Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tiki, ako ste jucer krenule sa antb, mozda da sacekas jos malo, mislim da trebaju ici 3-4 doze pa da se primijeti poboljsanje...zao mi je L., a drago mi je da tebe lagano popustaju mucnine...sad ce se i apetit popraviti ...
popila je 4 doze cepobosa u petak i subotu, pa su rekli da predje na neki alkaidov jaci, popila juce i danas. ne jede 3 dana bukvalno nista i slabo ista pije- za ova 3 dana sveukupno pojela 2 i po monte-a, pola kifle, par stapica, pola jajeta, par kasika supe i povremeno popije po gutljaj vode. od gladi je par puta povracala vodu nakon sto bi popila gutljaj na prazan zeludac.samo lezi i spava, temperatura nikako ne spada ispod 38, samo je 2 puta spala na 37.5 do sad za ova 4 dana. najgore je sto ne znam sta je, jer niti kaslje, niti smrca, niti ima proliv, urin joj ok...
< Poruku je uredio teacher75 -- 22.8.2011 16:45:15 >
Dan....I ja izgleda bolesna ...Glava me pocela boliti i grlo,tesko gutati crveni se,i sve me ugriza...Hocu ja ovih dana na posao suknjice,bermudice,bosa a hladovina....Ja da musterije privucem sredi sebe hi hi... Sad sve visr kntam da u A nije grlo isto,mada cula sam se s tetom temp 36 a popiuo sitrup parac u 9 i nije vise...nadam se da mu se vecera nece vracati...4 mj i ja i on bili mirni poslije imunoglukana... Malo me teta naljuti ja joj veli direkt s posla ce mm po men i Antonia picimo mojoj frendici na rođendan ja i A a mm na nogomet pa pkusj ga nahraniti,joj veli nece da jede moze i u gostima,ma reko ja bi volila d jede od kuce,necu ja traziti da tamo jede,ja cu se kaze potruditi koliko mogla ,nijew mi jasno kod men i bolestan hoce jesti sr,m neki dn kad je bio pod visokom temp....evo cuclam tantum verde i cekam 18 h Voidim jos bolesnih beba ima i na rr i kroz apoteku
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Tajra imas li nesto za tetkinu cetverogodisnju djevojcicu ...neku proljetnu jaknicu, farmerke, dzemperak...ona sada nosi 110/116... il'' sam na pogresnoj temi
< Poruku je uredio tekja -- 22.8.2011 19:46:27 >
Ola hanumice. Vidim i biznis razvijate dok me nema. Pogledala sam temu BB da Allah sacuva cjena Uglavnom ja sam neki dan naletila iako slabo hodam po prodavnicama nemogu od indijanaca dvije trenerke dukserica tanja, majica i donji dio 5$, i disney kompletic nekakvi dinosauri za ljeto iz tri djela 5$ isto dosla kuci mm kaze ti samo trosis zeno kad sam mu rekla cjene usutio se a ima da mu pokazem i cjene s BB trebam opet sta kupit velikom momku jos malo skola . Sinoc smo imali scenu usla ja u svoju spavacu smrdi li smrdi da povratis mokraca, a A. nije ulazio nikako hem sta kako gdje poslala sam velikog brata za kaznu 5 minuta u svoju sobu i on izasao s osmjehom. Jedva smo otkrili da se on popiskio ne A. . Tekja ako ti je sveki hairli nek je dosla, ja sam sa svom FaMalijom mm i mojom neko vrijeme na VI rahat sam . MALA i Felix pusica vam nek ste se vratile.
Vecer! Iako nema nikoga ja cu podnijeti dnevni izvjestaj Bez pelena smo i danas po kuci, plus pristaje da nosi gacice, napredujemo, mislim tutu kad donesem obavi a kad sama trazi obicno zakasni, ali korak po korak Moreplovcima sretan povratak Bolenim bebicama i mamicama veliki i brzo nam ozdravite
Sinoc smo imali scenu usla ja u svoju spavacu smrdi li smrdi da povratis mokraca, a A. nije ulazio nikako hem sta kako gdje poslala sam velikog brata za kaznu 5 minuta u svoju sobu i on izasao s osmjehom. Jedva smo otkrili da se on popiskio ne A.
Sta sve nece smisliti Tebi, Ella, zagrljaj
Tekja, naci cemo nesto za tetkinu princezu
Sahara, veliki je prvi korak da obavi kad sjedne na tutu... ostalo samo dodje i, vjeruj, da se iznenadis... Cula sam danas da je nekad u septembru druzenje generacije s fakulteta...znas li ti nesto o tome
vece auuuu sto vas ima mashallah vidim opet djecice bolesne ljubimo ih sve redom tajra uzivaj ti jos ovo par dana na poslu a kad dernek pocne onda ce ti pravo faliti "maamaaaaa" I kod mene su uveliko pripreme za skolu pocele,svasta smo nakupovali a i mama se uz djecicu ogrebala Bogami troskali ovaj period:skola,bajram,E rodjendan,helem do Nove G.necemo vise nista kupovati
vece da malo uletim Ella -H Vidim ima djecice bolesne brzo ozdravljenje zelim . A. ured zaspo , nista novo . Sem pakleni vrucina aaaaaa nema kise do septembra kako kazu, ako ne lazu . Boze sacuvaj je .... Zaboravila sam spomenit A. izvalu na moru Cuci A. pored plaze kad dodje golub a puno svjeta oko njega a one ce sav radostan AAAAAAAA, DIDI MAMA KOKA reko cega anela didi koka maja ....Reko nije koka golub anele ,on opet nije koka odo dat da koka api , pice (stapice drzo) . Itako da golub osta koka .
Mahanje i od nas... Bolesnoj djecici brz oporavak zelimo.
Moja Ana i dalje histerise u pravom smislu te rijeci, ako je u pitanju bratitis kad to prestaje jer cu ja izluditi
Nego da vas pitam, jednoj forumasici potrebna ona Humana protiv proliva pa znate li gdje u Sa ima da se kupi, znam da je skoro neko spominjao ovdje na temi?
Bratitis je cudna boljka... malo ce popustiti kad skonta da se ta "igracka" ne vraca, ali ce se vratiti kad igracka "prohoda"... Sretno u svakom slucaju
Vjerujem da ta Humana ima u apotekama...
Tajra ti si uciteljica otkud meni da si profesorica Bosanskog divno ti zanimanje moji spavaju,ja neznam vise ni sta da pakujem ni sredujem po kuci umjesto da me sad puca najveca euforija meni hiljadu neki bezveze misli po glavi se mota
Nekako imam osjecaj da cu u petak ujutro biti zatrpana robom s etiketama koja ne odgovara poucena petogodisnjim iskustvom
Sve sto bude preveliko u sljedecu subotu meni donesi Ali molim te, nemoj vise od najvece kovanice
To mi je omiljena cijena... i kad kupujem i kad prodajem
Bi li tvoja velika djevojcica nosila crvenu schampion jaknu? Mojoj damici se ne svidja...
Slikaj pa cu je pitati sutra, tako je najbolje. I ona je prilicno zahtjevna mada mama jos uvijek moze da je smunta na fol: to sam ja isto nosila/jela/radila kad sam bila mala