Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi bili u Srebrenom i sto se mene tice nećemo više smjestaj na neviđeno ni u ludilu eh odmor mi je bio kao u onoj komediji o Griswoldima znate kad otac obitelji planira savrsen odmor
ti si meni legenda, ja sam sebi rekla idem kod ovih ljudi do daljnjeg dok nas ne otjeraju... ko bi nas drugi primio sa dva mala indijanca. Igor je sve ludji i ludji majke mi...
a sto mi niko ne pise rezime
< Poruku je uredio MALA1994 -- 22.8.2011 12:24:26 >
Dala sam mu paracetamol jer se zalio da ga bole usta (ili zub ili grlo) i oci mu spisane a paracetamol nije samo antipiretic vec i analgetrik tj.protiv bolova,i blag
ma nebi ja njjih vodila doktoru da je sve skroz ok.neego Ajla malo kaslje,ustvari vise iskasljava,to je par put dnevno al se bojim jer u kakvo stanje prede taj kasalj.a Alen je ipak prije 2 mjeseca imao tesku upalu pluca i jos nismo imala kontrolu na klinici.zato sam ih kontala odvest na pregled sutra al jos se premisljam
Dala sam mu paracetamol jer se zalio da ga bole usta (ili zub ili grlo) i oci mu spisane a paracetamol nije samo antipiretic vec i analgetrik tj.protiv bolova,i blag
eh da i moja sestra daje djeci kod nicanja zubica i nervoze al ja napravih sta napravih i ne smijem vise nisam nista lose mislila a niti sam htjela pametovati
ti pises da ti ima temp 36,9, ja sam ti samo rekla da to po meni nije temp, a ti najbolje znas sta ces i kako ces a za bolove nisam vidjela da si pisala...
ja ne mogu dugo za kompom ...nek ste se vi meni vratile
kad budem mogla sjediti...kad me prestane boliti...napisem vam kako sam se skoro pobila s petogodisnjakom
i ja sam s nekim europejcom sto bi reko Prohaska a mamu sam mu nagarila na tecnom engleskom a hebala joj sve po spisku i na nasem neki ljudi iz Sarajeva se upisali od smjeha a ciko sto iznajmljuje lezaljke me smirivo a mm se ponaso kao da me ne poznaje izbjegavo druzenje samnom vas cijeli dan
dan... S.je malo bolje ,nastavljamo terapiju Ospenom. a da onakvu snagu u sebi ima nisam znala,sinoc kad je primao injekciju toliko se izvijao da je iskrivio iglu tokom primanja . vise me stid odvesti doktoru...zena se ibreti koliko vristi i izvija se...jutros malo falilo da spadnem sa stolice drzeci ga dok ga je pregledala ...od materinih corbi sto bi rekao mm . kod mene uveliko spremanje pred novu skolsku godinu...knjige ,pribor,odjeca,obuca i ostalo. mozak mi toliko trokirao da jutros zaboravi zdravstvenu knjizicu u apoteci ,nisam normalna majke mi . eh....sad ce i novi problemi .....nek mi je Bog na pomoci
kod nas i dalje tura, mada je vec 4.dan (ako racunamo petak kad je bila mala temperatura) pa ne znam moze li to biti trodnevni virus maloprije je opet bila 39, spadne najnize na oko 38, rijetko je oborimo ispod uspjeli smo jutros nekako uhvatiti malo urina u onoj kesi i odnijeti na analizu i sve je ok, nije urinarna infekcija, hvala bogu. al ostaje pitanja sta je... prosao prvi dan na poslu prilicno ok, nismo dugo ostali, ja povracala ujutro, poslije je ok, smirile se mucnine i svele samo na jutranje mada i dalje nemam apetit i imam gadjenje na razne mirise. mala, na koju plazu u zuljani ste isli? mi smo isli na gradsku ali na onaj dio na kraju gdje je sitni pijesak i tamo je lana stvarno uzivala u pijesku i pravljenju kula, bilo je prilicno cisto. plaza na pocetku mjesta ne valja, a vucina nam isto nije odgovarala jer je kamenje a lana uziva u sitnom pijesku
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
bolesnim bebarama da sto prije ozdrave tiki drago mi je sto su se mucnine smanjile za antibiotik ono kazu da ga ne bi trebalo prekidati
mi smo za vikend imali neke tecnije stolice zelene boje, kontam da se stomacici nije prehladio od juce je na cajevima, laganijoj hrani pa vidjecemo ali to je ne sprecava da postavi 1001 zašto
koda nas veselo...vruce..pakao....djecak zivahan....odmor zavrsio....a jos mi radno u kuci...otvori se neki mjenjali..prasina i prljavo...a vec se na posao vracam..jos malo i vrtic ide ... A., se odavno navikao na tutu radit sve..stavljam pempu po noci, i onda ako ujutro spava duze malo pisne..inace svbe ok... noja uzivo hocu te otiske s moreta ...kad meni po kuci ovo zavrse...mislim da je i u marijane kraju ;)))