Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Jutro ja sam evo slomljena jučer sam našla sebi posla pa ko izluda trljala tajra šta bi s tebe, uradil ti šta po kući
dadada nadam se da će Andrej biti bolje, samo prati tem. i malo pogledaj grlo ako je upala znaš onda moraš gosp. dr. po antibiotik.. Moj A voli sirupe a najviše panadol zbog one šprice, te je ja čuvam za svaki sirup i one ružne čajeve od luka samo mu uguram špricu i u sek. istisnem te vidim samo promjenu na licu (gađenja) ali popije a parket....ma on će da šljašti bolje nego nov, to je prednost parketa uvijek ga možeš uradit da dobro izgleda.
Meri uživaj na vikendici,
pozz mala86 dug je dan lezi sad i spavaj ...Mene moj A pusti da spavam nisam ga to učila , ustane i igra se sam dok ja ne ustanem ali zato kad vidi da sam jedno oko otvorila gotovo je...i kad negdje odemo ako mu npr. djed spava, on njega ne dira samo sjedi pored njega i čeka da se probudi čak tiho i priča.
krenula da vas iscitam, pa da se javim i moj mali veliki djecak, me izgura, kaze : Didi ti mama, puti Dadi miki mausa i ja se moradoh maknuti ...Bili smo jucer u Fojnici, fino nam bilo, V. uzivao, danas odmaramo, a veceras putujemo kod moje mami ...e odoh sad probati da sta procitam , pa se pisemo
dobrica je prava, jučer mi jeli puding on poče da sklanja prazne zdjelice i sve ih poslagao u frižider ...Imam jedan prijedlog za vas hajde sad svaka da napiše sve pozitivne strane svog djeteta, samo kukate na djecu i ja sam ista bila ali kako sam počela raditi sa djetetom koje ima autizam i autoagresiju tek vidim šta je problem i zato sad gledam sve dugačije...
bebacha dobrodošla ni ja ne znam šta se sve dešavalo ja samo bahnem na RR
Hvala Bogu dragom, zdrava je i normalna... ali ja jedva skontah cime da se pohvalim
-prica, prica...i sve razumijemo -sama jede sto hoce i kad hoce -rijesili smo se i nocne pelene -nicega se ne boji -ne budi se nocu i spava u sobi s sestrom -voli kolica (koja ja nemam ) -isprati me bez placa na posao -ne histerise u prodavnicama (ne vise ) -sama sjeda u autosjedalicu -super se penje i silazi niz stepenice (a meni srce stane )
Breskva, kad sve napisah skontah da nemam bebu vec djevojcicu
moja tajra vidš li ti koliki je to spisak a ima sigurno još toga...baš velika djevojčica, kako brzo rastu...svaki dan iznenadim se nečim novim jučer sam mu rekla da nešto uradi ne sjećam se šta, kaže on meni "mama to je nemoguće"
jutro. Lady razumijem te potpuno i znam kako vam je nije ni kod nas bolje . Mery Andrejevic nedaj se mili , bem ti ture brzo ozdravljenje Tajra , pusa curama lijepim Hanady kako tvoja cura Ella-H Tekja pozdrav a pusa vedi lijepom mALA86 Moji momci vani kod nas bas zahladnilo osvjezilo milina dihat
Jutro Dadada zelimo da turica brzo spadne i da se vise ne vraca Lady draga... Ne znam sta da ti kazem... Evo jedan ... Moja prijateljica hvali sirup imunoglukan,kaze super i za imunitet i za apetit,pa eto... Moji decki otisli na dorucak,spavali smo svi do 10,ljepota od zivota
Jutro...ili Dan... Danas sam kao malo bolje volje ali nista idealno Doruckujem super dijetalni dorcak, i cekam kafu...jeeeeeeeedva sam umolila mm da ustane sa Lanom jutros, nisam se mogla pomjeriti...zaspala oko 2 sinoc Zato mi je 58475958745x usla u sobu i maaaaaaaaaamaaaaaa , pa legne pa se mazi, pa hajde mama pusti ovo, pusti ono a tata s njom Kako su djecica jutros?
moja tajra vidš li ti koliki je to spisak a ima sigurno još toga...baš velika djevojčica, kako brzo rastu...svaki dan iznenadim se nečim novim jučer sam mu rekla da nešto uradi ne sjećam se šta, kaže on meni "mama to je nemoguće"
noa čekam tvoj spisak ti najviše kukaš
sad ja ispadoh grozna majka ccc Noa od rođenja prespava cijelu noć
Je, juce iako je trebala biti do 01. znaci do srijede-eventualno do kraja sedmice...Eto kaze izasla mi je u susret i ostala i ovih 10 dana , a ja KOZA, OVCA njoj ponudim da ostane do kraja mjeseca da primi cijelu platu...eto... Kaze ako nemam nikoga ona bi pokusala da se organizuje i da mi dodje u pon cuvati Lanu, ja prevrnula...ne treba hvala, TETU NIJE PROBLEM NACI... Voli je neba, puno je voli bla bla bla, i samo joj je mahnula, cak ni poljubac - pa gdje ta silna ljubav?! Al nije bitno... Idem danas aBd kod prijateljice, na kafu, da malo Lana ih upozna...a zvanicno ce je cuvati od cetvrtka aBd...ja ne radim ova 3 dana, citaj morala uzeti godisnji
ja sam bas , A. ima temperaturu od petka, sve 39-40, jedva smo mu skidali sa cepicima i tusiranjem ,odedemo ga jutros na Otoku, kad gnojna angina, oko pocrvenilo konjuktivitis, dobili smo Ospen i kapi za oko ( nije mu dala pencilin injek. jer nikada nije primio, a ovo mu je i prvi put da pije pencilniski sirup, valjda nece biti reakcije).On nista nejede, samo pije sok i vodu .Ja moram otvoriti bolovanje, a 01.09. je trebao promjeniti vrtic i oko toga se sad sekiram, bas sam
Je, M ide sutra u Kekec da se raspita oko upisa i briseva, ako sam dobro skontala od cetvrtka bi trebala u vrtic, tako nesto... Meni je to super rjesenje, ali ne sad kad nastupa zima...ne znam, mozda ja grijesim sto opet dajem teti L. ali aBd an proljece defintivno upisujem u vrtic...imat ce vise od 2god i kusur mjeseci...
U 12 mu je opet skocila na 39,2...cepici, tusiranje...trljanje alkoholom...evo sad spada
Noa, odvescu da sutra kod dr.Mire...da mu prije nego sto ukljuci antibiotike uradi krvnu sliku...jer znam da to ovi u Dz nece uraditi...odmah ce mu antibiotike dati...a ako kaze da je gnojna angina svakako cu ga testirati na mono
U 12 mu je opet skocila na 39,2...cepici, tusiranje...trljanje alkoholom...evo sad spada
Noa, odvescu da sutra kod dr.Mire...da mu prije nego sto ukljuci antibiotike uradi krvnu sliku...jer znam da to ovi u Dz nece uraditi...odmah ce mu antibiotike dati...a ako kaze da je gnojna angina svakako cu ga testirati na mono
dadada bas mi je zao da nam drugar ima turu.
ja ne bih stavljala alkohol odnosno trljala iz vise razloga,
alkohol naglo snizava temperaturu sto naravno nije dobro, takodje isparavanja nisu dobra za malu djecu, kao sto ti meri rece sirce ti je najpouzdanije ali ja ga npr stavljam na nogice i to 1/3 sirce, 2/3 voda e sada ti vidi, ovo ti je samo moja sugestija.
a nalaze, trazi crp da ti urade pored krvne slike jer pod temp moze krvna slika biti lazno izmjenjena...a uradi i urin svakako.
dusica moja da brzo prodje
a bebacha jeste nasli pionirski juce
ova breskvica ima super prijedloge, ja kad saberem i oduzmem ispade da imam super djecu, evo sve kucam u drvo...
a ja sam skontala za apetit su ovi svi sirupi ubleha, Luka ni sa jednim nije bolje jeo. b kompleksa se bojim iskreno jer znam nekoliko djece koja su se razdebljala od njega i to bas, bas.
rodjak od mm je bio mrvica mrsav kao Luka i baka ga kljukala b kompleksom i sad je ogroman covjek.
ja sam bas , A. ima temperaturu od petka, sve 39-40, jedva smo mu skidali sa cepicima i tusiranjem ,odedemo ga jutros na Otoku, kad gnojna angina, oko pocrvenilo konjuktivitis, dobili smo Ospen i kapi za oko ( nije mu dala pencilin injek. jer nikada nije primio, a ovo mu je i prvi put da pije pencilniski sirup, valjda nece biti reakcije).On nista nejede, samo pije sok i vodu .Ja moram otvoriti bolovanje, a 01.09. je trebao promjeniti vrtic i oko toga se sad sekiram, bas sam
sta su se ovi dr pomamili sa ospenom u posljednje vrijeme.moji nikada nisu dobili ospen da piju ali izgleda to postala moda kod dr.. a sto mijenja vrtic
dadada ti najbolje znas svoje djete i te vase doktore al ja sam samo sacekala popodne i Noi je grlo bilo katastrofa Ospen mi je grozan cini mi se tek treci dan poceo djelovati s tim da je bilo povracanja i proljeva