|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
27.7.2011 22:59:22   
ciciban26
Jabuka i nektarina su jedine vocke u kojima uzivam..Ostalo jedem reda radi user posted image . Probat cu tako,u svakom slucaju se vise isplati nego ova kesica od 100gr. 

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu animagical)
Neposredna veza do poruke: 22101
27.7.2011 23:00:32   
animagical
na ciglanama za te pare dobijes pola kile i napravis serpe i serpe caja...ja ovu s pijace jedem i onako-kao grozdjice, cijele, bas je ukusno...

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22102
27.7.2011 23:09:21   
ciciban26
Kazem ti ja da sam glupko..skuhala klasicni caj user posted image user posted image
Sutra svakako idem na transfuziologiju da mi rade krvnu grupu pa cu se obezbjediti i brusnicom user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

Neposredna veza do poruke: 22103
27.7.2011 23:19:58   
Anoniman
Anice ako te boli, fino ti tm pod ruku i na GAK, ja sam par puta pod bolovima bila i nikad mi niko nije ni spomenuo uputnicu, a ne trazio, e sad sve zavisi na koga naidjes. Ponesi knjizicu ako imas. Animagical tebe su u 17. nedjelji gledali ginekoloski jer si krvarila pa zato, ne znaci da ce nju. Sve zavisi kakav UZ bude.
Neko je spominjao UZ na Gak-u, meni dr svaki put i gore okrene da vidim bebu, tako pitajte doktora koji vas vodi da vam pokaze jer i na njemu se moze pravo lijepo vidjeti ako je doktor voljan pokazati i objasniti.

Ja vam zenice sutra odoh na komisiju u osam da zakazemo sastanak sa bracom, imam neku pozitivnu tremu i jedva cekam da mi kazu datum user posted image

(odgovor članu ciciban26)
  Neposredna veza do poruke: 22104
27.7.2011 23:28:15   
Bebica11
jelouser posted image

ja mislim da je anica otisla na GAK i bolje je...poslije svih mojih iskustava s bolovima itd to bih svakome savjetovala

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22105
27.7.2011 23:28:38   
Selminja
Sretno Jelena, nadam se da ce proci onako kako bi najvise volila...user posted image
Nema trece smjene kad sam ja tu user posted image
Jede mi se svasta, al necu, idem u horizontalu, ne smijem vam reci koliko sam se udebljala zadnji put kad sam bila na kontroli, katastrofa sam...
Izbacila sam slatko i masno, pa vidjet cemo, al apetit mi je nikad veci, pogotovo za slatkom. Joj zene izbacite slatko nikakve koristi od njeg u trudnoci, vidite kako ja znam fino pricat user posted image
I beba je sva buca, imam brigu valja to rodit ako ovako nastavim ...
I vidjela sam kokaru veliku na Uz, tri linijice ko zrno kafe iskocile vamo user posted image mamina pisuljica bebela user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22106
27.7.2011 23:33:11   
Selma.A.M
Jelena sretno sutra i javi nam se čim stigneš user posted image  
Ja sam i dalje tu 2 u 1 user posted image  user posted image  .......I dalje čekam,hodam,čučim,skakćem user posted image  ali jok ovaj bebi neće van tako lako ...Ako ni sutra ne bude ništa u petak sam opet naručena na pregleda pa valjda to šta pokrene............Prođe mi mužu godišnji sad 3 se vraća na posao, a ja se još nisam ni porodila (to mi je najviše krivo) jer mi sad opet valja ganjati ko će doći da mi pazi malca ( a jesam se i radovala prerano user posted image )...

Anice nadam se da će biti sve ok,javi se čim stigneš .........

Ajde malo treća smjena kativiraj se,ja svakako ne mogu da spavam user posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22107
27.7.2011 23:35:20   
Bebica11
selminja i meni se otvorio apetit za slatko, schogetten je nastradalauser posted image

sapni meni koliko si se udebljala preko pp, ne bi li me prepala, al mene ne mozes nadmasiti i mojih (prije mj dana) 84kguser posted image

(odgovor članu Selma.A.M)
Neposredna veza do poruke: 22108
27.7.2011 23:37:37   
Bebica11
ps. moja mala je s punih 16 sedmica imala vec 200gr hB, to haman duplo vise, buca prava, a sad mogu samo misliti, jedva cekam mjerice u subotu aBduser posted image , osim mojih kg naravnouser posted image

(odgovor članu Bebica11)
Neposredna veza do poruke: 22109
27.7.2011 23:38:36   
Selminja
Selma, bas sam mislila o tom godisnjem sto je uzeo tm, a ti se ne porodi, jer znam kako je mucno danas dobiti slobodne dane...
Misli bona pozitivno, ne tjeraj dijete prije rede, nek je sve dobro i zdravo,a Amara ce pripazit vec neko, veliki je on momak i snaci ce se dok se mama ne vrati s sekom u narucju user posted image

Neposredna veza do poruke: 22110
27.7.2011 23:42:56   
Selminja
suti bebice, muka mi kad stanem na vagu, reci cu samo da sam za mjesec dana dobila 3kg user posted image mislim stvarno user posted image a jesam i bila navalila na kolace i dzemove one domace kofol ja kontam zdravo je, a ne razmisljam da koliko je voca toliko je i secera stavljeno user posted image a baska cokolade... 

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22111
27.7.2011 23:44:06   
Anoniman
Hvala vam drage moje, javim vam se sutra sa datumom user posted image
Ja sam tek sada skontala da je danas 27. jul i da je danas pune 4 godine kako mm i ja zivimo zajednouser posted image , skroz sam izgubila pojam o vremenu, datumu... postala sam pravo zaboravna sto mi se nikad prije nije desavalo.

(odgovor članu Selminja)
  Neposredna veza do poruke: 22112
27.7.2011 23:45:23   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Selminja

suti bebice, muka mi kad stanem na vagu, reci cu samo da sam za mjesec dana dobila 3kg user posted image mislim stvarno user posted image a jesam i bila navalila na kolace i dzemove one domace kofol ja kontam zdravo je, a ne razmisljam da koliko je voca toliko je i secera stavljeno user posted image a baska cokolade... 

hej pa to je moj prosjek za mjesec 3kg, ne sekiraj se user posted image

doduse ja lezim STALNO, izasla samo 2 puta iz stana u zadnjoj hefti, ostalo je wc-dnevni(gdje imam prostrto)-spavacauser posted image

al izdrzacemo sve za nase bebice, poceo me strah hvatati od vage sad iduci putuser posted image

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22113
27.7.2011 23:46:09   
Selma.A.M
IZVORNA PORUKA: Selminja

Selma, bas sam mislila o tom godisnjem sto je uzeo tm, a ti se ne porodi, jer znam kako je mucno danas dobiti slobodne dane...
Misli bona pozitivno, ne tjeraj dijete prije rede, nek je sve dobro i zdravo,a Amara ce pripazit vec neko, veliki je on momak i snaci ce se dok se mama ne vrati s sekom u narucju user posted image

Ma znam ja to sve,jesmo se vala i nauživali skupa,duga je godina user posted image  samo se vljutamo,gledamo ctiće,šetamo,ganjamo se po kući,kuhamo baš-baš idilično (kuc-kuc da neureknem user posted image ) ali eto baš mi pokrivo jer je i on mislio biti uz mene svo vrijeme,ali valjda jednostavno nije još došao dan da moja bebica ugleda ovaj svijet (ali valjda uskoro bude)

A Amara ima ko pričuvati ali eto kad sam ja bila sve isplanirala unaprijed (velika greška user posted image )

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22114
27.7.2011 23:47:01   
sweet insanity
Hejuser posted image evo nas malo,da pitam ove sa bebama-moja N mi se nije pokakila 3 dana i znam da je normala kad beba doji al moja povremeno uzme humanu radi mastitisa kad sam davala , a sad jednom u 3-4 dana ili nikako. Inace nekad kaki svaki drugi, nekad svaki,nekad svaki treci, a sad ce evo nastat i 4. pa me zanima dal ona iako je uzimala nesto dodatno spada u te dojene bebe za koje je to normalno. sad smo se vratili na samo moje...

(odgovor članu Selminja)
Neposredna veza do poruke: 22115
27.7.2011 23:58:34   
animagical
sweet posalji pp lejli, ona ce ti bolje znati odg...ja stvarno ne znam, ali ako beba ne izgleda kao da je nesto boli, ne place, valjda je ok...
jelo-sretno sutrauser posted image user posted image user posted image
selma, ne spava se ni meni...
zene odoh do trovaca po hamburger s mm, zacas se vracamuser posted image crkoh od neke gladi...danas sam svu kucu ocistila-opet, nije ni cudo...

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 22116
28.7.2011 0:16:09   
Anoniman
Sad cete mi se smijati, ali ja zadnih par dana samo razmisljam kako cu izdrzati posle carskog sto se ne smije jesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . 24h nista i posle toga par dana samo caj, voda iz supice i petit keks koga ja ne volim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22117
28.7.2011 0:24:07   
Selma.A.M
Jelena i mene muči to što mora se "gladovati" user posted image  kod nas se dan prije cr poslije 8h navečer nesmije ništa jesti ,samo pomalo piti,onda do cr ništa,poslije cr ništa i tako 48h zatim ide lagano 3 dan čaj-čaj-čaj,pa onda kompot i 1 tost i tako te gluposti,pa 5 dana se bude na dijeti user posted image  .....A ja volim jesti,a više od svega ne mogu bez vode duže od pola sata user posted image ......................Ma sve me nešto brine user posted image  

Animagical da ti nije kasno za večeru user posted image user posted image  

Sweet probaj vježbice za stomak, pretraži malo temu na rr o dojenju i zatvoru kod beba...........Kod mene Amar najduže dva dana nije kakio,ali mi smo samo dojili pa ti ne znam dati pametan savjet,pošto si ti miješala AD i dojenje user posted image  user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22118
28.7.2011 0:34:13   
Anoniman
Selma ovdje od 18h uvece prije CR, a posle 24h do 48h samo infuzija, onda zatim po malo caja, vode iz supice i par petita.
Joj ja sam sada tri tanjira domace pilece supe sa knedlama pojela i jedva disem bukvalno...imam osjecaj eksplodiracu.

Neposredna veza do poruke: 22119
28.7.2011 1:12:59   
animagical
IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Jelena i mene muči to što mora se "gladovati" user posted image  kod nas se dan prije cr poslije 8h navečer nesmije ništa jesti ,samo pomalo piti,onda do cr ništa,poslije cr ništa i tako 48h zatim ide lagano 3 dan čaj-čaj-čaj,pa onda kompot i 1 tost i tako te gluposti,pa 5 dana se bude na dijeti user posted image  .....A ja volim jesti,a više od svega ne mogu bez vode duže od pola sata user posted image ......................Ma sve me nešto brine user posted image  

Animagical da ti nije kasno za večeru user posted image user posted image  

jesi mi to vidjela slike pa zakljucilauser posted image user posted image user posted image ma ja se najedoh, boli me brigauser posted image

Neposredna veza do poruke: 22120
28.7.2011 1:18:15   
Selma.A.M
Ma jok na slikama izgledaš user posted image user posted image  već kontam da je 00:00h user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22121
28.7.2011 1:27:16   
animagical
pa ja proslo 12, novi dan, to mi je dorucakuser posted image user posted image user posted image kako si ti? ja evo ko kauboj, sva raskoracena hodam...tacno me stid da me ko vidi kako hodam...

Neposredna veza do poruke: 22122
28.7.2011 1:28:01   
delfin
Jelena sretno sutra. Mene je prpa pomalo popustila, al izgleda da su lažnjaci počeli.
Kako me danas jedna teta fino oraspoložila, pita kad je termin, ja kažem možda i sutra, aona neće, kao stomak se još nije spustio, i meni odmah lakše
Mene je strah i lažnjaka, jer sam prošli put dobila bolove odmah na 2 minute, dok ja skontah šta se dešava oni siđoše na minutu, srećom pa već bila u bolnici,ni klistirati me nisu stigli,  al to je bio provocirani porod, valjda se ne dešava tako nešto  "normalnim" putem. Uglavnom ja sma torbu haman spakovala, za savki slučaj

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Neposredna veza do poruke: 22123
28.7.2011 1:35:18   
animagical
delfin, bas me nasmijauser posted image ma nek krene kad krene, izbjeci ga necesuser posted image a neces valjda ni roditi u kuci, nije dotle doslouser posted image hajd, kad te zivci uhvati,a ti kao ja-jediuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu delfin)
Neposredna veza do poruke: 22124
28.7.2011 1:43:58   
Selma.A.M
Ja sam nerovozna,sve me nešto boli a i izlazi iz mene nešto čudno user posted image  kao kad sam vaginalete stavljala u 7 mjesecu pa sam fakat napeta user posted image .....
Delfin samo hrabro,znaj da nisi jedina,ja molim Boga da više krene,a kad me zaboli makar i malo ja se sva preznojim i molim Boga da nije to-to user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 22125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  883 884 [885] 886 887   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *