|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kuhanje za Bajram
28.8.2011 20:41:28   
InLove

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

eh ja ću isto ove naparviti definitvno rafaelo bomice...
pa ću one od naše mya i za novu godinu sma ih rpavila fere roscher....

e boem tortu i rolat mačije oči
baklava al standardna neda mi muž da se zezam sa baklavomuser posted image

i slano sma sve osmislila...

uglavnom ujutro nakon preglda kod čika doktora i frizera kuhinju zaposjedam do duboko u noćuser posted image

al mi zato kuća blista mašallah...
i po zimnice sam potrpala u zamrzivačuser posted image user posted image user posted image

Ja bi kod tebe na rucak user posted image user posted image user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 376
28.8.2011 20:43:06   
Hannica
Ja cu ipak napravit cudo od cokolade,neda mi se valjat ove loptice user posted image .To cu probati nekad poslije Bajrama.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

Neposredna veza do poruke: 377
28.8.2011 20:46:04   
Hanady RR
bujrum malenauser posted image user posted image user posted image

ma da nas je 200 ima mjestauser posted image user posted image user posted image

a biće nas oko 13 user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 378
28.8.2011 21:02:13   
Amam
Eh i ja sam se konacno dozvala da skontam sta praviti: ruzice po zelji mog habibija user posted image i jos pravim rafaelo kuglice ali ne ove palachinkine i one standardne smedje s pudingom,bijele cu dekorisati s crnom coksom,ako uspije stavim vam fotke,odoh sad ovo malo cudo uspavati,pa da krenem.

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

Neposredna veza do poruke: 379
28.8.2011 21:18:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Malena_A

http://imageshack.us/photo/my-images/194/sam0395s.jpg/

Evo cure, ja jedino ovako sliku mogu postavit ne znam zasto, nisu lose ispale, moje su zute nisu bjele user posted image user posted image mm kaze da ima puno kokosa, pa sad ne znam dok ja ne probam user posted image

mmm super izgleda ja volim kokos a kako se ovo pravi daj recept da probam napraviti ...... mada nisam neki stucnjakuser posted image user posted image i nadam se da nije komplikovano Jer ja ne pravim kolace iskreno Neznam , ni ne volim ih a ovo obozavam jednom sam probala a nisam recept pitala ....

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 380
28.8.2011 21:22:47   
damma
ja danas napravila baklavu i krem tortu, skuhat ću još "hošaf", i mislim da je to to od slatka. a što se tiče slanog programa, bit će jagnjetine, maslanicu crnu ću da napravim, piletinu, neku čorbu, još ne znam koju. i još ću nešto al nemam pojma šta. mm će skontat, pošto on u tome uživa. sutra aBd valja na poso, a kad dođem odmah u kuhinju...

2004.
2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
28.8.2011 21:37:49   
InLove

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja cu ipak napravit cudo od cokolade,neda mi se valjat ove loptice user posted image .To cu probati nekad poslije Bajrama.

Iskreno zahmetli su..

Hanady rado bihuser posted image

Felix evo http://www.coolinarika.com/recept/lagane-rafaelo-pahulje/

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 382
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 21:52:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 383
28.8.2011 21:55:27   
InLove

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Malena_A

IZVORNA PORUKA: Hannica

Iskreno zahmetli su..

Hanady rado bihuser posted image

Felix evo http://www.coolinarika.com/recept/lagane-rafaelo-pahulje/

Sad to kažeš user posted image

Ja eno napravila te rafaelo i crne kuglice- Zrna kahve...još ih moram uvaljati...user posted image
Slikam ako budem imala kuveta...crkoh danas...

user posted image user posted image user posted image kad sam ja uspjela s dvoje djece ,ustvari troje,mm je gori nego neko djete, i ti ces user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 384
28.8.2011 22:17:48   
myb@by

IZVORNA PORUKA: myb@by

Ženice kontala sam pored torte i baklave da napravim i bombice, pa ako neko ima neki fin recept, pošto ja svoj ne mogu da nađem, molila bih da mi napiše. Hvala user posted image

Evo da se citiram,znači interesuju me najjednostavnije bombice, one sa keksom i orasima što se uvaljaju u kokos, one prijeratne user posted image .

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 385
28.8.2011 22:22:38   
Anoniman

Ženice kontala sam pored torte i baklave da napravim i bombice, pa ako neko ima neki fin recept, pošto ja svoj ne mogu da nađem, molila bih da mi napiše. Hvala user posted image

Evo da se citiram,znači interesuju me najjednostavnije bombice, one sa keksom i orasima što se uvaljaju u kokos, one prijeratne user posted image .

http://www.coolinarika.com/recept/751838/
jel ove user posted image
samo što ja dodam i maslac a mlijeko po potrebi

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 386
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 22:37:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 387
28.8.2011 22:39:56   
myb@by
Cure hvala vam user posted image user posted image user posted image user posted image .
Iman ja sam bila zadnja generacija pionira, sjećam se svega. Bombice su bile glavna fora za N.G user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

Neposredna veza do poruke: 388
   [Obrisana poruka]
28.8.2011 22:52:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 389
29.8.2011 12:26:14   
Anoniman
ja vec pocela sa pripremom
kadaif by Amela RR stavih da se pece a polako i baklavu sa plazmom se pripremam da pravim a nakon toga jedan rolad iz mojih devojackih dana sa prelivom od vanile

a deca sve troje kuci ma urnebes noge mi drhtu od stresauser posted image i sa njima trebam i slatko pripremit i koncentrisat se da sve bude o.k vec mi stres pocinje
sto se sutra rucka tice bice pasulj s mesom i pita za moju porodicu i jos brata i dva devera dostauser posted image ma sve nekako tuzno nema ko ni doci niti se gde za bajram otici al sprema se da se oseti malo duh bajrama , pogotovo moja deca da polako saznaju pa i da se raduju

Neposredna veza do poruke: 390
29.8.2011 12:32:51   
damma
a kako praviš baklavu s plazmom?
kod mene je onaj stari recept, kg jufke, kg oraha, kg šećera, mada ja stavim gotov dva kg, volim kad je slađe.

2004.
2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 391
29.8.2011 12:35:55   
Anoniman
ja dodam u orahe  i secer jednu casu plazme ( neko stavlja i pakovanje od 200gr)  pa to po jufkama posipam 

(odgovor članu damma)
  Neposredna veza do poruke: 392
29.8.2011 12:44:06   
damma
i ja posipam smjesu oraha i malkice eera stavim, red jufke red toga a na kraju kad je isijeem prelijem vruim maslacem i pola ae ulja. peem je oko dva sata, a agdu napravim tako da jedan dio eera proprim a drugi onako uvagdim. stvarno bude dobra, mm je sino ve probo, nije mogo ekat, kae da je dobra.
napravit ću još ove stare kuglice, neko ih spomenu, zaboravila sam ih a prije sam ih redovno pravila bratu, on ih jako voli. obradovat će se kad mu sutra abd odnesem.

< Poruku je uredio damma -- 29.8.2011 12:46:47 >

2004.
2008.

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 393
29.8.2011 13:04:34   
Lulu_08
Nas dvije idemo kod sveki na Bajramski ručak, a poslje podne možda do njene sestre i djece. Planiram večeras skuhati punjene paprike u zemljanom loncu - u šporetu i možda čokoladne muffine napraviti.

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

(odgovor članu damma)
Neposredna veza do poruke: 394
29.8.2011 13:12:36   
SdZ
Moji kolaci i kuca spremni.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 395
29.8.2011 14:59:33   
isabella
ajde brzo molim vas kako ide ona krema od zumanjaka sto se kuhaju na pari pa se doda cokolada evo nema mi recepta a u pola sam posla hvala unaprijed,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 396
29.8.2011 15:20:31   
Honey3
IZVORNA PORUKA: isabella

ajde brzo molim vas kako ide ona krema od zumanjaka sto se kuhaju na pari pa se doda cokolada evo nema mi recepta a u pola sam posla hvala unaprijed,,

ja sto imam kremu ide:koliko zumanjaka toliko kasika secera i mjesas na pari dok se fino ne zgusne krema,kad se ohladi umutis maslac u to,a cokoladu mozes u zumence kad budu gotovi da se istopi a mozes i istopljenu kad ti krema bude gotovauser posted image eto ja tako radimuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 397
29.8.2011 15:23:44   
Honey3
kod mene gotova: grcka baklava,kolac sa ananasom i jedna cok.torta za moju mamuser posted image mislila sam i ove rafaelo kuglice pa neznam jos,vidjet cu...

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 398
29.8.2011 15:37:02   
lila25
Slatko sam napravila kinder tortu i ljubavno gnijezda to cu s mamom popoloviti a ona ce meni baklave user posted image slano startam veceras punjene tikvice i paprike i malo sarme.A u jutro rano ustajanje pite zeljanica,burek i malo krompiruse za moju dusu.jos povrtne supe salata i to je rucak kod mene a poslije na veceru kod mojih i kako covjek skinuti kilograme uhhhh.....

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 399
29.8.2011 16:03:47   
Anoniman
ne daj Boze da meni sad neko tek onako bahne na vrata bilo bi user posted image user posted image user posted image user posted image ja jedno ocisti deca zamnom rove user posted image a tek kuhinja , pa decu trebam okupat pa sebe a peglat user posted image

al vazno da je kadaif uper ispao a trebalo bi da ce i baklava  pa cu veceras onaj rolat sad nema sanse a trebam polako i iftar pripremat i halvu uf

< Poruku je uredio triputmama -- 29.8.2011 16:06:27 >

(odgovor članu lila25)
  Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *