Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
necu se javlja vise svi me na ignore niko me nije pozelio pardon /nas ..... Nemogu vas pofata ni uprati o cem pisete imam osjecaj da sam ispala iz stosa pa nemam sta pisat onak sam se bezzz javila ..... reko da nije ko pitao za nas ..... idem ja , laku noc ..... ako se ne budem javljala nije da se ljtim na koga ma jok nego nako ...... nemogu se nikako ubacit medju vas stic vas...... pusa.......
felix zeno,ne se ljutiti kad se ovako zene raspisu nema teorije sve upratiti i zapamtiti a moja tajra,divim ti se kad se radujes ovim cetrnaestogodisnjacima,ja sa ovom svojom jedva na kraj izlazim kako ona nama kaze "pa vi ne razumijete u kakvom sam ja sad periodu" ma reko "u kakvom" pa u "pubertetU"
e ako imaš u tom fazonu i jednu manju rado je kupujemo
Poz zene evo mene 3 sata sam stan cistila s onim usisivacem na paru srednja zalost . Onaj smrad iz spavace jos uvijek smrdi ali manje isto tako otkrila sam i u djecijoj sobi iza vrata . Isplakala sam se sinoc posteno ovaj bratitis i razbojnistvo djecije me bas nekad utuce, imam sabura ali stvarno se pitam nekad da nisam ja cemu kriva MM je sve svejedno samo gleda gdje da se izvrne i s momcicima igra muska posla. Tajra i felix hvala vam za evo i vama .
Juutrooooooooooooooooo sa malo secera i malo mlijeka Felix ne budali...standardna ekipa, standardna prica tj OT vecinom .... Bebachaaaaaaa polako, nece posao nigdje...samo laganini, spremi vas i na more furajte...napuni baterije Ella-H.... moram sorry....pa koliko stariji ima godina? Tajraaaaaaaaaaaaaaaaa Mama75 Apotekarka kako ste jutros? Sve ostaleeeeeeeeeeeee Lana se sinoc u noci probudila i nikako zaspati, pa se okrece i okrece i okrece...pa daj ruku, pa vrati ruku, pa daj ruku... , ja ustala u wc a ona tajooooooooooo daj juku , elem kad sam je naruzila malo i dala joj ruku zaspala je i jutros poslije mene ustala...
IZVORNA PORUKA: tajra U skoli odmaram mozak i stvarno, stvarno volim svoj posao...
... ovo i izbor partnera su dvije najvaznije stvari koje biras u zivotu, ako tu ne pogrijesis, pred tobom je spokojan i sretan zivot...
IZVORNA PORUKA: felix necu se javlja vise svi me na ignore niko me nije pozelio pardon /nas .....
nije tacno... ...samo probaj da se ne javljas
IZVORNA PORUKA: Ella_H
Poz zene evo mene 3 sata sam stan cistila s onim usisivacem na paru srednja zalost . Onaj smrad iz spavace jos uvijek smrdi ali manje isto tako otkrila sam i u djecijoj sobi iza vrata .
Ma nije valjda da toliko smrdi , ma ti si to umislila ...a joj Ella...evo jedan za tebe ...a muski su svi skoro pa isti, ni ovaj moj nikad ne konta sto sam ljuta, kaze ne vidi razlog za ljutnju
Lady, dobro jutro
uglavnom ja nenaspavana na poslu nadam se da su bolesne bebare danas mnogo bolje
Jutrica Vidim bebare se sinoc budile... Moj deckic ko top spavao,cak se nije niti jednom budio da piski. Nasmijava me cijelo jutro svojim provalicama Felix saljem najveci zagrljaj,mi te te Boga mi spominjali... Lady,sestro kako ide dijeta,drzim ja fige i dalje... Tekja ljubi decka Jelena ja sam humanu uvijak nalazila u apoteci na Socijalnom,u drugim ne bas uvijek.Ona apoteka na socijalnom je uglavnom najbolje snadbjevena,jer i ove formule bez laktoze i kravljeg proteina,tu uvijek nadjem... Da bratitis cim prije prodje,a prije svega da Ana ozdravi. Ljubi djecicu... Tajra,Apotekarka,Zaha,Koko,Ella H,Hanady.Megi,Bebacha... Ma sve dame
Dobro je, tnx, gladna sam kao vuk al izdrzat cemo aBd , fkt sam cvrsto odlucila....a razmisljam i da odem kod nutricioniste, da pokusam i to... Evo sad cu do Konzuma po dorucak.... Zene koji je nemasni sir ili da samo pitam tetu u Konzumu...
jutro i od nas mada je meni davno svanulo,malac budan od pola 7
evo ga sad skace,nedam mu na spavanac prije pola 2,tad cu sa zaovom na kafu,cekat njene cure dok su u kinu,iskreno se nadam da ce zaspat u kolicima,ako ne nek ga tetka ganja ,moramo je malo iskoristit
joj moram se pohvalit-poceo je polako ali sigurno pricat,a najbolje je naucio "mama necu" ,neki dan mi govori "mama de koka" mama daj soka,joj kako sam se frapirala,ali bas sam sretna!svaki dan nova rijec
dobar dan sad cu ja ko felix sta vam je niste me se uželjele nego Lady od mm rodica ide kod nutricioniste do duše u ZG al zena se prepolovila,pridržava se onog sto je propisano i rezultati su vidljivi pa ti je moj savjet da odes..uglavnom znam da u prvoj kuri nema kruha i tjestenine nikako i tad je izgubila najvise kila
ja sam se tamo udebljala jednu kilu vise mi suknje ne spadaju sa kukova meni drago. A netjeram ja liniju takva sam kakav , i da sam deblja dobra sam si nisam tim opterecena Ostalim hvala
Dobro je, tnx, gladna sam kao vuk al izdrzat cemo aBd , fkt sam cvrsto odlucila....a razmisljam i da odem kod nutricioniste, da pokusam i to... Evo sad cu do Konzuma po dorucak.... Zene koji je nemasni sir ili da samo pitam tetu u Konzumu...
Imas onaj meggle svjezi sir light on ti je nemasan ili trazi neki posni. Kako napredujes , ja cu abd sljedece sedmice da nastavim sa dijetom jer sam prekinula zbog ramazana i vec sam se opustila. Nakuham svakakvih jela za iftar pa se najedem bez granice, mada mi svi govore da mi je sada dosta i da ne trbam vise mrsati mene u oko bode ovo par kilica sto je ostalo. Sljedece sedmice ti se pridruzujem
Imas onaj meggle svjezi sir light on ti je nemasan ili trazi neki posni. Kako napredujes , ja cu abd sljedece sedmice da nastavim sa dijetom jer sam prekinula zbog ramazana i vec sam se opustila. Nakuham svakakvih jela za iftar pa se najedem bez granice, mada mi svi govore da mi je sada dosta i da ne trbam vise mrsati mene u oko bode ovo par kilica sto je ostalo. Sljedece sedmice ti se pridruzujem
Taj meggle sam planirala ponijeti od kuce i ispeci sebi filete , sve je ostalo kuci Pitala sam sad u Konzumu, nemaju nemasni sir al imaju neki sa 30% masnoce pa ne uzeh...nego opet Dimcek... Ide dobro, da ne lazem nisam sita, malo me glava boli al necu jos puno max jos 2-3dana ovako onda valjda moze i povrce...najteze mi pada sto ne mogu voce jer ga bas volim....ima li kakva vocna dijeta