|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.7.2011 1:52:22   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja sam nerovozna,sve me nešto boli a i izlazi iz mene nešto čudno user posted image  kao kad sam vaginalete stavljala u 7 mjesecu pa sam fakat napeta user posted image .....
Delfin samo hrabro,znaj da nisi jedina,ja molim Boga da više krene,a kad me zaboli makar i malo ja se sva preznojim i molim Boga da nije to-to user posted image user posted image

Boga ti selma, de opisi to sto izlazi? je li bijelo ili u boji? tecno, gusto, sluzavo?? bas me zanima...imam slican belajuser posted image ja mislim...

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 22126
28.7.2011 2:05:36   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: animagical

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Ja sam nerovozna,sve me nešto boli a i izlazi iz mene nešto čudno user posted image  kao kad sam vaginalete stavljala u 7 mjesecu pa sam fakat napeta user posted image .....
Delfin samo hrabro,znaj da nisi jedina,ja molim Boga da više krene,a kad me zaboli makar i malo ja se sva preznojim i molim Boga da nije to-to user posted image user posted image

Boga ti selma, de opisi to sto izlazi? je li bijelo ili u boji? tecno, gusto, sluzavo?? bas me zanima...imam slican belajuser posted image ja mislim...

Gusto,bijelo,nije providno baš tamno bijelo,sluzavo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22127
28.7.2011 2:07:20   
delfin
ja upravo krenuh da nešto smažem (slatko) al hajde prvo da s eizvagam, kad ono haman 2 kg više od neki dan user posted image , i fino produžim i napijem se vode. to je tako kad 3-4 noći zaredom jedem eurokrem u pola noći.
A to zanm ja da se kad tad moram poroditi, al što se mene tićče ne mora baš prije termina.
da me ko vidi kako hodam sa metrom po kući i razmjeram gdje bi šta mogla, gdje staviti još jedan krevetac, a ništa ne izbaciti iz sobeuser posted image Čekam d amašina završi da raširim bebcin veš, pa na spavanje dok stvarno neogladnim.

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 22128
28.7.2011 2:10:34   
animagical
selma imam i ja to...idem u petak dr, bas cu ga pitati sta mi je to...
delfin, kakav ves u ova doba, jel to pospremas pred poroduser posted image jedan od prvih znakova...

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 22129
28.7.2011 2:11:11   
animagical
pune 34 sedmiceuser posted image user posted image user posted image user posted image znaci-zrela plucauser posted image dusa moja

Neposredna veza do poruke: 22130
28.7.2011 2:19:28   
delfin
animagical, aha ja već počela sa "gniježđenjem" pelene raširila, odjelce za iznijeti (fali mi još bodi), malo odjeće, spremne stvari za peglati od sinčića. Mene dijelom hvata i prpa jer nije još sve spremno. Ja sam u 37-oj sedmici, nego Jelena me malo "ubrzala" jer je njoj termin kad i meni, aona će izgleda prije

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 22131
28.7.2011 2:21:10   
Selma.A.M
Animagical čestitke na 34 sedmici user posted image user posted image user posted image  Lete tridesete user posted image user posted image user posted image

Delfin samo ti radi kuće,pomaže za nerovozu a i lakše se spava kad se umori user posted image

Ja Boga mi čitam knjigu ukoči se sjedeći.........Animagical i ja ću u petak na kontrolu aBd pa ću i ja pitati šta je user posted image

Neposredna veza do poruke: 22132
28.7.2011 2:35:17   
animagical
uh laku noc od mene, krsta me bole kad sam dugo na kaucu... vau pa ja od sutra u 35. sedmiciuser posted image primice seuser posted image tipkamo se sutra, odmorite....

Neposredna veza do poruke: 22133
28.7.2011 2:45:25   
Selma.A.M
Ah Animagical ispravka : ČESTITKE NA 35 SEDMICI user posted image user posted image user posted image

Odoh i ja na spavanje ........Laku-noć user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22134
28.7.2011 6:18:07   
Anica1
Samo da vam se javim pa bjezim opet da se spremam za GAK. Sinoc sam zavrsila na hitnoj pa su me odmah uputili na GAK, naletila sam u ambulanti na neka dva mlada doktora, bili su ljubazni, ovaj me pogledao i ginekoloski i na UZ, ginekoloski sve ok, grlic ok, ali na UZ smo skontali da me boli mjesto gdje je miom, ali ludjacki boli. Zvao je dr Imsiriju koja je bila dezurna i ona je rekla ako hocu da ostanem pa da ujutro cekam svoju dr ili da idem kuci pa da dodjem u pola 8 da cekam Jadranku. Ja sam se potpisala da idem kuci . Bol je konstantna i uzasna, sa desne strane se bas osjeti pod rukom miom. Nisam cijelu noc oka sklopila, ne mogu da anjdem polozaj i kad lezim onda jedva ustanem da odem do wc-a, kriza. Mm mi pomagao pa kontam da sam stala gore ne znam kako bi predeverala noc user posted image Nisam ni sanjala a miom ovako moze boljeti, uzas. Najgore sto ne znam sta ce sada biti gore kad odem, sta ce mi dati, hoce li me ostaviti (ja ne bi voljela), a ne znam ni hoce li ova bol ikad popustiti user posted image Nema polozaja koji mi odgovara kad lezim. Izgleda da e miom pritisnuo nesto na tom mjestu pa boli. Bebi je dobro za sada, sve ok oni su zadovoljni na UZ. Sta me snadje boze sacuvajuser posted image

Neposredna veza do poruke: 22135
28.7.2011 8:26:08   
Ina86
Dobro jutro zenice user posted image
Anice, draga, bit ce to sve oki, samo probaj da se puno ne sikiras zbog bebe,,, bas mi je zao da te to toliko boliuser posted image javi nam se sa lijepim vijestima kad dodjes od Jadrankeuser posted image Jelena danas saznaje datum sastanka sa njenim bebijem, ipak necemo zajedno odbrojavati, ode ti prije lopuzouser posted image javi da znamo kad je isparacajuser posted image
Ostale zenice, kako ste vi jutros, ja danas usla u 37 sedmicuuser posted image user posted image usitnilo pravo, vec me neka trema hvata kad pomislimuser posted image
Hajte bujrum, evo ja pristavila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Samo jednom se zivi, ali ako to radis kako treba, i jednom je dovoljno...

(odgovor članu Anica1)
Neposredna veza do poruke: 22136
28.7.2011 8:31:37   
Sensia
Anice draga bas mi je zao da si se napatila toliko sa tim bolovima..... Neka si otisla na GAK uvijek se to pokaze kao najpametniji izbor da covjek ne razmislja sta i kako....
Nadam se da je sada vec ok i da si nasla Jadranku i da ne moras u bolnicu user posted image user posted image user posted image  bice to sve ok, bitno je da si se javila i da je sve pod ljekarskim nadzorom

Ostale zenice dobro jutro vam, evo ja pristavila pa bujurm vam user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ina86)
Neposredna veza do poruke: 22137
28.7.2011 8:37:48   
mea29
Jutro drage...

Anice tako mi je zao sto te boli jako, mislila sam na tebe i cim sam dosla na posao odmah upalila rr da vidim kako si, nadam se da ce biti sve uredu...javljaj se sa vijestima i budi pozitivna zbog svoje user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22138
28.7.2011 8:44:33   
mea29
sensia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22139
28.7.2011 8:52:46   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

sensia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   

hehehehe samo sam cekala kad ces se folirati sa svojim stickerom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i kakav je osjecaj? user posted image

Ma hajde nek ti je sa srecom user posted image user posted image user posted image user posted image , bez obzira sto sam ja ljubomorna, sad si vec ozbiljna trudnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hej zene ja sinoc bila u amku na mojmilu, ciciban rece da je kupila tamo spavacicu 16,90 KM na kopcanje.
Otisla i ja i kupila, za bolnice je extraaaaaa, mekana, kopca se gore i kratkih rukava. Pa ko trazi a ne moze da nadje eto nek pogleda....

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22140
28.7.2011 8:53:48   
malena27 RR
jutro cure....

bas mi je zao za anicu, nadam se da ce biti dobro sve...

kako ste mi vi?

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22141
28.7.2011 8:56:56   
m.i.n.a.
Jutro lijepe trudnice..

Vidim Anica ima malih problemcica ali izace to na dobro...

Sta je sa Selmom...

Malena kkao se ti osjecas...sitno odbrojavas...user posted image

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 22142
28.7.2011 9:00:21   
malena27 RR
i nama je danas punih 35., ulazimo u 36. sedmicu po ZM a po velicini bebe i visini dna materice 38. user posted image user posted image user posted image

mince, dobro sam, samo sto imam ogroman pritisak na gospodju...ali eto, nema kontrakcija jos... user posted image

< Poruku je uredio malena27 RR -- 28.7.2011 9:01:16 >

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

Neposredna veza do poruke: 22143
28.7.2011 9:08:14   
ciciban26
juuutrooooooooooooo

Anice nadam se da si boljse i da se bol smanjila...

Jelo cekamo izvjestaj s pregleda,da znamo kad da organizujemo dernek user posted image ..

A sto se ove zemske preko tridesete sedmice foliraju da im je usitnilo user posted image user posted image user posted image ,neka,neka i mi cemo brzo.. Cestitke na novim sedmicama i user posted image user posted image user posted image za velike bebace user posted image

Mea cestitke za 7 mj....eeee vise nije sala,sad smo prave trudnjace user posted image
Evo jos jedna user posted image ,meni ova bila malo a i ceka me gooooomila sudja od sinoc (imali goste) pa da jos malo razvucem kafenisanje user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 22144
28.7.2011 9:10:01   
Sensia
IZVORNA PORUKA: malena27 RR

i nama je danas punih 35., ulazimo u 36. sedmicu po ZM a po velicini bebe i visini dna materice 38. user posted image user posted image user posted image

mince, dobro sam, samo sto imam ogroman pritisak na gospodju...ali eto, nema kontrakcija jos... user posted image

Malena cestitke na 35 sedmici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jos malo i eto Hasima ako Bog da

Neposredna veza do poruke: 22145
28.7.2011 9:25:10   
Semica
jutro bebeleee...

Zao mi Aniceee...ali mi je drago sto se javila doktoru i sto je sad pod nadzorom i aBd sve ce biti oki...Anice javi se cim mognes...

Animagical i ostale cestitke na novim sedmicama i mjesecimauser posted image user posted image user posted image ...Ja sutra punim 34 sedmice po ZM a po UZ idemo 2 sedmice naprijed znaci 36user posted image user posted image user posted image user posted image

Jelena cekamo da se javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis...bas me zanima sta je komisija reklauser posted image

Ostale moje drage bebeleeee...istuci cu vas cim mi se ukaze prilika jer samo o hrani pricate-narocito Selmu...ona uvijek podstakne apetit raznim receptima i slikama...a i vi ostale sto jedete poslije 00:00 i vi ce te dobiti po guzi hehehe

Kad smo vec kod hape odoh nasuti solju mlijeka i uzeti petit keksa i evrokremaaa...mmmmm...user posted image user posted image

Sto se mog proljeva ticeeee-prestao je...ustvari nisam nikako velike nuzde imala evo danas treci danuser posted image user posted image Kod mene kad ima ima-kad nema basssss nemaaauser posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22146
28.7.2011 9:29:08   
mea29
malena cestitam na 35 sedmici user posted image user posted image user posted image ...sensia ja sada odbrojavam s tobom....i bas sam nesto ponosna...sedmi mjesec...sad smo prave ozbiljne trudnice!!!!!

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22147
28.7.2011 9:30:03   
malena27 RR
joj jesam ja gladna, tacno ce selma dobiti po guzici zbog njenih recepata user posted image user posted image user posted image user posted image
sad mi tikvenjaca naumpala user posted image user posted image user posted image   

semice mi cemo haman zajedno user posted image user posted image user posted image   

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
Beta 09.06.15. <5
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22148
28.7.2011 9:31:44   
Semica

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

joj jesam ja gladna, tacno ce selma dobiti po guzici zbog njenih recepata user posted image user posted image user posted image user posted image
sad mi tikvenjaca naumpala user posted image user posted image user posted image   

semice mi cemo haman zajedno user posted image user posted image user posted image   

haman user posted image user posted image user posted image user posted image

Mami i tati poklon za 5 mjeseci braka-nasa princeza Sarah 15.09.2011 :)

Neposredna veza do poruke: 22149
28.7.2011 9:37:14   
palachinken
Teško meni s ove teme, đaba user posted image Čestitam na zrelim tridesetim, i svim ostalim sedmicama, mjesecima, nalazima, udarcima...
malena, vidim ti bi mogla svaki čas, pa samo da znaš - u bolnici su kreveti mrak, dižu se, spuštaju, ljepota, a vala i spavaćice su skroz ok, ja sam obe svoje mogle zakopčati skroz, a nisu ni poderane bile user posted image Još mene potrefilo čitav dan da budem sama u sobi pa sam se baš odmorila.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Semica)
Neposredna veza do poruke: 22150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  884 885 [886] 887 888   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *