Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
joj jesam ja gladna, tacno ce selma dobiti po guzici zbog njenih recepata sad mi tikvenjaca naumpala
semice mi cemo haman zajedno
Ljudi pa molim vas nemojte o tikvenici aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, sad bi trknula po jedan zvrk a vec doruckovala paradajz i krasatvac ... Ja ne znam sta je ovo ja slatko nisam okusila 7 dana niti mi se trazi, al kad neko kaze tikva meni oci kao na bingu vrte kolute tikvenice
sva sam ti informisana joj jest mene neka prpa uhvatila kontam licice mi dijete na nekog slovenca, valja caci opravdati razlog sto se rodi plave kose a mi oboje garavi malo da se nasalimo
Joooooojjj nemojte o hrani...pa sta da radim vise.. Danima mi pred ocima one Selmine kiflice, Jelini ustipci i standardno TIKVENICA... MM na poslu pa mi se vala ne pravi samo za mene,treba mi drustvo za punjenje stome Vi sve kukate a jedina ja na +10kg ,vala da jedem puno i ne jedem,ali eto-ljepite se kilice moje
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 10:04:21
ciciban26
Vidjet cemo sta sveki Palacinka kaze na to
E moja semice,i ja bih bila sretna da sa 33+6 budem na +12kg.. Ali sta cu im ja,neka se lijepe..Mene tjesi moja mama koja je u periodu u kojem sam ja sada bila na +23 i sve izgubila za 2 mj.
Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 10:12:15
Semica
palacinka ce da bude pojedena ukoliko ne bude dobar komentar hehehehehe
Ma nista se ti ne sikiraj za kile...kod mene je strina u dvije trudnoce dobila po 30kg ( u svakoj ) i skinula..jest joj malo duze trebalo ali dojila je rodice dugo pa je spalo
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 10:27:14
drznica
Dobro jutroooooo Novi radni dan Juce citav dan na svadbi...kuma se dobro drzala, cak mi je maticarka rekla gospođice hahahaha Joj al sam pospanaaaaaa. Idem vas citati da vidim sta ima novog ;) Mene i dalje svrbi glava nenormalno isla kod frizera, zena pregledala kaze nema nista, kakva seboreja, tjeme bijelo....imas kaze trudnicki svrab heheh
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 11:27:46
star
mi zvanicno usli u 8.mj po uzv (a po velicini bebe 33+1) vidim da se palchinka javlja...ne moze ona sa ove teme nikako nadam se da ste Mahdi i ti dobro cd je super, hvala puno
ostele vidim da sve slavite nove sedmice pa cestitam! sad idem puniti paprike
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 11:36:43
Bebica11
Jutro zenice
Cestitke svima kojima se treba cestitati na novim sedmicama(ne mogu pohvatati, trudnicki glupitis )
jelo sretno danas
anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru ) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje , al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima
vidim pola vas je pred porod, hajde hairli da vas ispratimo aBd, a 3.smjena aktivna bila do pola tri
meni je sinoc neki pritisak u stomaku bio, tupi....bas konstantan, malo me i zabrinulo, pa sam skontala da kad sam na ledjima imam veci dok sam na boku manji plus prati ga nadimanje, kontam da nije do crijeva...jel iko imao problema s crijevima il sam jedina ovdje???
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 11:53:03
Sensia
anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru ) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje , al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima
Pa zar je Anica ostala u bolnici nisam upratila da se javila, otisla je samo na pregled kod svoje dr?????
bebice jel te jos pupo boli? moguce da tio je do probave. mene je nekad znao stomo tupo zaboliti kad trebam da imam stolicu i odmah nakon toga prestane. Sad hB probava extra svako jutro ko sat pa nemam tih tupih bolova vise
RE: Razgovori u ocekivanju bebe 28.7.2011 12:07:54
palachinken
Bebice, izvini, stavim ga na upload, treba mu 9 sati pa probat cu preko noci. Meni je koristan baš - stoji mi u playeru i cim imam neku nedoumicu, pogledam poglavlje o tome. Joj zene, dojenje je tako divna stvar
star dobro si, ti i dr Gvozdenović od ljudi koji nisu familija ste me zadnji vidjeli, doduše, on je gledao negdje drugo Sjecam se da sam pozurila da stignem kuci prije slijedece kontrakcije, imala 8 minuta