|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
14.7.2011 14:02:09   
vila_7
da stvarno i ja se sjecam burice...sad se nikako ne javlja!user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2826
14.7.2011 14:18:34   
ruzicas_ta
voljela bih da jesam, ali opet ne želim "uzgajati" lažne nade, jer me one na kraju i dokrajče... Rijetko mi kasni, dobijem uglavno svako 31 dan, ali mi taj negativni test ruši snove. Manji postotak mene se nada da je možda bila kasnija ovulacija, ma ne znam. Inače, je li 6-7 mjeseci bezuspješnog pokušavanja zabrinjavajuće. Prvi put sam ostala trudna bez problema, sa miomom ali je loše završilo. Sad mioma nema, a neće pa neće, a ja sve depresivnija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2827
14.7.2011 14:21:35   
vila_7
dusice nemoj se sekirati, ja sam imala spontani-rani, a bili uspjeli odmah, i nakon toga trudili se godinu dana i uspjeli hB. Jednom ste i vi uspjeli ,znaci mozete , ne sekiraj se,bit ce...mozda malo i podsvjesno te strah koci. A par mjeseci nije zabrinjavajuce-kazu do godine dana,pa onda pretrage,mada kazem -vi ste vec jednom zanijeli (zao mi je sto je tako zavrsilo), opet cete aBd!

(odgovor članu ruzicas_ta)
Neposredna veza do poruke: 2828
14.7.2011 14:25:38   
ruzicas_ta
vjerovatno je to sve u mojoj glavi. Izgubila sam bebu s 20 sedmica, pa onda dobila temperaturu, pa ju skidali mjesec dana, pa onda na operaciju. U međuvremenu mi umro i otac. Sve je to bilo u dva-tri mjeseca, od septembra do decembra 2009. Psihički sam se oporavljala godinu dana, za Novu godinu krenuli u akciju i neće. Sad kasni, a test negativan. Baš bezveze. Hvala na brzim odgovorima!!!

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2829
18.7.2011 10:41:33   
Zinna
Da se javim poslije par dana, radila sam betu, porast je minimalan user posted image , 9400 /9840 u razmaku 36 sati, sutra je ponovo radim, dr. kaže ukoliko nije u opadajućem stanju da je ok, pa vidjećemo, ne nadam se mnogo...

(odgovor članu ruzicas_ta)
Neposredna veza do poruke: 2830
18.7.2011 10:48:25   
srčeko
Bit će sve okuser posted image . Šaljemo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

****buduća mama***

(odgovor članu Zinna)
Neposredna veza do poruke: 2831
21.7.2011 14:32:43   
slatkica19
danas sam bila narucena kod svoje doktorice i sutra vadim nalaze al kaze mi da su joj ipak sumnjivi simptomi i da odem ginekologuuser posted image user posted image

(odgovor članu srčeko)
Neposredna veza do poruke: 2832
26.7.2011 9:48:27   
vatra
bok cure! evo citam vase postove i nadam se da cu i ja jednog dana vas pitati za savjet o trudnoci. dragi i ja pokusavamo godinu dana i nista, a bio mi je i prolaktin povisen.sada je on u ganicama normale pa krecemo u akciju :D super ste i svima zelim da na svom testicu ugledaju ogroman + i da sve bude ok... puseee

(odgovor članu slatkica19)
Neposredna veza do poruke: 2833
1.8.2011 8:42:05   
ruza84
Veliki pozz svima..Vatra nadam se da ces uskoro ugledati svoj plusic...samo u akcijuuser posted image
Cekam i ja svoj najveci plus u zivotu...nadam se da ce doci uskoro..a do tad je jako lijepo razmjenit svoja iskustva, simptome i sl. s nekim..uvijek pomogne cuti necije misljenje i onaj optimizam kojim mnoge zrace na ovom forumu.pozz svima i SRETNO!!

(odgovor članu vatra)
Neposredna veza do poruke: 2834
1.8.2011 8:51:42   
vila_7
vatra i ruza dobrodosle ! imate teme - iscekivanje, cekaonica u augustu,.....tamo su zenice koje se nadaju plusicima pa se mozete pridruziti! 

(odgovor članu ruza84)
Neposredna veza do poruke: 2835
4.8.2011 18:41:32   
mikomaja
Drage moje, u ne doumici sam,pa ako mi neko moze pomoci.kasni mi vec tacno mjesec,imam sve simptome trudnoce, uradila sam test gravignost i pokazao je dvije crte, da li test moze pogrijesiti ako pokaze da je pozitivan, da li da slavim ili ne.unaprijed vam hvala...

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2836
4.8.2011 18:43:07   
jasmin
Trudna si,cestitam draga i zelim ti ugodnu trudnocu.Svakako trebas ici na prvi lijecnicki pregled,pa ces onda biti posve sigurna.

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.8.2011 20:10:58 >

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mikomaja)
Neposredna veza do poruke: 2837
4.8.2011 18:47:43   
mikomaja
Hvala na odgovoru, nadacu se da je tako i uzivati,prihvatam sve odgovore naravno posto se puno ne razumijem, jer ce mi to biti prvo dijete,hvala jos jednom

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2838
4.8.2011 18:48:52   
jasmin
Ma nema sta,kasni ti,imas simptome a jos pozitivan test,to je to :).Sretno i uzivaj u prvoj trudnoci.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu mikomaja)
Neposredna veza do poruke: 2839
4.8.2011 18:51:28   
mikomaja
hvala ti puno

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 2840
6.8.2011 21:26:32   
MimyB
Drage moje Veliki pozdrav i od mene;)
jako sam nestrpljiva i ja bih da ugledam te II crtice !!!!.... zadnju menstruaciju imala sam 15.07.2011 a ovulacija mi je bila oko 28,29 jula (znam jer sam isla na folikulometriju) i sada vec par dana mi je povisena temperatura ujutru 36,8 a uvece oko 37-37,1 zatim mi se danas pojavio beli sekret gusci, pa me zanima da li postoji mogucnost da sam trudna i da li za koji dan da radim test ili da sacekam ako mi bude kasnila menstruacija???
Hvala Vam unapred :)

(odgovor članu mikomaja)
Neposredna veza do poruke: 2841
7.8.2011 15:47:07   
gerberka
MimyB, dobrodošla na RR user posted image sačekaj da kasni koji dan ako ti je redovan ciklus i kupi testić user posted image da ubiješ vrijeme dođi sa nama da se družiš u čekaonici u augustu user posted image evo http://www.ringeraja.ba/forum/m_1004111/mpage_5/tm.htm#1009110

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

(odgovor članu MimyB)
Neposredna veza do poruke: 2842
10.8.2011 18:47:06   
benny
Pozdrav svima!

Zelio bi da mi neko odgoviri na pitanje jer bi ja to stvarno volio malo je cudno sto se musko javlja ali moram.
Zelim da postavim pitanje svima dali je moguce da testovi za trudnociu mogu pokazati tacan razultat i koliko je to zaista tacno. Dali postoji mogucnost da testovi za trudnocu nedaju pravi odgovor na pozitivno i negativno. Meni je jako tesko jer smo danas ja i moja djevojka obavili taj test i to ne jednom vec dva puta i oba puta su se pokazali pozitivni, a stvar je u tome sto ja i ona jos nismo spremni na takav iskorak jer smo mladi oboje pa mene to zaista intresuje dali je tet u krivu il je upravu. Molio bi vas da mi sto iskrenije i tacnije odgovorite na ovo pitanje.

Hvala! 

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2843
10.8.2011 18:53:59   
klemzi
Beny, tvoja djevojka je, najvjerovatnije, trudna. Testovi mogu biti lažno negativni, ali rijetko lažno  pozitivni.

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu benny)
Neposredna veza do poruke: 2844
11.8.2011 0:21:51   
Šanti
E sad da test "slaze" dva puta ja ne vjerujem.

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2845
11.8.2011 9:58:21   
manuela RR
Dva puta pozitivan test znači da je djevojka trudna,tu nema greške.
kao što je već napisano test može biti lažno negativan ali da bude lažno pozitivan i to dva puta nije moguće.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Šanti)
Neposredna veza do poruke: 2846
11.8.2011 11:40:38   
MimyB
E radila sam danas test i negativan je user posted image user posted image Danas mi je 27 dan od poslednje menstruacije a sutra ili prekosutra bi trebala da dobijem pa razmisljam da uradim za koji dan u slucaju da ne dodje user posted image sta vi mislite, ja se jos uvek nadam....

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 2847
11.8.2011 12:34:47   
bojana86
Ja sam uvijek za optimizam,znaci nada poslednja umire... mozda si rano uradila test,tako da sacekaj jos koji dan pa ces vidjeti jel pozitivan,ako nije opet glavu gore pa muckanje sledeci mjesec!!! user posted image

(odgovor članu MimyB)
Neposredna veza do poruke: 2848
11.8.2011 12:38:59   
vila_7
IZVORNA PORUKA: MimyB

E radila sam danas test i negativan je user posted image user posted image Danas mi je 27 dan od poslednje menstruacije a sutra ili prekosutra bi trebala da dobijem pa razmisljam da uradim za koji dan u slucaju da ne dodje user posted image sta vi mislite, ja se jos uvek nadam....

nada jos postoji...ja sam uradila dan prije ocekivane i bio negativan a nakon 2 dana pozitivan i hB trudna bila! Zelim i tebi da bud eza par dana pozitivan!

(odgovor članu MimyB)
Neposredna veza do poruke: 2849
11.8.2011 12:52:04   
manuela RR
nada postoji zavisi kada se desila ovulacija,po meni je najtačnije uraditi test kad kasni 2-3 dana.

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  112 113 [114] 115 116   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *