|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
26.8.2011 12:27:17   
vila_7
a misa mu ...bas mi je zao - i sta je to u zadnje vrijeme ceste te biohemijske! user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2876
26.8.2011 12:39:57   
vanchi88
i meni je helena, ali sta bih...70% zena iskusi barem jednu u zivotnom dobu....ne kasni menstruacija tek tako...bez ikakvih razloga...

"Hiljade i hiljade godina,ne bi bilo dovoljno da se opise kratki sekund vecnosti u kome si me ti poljubila u kome sam te ja poljubio,jednog zimskog praskozorja u parku Monsuri,u Parizu,na zemlji,na zemlji koja je zvezda"

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2877
29.8.2011 16:26:11   
zelenooka86
pozdrav svima...treba mi vase misljenje oko trudnoce zadnja menstruacija mi je bila 28 jula nemam neke simptome trudnoce,osecam se isto ko kad treba da dobijem malo su mi natekle grudi imamala sam bolove u stomaku pre dva dana i evo danas al nista,krsta me jace bolu i nekako sam razdrazljiva i ko da imam povecan beli sekret da li je moguce da mi je u pitanju prehlada,poremecaj ili je mozda trudnoca?

tako mi za srecu malo treba....

(odgovor članu vanchi88)
Neposredna veza do poruke: 2878
29.8.2011 17:44:42   
klemzi
Zelenooka, može biti sve od navedenog, ali uradi test pa ćeš znati jesi li trudna. sretno!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu zelenooka86)
Neposredna veza do poruke: 2879
29.8.2011 17:47:27   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: zelenooka86

pozdrav svima...treba mi vase misljenje oko trudnoce zadnja menstruacija mi je bila 28 jula nemam neke simptome trudnoce,osecam se isto ko kad treba da dobijem malo su mi natekle grudi imamala sam bolove u stomaku pre dva dana i evo danas al nista,krsta me jace bolu i nekako sam razdrazljiva i ko da imam povecan beli sekret da li je moguce da mi je u pitanju prehlada,poremecaj ili je mozda trudnoca?

i ja sam imala strasan vaginalni sekret i to mi je bio predznakuser posted image , takodjer i bolove, a vec je vrijeme da mozes uraditi test,navijam zauser posted image

Neposredna veza do poruke: 2880
29.8.2011 17:57:43   
zelenooka86
nije mi rano za test?

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2881
29.8.2011 18:00:57   
Bebica11
ja sam imala zadnju mengu 6.3. a test sam uradila 1.4. i bio jeuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2882
29.8.2011 18:01:58   
klemzi

nije mi rano za test?
Nije, nije...hajd uradi brzo pa nam javi user posted image user posted image user posted image
Evo vidiš bebicino iskustvo.

Neposredna veza do poruke: 2883
29.8.2011 18:03:02   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: klemzi

nije mi rano za test?
Nije, nije...hajd uradi brzo pa nam javi user posted image user posted image user posted image
Evo vidiš bebicino iskustvo.

samo nek ga radi s jutarnjim urinom kad je koncentracija hormona trudnoce najjaca

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2884
29.8.2011 18:04:22   
klemzi
Ma pokazat će i sada vjerovatno, ako bude trudna. Ja nikad nisam radila s jutarnjim, a dva puta je bio pozitivan poslijepodne user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2885
29.8.2011 18:06:20   
zelenooka86
joj tako se bojim da se ne razocaramuser posted image al javila sam momku da mi kupi sad kad krene kuci pa cu uraditi...mada neki kazu da ako previse razmisljas i zelis to nece se desiti mada ja cak i preterujem mogu reci da sam opterecena tim...user posted image blago tebi zelim ti svu srecu!!!!!!!!!!!od srca!!!!

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2886
29.8.2011 18:26:52   
Bebica11
ma neces, koliko dugo pokusavas? malo je uvijek teze s prvom user posted image

Neposredna veza do poruke: 2887
29.8.2011 18:37:07   
zelenooka86
moja prica je jako tuzna...pocinje ovako pre tri godine imala sam saobracajku u kojoj sam izgubila momka i moju bebicu od 4,5 meseca dve godine mi je trebala da psihicki dodjem sebi i  uspela sam uz pomoc porodice i psihologa raznih a onda sam upoznala divnog momka i ostala sam trudna al sam imala spontani pobacaj al sam u tome imala ako mogu reci neku srecu da se sve samo ispraznilo i nisam isla na nikakav hiruski zahvat,od svega sam preplasena i jako se bojim al zelje imam i previse....

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2888
29.8.2011 18:41:29   
klemzi
Zelenooka, moraš biti hrabra user posted image user posted image Znam da ti nije lako, ali poslije svih ovih silnih iskušenja, doći će i tvoja sreća. Poslala sam ti pp!!

Neposredna veza do poruke: 2889
29.8.2011 18:44:31   
zelenooka86
hvala ti KLEMZI zaista se trudim i dajem sve od sebe al nekako nikako da istisnem taj strah...

(odgovor članu klemzi)
Neposredna veza do poruke: 2890
29.8.2011 20:37:43   
Lulu_08
zelenooka86 user posted image user posted image user posted image puno zagrljaja podrske ti saljem!

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2891
29.8.2011 21:17:40   
Bebica11

moja prica je jako tuzna...pocinje ovako pre tri godine imala sam saobracajku u kojoj sam izgubila momka i moju bebicu od 4,5 meseca dve godine mi je trebala da psihicki dodjem sebi i  uspela sam uz pomoc porodice i psihologa raznih a onda sam upoznala divnog momka i ostala sam trudna al sam imala spontani pobacaj al sam u tome imala ako mogu reci neku srecu da se sve samo ispraznilo i nisam isla na nikakav hiruski zahvat,od svega sam preplasena i jako se bojim al zelje imam i previse....

nemoj se sekirati, i ja sam dvije bebice do sad izgubila, psiha tu dosta utice da znas, MORAS se opustiti za svoju trecu srecu aBduser posted image a ja vjerujem da stizeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2892
29.8.2011 21:20:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Djana

zelenooka86 user posted image user posted image user posted image puno zagrljaja podrske ti saljem!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lulu_08)
  Neposredna veza do poruke: 2893
30.8.2011 13:17:01   
zelenooka86
prvo bi svim devojkama da se zahvalim na podrsci i saljem vam svima veliki user posted image i poljupce!!!!!!!! uradila sam juce test predvece i bio je negativan nista od bebiceuser posted image  

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2894
30.8.2011 13:34:22   
vila_7
zelenooka....ma hajde glavu gore, nista samo ovaj mjesec,a mozda se vec sljedeci iza ugla smjesi jedna bebica samo za tebe! user posted image

Neposredna veza do poruke: 2895
30.8.2011 13:36:52   
gerberka
draga zelenooka, saljem ti veliki zagrljaj i zelim ti od srca ispunjenje želje. Samo hrabro!!! a ti si vec hrabra i akoBogda ubrzo ces imati svoju bebicu u naručju!!! Ljubim te i želim ti svako dobro najiskrenije, od srca..ispunjenje svake želje , pa i više. Dobrodošla draga moja, tu smo za tebe!!! 

"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38)
10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru

Neposredna veza do poruke: 2896
30.8.2011 14:48:41   
zelenooka86
neverovatan je osecaj kada znas da postoje osobe koje te zaista razumeju i koje ti pruzaju podrsku iako nisu tu pored tebe,ovim sajtom sam shvatila da jos uvek postoje iskrene i osecajne osobe koje su uvek tu da te poguraju kad stanes,ljudi divni ste!!!!

(odgovor članu gerberka)
Neposredna veza do poruke: 2897
30.8.2011 14:52:40   
vila_7
ih nije to nista vidjet ces koliko cemo se veseliti s tobom kad javis da si aBd trudna sljedeci mjesec! user posted image

Neposredna veza do poruke: 2898
31.8.2011 12:17:25   
zelenooka86
Devojke (one koje su udate nek smatraju ovaj naziv kao laskanje user posted image ) da li je moguce da imam neki hormonski poremecaj (mada ga nikad nisam imala i nemam problema sa hormonima ) posto mi user posted image ne dolazi a stomak je prestao da me boli a grudi su mi nekako tople user posted image ...kako bi to mogla proveriti?

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2899
31.8.2011 12:20:06   
vila_7
hajde probaj opet uraditi test..... a mozda ti kasni i zbog stresa,ne mora odmah znaciti da je nesto hormonsko.

Neposredna veza do poruke: 2900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  114 115 [116] 117 118   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *