Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jel Hanady imas li ti na mobitelu opciju da vratis poruku
pa imam...vratila sma druže...i to slikovnu komad kolača ti poslah
nemama kda da tipkam ...još sma u ofisu odoha sad nešto preuzet pa donijet u offis pa tek doma...
hajd enoćas da s etipkamo malo
...dešaval se ovdje šta ništa ne mogu da upratim...ko će podnijet izvještaj-plizz
Poz zenice. Felix mashAllah Anelka sto nam je happy a tebi je linija super moras mi napisati rezim ishrane osim cigara . Lady H. je 5 i po godina a to je sve bio nekakav "muski protest"" jer mu namjestim navecer da spava u svojoj sobi Tekja dobro jesam malkice pretjerala da toliko smrdi ali ja sam takva meni se odma povraca . I ja cekam vjerovatno kod nutricioniste dok H. krene u skolu moram se malo pobrinuti o sebi stress pogotovo od sestrine smrti me jos vise udebljao ko buhtlica sam i valjda ovih godina kako sam pokrivena nosim siru odjecu pa slabo primjetim kg Tajra moj neostvareni sam je da budem uciteljica od medicine sam totalno nekako odustala uopste mi se nesvidja sto sam to zavrsila vise. Koko drago mi da ima neko moje probleme u duetu smo jaci . Pusica svima veeelika .
Joj , citam post od Ella-H i Lana mi svasta ispritiskala i na misu i na tastaturi, kad odjednom post od Hanady, kontam vidi zene pise na bebama sta im aza iftar i poletim da joj napisem, pogledam naslov sehur/iftar Uredu je...
Luda sam, Lana danas haman nista nije jela...cak ni dorucak (jaje koje voli), rucak samo nekoliko kasika vode od povrtne corbice...sad sam joj uspjela dati 5-6 kasika gustine od supe... Mene ce ovo dijete izluditi...nema vise stomacica, zalijepio se
joj Lady pravo sam se ismijala tebi i Hanady znaci Lana opet zeza sa hranom pa ni ona moja nije bolja,dosla "faza",jedino sto sa apetitom jede to su kuhani kukuruzi,toga moze pojesti mlogo,mlogo...
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
lady...a kako ti je na moru jela? je li moguce da je ova teta dovoljno ne umori tj. istrosi? hebiga...morate se pomiriti da ima djece koja slabo jedu i onih koji sve tamane...moja mama je muku mucila sa mnom pa sam ziva i zdrava doduse bila sam vazda malokrvna a i imala sam treci krajnik sto je najvjerovatnije razlog nejela, a samim tim i malokrvnosti
Ja ubijedjena da sam na temi bebe, znam citala post od Elle, pa na iftare...na misu imam undo i redo... Nisam ni gledala na koju me temu prebacilo nego poletila da te naruzim
Nikad nije ni prestala zezati samo sto ja nisam pisala, dosadila sam i Bogu i narodu, a moj muz samo kaze jest ce kad ogladni, kao Lana ce reci daj da jedem, nidje veze...izderala sam se na njega, na Lanu, glava mi puca...sad dijete nece meni , samo taju trazi , a on sav vazan dodji ti taji...e pa nek je tajo hrani, meni je svega na vrh glave...
Ma dadada mene je tjesilo sto je bar dorucak fino jela, jutros ni to, rucak inace tako tako, a danas samo vodu iz variva, sad nece ni supu koju isto voli...ma ne znam, rado bih joj nalaze povadila...
Helouuuuuuu... Nadam se da vam nismo puno nedostajali Ja kako sam na godisnjem, u kuci nisam haman nikako... Jucer otisli, maloprije dosli, za pola sata odoh Samo sam navratila da vas sve pozdravim, da se nadam da nema bolesnih drugara i drugarica... Zelimo vam svima ugodan ostatak dana a i ne tako pretoplu noc kao sto najavljuju
Lady moj momak neki dan samo doruckovao,i bas u vrijeme rucka zaspo.Nama dosli gosti i tako djete se probudilo,ja ni habera.Kad oko 6 on vice:njam njam....i ja skontah da nije jeo od jutros.Ja mu taj dan skuhala koljenicu,i vjeruj citav tanjiric pojeo udrobljen sa hljebom.A navecer kad setamo(oko8-9) uvijek setajuci pojede po 2 kiflice male.i kad dođemo kuci vecera bilo sta.U zadnje vrijeme voli sir namazan na somun Pokusaj ne navaljivati,dobro ti TM kaze da ce traziti kad ogladni.Eto ja se uvjerih u to
vece samo da kazem bebachi jer me pitala jednom . Danas sam bebacha bila u zoo vrtu sa A. nisam te skontala kad si me pitala jer to nije u jelahu vec je na usori znaci sivsa prodjes jelah .Prelijepo je milina isplati ti se doc et da znas bas smo uzivali
Felix hvala ti sto me se sjeti.docemo cim prije. Ja da vas pozdravimo,pa se cujemo nekad u nedelju-ponedeljak. Djecica spavaju,sve spakovano,jos da se mama sredi i idemo.Nadam se da ce djeca spavat do ujutru saljemo vam punoooo pusica i ocekujemo jedan dobar rezime dogadaja kad dodemo
morem li i ja u vase drustvo Upasti? mm kaze da pustim mahau i idem spavat jer izgedam ko avatar. pojeo mi je zadnji kolac pa sam ljuta na njeg pa cu njemu uz inat sutra jos gore izgledat. pa ce vidit kome ce on olac jesti. zadnji.
inace, pozdrav zene, dobro vecer i tako to