|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kuhanje za Bajram
25.8.2011 0:40:29   
Honey3
ja se napisah a one zavrsileuser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 326
25.8.2011 0:41:35   
Amam
IZVORNA PORUKA: zaha

ja se napisah a one zavrsileuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 327
25.8.2011 0:42:51   
Honey3

IZVORNA PORUKA: noa

ja bih baklavuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rado bih te pocastila Boga mi, samo kakooooo??????

hej gledaj ovo od prosle godine,ako ces doci na bb jer je odmah iza bajrama mogla bi i pojesti koju baklavu,mada ja ne vjerujem da cu praviti ali bi ukrala od koga dvije tri da ti donesemuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 328
25.8.2011 0:43:36   
muaaa
vazno je da se dobro pokajmaciuser posted image user posted image user posted image user posted image
zahouser posted image user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 329
25.8.2011 0:47:09   
Honey3
IZVORNA PORUKA: muaaa

vazno je da se dobro pokajmaciuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image neka,neka samo vi mene zezajte,zena u godinama,malo spora ali stigneuser posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 330
25.8.2011 0:51:11   
muaaa

IZVORNA PORUKA: muaaa

user posted image user posted image neka,neka samo vi mene zezajte,zena u godinama,malo spora ali stigneuser posted image

Nemoj tako ja mislim da imam ovdje najvise godina,ali nisu bitne godine bitna je voljauser posted image user posted image user posted image user posted image bez zeze i meni komp uzasno spor dok otvori prodje voz

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 331
25.8.2011 0:52:37   
Honey3
muaaauser posted image user posted image

(odgovor članu muaaa)
Neposredna veza do poruke: 332
26.8.2011 0:47:07   
Honey3
evo ja sam skontala zasigurno pravim grcku baklavu a dalje...vidjet cu jos.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 333
26.8.2011 1:03:19   
chantal
IZVORNA PORUKA: palachinken

LAGANE RAFAELO PAHULJE brzo, lagano, a mogu i djeca učestvovati

Hoću da isprobam ove pahulje,djeluje baš jednostavno,ako mi samo neko može reći da li je hola i halta jedno te isto??

I da li bih umjesto bijele čokolade mogla koristiti od Dr.Oetkera onu smjesu za napitak od bijele čokolade,bude kremasto i gusto,a ukusnoo...

(odgovor članu Amam)
Neposredna veza do poruke: 334
26.8.2011 9:15:16   
palachinken
IZVORNA PORUKA: chantal

IZVORNA PORUKA: palachinken

LAGANE RAFAELO PAHULJE brzo, lagano, a mogu i djeca učestvovati

Hoću da isprobam ove pahulje,djeluje baš jednostavno,ako mi samo neko može reći da li je hola i halta jedno te isto??

I da li bih umjesto bijele čokolade mogla koristiti od Dr.Oetkera onu smjesu za napitak od bijele čokolade,bude kremasto i gusto,a ukusnoo...

Jest, hola, halta, hopla, sve je to isto. A za ovo drugo, ne znam, probaj pa javi user posted image Ja jos stavim badem unutra, da bude rafaelostičnijeuser posted image

< Poruku je uredio palachinken -- 26.8.2011 9:16:03 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu chantal)
Neposredna veza do poruke: 335
26.8.2011 9:27:42   
Amelaa RR
Ja cu ako Bog da jabukovacu i kontam se da li neki vocni kolac ili ipak nesto "jace"...

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 336
26.8.2011 10:00:36   
M kao Mama
akobogda, nakon Bajram namaza kod mene je doručak, dolaze mi tata i brat i onda svi doručkujemo, još uvijek ne znam da li ćemo uštipke, masnu pogaću ili maslenicu,šta oni odluče, a uz to ide travnički, sjenički sir, kajmak, zarica, suho meso,suđuka, ostale slane slastice. E, onda mali predah i ide ručak, akobogda planirala sam svašta nešto, a mislim da će biti supa domaća, bamija, teletina i krompir, pite(sirnica, burek, krompiruša), salate i neizostavna baklava naravski, ja je pravim sa tiritom, bude bolja, i naravno orasi nemilice. E, sada razmišljam se da li da pravim tortu sa hurmama ili čudo od čokolade ili neki rolat, ne znam vidjet ćemo, a za dekoraciju stola zadužen je marcipan.

(odgovor članu Amelaa RR)
Neposredna veza do poruke: 337
26.8.2011 12:22:40   
henna ze
e kuhanje za bajram..počinjem ako bog da u nedjelju...pravim sebi kraljicu čokolade...u ponedjeljak abda pravim 2 arabije torte- jednu za sveki a drugu za mamu..i sebi kocke od narandzi..u utorak ustajem abda rano oko 4..i stavim lonac zemljani u rernu da se kuha...za to vrijeme zakuham masnu pogaču i ispečem je kad ovo zgotovim...kad muž dodje onda lijepo sve to uprtim u auto...i kod svekrve..dodju i djever i njegova famili...svekrva još šta skuha i doručkujemo-ručamo sve to svo zajedno....

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 338
27.8.2011 19:20:49   
ElmaB
Ženice, samo da Vam javim da sam je trenutno akcija u Konzumu. Orasi 1 kg, 16,56 KM. I stvarno su dobri, ja sam kupila i zadovoljna sam. Prava je navala, pa eto Vi koje ste blizu trknite do najbliže njihove prodavnice!

< Poruku je uredio ElmaB -- 27.8.2011 19:21:10 >

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 339
27.8.2011 20:50:17   
SdZ
Ja sam napravila hurmasice, 64 komada, pola mami pola sebi. Sutra pravim cudo od cokolade i tigar kolac, ima sapica. Za slano ne znam jos, nesto lagano za jutro, a onda cemo se najesti kolaca, a onda, ako Bog da, dijeta.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 340
28.8.2011 8:31:06   
Silver
Ja sam vec na nogama i sjecam orahe za baklave, bice jos jedan kolac - MAJMUNSKI KOLACuser posted image , prvi put ga pravim pa se nadam da ce biti dobar, a imam u rezervi cheescake sa malinama, a sto se tice slanog na dorucku i rucku sam kod sveki i mame user posted image

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 341
28.8.2011 8:32:57   
R&T@
Silver, ne moze majmunski za Bajram...
uvrijedit ce se gostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 342
28.8.2011 8:49:52   
Silver
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

...kad iz ljubavi zivot nastane...
* 10.01.2012.g.*

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 343
28.8.2011 9:04:42   
InLove
Ja za Bajram ne kuham nista user posted image .. Odemo kod mojih na rucak, veceru ponesem kuci, ovdje slabo ko i dodje radnim danima, i ko dodje to bude kafa samo,nazalost car Bajrama nije ni u pola kao u Bosni, rado bi da sam dole za Bajram! Al aBd sledece godine, pa da dozivim i to! user posted image
Inace muzeva sva famelija je dole, pa bi zaista iskreno voljela Bajram provesti i s njima!

A naravno Baklava , Pahulje i jos nesto od kolaca ce biti aBduser posted image

< Poruku je uredio Malena_A -- 28.8.2011 9:05:56 >

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

(odgovor članu Silver)
Neposredna veza do poruke: 344
28.8.2011 9:26:04   
Anoniman
Ni ja ne kuham ništa za Bajram jer sam u gostima, valja mi obići cijeli kanton za jedan dan, a svako pogotovo nene očekuju da im sjediš jedno 4h i pojedeš 3 baklave i pola tepsije pite ako to ne uradiš one se uvrijede i misle kako nisu nešto dobro napravileuser posted image ...pa to sve zaliješ sa džezvom kafe također ne možeš objasniti kako ti se kafa ne pijeuser posted image
ja i mm poslije Bajrama nismo dobro user posted image

(odgovor članu InLove)
  Neposredna veza do poruke: 345
28.8.2011 10:11:35   
InLove
IZVORNA PORUKA: Breskva

Ni ja ne kuham ništa za Bajram jer sam u gostima, valja mi obići cijeli kanton za jedan dan, a svako pogotovo nene očekuju da im sjediš jedno 4h i pojedeš 3 baklave i pola tepsije pite ako to ne uradiš one se uvrijede i misle kako nisu nešto dobro napravileuser posted image ...pa to sve zaliješ sa džezvom kafe također ne možeš objasniti kako ti se kafa ne pijeuser posted image
ja i mm poslije Bajrama nismo dobro user posted image

user posted image user posted image  cudne li su nase nene user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 346
28.8.2011 11:58:47   
m.i.n.a.
Moze li mi neko staviti link ili objasniti gdje recept za monte kolac,onaj sto smo prosli Ramazan svi jeli vise puta:))

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 347
28.8.2011 13:31:50   
InLove

IZVORNA PORUKA: m.i.n.a.

Moze li mi neko staviti link ili objasniti gdje recept za monte kolac,onaj sto smo prosli Ramazan svi jeli vise puta:))

Evo http://www.coolinarika.com/recept/monte-kolac/

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 348
28.8.2011 13:34:20   
Hannica
Ja cu da "skuham" za Bajram ovo cudo od cokolade i to je to,ostalo prepustam svekrvi i mami.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 349
28.8.2011 13:44:01   
InLove

IZVORNA PORUKA: Hannica

Ja cu da "skuham" za Bajram ovo cudo od cokolade i to je to,ostalo prepustam svekrvi i mami.user posted image

Jojjj i ja bi to Cudo user posted image user posted image user posted image al se bojim da mi krema sa vrhnjem ne uspije user posted image

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Da li su vam menstruacije bolne?
пеперутка16

U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *