|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li sam trudna ?
31.8.2011 12:26:43   
zelenooka86
kupicu veceras pa cu ga uraditi ujutru zadnja user posted image mi je bila 28.07. al mi je prekljuce pokazalo negativno a neverujem da je rano da pokaze user posted image ako sam trudna jel?

tako mi za srecu malo treba....

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2901
31.8.2011 12:29:52   
vila_7
koliko ti inace ciklusi traju?

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

(odgovor članu zelenooka86)
Neposredna veza do poruke: 2902
31.8.2011 12:36:27   
zelenooka86
28 a 30 ako sam prehladjena

(odgovor članu vila_7)
Neposredna veza do poruke: 2903
31.8.2011 13:18:25   
vila_7
pa uradi jos jednom test, ako bude negativan,malo ti se mozda i od stresa poremetilo - jer ja kad sam iscekivala svoju bebicu da se zakaci-do tad redovni ciklusi su postali neredovni i kasnili po 3-4 dana.

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

Neposredna veza do poruke: 2904
31.8.2011 21:57:01   
jelka27
evo da vas pozz sviju i drago mi je da ima ovaako nestouser posted image ...ja imam mali problemcic neznam dali sam pogodila na temu al moram napisati ima jedno 20 dana sam imala mengu al je bila skroz kratka i vise mi je islo ono kao smeckastouser posted image a danas sam se iznenadila kad sam isla na wc na gacima mi se pojavila flekica krvi na gacicama i bojim se jako ima 3 godine da idemo ja i muz na bebu al nista nikakouser posted image pa dali postoji ikakva mogucnost ako ko zna dali bi moglo biti barem t od trudnoce

< Poruku je uredio malena27 RR -- 1.9.2011 12:25:25 >

(odgovor članu enisa27)
Neposredna veza do poruke: 2905
   RE: dali sam trudna ?
31.8.2011 22:34:21   
Anoniman
jelka trebalo bi ja jeste ali zeno idi odma na hitnu tamo ce te kontrolisati i reci sve  haj pa javi user posted image

(odgovor članu jelka27)
  Neposredna veza do poruke: 2906
1.9.2011 8:28:44   
nelly83
Da li mi netko može pomoći savjetom, zanim me da li sam trudna? kasni mi sedam dana, osjećam bolove u grudima i imam dosta jake bolove u donjem dijelu leđa, a u trbuhu osjećam bolove i grćeve, kao da trebam dobiti. zanim me da li je pre rano za test na trudnoću i koji da kupim?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2907
1.9.2011 8:34:41   
ciciban26
IZVORNA PORUKA: nelly83

Da li mi netko može pomoći savjetom, zanim me da li sam trudna? kasni mi sedam dana, osjećam bolove u grudima i imam dosta jake bolove u donjem dijelu leđa, a u trbuhu osjećam bolove i grćeve, kao da trebam dobiti. zanim me da li je pre rano za test na trudnoću i koji da kupim?

Nije ti rano da uradis test za trudnocu,obzirom da ti kasni vec 7 dana svaki bi test trebao pokazati tacan rezultat ukoliko je ovulacija bila "normalna"...  Ti simptomi mogu znaciti trudnocu.. Sretno user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu nelly83)
Neposredna veza do poruke: 2908
1.9.2011 8:42:26   
m.i.n.a.
Nije rano,ja sam uradila dva dana poslije termina i pokazalo muuser posted image ....hajd obavi pis-pis pa javiuser posted image ..i ja sam kupila neki srednjie cijene,ako je ovulacija ti bila na vrijeme bilo koji ce ti pokazat plusic:))

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 2909
1.9.2011 11:32:59   
nelly83
da podjelim vijest sa svima. napravila sam test i pojavile su se dvije crtice, svijetla je ali su dvije. toliko sam to željela i nisam mogla doćekati, ail sad neznam kako da reagiram!

(odgovor članu m.i.n.a.)
Neposredna veza do poruke: 2910
1.9.2011 11:37:52   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image moje čestitke!!!  kako da reagirašuser posted image pleši, pjevaj, skakući

< Poruku je uredio veeseelaa -- 1.9.2011 11:38:12 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu nelly83)
Neposredna veza do poruke: 2911
1.9.2011 12:15:38   
ananas_ze
nelly83 cestitam user posted image user posted image user posted image ja mislim da cu skakti do plafona kad saznam da sam user posted image ova ideja plesi mi se sviđa user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 2912
1.9.2011 12:24:56   
malena27 RR
Zamolicu vas da ne mijenjate naziv teme kada postirate!

LP, RR Tim

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu ananas_ze)
Neposredna veza do poruke: 2913
3.9.2011 11:09:35   
pikova dama
Drage moje, moram priznat da je forum vrlo koristan, svaka vam cas_t, samo tako nastavite. Procitala sam vecinu postova, stvarno svega :))), imam jednu dilemu ako mi mozete pomoci. Dragi i ja pokusavamo dobiti bebicu :)), posljednja menstruacija mi je dosla na vrijeme ali vrlo oskudna, ( uvijek je bila redovna i obilna ) onda se zaustavila na dva dana pa opet vrlo slabo, skoro nista, stomak me malo muci, napuhujem se skoro svaki dan kao da sam slona pojela, temparatura mi je oko 37.1 - 37.4, grudi me malo bole, nista strasno, imam male vrtoglavice svaki dan i umorna sam, meni je sve ovo licilo na trudnocu, prije par dana kupim test - negativan rezultat ( test sam uradila 12-15 dana od ovulacije, interesuje me vase misljenje..... ako nisam trudna onda je sigurno neki drugi problem, najvise me menstruacija brine jer je uvijek bila kao sat.
Hvala vam unaprijed

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.9.2011 13:41:37 >

(odgovor članu almi)
Neposredna veza do poruke: 2914
3.9.2011 11:16:16   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: pikova dama

Drage moje, moram priznat da je forum vrlo koristan, svaka vam cast, samo tako nastavite. Procitala sam vecinu postova, stvarno svega :))), imam jednu dilemu ako mi mozete pomoci. Dragi i ja pokusavamo dobiti bebicu :)), posljednja menstruacija mi je dosla na vrijeme ali vrlo oskudna, ( uvijek je bila redovna i obilna ) onda se zaustavila na dva dana pa opet vrlo slabo, skoro nista, stomak me malo muci, napuhujem se skoro svaki dan kao da sam slona pojela, temparatura mi je oko 37.1 - 37.4, grudi me malo bole, nista strasno, imam male vrtoglavice svaki dan i umorna sam, meni je sve ovo licilo na trudnocu, prije par dana kupim test - negativan rezultat ( test sam uradila 12-15 dana od ovulacije, interesuje me vase misljenje..... ako nisam trudna onda je sigurno neki drugi problem, najvise me menstruacija brine jer je uvijek bila kao sat.
Hvala vam unaprijed

jel ti sad nedavno bilo to krvarenje? i kad si radila test, ujutro ili izapodne?

Ja sam uradila test 15. dan od ovulacije UJUTRO i JEDVA se vidjela 2.crtica, potom dobijem i trajalo 2 dana a bila je trudnoca u pitanjuuser posted image

(odgovor članu pikova dama)
Neposredna veza do poruke: 2915
3.9.2011 11:22:37   
pikova dama
Krvarenje jos uvijek traje, pocelo opet juce, test sam uradila prije tri dana, uradila sam ga oko jedan ujutro :))) , uzela sam neki test koji se moze raditi u bilo koje doba dana ( tako mi je barem teta u apoteci rekla :))), mislila sam sacekati do ponedeljka pa ga opet uraditi

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2916
3.9.2011 11:26:19   
Bebica11

Krvarenje jos uvijek traje, pocelo opet juce, test sam uradila prije tri dana, uradila sam ga oko jedan ujutro :))) , uzela sam neki test koji se moze raditi u bilo koje doba dana ( tako mi je barem teta u apoteci rekla :))), mislila sam sacekati do ponedeljka pa ga opet uraditi

ako je opet pocelo a test negativan, hmmm moguce je da nije trudnoca u pitanju, vec se malo poremetila menga

dobro bi bilo uraditi i papa test prijeuser posted image i malo se prekontrolisati da ne bude poslije komplikacija, a user posted image se desi obicno kad najmanje mislimo o njoj, sretno da budeuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2917
3.9.2011 16:53:09   
zelenooka86
drage moje nista jos uvek oduser posted image idem u ponedeljak da vadim krv nadam se da se krvlju moze indetifikovatiuser posted image ako sam trudna relativno malo ( zadnja je bila 28 jula) drzite mi fige i javljam vam vestiuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.9.2011 13:41:14 >

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2918
3.9.2011 20:59:58   
kupina
idem u ponedeljak da vadim krv nadam se da se krvlju moze indetifikovati user posted image

moze,radis betu hcg.nadam se da je to to ,drzim ti figeuser posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 4.9.2011 13:34:52 >

Neposredna veza do poruke: 2919
5.9.2011 13:59:08   
zelenooka86
drage moje vadila sam krv i pise mi <1 a vrednost 2,6 tako da nisam trudna verovatno je neki poremecajuser posted image bas sam se rastuzila user posted image

(odgovor članu kupina)
Neposredna veza do poruke: 2920
5.9.2011 16:37:15   
zvecka
user posted image Zene drage ako neka zna na moje pitanje odgovor neka pozuri i piseuser posted image

Koristim kontracepciske pilule vec vise od pola godine i prosle sedmice kao dobila mengu ali samo nesto smede a vec dva dana me muci kiselina(zgaravica),,,da li je mogucno da sam trudnauser posted image

A igrom slucaja sretnem danas zenu pred skolom trudna i kaze mi da je trudna ostala a pila kontracepcijuuser posted image

Meni bi to bila treca trudnocauser posted image

Lejla 18-09-2006
Emana 29-01-2010
Moja dva pileta dosadna:)

(odgovor članu dea)
Neposredna veza do poruke: 2921
5.9.2011 19:16:18   
Bebica11
zvecka moguce je,probaj uraditi testuser posted image user posted image

(odgovor članu zvecka)
Neposredna veza do poruke: 2922
6.9.2011 8:18:56   
pikova dama
Cuda li, dosao ponedeljak, sa sestrom sam vise iz zezanja uradila test, 100 % sigurna u negativan rezultat, kad ono user posted image , jos uvijek krvarim user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 2923
6.9.2011 8:31:29   
Lulu_08

Cuda li, dosao ponedeljak, sa sestrom sam vise iz zezanja uradila test, 100 % sigurna u negativan rezultat, kad ono user posted image , jos uvijek krvarim user posted image user posted image user posted image

pikova dama, kao prvo moj savjet je da bi trebala ODMAH uputiti se ginekologu, jer ako si trudna a krvariš moraš biti pod kontrolom doktora!

Kao drugo, kada ti je bila poslednja "PRAVA" menstruacija, odnosno prije ovog krvarenja?

25.04.2008. Princeza Mjeseca Luna je obasjala nas zivot!
09.07.2012. Mala Kraljica Lorena je upotpunila sve!

Neposredna veza do poruke: 2924
6.9.2011 8:41:41   
pikova dama
posljednja menstruacija mi je bila 01.08., sljedeca je trebala biti 26.08., pocela je pa stala ( malo nesto krvarilo, skoro nista ), opet pocela 30-tog ili 31. nisam sigurna, i od tada krvarim po malo svaki dan, mislila sam da mi se poremetila malo ali sam imala neki cudni osjecajuser posted image

(odgovor članu Lulu_08)
Neposredna veza do poruke: 2925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  115 116 [117] 118 119   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *