|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.8.2011 14:51:46   
Apotekarka
Dan....
Kod mene vruce,kuham na sve strae,rucak u rerni za danas,umal pecen,juha na plati rucak na drugoh za sutra...
Sta cu moram se potruditi malo sam se prije podne zakacila s mm,naravno ko i uvijek radi gluposti,a brate ne znamsto sam nenagodna,noc dobro bacila,bio nakav film sa Svarcinegeom ali pri kraju tako da....hm...da nije pms vec nastupio tko ce ga znati....
Antonio spava,malkice nerovozan....vidim ima bolesnih...brzo ozdravljenje svima..odoh papati

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30551
28.8.2011 15:30:40   
Anoniman
pozdrav
apotekarko pa dje s ba hebote nema te user posted image user posted image sta ima jesil mi dobro user posted image user posted image user posted image pozeljela sam te .
Dje mi je Marinci??I Mya??
Dadada ,misa mu i ture brzo ozdravljenje ,koko takodje i tvom djecakuuser posted image
Mala1994 cccc ti mene jel na ignore kako su momci kako vam bi na moru jesul slusali?
mala Selma user posted image brzo ozdravljenje i vama zelimuser posted image
Lady sretno sa novom tetomuser posted image Ja sam A. ukljucila ponovo Pikovit i bez prestanka cu ga davat par mjeseci ubacujem u sok ili caj ujutro i uvecer Lakse popije onak nece jer jaki pikovit prezestok .
Mama2009 ,dje si ti vidim D ce u vrtic sretno od srca da se sto prije navikne na malu rajuuser posted image
Noa kako je krofnica .
Tajra spremal se sta kod tebe za bajram .Ljubi cure
bAMBI DE ba navrati malo i ovdje samo pazaris ccuser posted image user posted image ljubi spjdermena malog i S .curu lijepuuser posted image user posted image
Breskva ,Amani, tekja, user posted image user posted image user posted image pozdrav .
Dje je Salmy???
i Samedi?
Moj A. spava ja neki kolac pravila snijeg ce pastiuser posted image user posted image user posted image user posted image sto mm kaze ajd reko nek nesto "otpadne" i od mene user posted image user posted image user posted image
Nije lose ispo za pocetnika ....ko ja....
Hanady kako mala smizla tvoja .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 30552
28.8.2011 15:44:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: felix

(...)
Moj A. spava ja neki kolac pravila snijeg ce pastiuser posted image user posted image user posted image user posted image sto mm kaze ajd reko nek nesto "otpadne" i od mene user posted image user posted image user posted image

Ja necu da kvarim vrijemeuser posted image

Za Bajram nikad nisam domacica, uvijek gosca...
valja meni sve nane obici...(sto mi breskva naumpadeuser posted image user posted image user posted image )

Sta bi sa Anelovim grlom?
Je li ili nije upala? Jede li ista?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30553
28.8.2011 15:50:46   
koka i po
Irfanu sam dala paracetamol prije sat vremena...temperatura i dalje raste ...dali smijem u tako malom vremenskom roku da mu stavim cepice voltarena.....
hvala....hitno mi je....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30554
28.8.2011 15:51:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra

valja meni sve nane obici...(sto mi breskva naumpadeuser posted image user posted image user posted image )

user posted image user posted image user posted image znači tebi je ko i meni, prošli Bajram moja nena nasula mm pun tanjir neke čorbe, on jadan pojeo i taman da uzme za burek a nena još 2 kutljače čorbe user posted image .....on gleda i kaže ja ne mogu više jestiuser posted image user posted image user posted image ...čitavu godinu nena je komšiluku i rodbini pričala kako mm nije htio ništa da jede kod njeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30555
28.8.2011 15:52:02   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

Irfanu sam dala paracetamol prije sat vremena...temperatura i dalje raste ...dali smijem u tako malom vremenskom roku da mu stavim cepice voltarena.....
hvala....hitno mi je....

čekaj još sat, pravi razmak 2h, tuširaj ga za to vrijeme

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 30556
28.8.2011 15:58:05   
Anoniman
Vidim ima bolesnih beba, bas mi je zao...zelimo brzo ozdravljenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubimo vas sve... Luka i Ana sa mamom user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30557
28.8.2011 16:07:35   
salmy
Pozdrav za drustvouser posted image user posted image
Mi smo superiska, zezamo mamu i tatuuser posted image user posted image
ostali smo bez kreveticauser posted image user posted image user posted image prodali smo ga jednom cikiuser posted image user posted image
sad smo u potrazi za vecim,VELIKIM krevetom.Mislim sad smo velikiiii
ps:tajo nas je jucer ponovio za Bajramuser posted image user posted image user posted image jedva cekamo da se skockamo
Felix hvala sto pitas tu smouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ostale imate mahanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30558
28.8.2011 16:10:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

(...)

Sta bi sa Anelovim grlom?
Je li ili nije upala? Jede li ista?

neznamuser posted image jer smo nabesali na ludu doktoricu . Vjerovatno je alergija vise no grlo jer mu oci suze i kise .
Pa jede kako mu naleti  .... Malo se vise pomucim al pojede ...
Ma nisam ni ja nista sem tog kolaca pravila , od slana nista jer kod sveki rucamo i idem mami ...
Tako da samo reko da bar imam slatko kad bi tko dosao od sveki nama jer ko nje uvjek svi rucaju(navika-tradicija  sta ja znam a meni jos bolje user posted image )
Koko smijes dat voltaren  cepic ...Kad tura nece da spadne nemas sta cekat tako bi ti odma uradili u DZ.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30559
28.8.2011 16:16:03   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Ljubimo vas sve... Luka i Ana sa mamom user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako je biti dupla mama?

Koko, user posted image

salmy, je li to uredjenje sobice doslo na red?

Meni ne treba tema Kuhanje za Bajram, vec Kako prezivjeti Bajramuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30560
28.8.2011 16:40:54   
Anoniman
Tajra user posted image user posted image user posted image za tebe i tvoje cure user posted image
Da vidjela sam vam slike, ali nikako da stignem da napisem...med medeni ste, a slavljenica bez uvrede najljepsauser posted image .
Citam vas ja cesto, ali kako podjem da nesto napisem neko od djece se pocne buniti user posted image

Dupla mama... S jedne strane Ana koja je nepodnosljiva bukvalno, a sa druge strane Luka koji dusa draga samo je budan kad jede, mada i to cesto prespava. Na rukama je samo dok doji i dok podrigne, da ne ureknem pravo fina beba. Ne osjetimo ga u kuci i jos ga nismo culi da je zaplakao, sto je susta suprotnost od Ane koja je od kako se rodila samo vristala i plakala, kao beba samo je spavala na rukama itd. Kako je sveki otisla i mm poceo raditi ja sva happy iskreno...hvala im svima, ali meni najlakse kad sam sama sa njima, Ana me tada najbolje slusa pa mi je onda sve lako.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30561
28.8.2011 16:50:37   
R&T@
Hvala, jelena...

Bas mi je drago sto je bebac dobrica...
kuc, kuc stotinu puta...
I ti si zasluzila jedno takvo dijeteuser posted image user posted image user posted image

Bilo bi "preidealno" da su svi kao Luka i Tajrauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30562
28.8.2011 18:01:22   
Malenaoduvijek
felix draga sto te ignorisem, pisala sam ja tebi ali ti nisi vidjela...

bas mi je drago da je Anelko slusao na moru i da je fino i jeo a sad vec uveliko svakodnevnica zavladala zar ne...

a moji momci standarardno, bili su zdravi hB, malo osipa od sunca i vode ali nista strasno.

a ja pitam za ideje za dorucak, a niko nista hm user posted image

nemam inspiracije uopste vise user posted image

jelena, ljubim ja to malo pilence drago, vidjela sam slike na fb, mrvica kao i moj Luka sto je bio.a Anuska lutka draga mora ona biti u centru paznje sta ce user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30563
28.8.2011 18:38:07   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

To moras mm pitati, jer ja prije dorucka sutra bjezim iz kuceuser posted image

Kad ja pravim: jaja na sto nacina, mlijecne mazalice, ustipci, palenta...

A veceramo: tjesteninu s necim, krompir nekako, kukuruzu, ribu, salate...

Uglavnom one jedu sto i mi, tako da puno ne mislim.

Neposredna veza do poruke: 30564
28.8.2011 18:51:33   
Malenaoduvijek

To moras mm pitati, jer ja prije dorucka sutra bjezim iz kuceuser posted image

Kad ja pravim: jaja na sto nacina, mlijecne mazalice, ustipci, palenta...

A veceramo: tjesteninu s necim, krompir nekako, kukuruzu, ribu, salate...

Uglavnom one jedu sto i mi, tako da puno ne mislim.

kako sve pravis jaja, stvarno sam sama sebi dosadila a pretpostavljam i njim.

a znaci za veceru slano, kod mene nisu bas odusevljeni slanim,
a neko mi je neke recepte za neke kao palacinke sa spinatom svojevremeno pisao ali kad mi je crkao laptop ostalo mi na njemu a rado bi im nesto tako napravila.

imam rcp za one dadadine i probacu opet da ih napravim prosli put mi nisu bili odusevljeni mozda sada bude drugacije

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30565
28.8.2011 18:53:15   
Malenaoduvijek
Mya cita

danas sam mislila na tebe neces mi vjerovati, jeste vi ikada uradili one pretragesto ste trebali, MRI, EEG 

Neposredna veza do poruke: 30566
28.8.2011 19:00:26   
Anoniman
MALA imaš ove teme
http://www.ringeraja.ba/forum/m_406443/mpage_1/key_/tm.htm
http://www.ringeraja.ba/forum/m_325305/mpage_4/key_/tm.htm

tu se nešto pisakalo šta praviti za doručak... pa eto možda pronađeš nešto za svoje dječake...i ja sad vidim ima nekih recepata tea lana postavljala na ovom drugom linku

Neposredna veza do poruke: 30567
28.8.2011 19:08:51   
Mya_81 RR

Mya cita

danas sam mislila na tebe neces mi vjerovati, jeste vi ikada uradili one pretragesto ste trebali, MRI, EEG 

Jesmo, mila.

Naime, ima na mozgu neke bijele nakupine koje su se stvorile uslijed teškog poroda (kao zato je imala i onaj hematom na glavi) i to sve uzrokuje napade. Morat ce iduce 3 godine piti terapiju koja nece djelovati na njen razvoj. To je sve što znam, jer jos cekamo termin za neuropedijatra koji cu znati sutra.

Prosao me je onaj prvi šok, tako da sam sad vec ok s ovom spoznajom. Znam da ce biti ok.

Hvala što pitaš za nas user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

Neposredna veza do poruke: 30568
28.8.2011 19:58:27   
R&T@
user posted image za Minjicu
user posted image za mamu

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 30569
28.8.2011 20:46:26   
Anoniman
Myauser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30570
28.8.2011 20:56:13   
Hanady RR
u čitam sad bolesna nema bebice...

koko, dada baš mi je žaouser posted image

mi smo bolje...
sinoć je opet imala oko 38 turu al je brzo spala nakon dalsija...

jede fino...
sutra idemo raditi te nalez krvi i urina...

pa eto..nadams enema baja i kod nje...
a starijoj mi te u srijdeu nalaz urinokultureuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30571
28.8.2011 21:16:02   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Mya cita

Jesmo, mila.

Naime, ima na mozgu neke bijele nakupine koje su se stvorile uslijed teškog poroda (kao zato je imala i onaj hematom na glavi) i to sve uzrokuje napade. Morat ce iduce 3 godine piti terapiju koja nece djelovati na njen razvoj. To je sve što znam, jer jos cekamo termin za neuropedijatra koji cu znati sutra.

Prosao me je onaj prvi šok, tako da sam sad vec ok s ovom spoznajom. Znam da ce biti ok.

Hvala što pitaš za nas user posted image user posted image user posted image

dusica mila, bice to dobro user posted image user posted image

sama cinjenica da se ona bez problema motoricki razvijala ti je dovoljna.

znaci morace piti terapiju, moj Luka je pio phenobarbiton dozu od 15 mg ali samo do 1,5 godine jer se on daje vecinom samo djeci u dojenackoj dobi.

a imate li vi u zenici neuropedijatra ili cekas termin u sa?

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 30572
28.8.2011 21:18:04   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Breskva

MALA imaš ove teme
http://www.ringeraja.ba/forum/m_406443/mpage_1/key_/tm.htm
http://www.ringeraja.ba/forum/m_325305/mpage_4/key_/tm.htm

tu se nešto pisakalo šta praviti za doručak... pa eto možda pronađeš nešto za svoje dječake...i ja sad vidim ima nekih recepata tea lana postavljala na ovom drugom linku

hvala ti puno breskva user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30573
28.8.2011 21:34:21   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

mi smo bolje...

jede fino...

Hvala Boguuser posted image

Vjeruj, ja sam uvijek za vrtic, ali danas sam mislila kako li ce se tvoje izboriti nakon ovih antibiotika... sreca pa idete na more, da se malo "osnaze"...user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30574
28.8.2011 22:02:47   
Anoniman
vecer.. hanady drago mi je da je Farah bolje..dadada nadam se da ce  Andrej brzo ozdravitiuser posted image mi smo se družili s Noom i Andrejem, djeca slusala mame uspjele popiti kavu na miruuser posted image user posted image nikola ih jos spominje i prepricava mi kako se igrao s njima,kao da nisam bila tu nikakouser posted image bili smo i u setnji, tako da je bas slatko zaspaouser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1221 1222 [1223] 1224 1225   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

jaslice ili teta čuvalica
selebriti

šta vi mislite da je bolje odabrati za jednogodišnje dijete?

državne jaslice (34%)

privatne jaslice (28%)

teta čuvalica (38%)

Broj svih glasova: 132

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *