|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kuhanje za Bajram
28.8.2011 13:49:57   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja cu da "skuham" za Bajram ovo cudo od cokolade i to je to,ostalo prepustam svekrvi i mami.user posted image

Jojjj i ja bi to Cudo user posted image user posted image user posted image al se bojim da mi krema sa vrhnjem ne uspije user posted image

Ma mora uspjet,ja sam vise puta pravila tu kremu i svaki put uspije.Cudo i ja pravim prvi put ali se nadam uspjehu,samo cu,mozda ubacit malo vise cokolade za svaki slucaj.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 351
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 14:11:56   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 352
28.8.2011 15:03:18   
chantal
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

tigar kolac,

Jel može recept?  tnx user posted image

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 353
28.8.2011 15:09:06   
InLove
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: chantal

LAGANE RAFAELO PAHULJE brzo, lagano, a mogu i djeca učestvovati

Hoću da isprobam ove pahulje,djeluje baš jednostavno,ako mi samo neko može reći da li je hola i halta jedno te isto??

I da li bih umjesto bijele čokolade mogla koristiti od Dr.Oetkera onu smjesu za napitak od bijele čokolade,bude kremasto i gusto,a ukusnoo...

Jest, hola, halta, hopla, sve je to isto. A za ovo drugo, ne znam, probaj pa javi user posted image Ja jos stavim badem unutra, da bude rafaelostičnijeuser posted image

Evo i ja ih pravim, valjda budu licile na nesto user posted image a de mi recite kako ubacite cokoladu, otopite je ili sta???

Vruca il hladnauser posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 28.8.2011 15:12:32 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 354
28.8.2011 15:18:43   
InLove
De pozuritee,hladi se u frizideruuuuuuuuuu

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 355
28.8.2011 15:23:17   
Anoniman
malena ja sam evo skoro neki kolac pravila . Cokoladu istopim na rerni stavim tanjir na serpicu vrele vode , ubacim iskomadam cokoladu dodam mlijaka i malo ulja zbog sjajauser posted image user posted image mjesam dok se ne istopi posle sklonem da se oladi nece se scvrsniti sigurno ako ovako budes pravila i onda sam posula po kolacu .

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 356
28.8.2011 15:25:42   
palachinken

Istopljenu cokoladu (na pari ili u mikrovalnoj) odmah u smjesu i onda sve to ide na hlađenje

< Poruku je uredio palachinken -- 28.8.2011 15:26:00 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 357
28.8.2011 15:27:04   
Hannica
IZVORNA PORUKA: Iman83

Joj, meni ovo 'čudo' nikakav kolač. baš nam se nikako nije svidio...nažalost...a ja se bila zadala ženice ga nahvalile...do čega je ne znam, nekakav mi je bio baš bezveze...a uspio i sveuser posted image user posted image

Eh, ja za bajram pravim grčku baklavu i kokos kolač po želji mm.
Sveki će glavno jelo, supice, burečiće, jahniju itd....
A ja ću još kiflice.
Od kolača  ćemo imati: arabija tortu, bajaderu, kinder pingvin, kokos kolač i grčku baklavu, a pošto poguzija mora sve da proba....već se pripremam psihički user posted image

Iman sad si me nasekirala.user posted image Moram smisliti nesto drugo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 358
28.8.2011 15:29:30   
InLove

Istopljenu cokoladu (na pari ili u mikrovalnoj) odmah u smjesu i onda sve to ide na hlađenje

Smjesa se vec hladi jesam zakasnilauser posted image

Mozda mi i ne treba, jer mi je ovo vrhnje/halta od vanile user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 28.8.2011 15:30:08 >

Neposredna veza do poruke: 359
28.8.2011 15:35:05   
Hannica
Malena hajd javi jesu li ukusne kad budu gotove da i ja napravim umjesto cuda od cokolade.user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 360
28.8.2011 15:35:38   
InLove

Malena hajd javi jesu li ukusne kad budu gotove da i ja napravim umjesto cuda od cokolade.user posted image

Hocu , samo ako uspiju user posted image user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 361
28.8.2011 15:36:55   
Hannica
A sta je ucvrscivac za slag,ja to nikad nisam koristila?

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 362
28.8.2011 15:38:52   
InLove
http://shop.maxi.rs/products-list-17871-ucvrscivac evo vidi
kremfix

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 363
28.8.2011 15:43:06   
Hannica

kremfix

Vidjala sam to po radnjama,Hvala ti....user posted image user posted image user posted image
Jesi li ti pravila duplu mjeru ili po receptu,ja se bojim da mi ne bude malo s obzirom da necu vise nista praviti.user posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 364
28.8.2011 15:46:54   
InLove

kremfix

Vidjala sam to po radnjama,Hvala ti....user posted image user posted image user posted image
Jesi li ti pravila duplu mjeru ili po receptu,ja se bojim da mi ne bude malo s obzirom da necu vise nista praviti.user posted image

Ja sam stavila 500ml i 3 ucvrscivaca, i dodala secera u prahu jer nije bas slatko ;) nadam se da ce biti super, hladi se trenutno

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 365
28.8.2011 16:01:53   
Ilhana RR
Ni ove godine ne kuham nista jer idemo kod mame na rucak i veceru bajramsku....

Baklavu sam kontala danas da pravim al nisam te snage tako da cu to ostaviti za sutra nakon shoppinga... Baklava i ruzice, ostale kolace vec imam.

A mami hocu da napravim one kolace sto sam pravila za iftar, okrugle, jer su joj se svidili a i meni su se svidili a inace ne volim kolace, samo uzivam u pravljenju =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 366
28.8.2011 16:12:26   
ananas_ze

Ja cu da "skuham" za Bajram ovo cudo od cokolade i to je to,ostalo prepustam svekrvi i mami.user posted image

Jojjj i ja bi to Cudo user posted image user posted image user posted image al se bojim da mi krema sa vrhnjem ne uspije user posted image

Ma mora uspjet,ja sam vise puta pravila tu kremu i svaki put uspije.Cudo i ja pravim prvi put ali se nadam uspjehu,samo cu,mozda ubacit malo vise cokolade za svaki slucaj.user posted image

ja sam sinoc na iftar pozvala prijateljice, pravila sam cudo od cokolade i dala im receptuser posted image i meni je odlicno, valjda zato sto volim cokoladuuser posted image a za Bajram nista osim baklave nisam smislila, pa citam redom da vidim kakve vi ideje imateuser posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 367
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 16:45:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Hannica)
  Neposredna veza do poruke: 368
28.8.2011 16:51:24   
palachinken
Evo Iman, od lanjskog Bajrama, dio arsenala prije serviranja:
Rafaelo kuglice sa bademima
user posted image

Orange truffles (meni najbolje :))
user posted image

Cinnamon truffles
user posted image

MAlo izgledaju traljavo, ali to su mi bili bukvalno prvi kolaci u zivotu, sad sam malo bolja s dekoracijom user posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 28.8.2011 16:52:21 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

Neposredna veza do poruke: 369
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 17:08:27   
Brisani uporabnik

Neposredna veza do poruke: 370
28.8.2011 19:05:37   
InLove
http://imageshack.us/photo/my-images/194/sam0395s.jpg/

Evo cure, ja jedino ovako sliku mogu postavit ne znam zasto, nisu lose ispale, moje su zute nisu bjele user posted image user posted image mm kaze da ima puno kokosa, pa sad ne znam dok ja ne probam user posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 28.8.2011 19:07:42 >

Neposredna veza do poruke: 371
28.8.2011 20:09:10   
myb@by
Ženice kontala sam pored torte i baklave da napravim i bombice, pa ako neko ima neki fin recept, pošto ja svoj ne mogu da nađem, molila bih da mi napiše. Hvala user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 372
28.8.2011 20:22:02   
chantal

Evo cure, ja jedino ovako sliku mogu postavit ne znam zasto, nisu lose ispale, moje su zute nisu bjele user posted image user posted image mm kaze da ima puno kokosa, pa sad ne znam dok ja ne probam user posted image

user posted image   Super izgledaju!

Ja svoje sutra pravim,i pored njih sam još kontala kolač sa krem-bananama,i jedan sa fantom...i nožda još šape ili nešto slično.

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 373
28.8.2011 20:26:23   
InLove

IZVORNA PORUKA: chantal

user posted image   Super izgledaju!

Ja svoje sutra pravim,i pored njih sam još kontala kolač sa krem-bananama,i jedan sa fantom...i nožda još šape ili nešto slično.

Hvalauser posted image
Hajd slikaj taj sa Fantom i napisi ako moze kad napravis ?

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 374
28.8.2011 20:38:25   
Hanady RR
eh ja ću isto ove naparviti definitvno rafaelo bomice...
pa ću one od naše mya i za novu godinu sma ih rpavila fere roscher....

e boem tortu i rolat mačije oči
baklava al standardna neda mi muž da se zezam sa baklavomuser posted image

i slano sma sve osmislila...

uglavnom ujutro nakon preglda kod čika doktora i frizera kuhinju zaposjedam do duboko u noćuser posted image

al mi zato kuća blista mašallah...
i po zimnice sam potrpala u zamrzivačuser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *