Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ja sam nerovozna,sve me nešto boli a i izlazi iz mene nešto čudno kao kad sam vaginalete stavljala u 7 mjesecu pa sam fakat napeta ..... Delfin samo hrabro,znaj da nisi jedina,ja molim Boga da više krene,a kad me zaboli makar i malo ja se sva preznojim i molim Boga da nije to-to
Boga ti selma, de opisi to sto izlazi? je li bijelo ili u boji? tecno, gusto, sluzavo?? bas me zanima...imam slican belaj ja mislim...
Ja sam nerovozna,sve me nešto boli a i izlazi iz mene nešto čudno kao kad sam vaginalete stavljala u 7 mjesecu pa sam fakat napeta ..... Delfin samo hrabro,znaj da nisi jedina,ja molim Boga da više krene,a kad me zaboli makar i malo ja se sva preznojim i molim Boga da nije to-to
Boga ti selma, de opisi to sto izlazi? je li bijelo ili u boji? tecno, gusto, sluzavo?? bas me zanima...imam slican belaj ja mislim...
Gusto,bijelo,nije providno baš tamno bijelo,sluzavo
ja upravo krenuh da nešto smažem (slatko) al hajde prvo da s eizvagam, kad ono haman 2 kg više od neki dan , i fino produžim i napijem se vode. to je tako kad 3-4 noći zaredom jedem eurokrem u pola noći. A to zanm ja da se kad tad moram poroditi, al što se mene tićče ne mora baš prije termina. da me ko vidi kako hodam sa metrom po kući i razmjeram gdje bi šta mogla, gdje staviti još jedan krevetac, a ništa ne izbaciti iz sobe Čekam d amašina završi da raširim bebcin veš, pa na spavanje dok stvarno neogladnim.
animagical, aha ja već počela sa "gniježđenjem" pelene raširila, odjelce za iznijeti (fali mi još bodi), malo odjeće, spremne stvari za peglati od sinčića. Mene dijelom hvata i prpa jer nije još sve spremno. Ja sam u 37-oj sedmici, nego Jelena me malo "ubrzala" jer je njoj termin kad i meni, aona će izgleda prije
Samo da vam se javim pa bjezim opet da se spremam za GAK. Sinoc sam zavrsila na hitnoj pa su me odmah uputili na GAK, naletila sam u ambulanti na neka dva mlada doktora, bili su ljubazni, ovaj me pogledao i ginekoloski i na UZ, ginekoloski sve ok, grlic ok, ali na UZ smo skontali da me boli mjesto gdje je miom, ali ludjacki boli. Zvao je dr Imsiriju koja je bila dezurna i ona je rekla ako hocu da ostanem pa da ujutro cekam svoju dr ili da idem kuci pa da dodjem u pola 8 da cekam Jadranku. Ja sam se potpisala da idem kuci . Bol je konstantna i uzasna, sa desne strane se bas osjeti pod rukom miom. Nisam cijelu noc oka sklopila, ne mogu da anjdem polozaj i kad lezim onda jedva ustanem da odem do wc-a, kriza. Mm mi pomagao pa kontam da sam stala gore ne znam kako bi predeverala noc Nisam ni sanjala a miom ovako moze boljeti, uzas. Najgore sto ne znam sta ce sada biti gore kad odem, sta ce mi dati, hoce li me ostaviti (ja ne bi voljela), a ne znam ni hoce li ova bol ikad popustiti Nema polozaja koji mi odgovara kad lezim. Izgleda da e miom pritisnuo nesto na tom mjestu pa boli. Bebi je dobro za sada, sve ok oni su zadovoljni na UZ. Sta me snadje boze sacuvaj
Dobro jutro zenice Anice, draga, bit ce to sve oki, samo probaj da se puno ne sikiras zbog bebe,,, bas mi je zao da te to toliko boli javi nam se sa lijepim vijestima kad dodjes od Jadranke Jelena danas saznaje datum sastanka sa njenim bebijem, ipak necemo zajedno odbrojavati, ode ti prije lopuzo javi da znamo kad je isparacaj Ostale zenice, kako ste vi jutros, ja danas usla u 37 sedmicu usitnilo pravo, vec me neka trema hvata kad pomislim Hajte bujrum, evo ja pristavila
Anice draga bas mi je zao da si se napatila toliko sa tim bolovima..... Neka si otisla na GAK uvijek se to pokaze kao najpametniji izbor da covjek ne razmislja sta i kako.... Nadam se da je sada vec ok i da si nasla Jadranku i da ne moras u bolnicu bice to sve ok, bitno je da si se javila i da je sve pod ljekarskim nadzorom
Ostale zenice dobro jutro vam, evo ja pristavila pa bujurm vam
Anice tako mi je zao sto te boli jako, mislila sam na tebe i cim sam dosla na posao odmah upalila rr da vidim kako si, nadam se da ce biti sve uredu...javljaj se sa vijestima i budi pozitivna zbog svoje
hehehehe samo sam cekala kad ces se folirati sa svojim stickerom
i kakav je osjecaj?
Ma hajde nek ti je sa srecom , bez obzira sto sam ja ljubomorna, sad si vec ozbiljna trudnica
Hej zene ja sinoc bila u amku na mojmilu, ciciban rece da je kupila tamo spavacicu 16,90 KM na kopcanje. Otisla i ja i kupila, za bolnice je extraaaaaa, mekana, kopca se gore i kratkih rukava. Pa ko trazi a ne moze da nadje eto nek pogleda....
Anice nadam se da si boljse i da se bol smanjila...
Jelo cekamo izvjestaj s pregleda,da znamo kad da organizujemo dernek ..
A sto se ove zemske preko tridesete sedmice foliraju da im je usitnilo ,neka,neka i mi cemo brzo.. Cestitke na novim sedmicama i za velike bebace
Mea cestitke za 7 mj....eeee vise nije sala,sad smo prave trudnjace Evo jos jedna ,meni ova bila malo a i ceka me gooooomila sudja od sinoc (imali goste) pa da jos malo razvucem kafenisanje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
Zao mi Aniceee...ali mi je drago sto se javila doktoru i sto je sad pod nadzorom i aBd sve ce biti oki...Anice javi se cim mognes...
Animagical i ostale cestitke na novim sedmicama i mjesecima ...Ja sutra punim 34 sedmice po ZM a po UZ idemo 2 sedmice naprijed znaci 36
Jelena cekamo da se javiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis...bas me zanima sta je komisija rekla
Ostale moje drage bebeleeee...istuci cu vas cim mi se ukaze prilika jer samo o hrani pricate-narocito Selmu...ona uvijek podstakne apetit raznim receptima i slikama...a i vi ostale sto jedete poslije 00:00 i vi ce te dobiti po guzi hehehe
Kad smo vec kod hape odoh nasuti solju mlijeka i uzeti petit keksa i evrokremaaa...mmmmm...
Sto se mog proljeva ticeeee-prestao je...ustvari nisam nikako velike nuzde imala evo danas treci dan Kod mene kad ima ima-kad nema basssss nemaaa
Teško meni s ove teme, đaba Čestitam na zrelim tridesetim, i svim ostalim sedmicama, mjesecima, nalazima, udarcima... malena, vidim ti bi mogla svaki čas, pa samo da znaš - u bolnici su kreveti mrak, dižu se, spuštaju, ljepota, a vala i spavaćice su skroz ok, ja sam obe svoje mogle zakopčati skroz, a nisu ni poderane bile Još mene potrefilo čitav dan da budem sama u sobi pa sam se baš odmorila.