Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Mala nedostajali ste. kako vam je bilo,kako su djecica
pa moja je mogla cekat da se vratim s mora,kad je cekala do sad. a dadada nevolim tampone i nikad nisam koristila
i zaboravila sam kako ovo izgleda
Alen mi se sav osipa od vrucine voditel vi djecu na pregled kod pedijatra prije mora.ja svoje sutra mislila odves a mm mi govori da nisam normalna i da nema potrebe
Noa,Felix
< Poruku je uredio bebacha -- 22.8.2011 11:57:31 >
Dan...Moj A jutros uz kasiku paracetamola ima temp 36,9 ne znam sta da radim,sumljam da mozda nema upalu grla,jede normalno,malo se ranije budi oko 7 ujutro jedino je to sti sam primjetila da se promjenilo....Sta da radim ,moram sad brzo u drugu smjenu a nisam ga odvela dcoktoru
srecom kuca na plazi pa mi je sve bilo blizu inace na znam sta bih....
samo ove godine je bila malo veca guvza nego prosle, brate puno ceha ludnica gdje god se okrenes cesi i deke
bilo je bas vruce, posebno zadnja dva dana u9 ujutro 30 stepeni, tu ti ni hlad ne pomaze.
Igor nije htio izaci iz vode, ali bukvalno, a Luku smo varali u camcicu.
jedan dan smo isli u Zuljanu, nista mi se ne svidja plaza puna nekog lisca cega li vec, jeda smo se ocistili i nista ne radi do 12 sati bas sam se razocarala....
ali sa mojim indijancima i jeste najbolje u kleku kako su divlji
mala, welcome back...kako bi? noa, jeste li se vi fino proveli?
I meni dosla dosadna ...muka mi je cijelo jutro...a maloprije oplakah, nesto se smijem sa MM, kad V. "Joj mama, kako je pijav zub" i napravio facu i tuznu i uzasnutu u isto vrijeme ...vidjelo mi dijete plombu
Bebacha, bravo za prespavanu noc ...a vala kad nije bilo 14 mjeseci, mogla je sacekat jos desetak dana, zar ne? Al' sad sta je tu je...sretno vam u svakom slucaju Jelena ...ne znam sta da ti kazem...nije ti lako ...al' hB, pa bar Luka stedi svoju mamu
Lady, kod koga ti je L. jutros? Do kad je teta?
Dan...Moj A jutros uz kasiku paracetamola ima temp 36,9 ne znam sta da radim,sumljam da mozda nema upalu grla,jede normalno,malo se ranije budi oko 7 ujutro jedino je to sti sam primjetila da se promjenilo....Sta da radim ,moram sad brzo u drugu smjenu a nisam ga odvela dcoktoru
apotekarka a kakva je temo 36,9, pa to po meni nije temperatura, sto mu na tako nisku dajes paracetamol pusti organizam da se malo izbori s tim ako je on ok...
Sto mu dajes paracetamol na ovu temp?! Meni to nije tura uopste...ja ju ne skidam do 38 i preko... Radije ga odvedi doktoru....
Alen mi se sav osipa od vrucine voditel vi djecu na pregled kod pedijatra prije mora.ja svoje sutra mislila odves a mm mi govori da nisam normalna i da nema potrebe
[/quote]
ja sam mislila svoje odvesti prije mora i predomislila se jer sam skontala da nema potrebe da bi to bilo pretjerano
mi bili u Srebrenom i sto se mene tice nećemo više smjestaj na neviđeno ni u ludilu eh odmor mi je bio kao u onoj komediji o Griswoldima znate kad otac obitelji planira savrsen odmor