Malenaoduvijek
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: teacher75 IZVORNA PORUKA: Lady26 E kono moja.... Meni treba neko tako da me ogranici sa hranom...ja mogu da ne jedem recimo cijeli dan i onda dodjem kuci i "ubijem" se...a to nikako ne valja...i jelo navece...kad Lanu stavim da spava ja samo gledam sta cu staviti u usta...sinoc natjerala mm da legnemo u pola 10 , da ne bih dosla u iskusenje...hihihihih Ljubi djecake.... Hocemo li piti kafu ovih dana, mogu i na pauzu... jedi sto vise mladog sira kad ogladnis, evo ja smrsala 5-6kg za samo 10 dana kako sam trudna, a zivim bukvalno na tjestenini, mladom siru, pavlaci i malo voca. meso nikako ne jedem, nista przeno ni masno i slatko jako malo jedem, ne jede mi se uopce. sad sam skontala recept kako smrsati nakon poroda kad se udebljam-samo cu 10ak dana primjenjivati ovu provjerenu dijetu Kupila sam juce onaj meggle svjezi sir...doduse radi Lane ali i radi sebe, htjedoh ga danas ponijeti na posao i zaboravila.... Ma pokusam ovu dijetu par dana pa cu vidjeti za dalje... Pa dobro ali ti si povracala....znaci sto pojedes izbacis i nemas apetita....ja s tim nemam problema, mogu jesti...treba mi nesto da me ogranici.... Evo recimo mene danas zasitio batak sa jogurtom, bez hljeba...vec se zeludac malo smanjio...i dijeta djeluje, ne osjecam nadutost u stomaku....jest da me glava malo boli ja uglavnom nisam povracala hranu vec kad mi je prazan stomak, samo kiselinu, a tacno je da nisam imala apetit, kupovala sam mladi sir od seljaka na pijaci. nemam ni sad apetit, jedva cekam da mi se vrati, poludicu ovako smisljajuci sta cu jesti i piti a nista mi se ne jede i ne pije tiki koja si ti sada sedmica? ja nisam moglla do 12-te cak ni kafu piti ali onda sam polako pocela opet jesti i piti ali male kolicine radi zgraravice. sad sam 12.sedmica, kafa mi se ne gadi al mi se dosta stvari gadi al opet je bolje nego s lanom, kad se sjetim povracanja do 5. mjeseca s njom, ne daj boze da sam opet takva... tajra, u skoli bezveze, tuspas mene i sjednice kratke, a da cujete kako mi je direktorica reagovala na trudnocu: "zlo mi je, zlo mi je, ne mogu vam vise ni cestitati. pa kad je termin? znaci radis do februara?" eto, toliko o covjecnosti i razumjevanju jedne zene i majke (izgleda da je zaboravila kako je to biti trudan i roditi) fuj! e pa onda ce sada to ici polako na bolje, super.posteljica se stvara do 12 sedmice i zato i jesu najvece mucnine i osjetljivost do tada. a direktorica idiot, ali vecina njih to zaboravi i misli samo na sluzbeni dio