu ogromne,e jesi se mala golisila citavo ljeto Hanady misa mu da nemaju kakve baje u grlu,nadam se da ce sve biti ok Tajra super ste na sliki,ona treca za moje oci najvise prija salim se,sve su super Mya kako je Minja,jeste uspjeli ikad snimiti magnetnu KOko ne daj se ovo vrijeme varljivo najlakse se prehladiti ,ja sam se dobra 4 mjeseca od grla odmorila sad opet,njsmjesnije mi sto me navecer manta da li od umora da li od tlaka,ne znam ujutro ustajem normalna i noa,Breskva vidi li se i kroz vase prozore napokon ko i kod mene
malac spava vec dugooo,bili smo malo vani,izmorio se na auticu,strah me da od tolikog guranja ne smrsa ,sav je mokar bio,pa se poslije spusto niz jedno brdasce nece kuci
imali smo scenu danas,al to sam se pozalila na temi o dvogodisnjacima
Hanady nadam se da ce Farah brzo ozdraviti Tajra slike su vam super i moj djecak se propoganio, stvarno treba puuno strpljenja , dovede me u situaciju da vise ne znam sta napraviti, prije bi me saslusao a sad cim mu pridjem baca se i vristi i to me najvise živcira.. ne da mi ni minut da mu pokusam nesto reci al hajd strpljenja i proci ce puno prica i sve sto radi pokusava mi objasniti a to toliko smijesno zvuci..
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Uh marijanna to mi je histerisanje poznato itekako...i onda nesto provali lijepo i ne dobije po guzi Ima li kakav dobar film,kolektivno smo se okupali,A u krevet sad legao,bas sam umorna...ako nema film ima sta drugo a moja Tajra svaki dan mi je aktivan kuca,posao,kuca a subotu za generalno iskoristim e obecajem sutra cu pokusati odmarati,brate nek me ne cudi mantanje....
poslusaj Marijanu vidis kako ona pametno zbori ,ja moram ici film trazit moj muz vec odavno spava
Hello... Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam... Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo... Eto zao mi je, morala sam....
Hello... Meni dan grozan danas...moje dijete danas na vodi i cistom mlijeku...dorucak jedva, rucak moozda 5 kasika...poslije spavanja nista, cak ni voce...tako da se svekar spremio i u 8 isao kupit salamu ne bil pojela....i to jedva...nekoliko zalogaja i opet mlijeko, uvukao joj se stomacic, majko draga ...okupala je i uspavala oko pola 10 i maloprije se probudila ne spava , sad sam je opet jedva uspavala...Cijeli dan vristim na nju, nemoguca je, sve mi namjerno radi, cijeli dan samo place i kenjka za svaku glupost...grozna sam... Teta je juce defnitivno otisla, i to mi je dodatni sjeb, idemo sve nanovo... Eto zao mi je, morala sam....
daj nemoj se sikirat toliko
danas je bilo prevruce mozda je zbog toga,a opet bar je nesto jela,pa 5 kasika 5 kasika pila je mlijeko i ono je hranjivo
pusti je nek dobro izgladni,nek ne jede par sati nista
ja to na dane uradim,on ustane ja ne dajem niti nudim a nikakvih gluposti nema na stolu,mozda tad tek pocenem pravit rucak(mada se za njega uvijek nesto nadje)nakon nekog vremena dijete samo trazi,dodje i kaze-mama njam njam i jede bilo sta
Joj ne mogu mala...nit vise zivaca imam ni snage majke mi...grijeh Bozji ali ja mrzim vikende, da sam kuci s njom....kad samo pomislim na njene obroke ja ne bih kuci isla... Nije to danas to je odavno vec, samo neki dan bolje neki gore ali nikad nije jela kako treba...nikad...po sat vremena to traje, drzi zalogaj i po 20minuta... Majke mi zivim za dan da trazi da jede i kad ce poceti normalno jesti...
a drugo...ja sa tvojom brigom nebih bila daleko d aodem dotkrou...uardi nlaze djetetu, porvjeri opšte stanje, posvajetuje sa sa pedijatrom...ako ništa aono d amsiriš brigu....
dalje tetau si rješila ia biće bolje...
nemoj se toliko sikirati...mislim ja znam sve se ''stelembači'' čovjeku al to nije vrijedno tvojih živaca....
znam d aje nemirna...sve su nemirne sada...me joj je rvuće, em je dijete ženo...pa šta im je posao nego nama vadit živce...
opusti s emalo...
vece Lady misa mu vise i ta nejelica,Lana ima kila kao i moja E a moja E nekad mete sve a nekad ni da primirise,jos tvoja Lanci hoce mliiiijekooooo a moja ni pih jedan ali ne se brinuti,moja starija curica kad je bila mala ma nista nije jela sa apetitom nego samo koliko joj nazor naguram a narasla zdrava hvala Bogu, a kad je u skolu krenula projela se pravo, a sad mashallah,jede vise od mene samo sto je sportista pa je mrsava, ustvari taman super zdgodna
I planirala sam aBd, odmah u pon... Da trazim uputnice za nalaze...nikad joj nisam krv kontrolisala sad cu i urin... Draga Hanady, nisu vrucine bile u martu-aprilu...sa ovim se ja borim mjesecima....ko nije gledao kad ona jede ne moze ni vjerovati... Al hajd... Evo opet sam oplakala pisajuci, heh smrsat cu joj dodatno... Eto znas sama, ti kojoj djeca SVE jedu koliko zalis kad nece a zamisli da ti tako ne jedu (ne daj Boze) mjesecima.... Kaze muz kad cemo drugo - ne pada mi na pamet (osim ako neplanirano se desi) dok se Lana ne osamostali...bih u Jagomiru zavrsila....