|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2011 22:59:22   
Anoniman
necu se javlja vise svi me na ignore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niko me nije pozelio pardon /nas .....
Nemogu vas pofata ni uprati o cem pisete imam osjecaj da sam ispala iz  stosauser posted image user posted image pa nemam sta pisat onak sam se bezzz javila ..... reko da nije ko pitao za nas .....
idem ja , laku noc .....
ako se ne budem javljala nije da se ljtim na koga ma jok user posted image nego nako ...... nemogu se nikako ubacit medju vas user posted image user posted image user posted image user posted image stic vas......
pusa.......

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 30126
22.8.2011 23:01:32   
bebacha
igrorisem te kad stalno spominjes kisuuser posted image user posted image user posted image jos malo ljeta i eto kise do majauser posted image user posted image a onda cu poludims ovim mojim noblicama u kuciuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30127
22.8.2011 23:03:31   
R&T@
felix, ne luduj...
ovo je tvoja temauser posted image
A znas da ovdje teme nemauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja na pola monitora "zaradjujem hljeb", a na pola RRuser posted image user posted image user posted image
samo ne smijem rad poslati jer nemam pojma sta sam procitalauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30128
22.8.2011 23:55:57   
Honey3
felix zeno,ne se ljutitiuser posted image kad se ovako zene raspisu nema teorije sve upratiti i zapamtitiuser posted image a moja tajra,divim ti se kad se radujes ovim cetrnaestogodisnjacima,ja sa ovom svojom jedva na kraj izlazimuser posted image kako ona nama kaze "pa vi ne razumijete u kakvom sam ja sad periodu" ma reko "u kakvom" pa u "pubertetU"user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30129
23.8.2011 1:25:00   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

E, je li to ona suknjica s krunom od cirkona?

Nju sam ja iz Stambola donijela, ali mi dijete guzato, da prostisuser posted image

user posted image user posted image user posted image

ta...

e ako imaš u tom fazonu i jednu manju rado je kupujemouser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30130
23.8.2011 3:52:54   
Ella_H
Poz zene evo mene 3 sata sam
stan cistila s onim usisivacem na paru
srednja zalostuser posted image . Onaj smrad iz spavace
jos uvijek smrdi ali manje isto tako otkrila sam
i u djecijoj sobi iza vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Isplakala sam se sinoc posteno ovaj bratitis i razbojnistvo
djecije me bas nekad utuce, imam sabura ali stvarno se pitam
nekad da nisam ja cemu krivauser posted image MM je sve svejedno samo gleda
gdje da se izvrne i s momcicima igra muska posla.
Tajra i felix hvala vam zauser posted image evo i vama user posted image .

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30131
23.8.2011 9:17:41   
Lady26
Juutrooooooooooooooooo user posted image sa malo secera i malo mlijeka user posted image
Felix ne budali...standardna ekipa, standardna prica tj OT vecinom user posted image ....
Bebachaaaaaaa polako, nece posao nigdje...samo laganini, spremi vas i na more furajte...napuni baterije user posted image
Ella-H.... user posted image user posted image moram sorry....pa koliko stariji ima godina?
Tajraaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image
Mama75 user posted image
Apotekarka kako ste jutros?
Sve ostaleeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image
Lana se sinoc u noci probudila i nikako zaspati, pa se okrece i okrece i okrece...pa daj ruku, pa vrati ruku, pa daj ruku... user posted image , ja ustala u wc a ona tajooooooooooo daj juku user posted image , elem kad sam je naruzila malo i dala joj ruku zaspala je i jutros poslije mene ustala...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30132
23.8.2011 9:27:49   
tekja
IZVORNA PORUKA: tajra
U skoli odmaram mozak i stvarno, stvarno volim svoj posao...

user posted image ... ovo i izbor partnera su dvije najvaznije stvari koje biras u zivotu, ako tu ne pogrijesis, pred tobom je spokojan i sretan zivot...user posted image

IZVORNA PORUKA: felix
necu se javlja vise svi me na ignore user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image niko me nije pozelio pardon /nas .....

nije tacno...user posted image ...samo probaj da se ne javljasuser posted image

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz zene evo mene 3 sata sam
stan cistila s onim usisivacem na paru
srednja zalostuser posted image . Onaj smrad iz spavace
jos uvijek smrdi ali manje isto tako otkrila sam
i u djecijoj sobi iza vratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ma nije valjda da toliko smrdiuser posted image , ma ti si to umislilauser posted image user posted image user posted image ...a joj Ella...evo jedan za tebeuser posted image ...a muski su svi skoro pa isti, ni ovaj moj nikad ne konta sto sam ljuta, kaze ne vidi razlog za ljutnjuuser posted image

Lady, dobro jutrouser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30133
23.8.2011 9:42:03   
Lady26
Pa Tekjaaaaa...sta radi drug? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30134
23.8.2011 10:07:33   
megi
jutro i od nas
ne znam sta je adni nocas bilo al se budila ko da joj je 6 mjeseci
budila se plakala, pila caja
mozda joj je vruce popila je skoro cijelu flasicu i sva jke nekakva uplakana se budila user posted image

uglavnom ja nenaspavana na poslu
nadam se da su bolesne bebare danas mnogo bolje

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30135
23.8.2011 10:39:58   
bebacha
moji obadvoje se snoc budili,kmezili,prevrrtali.Ajla inace spave super i rjetko se budi al sinoc je bila grozna

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30136
23.8.2011 10:40:49   
Amani12
Jutrica user posted image
Vidim bebare se sinoc budile...
Moj deckic ko top spavao,cak se nije niti jednom budio da piski.
Nasmijava me cijelo jutro svojim provalicama user posted image user posted image user posted image user posted image
Felix saljem najveci zagrljaj,mi te te Boga mi spominjali...
Lady,sestro kako ide dijeta,drzim ja fige i dalje...user posted image
Tekja ljubi decka user posted image
Jelena ja sam humanu uvijak nalazila u apoteci na Socijalnom,u drugim ne bas uvijek.Ona apoteka na socijalnom je uglavnom najbolje snadbjevena,jer i ove formule bez laktoze i kravljeg proteina,tu uvijek nadjem...
Da bratitis cim prije prodje,a prije svega da Ana ozdravi.
Ljubi djecicu...
Tajra,Apotekarka,Zaha,Koko,Ella H,Hanady.Megi,Bebacha... Ma sve dame user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30137
23.8.2011 10:44:20   
Lady26
Dobro je, tnx, gladna sam kao vuk user posted image al izdrzat cemo aBd user posted image user posted image , fkt sam cvrsto odlucila....a razmisljam i da odem kod nutricioniste, da pokusam i to...
Evo sad cu do Konzuma po dorucak....
Zene koji je nemasni sir user posted image ili da samo pitam tetu u Konzumu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 30138
23.8.2011 10:50:12   
Amani12
Pitas tetu,ona ce sigurno znati...
Ma ici ce to,samo strpljenja,i ja se borim i dalje i ide mi sve lakse i lakse... user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30139
23.8.2011 10:52:27   
Anoniman
jutro
evo par slika dok ostalo ne prebacim sa aparata

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30140
23.8.2011 10:52:47   
mala86
jutro i od nas user posted image mada je meni davno svanulo,malac budan od pola 7 user posted image

evo ga sad skace,nedam mu na spavanac prije pola 2,tad cu sa zaovom na kafu,cekat njene cure dok su u kinu,iskreno se nadam da ce zaspat u kolicima,ako ne nek ga tetka ganja user posted image ,moramo je malo iskoristit

joj moram se pohvalit-poceo je polako ali sigurno pricat,a najbolje je naucio "mama necu" user posted image user posted image user posted image ,neki dan mi govori "mama de koka" mama daj soka,joj kako sam se frapirala,ali bas sam sretna!svaki dan nova rijec user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30141
23.8.2011 10:54:08   
mala86
felix nisi fer sa ovom zadnjom slikom,vidi linije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30142
23.8.2011 10:54:30   
Amani12
Felix  user posted image user posted image user posted image
Zgodna mama i njen ljepotan. divni ste... user posted image

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 30143
23.8.2011 10:55:36   
Anoniman
dobar dan sad cu ja ko felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta vam je niste me se uželjeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nego Lady od mm rodica ide kod nutricioniste do duše u ZG al zena se prepolovila,pridržava se onog sto je propisano i rezultati su vidljivi pa ti je moj savjet da odes..uglavnom znam da u prvoj kuri nema kruha i tjestenine nikako i tad je izgubila najvise kilauser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 30144
23.8.2011 10:57:05   
Anoniman
felix super sliciceuser posted image user posted image user posted image user posted image a tvoja linijauser posted image sta kukas da si mrsavauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30145
23.8.2011 10:59:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86

felix nisi fer sa ovom zadnjom slikom,vidi linije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam se tamo udebljala jednu kiluuser posted image user posted image user posted image vise mi suknje ne spadaju sa kukovauser posted image user posted image user posted image meni drago.
A netjeram ja liniju takva sam kakav , i da sam deblja dobra sam si nisam tim opterecena user posted image user posted image user posted image
Ostalim hvala user posted image

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 30146
23.8.2011 11:03:12   
*pcelica*

IZVORNA PORUKA: Lady26

Dobro je, tnx, gladna sam kao vuk user posted image al izdrzat cemo aBd user posted image user posted image , fkt sam cvrsto odlucila....a razmisljam i da odem kod nutricioniste, da pokusam i to...

Imas onaj meggle svjezi sir light on ti je nemasan ili trazi neki posni. Kako napredujes , ja cu abd sljedece sedmice da nastavim sa dijetom jer sam prekinula zbog ramazana i vec sam se opustila. Nakuham svakakvih jela za iftar pa se najedem bez granice, mada mi svi govore da mi je sada dosta i da ne trbam vise mrsati mene u oko bode ovo par kilica sto je ostalo. Sljedece sedmice ti se pridruzujem user posted image user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30147
23.8.2011 11:21:59   
salmy
Pozdrav za rajuuser posted image
Kod nas sve po starom,tajo nam otisao na put pa smo opet samiuser posted image
Momak slusa(stipa se,vristi i tako.....) jede hvala Bogu

Felix bona ti ribetina pravauser posted image  zeno linija ti je za pozelit,anelko frajer nema sta

Ostale zeniceuser posted image user posted image
Lady kad se pije user posted image  gdje nam je Amancek?

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30148
23.8.2011 11:32:31   
Lady26

IZVORNA PORUKA: *pcelica*

IZVORNA PORUKA: Lady26

Imas onaj meggle svjezi sir light on ti je nemasan ili trazi neki posni. Kako napredujes , ja cu abd sljedece sedmice da nastavim sa dijetom jer sam prekinula zbog ramazana i vec sam se opustila. Nakuham svakakvih jela za iftar pa se najedem bez granice, mada mi svi govore da mi je sada dosta i da ne trbam vise mrsati mene u oko bode ovo par kilica sto je ostalo. Sljedece sedmice ti se pridruzujem user posted image user posted image

Taj meggle sam planirala ponijeti od kuce i ispeci sebi filete user posted image user posted image , sve je ostalo kuci user posted image
Pitala sam sad u Konzumu, nemaju nemasni sir al imaju neki sa 30% masnoce pa ne uzeh...nego opet Dimcek...
Ide dobro, da ne lazem nisam sita, malo me glava boli al necu jos puno max jos 2-3dana ovako onda valjda moze i povrce...najteze mi pada sto ne mogu voce jer ga bas volim....ima li kakva vocna dijeta user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 30149
23.8.2011 11:32:44   
Amani12
Cetvrtak ,Petak kafica?
Jel kasno? user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 30150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1204 1205 [1206] 1207 1208   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *