|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
11.8.2011 17:53:09   
MimyB
Hvala devojke na podrsci user posted image Isla sam na folikulometriju pa mi je doca rekao da je ovulacija bila 28, 29 jula, mi smo muckali pa sad se bas nesto nadam, a eto danas sam uradila test  a trebalo bi do 15 avgusta da dobijem ( nadam se da necu!!)

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 2851
15.8.2011 8:04:06   
Volim Te!
Jutro cure...U velikoj sam nedoumici i treba mi vasa pomoc:( pijem agnucaston tablete(agnus castus) i juce po podne sam imala blijedo kafeni iscjedak posle nista evo ni jutros nista!Nemam nikakve simptome trudnoce osim tog iscjetka i nekakvu cudnu nadutost i napetost u stomaku,na 37 DC mi se pojavio iscjedak.Sta mislite vi o tome?Da li sam trudna? Znacilo bi mi da mi neko odgovori.Lijep pozdrav

(odgovor članu MimyB)
Neposredna veza do poruke: 2852
15.8.2011 8:19:11   
vila_7
Volim te, koliko ti inace menst.traju? Hoces li raditi test?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Volim Te!)
Neposredna veza do poruke: 2853
15.8.2011 8:19:42   
vila_7
Mimy sta ima kod tebe? 

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2854
15.8.2011 8:31:00   
Volim Te!
Helena za trajanje ne mogu nista da ti kazem uvijek razlicito nekad se desi pa 2 meseca dobijem pa posle mesec preskoci i evo mesec dana pijem te tablete koje treba da regulisu menstruaciju jer je sa mojim hormonima i sa svime sve ok...Samo sigurno mogu da ti kazem uvijek kad dobijem bute mi tamno kafeno i uocljivo krvavo,juce je bilo kafeno al ne toliko tamno i to je to danas nema vise,test cu najverovatnije sutra radit jer ako se zakacilo moram da prestanem sa agnus castuts tabletama da ne izgubim plod ako vec jesam. Sta mislis o svemu ovome :(

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2855
15.8.2011 13:58:16   
Lulu_08
Volim Te! da li si radila test?

Ja nemam pojma, cekam simptome kojih nema, osim tupe boli u stomaku i to je to. Jos par dana pa cu znati..

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2856
15.8.2011 14:11:41   
vila_7
volim te .... ne znam sta bih ti rekla,osim ja bih onda sto prije uradila test da ako si trudna mozes odmah prestati piti.

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2857
15.8.2011 16:13:16   
Volim Te!
Test radim veceras nemam strpljenja do sutra...Ja nemam ama bas nikakvih simptoma trudnoce samo grudi su cvrste ne bole ni nista....sto se iscjetka tice imala sam zuti i crveni kad krene menstruacija al ovo jos nisam evo danas sam nekako sva vlazna kad opipam skroz gusti bijeli iscjedak.Ne znam sta je a tabletu nisam danas popila dok ne uradim test...Ako je implantacijsko test ce onda sigurno pokazat,videcemo.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2858
15.8.2011 16:15:16   
Volim Te!
Djano daj misljenje brzo vidim da si tu user posted image user posted image user posted image user posted image opisi mi malo kako izgleda implantacijsko,kod mene ovako juce oko 17h ja u wc i vidim kafeno na gacicama,pomislih da sam dobila al me zacudi bledje kafeno neko kao kad krene user posted image , stavim dnevni posle jos malo kao rozkasto i danas evo nista a ni sinoc preko noci...eto tako je kod meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2859
15.8.2011 17:35:25   
MimyB
Dobila sam juce :(  Bas sam se nadala da necu videti user posted image ali eto. Izgleda stvarno moram da se opustim inace necu skoro user posted image ali kako da bude samo opusteno....

Neposredna veza do poruke: 2860
15.8.2011 20:37:07   
Lulu_08
Volim Te! ne znam sta bih ti rekla, ja nisam imala implantacijsko krvarenje u prvoj trudnoci, tako da nemam pojma hehe. MimyB, zao mi je, vise srece aBd sljedeci mjesec!

Ja cekam i cekam..

(odgovor članu MimyB)
Neposredna veza do poruke: 2861
21.8.2011 13:23:17   
Milenica86
Evo mene opet, znam da davim, ali samo o tome mislim user posted image
Naime, mi smo ovaj mesec ciljano isli na user posted image , ali izgleda da opet nista. Treba da dobijem u sredu, a danas krenuo onaj grozni smedji iscedak, mada ga imalo samo jutros malo, tako mi bilo i prosli put kad sam se nadala, par dana iscedak i onda krenulo zapravo.
Inace po mojim procenama ovulacija je bila pre 12, 13 ili 14 dana kada smo bili najaktivniji (naravno i par dana pre toga user posted image ) i u to vreme su me strasno bolele grudi, a sad nista user posted image , jedino sto sam se nekoliko puta budila da idem u WC jer mi je besika bila prepuna, nemam pojma od cega.
Eh, da li moze da bude user posted image , a da nema simptoma, cak ni grudi?

< Poruku je uredio Milenica86 -- 21.8.2011 13:24:55 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2862
21.8.2011 15:46:26   
Sandrich
pa ja mislim da moze,,,jer je sve individualno,zavisi od osobe do osobe pa tako i simptomi....vecina zena i ne znaju da su trudne dok ne urade test..zato sretno user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

(odgovor članu Milenica86)
Neposredna veza do poruke: 2863
22.8.2011 20:16:16   
Alfa
Cao cure, malo mi kasni, pa sam nestrpljiva.....
Za tacnost testa-da li se mora raditi isključivo ujutro ili može i naveče?

(odgovor članu Sandrich)
Neposredna veza do poruke: 2864
22.8.2011 20:20:08   
miny

IZVORNA PORUKA: Alfa

Cao cure, malo mi kasni, pa sam nestrpljiva.....
Za tacnost testa-da li se mora raditi isključivo ujutro ili može i naveče?

Ja sam radila popodne i pokazao mi odmah user posted image a kasnila je sedam dana user posted image . Sretnooo...i da nam se javis sa lijepim vijestima.

27.07.2010 mama je zagrlila i poljubila svog sina, i od tada ga ne prestaje grliti i ljubiti :=)

Apsolutno sve znacis za mene
i bilo gdje da krenem
ne mogu bez tebe
i svaki novi dan zivim za tebe
jer ja ne mogu i ne znam drukcije

(odgovor članu Alfa)
Neposredna veza do poruke: 2865
22.8.2011 20:38:39   
Alfa
Hvala minyuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miny)
Neposredna veza do poruke: 2866
24.8.2011 10:37:27   
vanchi88
cao cure..
ja sam u julu imala 24og...ciklus mi je otprilike 28dana....ocekivala sam da cu dobiti oko 20og ali nista jos.....par dana kad se brisem imala sam svijetlo (kao bijela kafa) na papiru, ali nista na ulosku....samo kad se brisem, blijedo bijela,malo zuckasta sluz...nisam ni obracala paznju na to, medjutim nista me ne boli malo dojke tj bradavice ali to je tek krenulo pre neki dan, malo stomak, grceve dodju pa odu...osjecam umor nekiii koliko god da spavam...povisena mi je temp. 37,1... necuu da mislim da je ono sto ja zelim da se ne razocaaram.....gr

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu Alfa)
Neposredna veza do poruke: 2867
24.8.2011 12:45:10   
vila_7
vanchi radi test ....! ja mislim da bi ti mogla biti trudna aBd  jer ako ti je redovna,toliko kasni,jos zuckasti iscjedak!user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2868
24.8.2011 12:54:08   
Lejla Ka
Slobodno napravi test.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 24.8.2011 13:23:15 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2869
24.8.2011 13:04:41   
Lulu_08
Hahaha, show!

vanchi88 radi test ili vadi krv-beta hCG, mogla bi biti user posted image  aBd!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2870
24.8.2011 13:10:30   
*pcelica*
Radi test obavezno abd bice pozitivan user posted image user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 24.8.2011 15:38:12 >

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2871
24.8.2011 13:22:54   
malena27 RR
Idete OT!

LP, RR Tim user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 2872
24.8.2011 15:20:17   
vanchi88
bi ja rado uradila test.....ali me strah da cu se razocarati pa cu sacekati jos koji dan, barem do vikenda....ako izdrzim...osjecam neku tezinu u dnu stomaka, ne kao kad trebam dobiti, ali kao da imam neki pritisak, pre neki dan sam toliko naduta bila, nije me bolio stomak samo nadutost da me to tako nervoznom cinilo...ovaj sam mjeseci pila macinu travu par dana....i bila na moru mozda je to sve uticalo

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 2873
26.8.2011 9:16:09   
vila_7
jesi radila? user posted image

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2874
26.8.2011 12:20:30   
vanchi88
jutros u 7h me probude jako bolovi u stomaku i na kraju se prosirili na krsta....odem u wc i imam sta i vidjeti...ugruske kao kuca velike...ja pretpostavljam da je ovo mozda bila biohemijska....i celo jutro me bolilooo nisam ustajala sve do sad, mucnina me jos drzi...ama bas nikd nisam imala ovakve bolove....sad sam za nijansu bolja...lezim pijem caj i odmaram se...
djana ja mislim da si i ti imala slican slucaj mome pa ako ovo procitas da mi das svoje iskustvo....zajedno sa ostalima...nada umire zadnja:)

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  113 114 [115] 116 117   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *