|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2011 16:43:26   
R&T@
IZVORNA PORUKA: mama75

IZVORNA PORUKA: tajra

Nekako imam osjecaj da cu u petak ujutro biti zatrpana robom s etiketama koja ne odgovarauser posted image user posted image user posted image user posted image
poucena petogodisnjim iskustvomuser posted image

Sve sto bude preveliko u sljedecu subotu meni donesi user posted image Ali molim te, nemoj vise od najvece kovanice user posted image user posted image user posted image

To mi je omiljena cijena... i kad kupujem i kad prodajemuser posted image user posted image user posted image

Bi li tvoja velika djevojcica nosila crvenu schampion jaknu?
Mojoj damici se ne svidja...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 30101
22.8.2011 16:44:56   
teacher75
IZVORNA PORUKA: tekja

tiki, ako ste jucer krenule sa antb, mozda da sacekas jos malo, mislim da trebaju ici 3-4 doze pa da se primijeti poboljsanje...zao mi je L., a drago mi je da tebe lagano popustaju mucnine...sad ce se i apetit popravitiuser posted image ...

popila je 4 doze cepobosa u petak i subotu, pa su rekli da predje na neki alkaidov jaci, popila juce i danas. ne jede 3 dana bukvalno nista i slabo ista pije- za ova 3 dana sveukupno pojela 2 i po monte-a, pola kifle, par stapica, pola jajeta, par kasika supe i povremeno popije po gutljaj vode. od gladi je par puta povracala vodu nakon sto bi popila gutljaj na prazan zeludac.samo lezi i spava, temperatura nikako ne spada ispod 38, samo je 2 puta spala na 37.5 do sad za ova 4 dana. najgore je sto ne znam sta je, jer niti kaslje, niti smrca, niti ima proliv, urin joj ok...

< Poruku je uredio teacher75 -- 22.8.2011 16:45:15 >

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30102
22.8.2011 17:44:45   
Apotekarka
Dan....I ja izgleda bolesnauser posted image ...Glava me pocela boliti i grlo,tesko gutati crveni se,i sve me ugriza...Hocu ja ovih dana na posao suknjice,bermudice,bosa a hladovina....Ja da musterije privucem sredi sebe hi hi...
Sad sve visr kntam da u A nije grlo isto,mada cula sam se s tetom temp 36 a popiuo sitrup parac u 9 i nije vise...nadam se da mu se vecera nece vracati...4 mj i ja i on bili mirni poslije imunoglukana...
Malo me teta naljuti ja joj veli direkt s posla ce mm po men i Antonia picimo mojoj frendici na rođendan ja i A a mm na nogomet pa pkusj ga nahraniti,joj veli nece da jede moze i u gostima,ma reko ja bi volila d jede od kuce,necu ja traziti da tamo jede,ja cu se kaze potruditi koliko moglauser posted image user posted image user posted image ,nijew mi jasno kod men i bolestan hoce jesti sr,m neki dn kad je bio pod visokom temp....evo cuclam tantum verde i cekam 18 h
Voidim jos bolesnih beba ima i na rr i kroz apoteku

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30103
22.8.2011 19:09:37   
koka i po
.

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30104
22.8.2011 19:10:52   
R&T@
?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30105
22.8.2011 19:13:02   
koka i po
skupljam bodove ..user posted image
samo da kazem MERLIN JE TITO user posted image
pa da opet kazem...ponasam se ko siparica user posted image

< Poruku je uredio koka i po -- 22.8.2011 19:14:42 >

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30106
22.8.2011 19:13:56   
Hanady RR
tajra znaš ko voli što vi nećet...
ti si nas od glave do pete obukla...
sa radošću s eotimaju za teksasnu suknjuuser posted image 15 u ormaruuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30107
22.8.2011 19:31:04   
R&T@
E, je li to ona suknjica s krunom od cirkona?

Nju sam ja iz Stambola donijela, ali mi dijete guzato, da prostisuser posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30108
22.8.2011 19:45:01   
tekja
Tajra imas li nesto za tetkinu cetverogodisnju djevojcicuuser posted image ...neku proljetnu jaknicu, farmerke, dzemperak...ona sada nosi 110/116... il'' sam na pogresnoj temiuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio tekja -- 22.8.2011 19:46:27 >

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30109
22.8.2011 20:02:37   
Ella_H
Ola hanumice.
Vidim i biznis razvijate dok me nema.
Pogledala sam temu BB da Allah sacuva cjenauser posted image
Uglavnom ja sam neki dan naletila iako slabo
hodam po prodavnicama nemogu od indijanaca
dvije trenerke dukserica tanja, majica i donji dio 5$,
i disney kompletic nekakvi dinosauri za ljeto iz tri djela 5$ isto
dosla kuci mm kaze ti samo trosis zenouser posted image kad sam mu rekla cjene
usutio se a ima da mu pokazem i cjene s BB trebam opet
sta kupit velikom momku jos malo skolauser posted image .
Sinoc smo imali scenu usla ja u svoju spavacu smrdi li smrdi
da povratis mokraca, a A. nije ulazio nikako hem sta kako gdje
poslala sam velikog brata za kaznu 5 minuta u svoju sobu
i on izasao s osmjehom. Jedva smo otkrili da se on popiskio ne A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Tekja ako ti je sveki hairli nek je dosla,
ja sam sa svom FaMalijom mm i mojom neko vrijeme na VI rahat samuser posted image .
MALA i Felix pusica vam nek ste se vratile.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30110
22.8.2011 22:09:27   
Anoniman
Vecer!
Iako nema nikoga ja cu podnijeti dnevni izvjestajuser posted image
Bez pelena smo i danas po kuci, plus pristaje da nosi gacice, napredujemo, mislim tutu kad donesem obavi a kad sama trazi obicno zakasni, ali korak po korakuser posted image
Moreplovcima sretan povratakuser posted image
Bolenim bebicama i mamicama velikiuser posted image user posted image user posted image i brzo nam ozdravite

(odgovor članu Ella_H)
  Neposredna veza do poruke: 30111
22.8.2011 22:17:06   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Ella_H

Sinoc smo imali scenu usla ja u svoju spavacu smrdi li smrdi
da povratis mokraca, a A. nije ulazio nikako hem sta kako gdje
poslala sam velikog brata za kaznu 5 minuta u svoju sobu
i on izasao s osmjehom. Jedva smo otkrili da se on popiskio ne A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Sta sve nece smislitiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Tebi, Ella, zagrljajuser posted image

Tekja, naci cemo nesto za tetkinu princezuuser posted image

Sahara, veliki je prvi korak da obavi kad sjedne na tutu...
ostalo samo dodje i, vjeruj, da se iznenadis...
Cula sam danas da je nekad u septembru druzenje generacije s fakulteta...znas li ti nesto o tomeuser posted image

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30112
22.8.2011 22:17:59   
Honey3
veceuser posted image auuuu sto vas ima mashallahuser posted image vidim opet djecice bolesne ljubimo ih sve redomuser posted image tajra uzivaj ti jos ovo par dana na poslu a kad dernek pocne onda ce ti pravo faliti "maamaaaaa"user posted image
I kod mene su uveliko pripreme za skolu pocele,svasta smo nakupovali a i mama se uz djecicu ogrebalauser posted image
Bogami troskali ovaj period:skola,bajram,E rodjendan,helem do Nove G.necemo vise nista kupovatiuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30113
22.8.2011 22:22:52   
R&T@
Zaha, draga, mogu misliti koliko love treba da se opremi jedan skolarac...
ja sam rahat jos ovu godinu...

U skoli odmaram mozak i stvarno, stvarno volim svoj posao...

Jos sam dobila prvacice...
jedva cekam da ih upoznam...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30114
22.8.2011 22:23:51   
Anoniman

Cula sam danas da je nekad u septembru druzenje generacije s fakulteta...znas li ti nesto o tomeuser posted image

Poslat cu ti na fb detalje i pozivuser posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30115
22.8.2011 22:26:17   
Anoniman
vece da malo uletimuser posted image
Ella -H user posted image user posted image user posted image
Vidim ima djecice bolesne brzo ozdravljenje zelim .
A. ured zaspo , nista novo . Sem pakleni vrucinauser posted image user posted image aaaaaa nema kise do septembra kako kazu, ako ne lazu . Boze sacuvaj je ....
Zaboravila sam spomenit A. izvalu na moru Cuci A. pored plaze kad  dodje golub a puno svjeta oko njega a one ce sav radostan AAAAAAAA, DIDI MAMA KOKA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image reko cega anela didi koka maja ....Reko nije koka golub anele ,on opet nije koka odo dat da koka api , pice (stapice drzo) .
Itako da golub osta koka .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30116
22.8.2011 22:26:40   
R&T@
Moze, generacijouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30117
22.8.2011 22:38:43   
Anoniman
Mahanje i od nas...
Bolesnoj djecici brz oporavak zelimo.

Moja Ana i dalje histerise u pravom smislu te rijeci, ako je u pitanju bratitis kad to prestaje jer cu ja izluditi user posted image

Nego da vas pitam, jednoj forumasici potrebna ona Humana protiv proliva pa znate li gdje u Sa ima da se kupi, znam da je skoro neko spominjao ovdje na temi?

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 30118
22.8.2011 22:39:47   
Anoniman
Jelena, pusa tebi i djeciciuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30119
22.8.2011 22:42:52   
R&T@
Bratitis je cudna boljka...
malo ce popustiti kad skonta da se ta "igracka" ne vraca, ali ce se vratiti kad igracka "prohoda"...user posted image user posted image user posted image user posted image
Sretno u svakom slucajuuser posted image

Vjerujem da ta Humana ima u apotekama...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30120
22.8.2011 22:44:58   
mama75
Jelo, mozda je nervoza zbog neceg drugog - vrucina, zubici i sl. Nadam se da ce brzo proci, sta god da je u pitanju user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30121
22.8.2011 22:45:02   
bebacha
Tajra ti si uciteljicauser posted image otkud meni da si profesorica Bosanskoguser posted image divno ti zanimanje
moji spavaju,ja neznam vise ni sta da pakujem ni sredujem po kuciuser posted image user posted image user posted image umjesto da me sad puca najveca euforija meni hiljadu neki bezveze misli po glavi se mota

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30122
22.8.2011 22:50:48   
R&T@
Bebacha, pa i mi u srednjoj skoli imamo prvaciceuser posted image
samo cetrnaestogodisnjake...

A ti poslusaj dadadu zeeeeeeeeeeeeeeeeeen i udahni duboko...misli pozitivno i bit ce sve savrseno....user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30123
22.8.2011 22:55:57   
mama75

IZVORNA PORUKA: mama75

Nekako imam osjecaj da cu u petak ujutro biti zatrpana robom s etiketama koja ne odgovarauser posted image user posted image user posted image user posted image
poucena petogodisnjim iskustvomuser posted image

Sve sto bude preveliko u sljedecu subotu meni donesi user posted image Ali molim te, nemoj vise od najvece kovanice user posted image user posted image user posted image

To mi je omiljena cijena... i kad kupujem i kad prodajemuser posted image user posted image user posted image

Bi li tvoja velika djevojcica nosila crvenu schampion jaknu?
Mojoj damici se ne svidja...

Slikaj pa cu je pitati sutra, tako je najbolje. I ona je prilicno zahtjevna user posted image mada mama jos uvijek moze da je smunta na fol: to sam ja isto nosila/jela/radila kad sam bila mala user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30124
22.8.2011 22:56:11   
bebacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image stidim se.definitivno sam umorna,vrijeme za spavanje.
a zennnnnn,dadada nam slabo aktivna

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1203 1204 [1205] 1206 1207   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *