|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1207 1208 [1209] 1210 1211   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
23.8.2011 14:39:19   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

MALA, user posted image
nikako da te posebno pozdravim...
nemoj se vise morati, nedostajesuser posted image

hvala i vi ste meni nedostajale

a sladak ti ovaj crvic user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30201
23.8.2011 14:59:24   
teacher75
koko, evo nadjoh slike raznih bolesti pracenih osipom, pa pogledaj na sta lici:
http://www.skinsight.com/searchResults/infant_Female_CheekBeardArea.htm
zove se roseola- ovaj trodnevni virus. osip moze trajati 1-3 dana

< Poruku je uredio teacher75 -- 23.8.2011 15:00:02 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30202
23.8.2011 15:04:29   
R&T@
IZVORNA PORUKA: MALA1994

a sladak ti ovaj crvic user posted image user posted image

Mozda nekad postanem i leptiruser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30203
23.8.2011 16:45:56   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: noa

jel Hanady imas li ti na mobitelu opciju da vratis porukuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa imam...vratila sma druže...i to slikovnu komad kolača ti poslahuser posted image

user posted image
user posted image user posted image
nemama kda da tipkam ...još sma u ofisu odoha sad nešto preuzet pa donijet u offis pa tek doma...

hajd enoćas da s etipkamo malouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30204
23.8.2011 16:48:05   
Anoniman
nema kolaca 'vamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moRe sastanak vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad iftaris i kad polegnemo malu čeljaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 30205
23.8.2011 17:10:08   
R&T@
Moja R. lezi i gleda crtaniuser posted image

Od te slike me panika hvatauser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30206
23.8.2011 17:12:39   
Honey3
danuser posted image
zeeeedna sam,nemam snage da pisemuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30207
23.8.2011 17:15:26   
R&T@
Stvarno je dan dug...
jos samo malo, zahouser posted image

Ja danas nisam zapostila i kaze mi R. :" Nemoj jesti, nije puko top"user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30208
23.8.2011 17:21:20   
Honey3
vidis sad ti ni dijete ne da da jedes kad hocesuser posted image
a ja danas isla na pijacu,bezveze hodala po onoj vrucini i naravno ozednila,jos malo....

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30209
23.8.2011 17:22:39   
Honey3
moja tajra jedva sam te prepoznala,crvic ti je user posted image

< Poruku je uredio zaha -- 23.8.2011 17:35:19 >

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30210
23.8.2011 17:32:07   
R&T@
Ja sam ti i u zivotu skrivena iza naocala i knjigeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30211
23.8.2011 17:39:21   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

nema kolaca 'vamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moRe sastanak vecerasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad iftaris i kad polegnemo malu čeljaduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

morem li i ja prisustovati večerašnjem sastanku user posted image , ali vi ćete otići sigurno dok ja polegnem svoje čedouser posted image
noa jesil ti dobila moju poruku neki dan sam ti poslalauser posted image ...

...dešaval se ovdje štauser posted image ništa ne mogu da upratim...ko će podnijet izvještaj-plizz

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30212
23.8.2011 18:41:50   
Ella_H
Poz zenice.
Felix mashAllah Anelka sto nam je happy
a tebi je linija super moras mi napisati rezim ishrane osim cigarauser posted image .
Lady H. je 5 i po godina a to je sve bio nekakav
"muski protest"" jer mu namjestim navecer
da spava u svojoj sobiuser posted image
Tekja dobro jesam malkice pretjerala da toliko
smrdi ali ja sam takva meni se odma povracauser posted image .
I ja cekam vjerovatno kod nutricioniste dok H. krene u skolu
moram se malo pobrinuti o sebi stress pogotovo od sestrine smrti
me jos vise udebljao ko buhtlica sam i valjda ovih godina kako sam pokrivena
nosim siru odjecu pa slabo primjetim kguser posted image
Tajra moj neostvareni sam je da budem uciteljica od medicine sam
totalno nekako odustala uopste mi se nesvidja sto sam to zavrsila vise.
Koko drago mi da ima neko moje probleme u duetu smo jaciuser posted image .
Pusica svima veeelikauser posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30213
23.8.2011 18:50:34   
Lady26
Joj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , citam post od Ella-H i Lana mi svasta ispritiskala i na misu i na tastaturi, kad odjednom post od Hanady, kontam vidi zene pise na bebama sta im aza iftar i poletim da joj napisem, pogledam naslov sehur/iftar user posted image user posted image user posted image user posted image
Uredu je...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Luda sam, Lana danas haman nista nije jela...cak ni dorucak (jaje koje voli), rucak samo nekoliko kasika vode od povrtne corbice...sad sam joj uspjela dati 5-6 kasika gustine od supe...user posted image user posted image
Mene ce ovo dijete izluditi...nema vise stomacica, zalijepio se user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30214
23.8.2011 18:54:45   
Honey3
joj Lady pravo sam se ismijala tebi i Hanadyuser posted image
znaci Lana opet zeza sa hranom pa ni ona moja nije bolja,dosla "faza",jedino sto sa apetitom jede to su kuhani kukuruzi,toga moze pojesti mlogo,mlogo...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30215
23.8.2011 18:55:57   
Hanady RR
joj Lady jesi me trznula...odmah poletih na uredi...kad ja skontam naslov dobaruser posted image user posted image user posted image user posted image
ja što s eismijah majko mojauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30216
23.8.2011 18:58:09   
Anoniman
lady...a kako ti je na moru jela? je li moguce da je ova teta dovoljno ne umori tj. istrosi? hebiga...morate se pomiriti da ima djece koja slabo jedu i onih koji sve tamane...moja mama je muku mucila sa mnom pa sam ziva i zdravauser posted image doduse bila sam vazda malokrvna a i imala sam treci krajnik sto je najvjerovatnije razlog nejela, a samim tim i malokrvnosti

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30217
23.8.2011 18:58:47   
Lady26
Ja ubijedjena da sam na temi bebe, znam citala post od Elle, pa na iftare...na misu imam undo i redo...
Nisam ni gledala na koju me temu prebacilo nego poletila da te naruzim user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30218
23.8.2011 19:02:52   
Lady26
Nikad nije ni prestala zezati samo sto ja nisam pisala, dosadila sam i Bogu i narodu, a moj muz samo kaze jest ce kad ogladni, kao Lana ce reci daj da jedem, nidje veze...izderala sam se na njega, na Lanu, glava mi puca...sad dijete nece meni user posted image , samo taju trazi user posted image , a on sav vazan dodji ti taji...e pa nek je tajo hrani, meni je svega na vrh glave...

Ma dadada mene je tjesilo sto je bar dorucak fino jela, jutros ni to, rucak inace tako tako, a danas samo vodu iz variva, sad nece ni supu koju isto voli...ma ne znam, rado bih joj nalaze povadila...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30219
23.8.2011 19:09:31   
Bambi09
Helouuuuuuu... Nadam se da vam nismo puno nedostajali user posted image user posted image user posted image user posted image Ja kako sam na godisnjem, u kuci nisam haman nikako... Jucer otisli, maloprije dosli, za pola sata odoh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo sam navratila da vas sve pozdravim, da se nadam da nema bolesnih drugara i drugarica... Zelimo vam svima ugodan ostatak dana a i ne tako pretoplu noc kao sto najavljuju user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30220
23.8.2011 19:12:35   
salmy
Lady moj momak neki dan samo doruckovao,i bas u vrijeme rucka zaspo.Nama dosli gosti i tako djete se probudilo,ja ni habera.Kad oko 6 on vice:njam njam....i ja skontah da nije jeo od jutros.Ja mu taj dan skuhala koljenicu,i vjeruj citav tanjiric pojeo udrobljen sa hljebom.A navecer kad setamo(oko8-9) uvijek setajuci pojede po 2 kiflice male.i kad dođemo kuci vecera bilo sta.U zadnje vrijeme voli sir namazan na somun
Pokusaj ne navaljivati,dobro ti TM kaze da ce traziti kad ogladni.Eto ja se uvjerih u to  

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30221
23.8.2011 20:23:22   
Anoniman
vece
samo da kazem bebachi jer me pitala jednom . Danas sam bebacha bila u zoo vrtu sa A. nisam te skontala kad si me pitala jer to nije u jelahu vec je na usori znaci sivsa prodjes jelah .Prelijepo je milina isplati ti se doc et da znas bas smo uzivaliuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30222
23.8.2011 23:15:51   
bebacha
Felix hvala ti sto me se sjeti.docemo cim prije.
Ja da vas pozdravimo,pa se cujemo nekad u nedelju-ponedeljak.
Djecica spavaju,sve spakovano,jos da se mama sredi i idemo.Nadam se da ce djeca spavat do ujutruuser posted image
saljemo vam punoooo pusica i ocekujemo jedan dobar rezime dogadaja kad dodemouser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30223
23.8.2011 23:17:52   
Honey3
bebacha sretan put i lijep provoduser posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30224
23.8.2011 23:24:16   
ena23
morem li i ja u vase drustvo Upasti? mm kaze da pustim mahau i idem spavat jer izgedam ko avatar. pojeo mi je zadnji kolac pa sam ljuta na njeg pa cu njemu uz inat   sutra jos gore izgledat. pa ce vidit kome ce on olac jesti. zadnji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

inace, pozdrav zene, dobro vecer i tako touser posted image user posted image user posted image user posted image

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1207 1208 [1209] 1210 1211   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1207 1208 [1209] 1210 1211   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *