|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2011 15:33:42   
R&T@
Na poslu super...niko ne zove maaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

A za cijene...
polovno je polovnouser posted image
razmisljam da zadam desetak slika s "svojim" cijenama...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30076
22.8.2011 15:34:02   
koka i po
ima kod nas dvoje za markuuser posted image user posted image user posted image ..
evo mene i u mene male user posted image ..

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30077
22.8.2011 15:35:08   
R&T@
IZVORNA PORUKA: koka i po

Je li na prodaju? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30078
22.8.2011 15:35:09   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tajra

Na poslu super...niko ne zove maaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

A za cijene...
polovno je polovnouser posted image
razmisljam da zadam desetak slika s "svojim" cijenama...

Jesi vidjela zeno...meni se zamantalo user posted image user posted image "nidje veze"
Nego sta bi to postavila user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30079
22.8.2011 15:35:51   
Lady26

ima kod nas dvoje za markuuser posted image user posted image user posted image ..

Nije valjda dotle doslo user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30080
22.8.2011 15:37:42   
koka i po
nije....preskupo je user posted image ...
lady ....budes vidjela licno user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30081
22.8.2011 15:38:08   
R&T@
Nekako imam osjecaj da cu u petak ujutro biti zatrpana robom s etiketama koja ne odgovarauser posted image user posted image user posted image user posted image
poucena petogodisnjim iskustvomuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30082
22.8.2011 15:38:44   
R&T@

nije....preskupo je user posted image ...
lady ....budes vidjela licno user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30083
22.8.2011 15:40:02   
Lady26
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemoj majke ti user posted image user posted image user posted image
Ne gledam ni svoju user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30084
22.8.2011 15:40:43   
Lady26

Nekako imam osjecaj da cu u petak ujutro biti zatrpana robom s etiketama koja ne odgovarauser posted image user posted image user posted image user posted image

Rizikujem ali ipak cu reci : ne kontam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30085
22.8.2011 15:43:02   
koka i po
user posted image user posted image user posted image user posted image
aaaa zena sto imaju zloceste misli user posted image user posted image user posted image
nisam na to mislila.....nego na cijene na nasoj pijaci polovne robe user posted image
doduse ,rijetko sam dole ...zato sam redovna u prodavnici second hand robice u komsilukuuser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30086
22.8.2011 16:17:09   
Lady26
Cuj imate pijacu polovne robe...mislim da to u Sa neJma... samo znam da nicu prodavnice second hand to ej cudo jedno...
Moja mama nadje NOVE stvari sa etiketom, haman djaba...a zena se oblaci za 10+....ja recimo nikad nisam usla user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30087
22.8.2011 16:19:54   
teacher75
procitah da smanjeni leukociti pokazuju virus a kod lane u urinu su ok, pa sad ne znam sta jeuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 30088
22.8.2011 16:22:33   
tekja
dan...

sveki mi se vratila user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image  ... cmok u oba obraza... pozeljela snajku, pa to ti je user posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30089
22.8.2011 16:25:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: teacher75

procitah da smanjeni leukociti pokazuju virus a kod lane u urinu su ok, pa sad ne znam sta jeuser posted image

Jesu li joj radili nalaz krvi?

Tekja, u familiji mm mene prozivaju jer sam jedina snaha koja se ne cmace u obraze...a oni se ljubakaju, boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 30090
22.8.2011 16:26:30   
R&T@
Joj, zene, imam 5000 postova...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam mahalusa...

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30091
22.8.2011 16:27:09   
Lady26
Vidi moju brojku user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30092
22.8.2011 16:28:26   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

Jesu li joj radili nalaz krvi?

Tekja, u familiji mm mene prozivaju jer sam jedina snaha koja se ne cmace u obraze...a oni se ljubakaju, boze sacuvajuser posted image user posted image user posted image user posted image

nisu, rekli da ne treba, da je urin dovoljan.ko kad je u dz sve povrsno i naopako.dodje mi da je sutra vodim privatno kod lutve, bas se brinemuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30093
22.8.2011 16:29:28   
teacher75

Joj, zene, imam 5000 postova...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jesam mahalusa...

a kod mene skoro duplo viseuser posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30094
22.8.2011 16:30:11   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ti si mahalusa i po...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ticerko, uradi joj onaj nalaz u Suncokretu od 10 KM...

hebi ga, opet ne znam kako se zove...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30095
22.8.2011 16:33:04   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Lady26

Ti si mahalusa i po...user posted image user posted image user posted image user posted image

Ticerko, uradi joj onaj nalaz u Suncokretu od 10 KM...

hebi ga, opet ne znam kako se zove...

koji je to nalaz? ne mogu opet urin ganjat,jedva smo jutros par kapi uhvatili pa preko stele pristali da analiziraju,jer inace traze pola fildzana

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30096
22.8.2011 16:36:34   
mama75

Sve sto bude preveliko u sljedecu subotu meni donesi user posted image Ali molim te, nemoj vise od najvece kovanice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30097
22.8.2011 16:38:02   
R&T@
CRP

Neki nalaz krvi...

Neposredna veza do poruke: 30098
22.8.2011 16:39:21   
tekja
tiki, ako ste jucer krenule sa antb, mozda da sacekas jos malo, mislim da trebaju ici 3-4 doze pa da se primijeti poboljsanje...zao mi je L., a drago mi je da tebe lagano popustaju mucnine...sad ce se i apetit popravitiuser posted image ...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 30099
22.8.2011 16:40:57   
mama75
Ako vec pije antibiotik onda ces dzaba bosti dijete. Strpi se jos malo, znam da ti to sada izgleda jako dugo, ali tek 3 dana ima temperaturu. Sta god da je, temp traje makar 6 dana user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1202 1203 [1204] 1205 1206   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *