|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
21.8.2011 17:47:05   
leona81
pozdrav svima, samo da vam javim da je putovanje proslo u najboljem redu, da curica nije imala temperaturu i preporodila se otkad je dosla na more, malo je kasljala i curio joj nos al je sad super. u putu je bila super, spavala 2 puta, nazad isto. uziva u sjedalici samo sto je pocela da se mangupise pa vadi ruke iz pojaseva. tamo je samo prvu noc bila malo uzbudjena a inace je spaval super i popodne i navecerm jedan dan je zaspala u 18 30 i probudila se tek ujutru. bilo je trcanja po plazi i oko bazena, ludilo ove godine ali je bilo sve u svemu super. htjela sam pitati zna li neko sta je ucinkovito protiv komaraca, imamo sve od raida do chicca, sve moguce preparate i nista ne uspijeva, ja sam uzela i one flastere i narukvice ovo ljeto ali nista. ja imam oko 70 uboda od cega 20ak s podljevima, srecom curica ima samo 10 i to malih.

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30001
21.8.2011 18:09:28   
Hanady RR
jedno brzinsko javljanje u očekivanju gostijuuser posted image

samo da vam pokažem kako generacija 2009 pomaže mami, a prije toga je pojela 2 cvjetića krišomuser posted image
http://imageshack.us/photo/my-images/707/sl731121.jpg/

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 30002
21.8.2011 19:35:01   
koka i po
dobro vece

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 30003
21.8.2011 20:19:03   
Anoniman
vece zene moje
nemam kad pisat mi dosli s moreta jedva sam se rastala aaaaaaa miline majko moja bilo nam je PRESDOBROOOOOOOOO anel je slusao za NEPOVJEROVAT user posted image
Posle pisem detalje .....
pusa svima

(odgovor članu koka i po)
  Neposredna veza do poruke: 30004
21.8.2011 21:09:54   
ena23
felix dobro dosli nazad

hanady malena je izvrstan pomagac a i preslatka je. a i sretan ti rodjendan zelim mila, da Bog da  ih jos mnogo dozivjela u sreci i veselju sa svojom prelijepom porodicom.

meni  nedostaje moje djete, jucer ujutru otiso s muzem, ja i beba kod kuce sami od tada, bas mi fale, kuca mirna bez dreke, a ja zaboravila kako je sama pit kafu i jestiuser posted image zeljno ih iscekujem

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30005
21.8.2011 21:59:13   
tekja
vece...

Mi sad usli u kucu, V. evo vecera, ogladnila guza trceci po Vilsuuser posted image
Ne rekoh vam jutros da sam sinoc od straha zaglavila ulazna  vrata tako da jutros ni MM nije mogao uci u stan, iako je imao kljuceveuser posted image user posted image user posted image ...e sto su ti u straha velike ociuser posted image user posted image

Hanady, draga, sretan ti rodjendan...sve najbolje...

Felixuser posted image  neka si se vratila, dosta ti jeuser posted image user posted image user posted image ....a bas mi je drago sto ste uzivali i sto je A. bio dobar...vidis kad se covjek najvise prepadne, najbolje ispadneuser posted image

dobro vece koko...kakvo je stanje u kuci...kako je S., tvoje uho?

Tiki je li L. bolje...sretno sutra na posluuser posted image
Ena, uzivaj malo....vidis sto ti je majka...MM kad nakratko izvede V. sve mislim eh sad cu da poravnim, a ja pola vremena provedem izvirujuci kroz prozor idu li kuciuser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 30006
21.8.2011 22:46:36   
Apotekarka
Vecer...Nesto se osjecam ko slomljena,glava me boli a i ranisan popila pretjerala danas s ruckom,masno meso bilo...
Antonio mi opet u 20 i 30 imao temp 37,5 dala sam mu kasiku paracetamola sad je otisao u revet s 37 user posted image ,ako sutra ne bude imao to je onda garant trodnevni virus a ako bude sve mi upucuje na upalu grla pa onda skoknemo doktoru da se uvjerimo,gledala sam mu grlo cini se malkice crveno,ne strasno al opet tko zna..
Nekakve me emocije drze sionoc sam nad jednim filmom plakla ko godina...Izmirila sam se s mm sinoc,volim nekad takve pomirbe mmm,zato me jutros pustio da odspavam 1,5 h jos jer je Antonio u 7 ustao nesto...
Sutra novi radni dan uf....
Teacherko kako si,vidim i tvoj curetak bolestan....nesto bas naletilo kod djece vidim kroz posao...
Kokice kako je djecak
Felix welcome,mogu misliti ubrzo nas ceka kilometarski post o desavanjima na moruuser posted image
Ena 23 kako si,bebac ti rođen na moj rođendan

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 30007
21.8.2011 22:50:27   
Hanady RR
Apotekarko...idi tamo na đoletove pjesmice vidi koja je mene porbudila jutros...to vizavi mužićauser posted image

A samo d ati kažem...kod trodnevnog virusa osim tmperature grlo bude blago crveno pa često doktori daju natibiotik da djete pije za grlo...a ono niđe veze...user posted image

al proveri kod doktora...

a nek si s enaspavala...
ja sma jučer rekla svome mužu da bih najviše voljela da fino legnem oko 21 naveče i sutra s eu 11-12 porbudim...
al sve i da me djeca popuste neće moj unutrašnji crv da nešta bez mene može ili tačnije ne možeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30008
21.8.2011 23:00:11   
Hanady RR
jao tek sam skontala..stigo mačak felixuser posted image user posted image user posted image user posted image

hej nemoj ti d anajvljuješ more do 15 dana...d aznaš da gfalite vas dvoje...
možeš na more toliko smao ako imaš net na moruuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 30009
21.8.2011 23:05:46   
Ella_H
Poz svima felix dobro nam dosla,
pozelili smo teuser posted image .
Kod nas sve po starom vriska cika i panikauser posted image .
Pusa za sve neJma se kad visit po RR
i ja se kontam za krecenje sta kako i kaduser posted image

Neposredna veza do poruke: 30010
21.8.2011 23:07:58   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Poz svima felix dobro nam dosla,
pozelili smo teuser posted image .
Kod nas sve po starom vriska cika i panikauser posted image .
Pusa za sve neJma se kad visit po RR
i ja se kontam za krecenje sta kako i kaduser posted image

user posted image user posted image user posted image

joj meni su tvoji opisi sa prepisivat u knjigu mudrostiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 30011
21.8.2011 23:24:47   
mala86
vece svima

samo da se javimo kratko!ja stavila svu svoju djecu u krevet user posted image ,veceras sam trostruka mama user posted image ,male od zaove su kod nas user posted image  (bez mame user posted image ) i uzivamo skroz!setale,vratile se,tusirale i zaspale za sekund!
iako je razlika izmedju njih fina (cure imaju 9 i 6 godina) i prvu put se vide-super se igraju!mala mu dodje za igru a starija da ga pazi user posted image ,al uhvati me tuga Boze moj sto nisu blize
prekosutra ujna ide s njima u kino,na 3D strumfove user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 30012
21.8.2011 23:32:27   
Anoniman
Da vam i mi mahnemo... pozeljeli smo vas, ali kod nas trka...frka...
Maleni je hvala Bogu pravo dobra beba, ne cuje se nikako, ne ureklauser posted image ...ali zato Ana je nepodnosljiva, dvije veceri sam bukvalno oplakala zbog nje. Dijete vise nije ono dijete od prije, brata i dalje voli i mazi, nije ljubomorna uopste na njega ni sekunde, ali ako joj za bilo sta kazes ne ona vristi, baca se po kuci, udara glavom gdje stigne...vise ni negiranje ne pomaze, ni puc po guzi...ma nista. Vise nece sama da zaspi vec moras da izigravas majmuna po par sati da bi ona zaspala. Danas mi sveki otisla tako da nek mi je Bog na pomoći user posted image . Meni rana bolje, boli i peče i dalje, ali bitno da se smirilo ono crvenilo. Jedna briga manje, ali zato sam otpustena iz bolnice sa zeljezom 2,3, a kako mali doji ne daju mi nista da pijem za zeljezo, a i da izbjegavam hranu bogatu zeljezom jer mu tesko na stomak pada ocekujem samo negdje da se srucim jer mi redovno se soba oko glave okrece. Uglavnom proci ce i to valjda nekaduser posted image
Ana mi pod antibioticima, i dalje nece nista da jede, trojke joj rastu...veselouser posted image

Bolesnim bebama brzo ozdravljenje, a mamama sto vise sna user posted image
Ljubimo vas sveuser posted image

Neposredna veza do poruke: 30013
21.8.2011 23:32:43   
Honey3
vece i od nasuser posted image
auuu sto imamo bolesne raje ovdje,pa sta je ovo ljudi moji,saljemo im jedan topli zagrljaj da nam sto prije ozdraveuser posted image Hanady sretan ti rodjendan,zelimo ti sve najboljeuser posted image
mi evo sad dosli kuci,isli na iftar kod mm dajdzica bilo je svega i svacega,neznam kad ce mi sve zeludac svariti,mogu i sutra da nista ne iftarimuser posted image bilo je puno djecice i Esmica se bas izigrala,nece kuci,jedva smo se izborili sa njomuser posted image felix dobro nam doslauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 30014
21.8.2011 23:53:21   
leona81
@ena 23 ja tek sad vidjela da si se ti porodila, cestitam od srca:)

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 30015
22.8.2011 8:01:33   
bebacha
jutro.evo da prijavim poboljsanjeuser posted image user posted image user posted image nije vise sbe crno ko preko vikenda.
Ajla malo kaslje,al sam je odma napala svim i svacim pa je valjd urodilo plodom.
a ja sad neznam da bi se smijala il plakala plakala,dosla user posted image nakon 14 mjesci.mislim drago mi je al kako cu se moratuser posted image user posted image
Alen nema vise prolivmsmanjili smo mlijeko a izbacil mlijeko u toku noc,i sinoc je pala prespavana nocuser posted image user posted image
odo sad u gradal valja prvo veliko djete probudit

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 30016
22.8.2011 8:16:42   
Meri29
Jutrouser posted image

Kod nas vec od 7 sati zivo i veselo, puno gostiju, mama je zato ovako user posted image , ali zato Majda radosna, uziva mi dijete

Bebacha drago mi je da je djecici boljeuser posted image Ostale mame i djecica user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30017
22.8.2011 8:47:25   
Anoniman
hello,
nadam se da su sva djecica boljeuser posted image ...eto ti bebacho razlog zasto si bilauser posted image user posted image ...hebemti...14mj. bezuser posted image ..anisi trudna...ja divoteeeeeuser posted image user posted image ...a ne sekiraj se za more...postoji nesto sto se zove tampon...ne znam dali je toga bilo dok si ti imala redovnouser posted image user posted image user posted image user posted image ...sala mala...al mogu mislit kako ti je...ja bi se vjerovatno skroz odviklauser posted image

E, A. je bolje definitli, ali sam zato jauser posted image ...pocelo me grlo boliti...ledja me ukocila...evo ko kakva baba hodamuser posted image user posted image ...uzas
ne znam sto me ledja ukocise...obicno se to desi kada radim kojekakve vratolomijeuser posted image user posted image ...al bila sam fina zadnjih danauser posted image pa mi nis nije jasno

Jelo...ja ti kapu skidam...Ana je vjerovatno nesvjesno ljubomorna...trazi vise paznje...sto je prirodno

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 30018
22.8.2011 8:57:44   
Anoniman
jutro sta ima zene  vidim dadada je dosla user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo te vidjeti .
Nemam vas kad sve pofatat nama je bilo super anel slusao samo tako pisala sam na temi tamo da ovdje se ne ponavljam kad smo krenuli dobio bio proliv i jednom povratio al trajalo 1 dan samo odma sam poduzela sve mjere sta treba i stalo kuhala sam mu svaki dan jeo je super spavao iz kolica uvecer nije izlazio jer je guzva posle setao pored plaze spavao samo tako nisam ga ninala nikad samo ga spustim odma zaspi .Bacala sam ga u moreuser posted image user posted image user posted image odma mu nos procurio jedno 2 dana dok se nije ocistio , posle sam sebi nos zacepi pa roni iz vode se nije dao izvaditi uzivao je samo tako brzo mi proslo 7 dana dok sam trepnila jedva se rastali drugi put abd na isto mjesto samo duze dana jer anel je pametnica bio .

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30019
22.8.2011 9:09:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

jutro sta ima zene  vidim dadada je dosla user posted image user posted image user posted image user posted image lijepo te vidjeti .
Nemam vas kad sve pofatat nama je bilo super anel slusao samo tako pisala sam na temi tamo da ovdje se ne ponavljam kad smo krenuli dobio bio proliv i jednom povratio al trajalo 1 dan samo odma sam poduzela sve mjere sta treba i stalo kuhala sam mu svaki dan jeo je super spavao iz kolica uvecer nije izlazio jer je guzva posle setao pored plaze spavao samo tako nisam ga ninala nikad samo ga spustim odma zaspi .Bacala sam ga u moreuser posted image user posted image user posted image odma mu nos procurio jedno 2 dana dok se nije ocistio , posle sam sebi nos zacepi pa roni iz vode se nije dao izvaditi uzivao je samo tako brzo mi proslo 7 dana dok sam trepnila jedva se rastali drugi put abd na isto mjesto samo duze dana jer anel je pametnica bio .

user posted image user posted image user posted image
isti ko i Andrejevic...za njega se more ubilo...a vala ni meni nista nije falilouser posted image ...toliko bi se izmorio...dva put dnevno smo se isli kupati...da je jadan ko bubica bio...mislim da je jedva cekao krevet svako veceuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30020
22.8.2011 9:12:45   
Lady26
Jutro i od mene user posted image

Vratili se mornari, wellcome user posted image
Jeloooooooooo, zeno tebi treba kapu skinuti, svaka ti cas_t....takvu zenu jos nisam upoznala user posted image user posted image user posted image
Bebacha, znas li sta raditi i kako se ponasati sa user posted image user posted image user posted image , zeno 14 mjeseci....uh...dooooooobro si odmorila od nje user posted image

< Poruku je uredio Lady26 -- 22.8.2011 9:15:30 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30021
22.8.2011 9:12:55   
Anoniman
dadada anel je spavao ko beba mala isto voda ga izmori kupao se po sat dva izadje odma oce jest user posted image dole mu na plazi dam osusi se u vodu opet izmorim ga odnesem samo ga spustim gotovo  Bazen nisam koristila sve se u moru kupao  uzivao samo tako bome mu godilo a i meni sto kazes user posted image user posted image user posted image ko fol se zaigram u vodi snjim i namjerno ga bacim potusim da sve procisti i bome jest .
Nemogu se sad ovdje nikako navicuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30022
22.8.2011 9:17:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

dadada anel je spavao ko beba mala isto voda ga izmori kupao se po sat dva izadje odma oce jest user posted image dole mu na plazi dam osusi se u vodu opet izmorim ga odnesem samo ga spustim gotovo  Bazen nisam koristila sve se u moru kupao  uzivao samo tako bome mu godilo a i meni sto kazes user posted image user posted image user posted image ko fol se zaigram u vodi snjim i namjerno ga bacim potusim da sve procisti i bome jest .
Nemogu se sad ovdje nikako navicuser posted image user posted image user posted image user posted image

ma  isto...samo sto sam ja Andreju one miske tj. narukvice stavljala...jer mi se prosle godine 2 put prevrnuo u kolutuuser posted image ...a pliva ko veliki...moram filmice staviti da viditeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30023
22.8.2011 9:22:57   
Lady26
Dadadaaaaaaaaaaaaaa user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30024
22.8.2011 9:27:36   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadadaaaaaaaaaaaaaa user posted image
mooooooooooooojimmmmmmuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30025
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1199 1200 [1201] 1202 1203   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *