|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.8.2011 0:05:35   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Lady26

Joj ne mogu mala...nit vise zivaca imam ni snage majke mi...grijeh Bozji ali ja mrzim vikende, da sam kuci s njom....kad samo pomislim na njene obroke ja ne bih kuci isla...
Nije to danas to je odavno vec, samo neki dan bolje neki gore ali nikad nije jela kako treba...nikad...po sat vremena to traje, drzi zalogaj i po 20minuta...
Majke mi zivim za dan da trazi da jede i kad ce poceti normalno jesti...user posted image user posted image user posted image

Joj Lady u istoj smo gabuli user posted image user posted image Moj mene dribla kako hoce te hoce jesti te nece...pa jede e onda mu je muka...vruce mu je hladno mu je ma za poluditiuser posted image A ovo drzanje zalogaja u ustima me dovodi do nervnog sloma...ja malo zagalamim e onda kao pocne zvakati ma sta zvace vise pojma nemam jer je sve u kasu stvoriouser posted image
Ludilo samo takvo user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30501
28.8.2011 0:07:25   
Hanady RR
Joj Lady...kakav jagomir...
uardi joj prvi jutranji urin i diferencjalnu krvnu lsiku iz prstića...
samo da se smiriš...

ma mila...ja znam ti se sikiraš...
al moraš tražiti uzrok toga...

ako dijete bude super zdravo što ja iskreno vjerujm...onda je to njen metabolizam...

mnjeja nešto...

ne kupuj liziguze nikako...danima...
sokove ukinus skroz...

vidjet ćeš i bez toga s emože...

ja nisma 5 montea kupila u životu...i kad sma ih kupila namah sma s epokajala...jer su mi zeznule neki obrok njim...

neštp mjenjate, stvorite neke durge navike...
al sve to nakon nalaza...

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30502
28.8.2011 0:09:50   
Lady26
Isto, samo sto je moja duplo mladja....zgolja, cim ne jede dan-dva odmah se vidi na njoj...
Mama je moja nije vidjela 7 dana, danas me pita kako ti jede, izgleda mi kao da je smrsala user posted image ...a to vidim i ja al sutim...u sebi tugujem...i onda ovako puknem...a mm samo pusti je, pa pusti, ma klinac pusti....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 30503
28.8.2011 0:12:57   
Lady26
Ja bih voljela da hoce monte ali nece ni njega, ponudila vocni jogurt i da ga sama jede, pa nek ga bude svugdje, 2x psrt umocila u njega i kaze maki to, nece nana juca....jednostavno danas nece nista...
Nema medjuobroka, nema grickalica, samo VODA i evo danas mlijeko...mama kaze da je patim sto joj ne dam sok, ili bar smoki da jede user posted image ...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30504
28.8.2011 0:14:36   
Dida79
Joj na to pusti se jezim majke mi...sta pusti vise kad vidim djete se istopi user posted image Jesi ti uzimala prolife ampule ja sam prije jedan mjesec uzela onaj paketic i davala mu jednu ampulu ujutru i tako 5 dana..Malo sam primjetila da je bolje jeo i onda opet sve na staro se vratilo user posted image Tacno razmisljam da mu od sutra ponovo ukljucim ne ide vise ovako

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30505
28.8.2011 0:15:10   
Hanady RR
lady uradi nalaze, ankon nji ja bih ti savjetovala i da odeš na ORL neka pogleda krajnike...
često treći krajnikm ili uvećana ova daa mogu dovesti do ovoga o čemu ti pirčaš...

sin moje zaove do treće godine izludio nas bukvalno jelom...nakon rješnih krajnika..evo dođemo u gazu da sakrivamo hljeb...on nakon ručak otvori hljebarnik i sav mi hljeb iščopa

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30506
28.8.2011 0:16:10   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

Joj na to pusti se jezim majke mi...sta pusti vise kad vidim djete se istopi user posted image Jesi ti uzimala prolife ampule ja sam prije jedan mjesec uzela onaj paketic i davala mu jednu ampulu ujutru i tako 5 dana..Malo sam primjetila da je bolje jeo i onda opet sve na staro se vratilo user posted image Tacno razmisljam da mu od sutra ponovo ukljucim ne ide vise ovako

a zašto prolifeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 30507
28.8.2011 0:20:22   
Dida79
Tako nam je pedijatrica rekla kao da mu malo procisti organizam i otvori apetiti

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30508
28.8.2011 0:22:04   
Hanady RR

Tako nam je pedijatrica rekla kao da mu malo procisti organizam i otvori apetiti

čuj...fakat nisma znala...user posted image piši ovo tamo na temu o apetitu i imuniteteu...user posted image

mislim na taj učinak...

pa lady probaj...
ovo ne može biti loše kao ima i ovaj učinak...

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 30509
28.8.2011 0:25:25   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

čuj...fakat nisma znala...user posted image piši ovo tamo na temu o apetitu i imuniteteu...user posted image

mislim na taj učinak...

pa lady probaj...
ovo ne može biti loše kao ima i ovaj učinak...

Evo ove sam ja uzimala http://www.centar-zdravlja.net/proizvodi-za-zdravlje/dodaci-prehrani/prolife-suspenzije-966/napomene/#title

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30510
28.8.2011 7:43:40   
mala86
jutrooo user posted image user posted image user posted image

nista se nisam naspavala!a malac u 7.15 me zove user posted image ,al zaspo je malo iza 8 pa sam i ocekivala

lady majke mi ja se nasikira citajuci ovo tvoje user posted image !jesi probala da joj ukljucis b complex user posted image ima onaj granualama,razmutis joj u soku,caju!ako djeluje na nas i na njih ce

prica nama gazdarica-ona i njena kcerka su svog unuka-sve mrsav,mrsav,ajd da se udeblja,mali sta je spomenuo one bi stvorile,sad mali ima 8-9 godina i bas je debeo,i ona kaze da se pokajala,i da bi voljela da je puno mrsaviji

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 30511
28.8.2011 7:54:58   
Meri29
Jutro i od nasuser posted image Mama poranila, spremamo se na vikendicu, pakujem bazencic, a ova mala kako ga je snimila ne da se smiriti, kao na iglama je, tjera nas iz kuce ne bi li ona prije mogla da se brcka. Lopov maliuser posted image

Aj Lady pa Lana nam se jos muci sa slabim apetitom, bas mi je zao. Koliko nas dugo nije bilo mislila sam da se sredilo i to user posted image Moja rodica je malom koji isto tako pravi probleme oko jela ukljucila neki multivitaminski sirup koji otvara apetit. Kada ga je poceo piti situacija je bila malo bolja, ali evo ovih dana je opet odlucio da ne jede, kazu hoce samo nesto slatkouser posted image Znam da nikad nije imala onaj apetit kojem si se ti nadala, ali mozda je do ovih vrucina sad trenutno, i nama dode pa ne mozemo jesti po cijeli dan

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30512
28.8.2011 7:55:27   
Anoniman
jutro
Andrej mi ima temp. od jucer...sinoc 39,3 pa smo je oborili na 37,8...evo jutros opet 38...a mi "izbjeglice" kod muzeve sestre (parket nam se radi) tako da sam svauser posted image user posted image user posted image user posted image

nema sanse da mu sirup dam...pljuje odmah...elem, uspjevala sam mu samo cepice dati

iskljucivo mlijeko pije...nix voda..nix caj

za sad nista nije ni jeo osim mlijeka...jedino sto me tjesi sto je jos na hippu...pa kontam da ga to drzi.

eto...sta da vam kazem...svaki savjet je dobrodosao...ovo nam je  druga temp. u zivotu...hvala bogu pa je on hrabrica...ne place ni kad ga tusiram ni masiram ( e da alkoholom sam mu skidala temp.) tj 50 vode 50 alkohola i to dobro djeluje...pravo se ohladi

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 30513
28.8.2011 8:01:45   
Meri29
Obloge, tusiranje, ali ne kvasiti glavu i ne mijesati sirupe... Nadam se da ce Andrej uskoro biti boljeuser posted image Kod mene malena nece da popije Paracetamol sirup, nema sanse, ali zato Panadol popije bez problema, jesi ti pokusavala promijeniti sirup.

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30514
28.8.2011 8:06:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Meri29

Obloge, tusiranje, ali ne kvasiti glavu i ne mijesati sirupe... Nadam se da ce Andrej uskoro biti boljeuser posted image Kod mene malena nece da popije Paracetamol sirup, nema sanse, ali zato Panadol popije bez problema, jesi ti pokusavala promijeniti sirup.
nisam mijenjala...nece na usta nista sem mlijeka...vidjecu da mu skidam ovu "nizu"  tusiranjem, a ostavicu cepice ako mu opet skoci na 39...sta cu

Tenkju u svakom slucajuuser posted image

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 30515
28.8.2011 8:14:39   
mala86
dadada user posted image

joj meni je svaka temperatura ko prva,blokiram i nista ne znam

stavi mu kadicu i nek se brcka
ako mu je glava topla a ostatak tijela hladan masirati da se izjednaci

sirup-mi dajemo spricom onom sto dodje uz panadol ,i spricam u obraze,stisnemo usta da ne moze izbaciti

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30516
28.8.2011 8:15:41   
Meri29
Meni je licno od svega najbolje i najsigurnija sam sa sircetom. Ni moja nije imala puno temperatura u zivotu, ali 2 su bile bas visoke i sirce mi je bas pomoglo i to je bilo u onom periodu kada sam kupovala paracetamol i nista nije djelovao. A razblazeno sirce na carapice je spas, majke mi... Nadam se da ce mama brzo otjerati temperaturu user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30517
28.8.2011 8:24:59   
R&T@
Bjezi, temperaturo, od naseg Andrejauser posted image
user posted image user posted image user posted image

Lady, ne znam sta da ti kazem, pa ti saljem zagrljaj

user posted image user posted image

Meri29, sretno u bazencicuuser posted image
Najavljuju pogorsanje vremena, pa se cuvajteuser posted image

Mala86, user posted image user posted image user posted image user posted image
evo zajedno cemo zijevati...

I da, dobro jutrouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 30518
28.8.2011 8:27:46   
Anoniman
mala, sve to radim...i sirup sam tako pokusala (panadol) al on opet pola pljune...pa onda nikad nisam sigurna koliku je dozu popio...a to mi je najgore...pa sam odlucila samo cepice (lupocet)

Evo sad opet spava...sad sam mu rektalno mjerila...38,1...to je, je li tako, 37,5 ispod pazuha...ma i ja se izgubim kad je moje dijete u pitanju...hebiga to je normalno...

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 30519
28.8.2011 8:27:50   
Meri29
Ej to, pa neka je vala malo, ostavicemo bazencic onda kod kuce... A ko ce to objasniti ovoj maloj user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30520
28.8.2011 8:30:17   
mala86

IZVORNA PORUKA: dadada

Evo sad opet spava...sad sam mu rektalno mjerila...38,1...to je, je li tako, 37,5 ispod pazuha...ma i ja se izgubim kad je moje dijete u pitanju...hebiga to je normalno...

je je to je 37.5 mada neko od mojih poznanika odbija od 0.5-0.1 stepena cak
al mi smo u skoli ucili 0.5 user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30521
28.8.2011 8:31:02   
R&T@
Dadado, danju je uvijek lakse s temperaturom...
Lezi i ti dok on spava, razumijet ce domaciniuser posted image

Meri29, daj Boze da sad dopusti da bazencic ostaneuser posted image user posted image
Ponesite ga...moze se "brckati" i u praznomuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30522
28.8.2011 8:33:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Dadado, danju je uvijek lakse s temperaturom...
Lezi i ti dok on spava, razumijet ce domaciniuser posted image

Meri29, daj Boze da sad dopusti da bazencic ostaneuser posted image user posted image
Ponesite ga...moze se "brckati" i u praznomuser posted image

gotovo je sad...popila sam fukauser posted image user posted image
svi spavaju sem mene i papigeuser posted image

rekla sam mm da on sad spava...ja cu popodne...nekako da se mijenjamo

hebem ti parket...da se barem nov postavlja, nego krpamo stariuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30523
28.8.2011 8:36:10   
R&T@

hebem ti parket...da se barem nov postavlja, nego krpamo stariuser posted image user posted image user posted image

Nemoj tako...
bit ce ti lakse sto nije nov kad se A. pouser posted image na njega user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30524
28.8.2011 8:45:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

Nemoj tako...
bit ce ti lakse sto nije nov kad se A. pouser posted image na njega user posted image

i to sto kazesuser posted image

sta vi mislite o ovom alkoholu...sto s njim skidam?
dobro djeluje
a znam da se za bebe nepreporucuje...a kontam da on vise nije toliko mali...sta mislite??

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1219 1220 [1221] 1222 1223   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *