|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1201 1202 [1203] 1204 1205   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2011 12:18:14   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: noa

mi bili u Srebrenom i sto se mene tice nećemo višeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smjestaj na neviđeno ni u ludiluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh odmor mi je bio kao u onoj komediji o Griswoldimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znate kad otac obitelji planira savrsen odmoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ti si meni legenda,
ja sam sebi rekla idem kod ovih ljudi do daljnjeg dok nas ne otjeraju...
ko bi nas drugi primio sa dva mala indijanca.
Igor je sve ludji i ludji majke mi...
user posted image user posted image
a sto mi niko ne pise rezime

< Poruku je uredio MALA1994 -- 22.8.2011 12:24:26 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30051
22.8.2011 12:21:15   
Lady26

IZVORNA PORUKA: MALA1994

kooono isto smo sada napisale da ne povjerujes user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30052
22.8.2011 12:25:34   
Apotekarka
Dala sam mu paracetamol jer se zalio da ga bole usta (ili zub ili grlo) i oci mu spisane a paracetamol nije samo antipiretic vec i analgetrik tj.protiv bolova,i blag

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30053
22.8.2011 12:26:07   
bebacha
ma nebi ja njjih vodila doktoru da je sve skroz ok.neego Ajla malo kaslje,ustvari vise iskasljava,to je par put dnevno al se bojim jer u kakvo stanje prede taj kasalj.a Alen je ipak prije 2 mjeseca imao tesku upalu pluca i jos nismo imala kontrolu na klinici.zato sam ih kontala odvest na pregled sutra al jos se premisljamuser posted image user posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30054
22.8.2011 12:28:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dala sam mu paracetamol jer se zalio da ga bole usta (ili zub ili grlo) i oci mu spisane a paracetamol nije samo antipiretic vec i analgetrik tj.protiv bolova,i blag

eh da i moja sestra daje djeci kod nicanja zubica i nervoze al ja napravih sta napravih i ne smijem viseuser posted image
nisam nista lose mislila a niti sam htjela pametovatiuser posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 30055
22.8.2011 12:30:21   
Lady26
Me neither user posted image ....samo kazem...znam da se daje i za bolove ali eto ti bolje znas...ja licno zaobilazim koliko mogu te sirupe i sl...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30056
22.8.2011 12:39:29   
Anoniman
ooooooooo drustvo se ponovo okupilooooooooooouser posted image user posted image user posted image

noJa...malauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne mogu dugo za kompomuser posted image ...nek ste se vi meni vratileuser posted image user posted image

kad budem mogla sjediti...kad me prestane boliti...napisem vam kako sam se skoro pobila s petogodisnjakomuser posted image

(odgovor članu tekja)
  Neposredna veza do poruke: 30057
22.8.2011 12:42:39   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

ti pises da ti ima temp 36,9, ja sam ti samo rekla da to po meni nije temp, a ti najbolje znas sta ces i kako ces a za bolove nisam vidjela da si pisala...

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30058
22.8.2011 12:43:01   
assmiras
Drage forumasice,

malo cu otici od teme, ima li neko slucajno broj tel. od Dr. Mire Ademović? treba mi hitno?

Hvala.....

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30059
22.8.2011 12:47:13   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

ooooooooo drustvo se ponovo okupilooooooooooouser posted image user posted image user posted image

noJa...malauser posted image user posted image user posted image user posted image

ja ne mogu dugo za kompomuser posted image ...nek ste se vi meni vratileuser posted image user posted image

kad budem mogla sjediti...kad me prestane boliti...napisem vam kako sam se skoro pobila s petogodisnjakomuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i ja sam s nekim europejcom sto bi reko Prohaskauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mamu sam mu nagarila na tecnom engleskomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a hebala joj sve po spisku i na nasemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image neki ljudi iz Sarajeva se upisali od smjeha a ciko sto iznajmljuje lezaljke me smirivo a mm se ponaso kao da me ne poznajeuser posted image user posted image user posted image izbjegavo druzenje samnom vas cijeli danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30060
22.8.2011 12:48:29   
Malenaoduvijek
noja koji ti je ovo frajer poslije brke ne mogu da ga prepoznam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30061
22.8.2011 12:50:05   
Anoniman

noja koji ti je ovo frajer poslije brke ne mogu da ga prepoznam user posted image user posted image user posted image

Panonski mornaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Balasevic of kors

Neposredna veza do poruke: 30062
22.8.2011 12:50:11   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: assmiras

Drage forumasice,

malo cu otici od teme, ima li neko slucajno broj tel. od Dr. Mire Ademović? treba mi hitno?

Hvala.....

dr Mira Ademović
Telefon: +387(0)33 617-109

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 30063
22.8.2011 12:50:25   
Lady26
Nista te tvoje duple oci....ccc.....
Djoleeeeeeeeeeeeeeee i "D-mol" user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30064
22.8.2011 12:51:05   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: noa

Panonski mornaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Balasevic of kors

nIjesam ti bila sigurna da je on, a bolji je brko ljepsi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30065
22.8.2011 12:52:24   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Lady26

Nista te tvoje duple oci....ccc.....
Djoleeeeeeeeeeeeeeee i "D-mol" user posted image

ma kakve duple oci davno zakazale, e ostala sam be jos jednih cvika, znate kako sam coratala zadnja dva dana mora user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30066
22.8.2011 12:53:28   
assmiras
IZVORNA PORUKA: assmiras

Drage forumasice,

Hvala.....

dr Mira Ademović
Telefon: +387(0)33 617-109

Hvala Mala 1994,
imam i ja ovaj, ali se ne javlja, sad am nasla i mob. pa valja ce se javiti.
Hvala ti svakakouser posted image user posted image user posted image user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30067
22.8.2011 13:08:56   
koka i po
dan...
S.je malo bolje ,nastavljamo terapiju Ospenom.
a da onakvu snagu u sebi ima nisam znala,sinoc kad je primao injekciju toliko se izvijao da je iskrivio iglu tokom primanja user posted image .
vise me stid odvesti doktoru...zena se ibreti koliko vristi i izvija se...jutros malo falilo da spadnem sa stolice drzeci ga dok ga je pregledalauser posted image ...od materinih corbi sto bi rekao mm user posted image .
kod mene uveliko spremanje pred novu skolsku godinu...knjige ,pribor,odjeca,obuca i ostalo.
mozak mi toliko trokirao da jutros zaboravi zdravstvenu knjizicu u apoteci ,nisam normalna majke miuser posted image .
eh....sad ce i novi problemi .....nek mi je Bog na pomoci

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 30068
22.8.2011 14:00:24   
teacher75
kod nas i dalje tura, mada je vec 4.dan (ako racunamo petak kad je bila mala temperatura) pa ne znam moze li to biti trodnevni virususer posted image maloprije je opet bila 39, spadne najnize na oko 38, rijetko je oborimo ispoduser posted image uspjeli smo jutros nekako uhvatiti malo urina u onoj kesi i odnijeti na analizu i sve je ok, nije urinarna infekcija, hvala bogu. al ostaje pitanja sta je... prosao prvi dan na poslu prilicno ok, nismo dugo ostali, ja povracala ujutro, poslije je ok, smirile se mucnine i svele samo na jutranje mada i dalje nemam apetit i imam gadjenje na razne mirise. mala, na koju plazu u zuljani ste isli? mi smo isli na gradsku ali na onaj dio na kraju gdje je sitni pijesak i tamo je lana stvarno uzivala u pijesku i pravljenju kula, bilo je prilicno cisto. plaza na pocetku mjesta ne valja, a vucina nam isto nije odgovarala jer je kamenje a lana uziva u sitnom pijesku

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 30069
22.8.2011 14:01:40   
teacher75
da dodam da smo juce krenuli sa antibioticima i koliko znam sada ne smijemo prekinuti iako mislim da je virus u pitanju i da nece biti neke koristi od njih, pa ne znam sta da radimuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 30070
22.8.2011 14:07:11   
megi
pozdrav svima

bolesnim bebarama da sto prije ozdrave
tiki drago mi je sto su se mucnine smanjile
za antibiotik ono kazu da ga ne bi trebalo prekidati

mi smo za vikend imali neke tecnije stolice zelene boje, kontam da se stomacici nije prehladio od juce je na cajevima, laganijoj hrani pa vidjecemo
ali to je ne sprecava da postavi 1001 zaštouser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 30071
22.8.2011 15:15:28   
R&T@
Vratila se zaposlena zena...
e, bas sam user posted image user posted image user posted image

Na poslu sve super, ne moze bolje...user posted image
U kuci me docekala vijest da je R. povratila i nista nece da jedeuser posted image ...
sad spava...i ja se iskreno nadam da ce ustati raspolozena...

Citam vratile se one koje su se moraleuser posted image
bas su falile...
Bolesne bebare su malo bolje...
trudnica, takodjer...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 30072
22.8.2011 15:23:09   
iv@ncica
ohoohooh  vratila  se  ekipa  ;))))user posted image user posted image

koda  nas  veselo...vruce..pakao....djecak  zivahan....odmor zavrsio....a  jos  mi  radno  u  kuci...otvori  se  neki  mjenjali..prasina i  prljavo...a  vec se  na   posao  vracam..jos  malo  i  vrtic  ideuser posted image user posted image ... A., se  odavno   navikao  na  tutu  radit  sve..stavljam  pempu  po  noci,  i  onda  ako ujutro  spava  duze  malo  pisne..inace  svbe  ok...
noja  uzivo  hocu  te  otiskeuser posted image    s  moretauser posted image user posted image user posted image ...kad  meni  po  kuci  ovo  zavrse...mislim  da  je  i  u  marijane  kraju ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30073
22.8.2011 15:27:01   
R&T@

IZVORNA PORUKA: mama75

Gledam temu BB, koje su cijeneeeeeeeeeee user posted image user posted image

Hajd sta te briga za cijene, mi svakako cekamo tajru i njeno "3 za 10" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30074
22.8.2011 15:31:08   
Lady26
Poskupila i Tajra user posted image user posted image user posted image
Kako bijase na poslu user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 30075
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1201 1202 [1203] 1204 1205   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1201 1202 [1203] 1204 1205   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *