|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
22.8.2011 9:30:25   
Lady26
Djes' dadada user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30026
22.8.2011 9:40:21   
Lady26
Gledam temu BB, koje su cijeneeeeeeeeeee user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30027
22.8.2011 9:58:35   
Amani12
Jutro i od nas user posted image
Nadamo se da su sve bolesne bebice mnogo bolje
Mi smo superiska user posted image
user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30028
22.8.2011 10:08:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Djes' dadada user posted image user posted image
eFo me...ukocena i jos me grlo boliuser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30029
22.8.2011 10:11:39   
Lady26
Nece valjda opet kao prosli put user posted image nesto te duuuugo drzalo....

Amani user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30030
22.8.2011 11:10:47   
Anoniman
vidim niste me se pozelileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
REZIME molim lijepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sta ste radile dok me nije bilouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 30031
22.8.2011 11:38:03   
mama75

Hajd sta te briga za cijene, mi svakako cekamo tajru i njeno "3 za 10" user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30032
22.8.2011 11:42:54   
Malenaoduvijek
dobar dan user posted image

koga ima, koga nema, jesmo kome nedostajali?

vidim drugarica dadada se vratila konacno user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 22.8.2011 11:45:46 >

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 30033
22.8.2011 11:53:50   
Amani12
IZVORNA PORUKA: MALA1994

dobar dan user posted image

koga ima, koga nema, jesmo kome nedostajali?

vidim drugarica dadada se vratila konacno user posted image user posted image user posted image

Dobro nam se vratili user posted image user posted image user posted image
Falili ste mnogooo user posted image
Jeste li se odmorili i uzivali?

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 30034
22.8.2011 11:54:55   
Lady26

IZVORNA PORUKA: mama75

Hajd sta te briga za cijene, mi svakako cekamo tajru i njeno "3 za 10" user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 30035
22.8.2011 11:55:39   
Lady26
Konooooooooooooooo, NoJaaaaaaaaaaaa dobro nam dosle user posted image user posted image user posted image
Jeste li se izmorale user posted image , kako su djecica?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30036
22.8.2011 11:56:35   
bebacha
Mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nedostajali ste. kako vam je bilo,kako su djecica

pa moja user posted image user posted image user posted image je mogla cekat da se vratim s mora,kad je cekala do sad.
a dadada nevolim tampone i nikad nisam koristilauser posted image user posted image user posted image

i zaboravila sam kako ovo izgledauser posted image user posted image user posted image

Alen mi se  sav osipa od vrucine
voditel vi djecu na pregled kod pedijatra prije mora.ja svoje sutra mislila odves a mm mi govori da nisam normalna i da nema potrebeuser posted image user posted image

Noa,Felix user posted image

< Poruku je uredio bebacha -- 22.8.2011 11:57:31 >

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 30037
22.8.2011 11:58:04   
Apotekarka
Dan...Moj A jutros uz kasiku paracetamola ima temp 36,9 ne znam sta da radim,sumljam da mozda nema upalu grla,jede normalno,malo se ranije budi oko 7 ujutro jedino je to sti sam primjetila da
se promjenilo....Sta da radim ,moram sad brzo u drugu smjenu a nisam ga odvela dcoktoruuser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30038
22.8.2011 12:02:11   
Anoniman
mi se izmorale pravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cura nije nista jela tako da sam ja lagano pizdila al sreca mm sve ravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je on preuzeo hranjenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 30039
22.8.2011 12:03:31   
Amani12
Felix ,Noa dobro nam se vratile user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30040
22.8.2011 12:06:20   
Malenaoduvijek
hvala Bogu svi zdravi, pravi, niko kahnuo nije a kamoli sta drugo.malo je bilo osipa kod momaka od vode i sunca ali t smo rijesili kalcijm i fenistil kapima i malo kojom kremicom.

inace bilo nam je lijepo, sto je najbitnije djeca su se odmorila user posted image user posted image

srecom kuca na plazi pa mi je sve bilo blizu inace na znam sta bih....

samo ove godine je bila malo veca guvza nego prosle, brate puno ceha ludnica gdje god se okrenes cesi i deke user posted image user posted image

bilo je bas vruce, posebno zadnja dva dana u9 ujutro 30 stepeni, tu ti ni hlad ne pomaze.

Igor nije htio izaci iz vode, ali bukvalno, a Luku smo varali u camcicu.

jedan dan smo isli u Zuljanu, nista mi se ne svidja plaza puna nekog lisca cega li vec, jeda smo se ocistili i nista ne radi do 12 sati bas sam se razocarala....

ali sa mojim indijancima i jeste najbolje u kleku kako su divlji

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 30041
22.8.2011 12:06:30   
tekja
dan...

mala, welcome back...kako bi?
noa, jeste li se vi fino proveli?

I meni dosla dosadna user posted image ...muka mi je cijelo jutro...a maloprije oplakah, nesto se smijem sa MM, kad V. "Joj mama, kako je pijav zub" i napravio facu i tuznu i uzasnutu u isto vrijemeuser posted image user posted image user posted image ...vidjelo mi dijete plombuuser posted image user posted image user posted image

Bebacha, bravo za prespavanu nocuser posted image user posted image user posted image ...a vala kad user posted image nije bilo 14 mjeseci, mogla je sacekat jos desetak dana, zar ne? Al' sad sta je tu je...sretno vam u svakom slucajuuser posted image
Jelena user posted image ...ne znam sta da ti kazem...nije ti lakouser posted image ...al' hB, pa bar Luka stedi svoju mamuuser posted image

Lady, kod koga ti je L. jutros? Do kad je teta? 

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 30042
22.8.2011 12:08:12   
Lady26

IZVORNA PORUKA: noa

mi se izmorale pravo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cura nije nista jela tako da sam ja lagano pizdila al sreca mm sve ravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa je on preuzeo hranjenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 30043
22.8.2011 12:08:20   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...Moj A jutros uz kasiku paracetamola ima temp 36,9 ne znam sta da radim,sumljam da mozda nema upalu grla,jede normalno,malo se ranije budi oko 7 ujutro jedino je to sti sam primjetila da
se promjenilo....Sta da radim ,moram sad brzo u drugu smjenu a nisam ga odvela dcoktoruuser posted image user posted image user posted image

apotekarka a kakva je temo 36,9, pa to po meni nije temperatura, sto mu na tako nisku dajes paracetamol pusti organizam da se malo izbori s tim ako je on ok...

Neposredna veza do poruke: 30044
22.8.2011 12:09:14   
Lady26

IZVORNA PORUKA: tekja

Lady, kod koga ti je L. jutros? Do kad je teta? 

Sa tetom, kao do 01. je tu ali men se cini da bi ostala...ne znam....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 30045
22.8.2011 12:10:39   
Lady26

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Sto mu dajes paracetamol na ovu temp?! Meni to nije tura uopste...ja ju ne skidam do 38 i preko...
Radije ga odvedi doktoru....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 30046
22.8.2011 12:12:30   
Malenaoduvijek

Alen mi se  sav osipa od vrucine
voditel vi djecu na pregled kod pedijatra prije mora.ja svoje sutra mislila odves a mm mi govori da nisam normalna i da nema potrebeuser posted image user posted image

[/quote]

ja sam mislila svoje odvesti prije mora i predomislila se jer sam skontala da nema potrebe da bi to bilo pretjerano user posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 30047
22.8.2011 12:13:11   
Anoniman
mi bili u Srebrenom i sto se mene tice nećemo višeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
smjestaj na neviđeno ni u ludiluuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh odmor mi je bio kao u onoj komediji o Griswoldimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image znate kad otac obitelji planira savrsen odmoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30048
22.8.2011 12:14:38   
Malenaoduvijek
kooono isto smo sada napisale da ne povjerujes user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 30049
22.8.2011 12:15:06   
Anoniman
Apotekarka ja sam Nou podhladila kad sam joj dala paracetamol na 36,9 i sad reagiram tek na 38 jer njoj uzasno sporo spada i ne smijem cekati 38,5user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 30050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1200 1201 [1202] 1203 1204   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *