Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pozdrav svima, samo da vam javim da je putovanje proslo u najboljem redu, da curica nije imala temperaturu i preporodila se otkad je dosla na more, malo je kasljala i curio joj nos al je sad super. u putu je bila super, spavala 2 puta, nazad isto. uziva u sjedalici samo sto je pocela da se mangupise pa vadi ruke iz pojaseva. tamo je samo prvu noc bila malo uzbudjena a inace je spaval super i popodne i navecerm jedan dan je zaspala u 18 30 i probudila se tek ujutru. bilo je trcanja po plazi i oko bazena, ludilo ove godine ali je bilo sve u svemu super. htjela sam pitati zna li neko sta je ucinkovito protiv komaraca, imamo sve od raida do chicca, sve moguce preparate i nista ne uspijeva, ja sam uzela i one flastere i narukvice ovo ljeto ali nista. ja imam oko 70 uboda od cega 20ak s podljevima, srecom curica ima samo 10 i to malih.
hanady malena je izvrstan pomagac a i preslatka je. a i sretan ti rodjendan zelim mila, da Bog da ih jos mnogo dozivjela u sreci i veselju sa svojom prelijepom porodicom.
meni nedostaje moje djete, jucer ujutru otiso s muzem, ja i beba kod kuce sami od tada, bas mi fale, kuca mirna bez dreke, a ja zaboravila kako je sama pit kafu i jesti zeljno ih iscekujem
Mi sad usli u kucu, V. evo vecera, ogladnila guza trceci po Vilsu Ne rekoh vam jutros da sam sinoc od straha zaglavila ulazna vrata tako da jutros ni MM nije mogao uci u stan, iako je imao kljuceve ...e sto su ti u straha velike oci
Hanady, draga, sretan ti rodjendan...sve najbolje...
Felix neka si se vratila, dosta ti je ....a bas mi je drago sto ste uzivali i sto je A. bio dobar...vidis kad se covjek najvise prepadne, najbolje ispadne
dobro vece koko...kakvo je stanje u kuci...kako je S., tvoje uho?
Tiki je li L. bolje...sretno sutra na poslu Ena, uzivaj malo....vidis sto ti je majka...MM kad nakratko izvede V. sve mislim eh sad cu da poravnim, a ja pola vremena provedem izvirujuci kroz prozor idu li kuci
Vecer...Nesto se osjecam ko slomljena,glava me boli a i ranisan popila pretjerala danas s ruckom,masno meso bilo... Antonio mi opet u 20 i 30 imao temp 37,5 dala sam mu kasiku paracetamola sad je otisao u revet s 37 ,ako sutra ne bude imao to je onda garant trodnevni virus a ako bude sve mi upucuje na upalu grla pa onda skoknemo doktoru da se uvjerimo,gledala sam mu grlo cini se malkice crveno,ne strasno al opet tko zna.. Nekakve me emocije drze sionoc sam nad jednim filmom plakla ko godina...Izmirila sam se s mm sinoc,volim nekad takve pomirbe mmm,zato me jutros pustio da odspavam 1,5 h jos jer je Antonio u 7 ustao nesto... Sutra novi radni dan uf.... Teacherko kako si,vidim i tvoj curetak bolestan....nesto bas naletilo kod djece vidim kroz posao... Kokice kako je djecak Felix welcome,mogu misliti ubrzo nas ceka kilometarski post o desavanjima na moru Ena 23 kako si,bebac ti rođen na moj rođendan
al proveri kod doktora...
a nek si s enaspavala... ja sma jučer rekla svome mužu da bih najviše voljela da fino legnem oko 21 naveče i sutra s eu 11-12 porbudim... al sve i da me djeca popuste neće moj unutrašnji crv da nešta bez mene može ili tačnije ne može
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Poz svima felix dobro nam dosla, pozelili smo te . Kod nas sve po starom vriska cika i panika . Pusa za sve neJma se kad visit po RR i ja se kontam za krecenje sta kako i kad
Poz svima felix dobro nam dosla, pozelili smo te . Kod nas sve po starom vriska cika i panika . Pusa za sve neJma se kad visit po RR i ja se kontam za krecenje sta kako i kad
joj meni su tvoji opisi sa prepisivat u knjigu mudrosti
samo da se javimo kratko!ja stavila svu svoju djecu u krevet ,veceras sam trostruka mama ,male od zaove su kod nas (bez mame ) i uzivamo skroz!setale,vratile se,tusirale i zaspale za sekund! iako je razlika izmedju njih fina (cure imaju 9 i 6 godina) i prvu put se vide-super se igraju!mala mu dodje za igru a starija da ga pazi ,al uhvati me tuga Boze moj sto nisu blize prekosutra ujna ide s njima u kino,na 3D strumfove
Da vam i mi mahnemo... pozeljeli smo vas, ali kod nas trka...frka... Maleni je hvala Bogu pravo dobra beba, ne cuje se nikako, ne urekla ...ali zato Ana je nepodnosljiva, dvije veceri sam bukvalno oplakala zbog nje. Dijete vise nije ono dijete od prije, brata i dalje voli i mazi, nije ljubomorna uopste na njega ni sekunde, ali ako joj za bilo sta kazes ne ona vristi, baca se po kuci, udara glavom gdje stigne...vise ni negiranje ne pomaze, ni puc po guzi...ma nista. Vise nece sama da zaspi vec moras da izigravas majmuna po par sati da bi ona zaspala. Danas mi sveki otisla tako da nek mi je Bog na pomoći . Meni rana bolje, boli i peče i dalje, ali bitno da se smirilo ono crvenilo. Jedna briga manje, ali zato sam otpustena iz bolnice sa zeljezom 2,3, a kako mali doji ne daju mi nista da pijem za zeljezo, a i da izbjegavam hranu bogatu zeljezom jer mu tesko na stomak pada ocekujem samo negdje da se srucim jer mi redovno se soba oko glave okrece. Uglavnom proci ce i to valjda nekad Ana mi pod antibioticima, i dalje nece nista da jede, trojke joj rastu...veselo
Bolesnim bebama brzo ozdravljenje, a mamama sto vise sna Ljubimo vas sve
vece i od nas auuu sto imamo bolesne raje ovdje,pa sta je ovo ljudi moji,saljemo im jedan topli zagrljaj da nam sto prije ozdrave Hanady sretan ti rodjendan,zelimo ti sve najbolje mi evo sad dosli kuci,isli na iftar kod mm dajdzica bilo je svega i svacega,neznam kad ce mi sve zeludac svariti,mogu i sutra da nista ne iftarim bilo je puno djecice i Esmica se bas izigrala,nece kuci,jedva smo se izborili sa njom felix dobro nam dosla
jutro.evo da prijavim poboljsanje nije vise sbe crno ko preko vikenda. Ajla malo kaslje,al sam je odma napala svim i svacim pa je valjd urodilo plodom. a ja sad neznam da bi se smijala il plakala plakala,dosla nakon 14 mjesci.mislim drago mi je al kako cu se morat Alen nema vise prolivmsmanjili smo mlijeko a izbacil mlijeko u toku noc,i sinoc je pala prespavana noc odo sad u gradal valja prvo veliko djete probudit
hello, nadam se da su sva djecica bolje ...eto ti bebacho razlog zasto si bila ...hebemti...14mj. bez ..anisi trudna...ja divoteeeee ...a ne sekiraj se za more...postoji nesto sto se zove tampon...ne znam dali je toga bilo dok si ti imala redovno ...sala mala...al mogu mislit kako ti je...ja bi se vjerovatno skroz odvikla
E, A. je bolje definitli, ali sam zato ja ...pocelo me grlo boliti...ledja me ukocila...evo ko kakva baba hodam ...uzas ne znam sto me ledja ukocise...obicno se to desi kada radim kojekakve vratolomije ...al bila sam fina zadnjih dana pa mi nis nije jasno
Jelo...ja ti kapu skidam...Ana je vjerovatno nesvjesno ljubomorna...trazi vise paznje...sto je prirodno
jutro sta ima zene vidim dadada je dosla lijepo te vidjeti . Nemam vas kad sve pofatat nama je bilo super anel slusao samo tako pisala sam na temi tamo da ovdje se ne ponavljam kad smo krenuli dobio bio proliv i jednom povratio al trajalo 1 dan samo odma sam poduzela sve mjere sta treba i stalo kuhala sam mu svaki dan jeo je super spavao iz kolica uvecer nije izlazio jer je guzva posle setao pored plaze spavao samo tako nisam ga ninala nikad samo ga spustim odma zaspi .Bacala sam ga u more odma mu nos procurio jedno 2 dana dok se nije ocistio , posle sam sebi nos zacepi pa roni iz vode se nije dao izvaditi uzivao je samo tako brzo mi proslo 7 dana dok sam trepnila jedva se rastali drugi put abd na isto mjesto samo duze dana jer anel je pametnica bio .
jutro sta ima zene vidim dadada je dosla lijepo te vidjeti . Nemam vas kad sve pofatat nama je bilo super anel slusao samo tako pisala sam na temi tamo da ovdje se ne ponavljam kad smo krenuli dobio bio proliv i jednom povratio al trajalo 1 dan samo odma sam poduzela sve mjere sta treba i stalo kuhala sam mu svaki dan jeo je super spavao iz kolica uvecer nije izlazio jer je guzva posle setao pored plaze spavao samo tako nisam ga ninala nikad samo ga spustim odma zaspi .Bacala sam ga u more odma mu nos procurio jedno 2 dana dok se nije ocistio , posle sam sebi nos zacepi pa roni iz vode se nije dao izvaditi uzivao je samo tako brzo mi proslo 7 dana dok sam trepnila jedva se rastali drugi put abd na isto mjesto samo duze dana jer anel je pametnica bio .
isti ko i Andrejevic...za njega se more ubilo...a vala ni meni nista nije falilo ...toliko bi se izmorio...dva put dnevno smo se isli kupati...da je jadan ko bubica bio...mislim da je jedva cekao krevet svako vece
Vratili se mornari, wellcome Jeloooooooooo, zeno tebi treba kapu skinuti, svaka ti cas_t....takvu zenu jos nisam upoznala Bebacha, znas li sta raditi i kako se ponasati sa , zeno 14 mjeseci....uh...dooooooobro si odmorila od nje
dadada anel je spavao ko beba mala isto voda ga izmori kupao se po sat dva izadje odma oce jest dole mu na plazi dam osusi se u vodu opet izmorim ga odnesem samo ga spustim gotovo Bazen nisam koristila sve se u moru kupao uzivao samo tako bome mu godilo a i meni sto kazes ko fol se zaigram u vodi snjim i namjerno ga bacim potusim da sve procisti i bome jest . Nemogu se sad ovdje nikako navic
dadada anel je spavao ko beba mala isto voda ga izmori kupao se po sat dva izadje odma oce jest dole mu na plazi dam osusi se u vodu opet izmorim ga odnesem samo ga spustim gotovo Bazen nisam koristila sve se u moru kupao uzivao samo tako bome mu godilo a i meni sto kazes ko fol se zaigram u vodi snjim i namjerno ga bacim potusim da sve procisti i bome jest . Nemogu se sad ovdje nikako navic
ma isto...samo sto sam ja Andreju one miske tj. narukvice stavljala...jer mi se prosle godine 2 put prevrnuo u kolutu ...a pliva ko veliki...moram filmice staviti da vidite