|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe
28.7.2011 12:09:07   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Jel to onaj dvd Mlijecna staza il tako nesto..?

Imam ga i ja pa ako neko hoce mogu poslat postom (kad stignem)user posted image

JESTE

al mi zao da nekoga zahmetim, a mm je pretrazio net i zeza se sto ga jos niko do sada nije ripovao i postavio na net, i zeza se-da je neka muska tema, odavno bi bilo na netu a mi kao zene se ne znamo toga sjetitiuser posted image

nedugo zatim palachinken je spominjala da ce ga postaviti i znam da joj je sad frks al VI SVE KOJE IMATE...POSTAVITE...barem jedna nek postavi da se ne lomimo u danasnji vakat slanjem i dodavanjem kad ima net

(odgovor članu sweet insanity)
Neposredna veza do poruke: 22176
28.7.2011 12:11:25   
ciciban26
Joooj stavite,saljite (sta god) taj DVD,bar da do jedne iz Sarajeva dodje,pa cemo ga razmnozavati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22177
28.7.2011 12:12:23   
sweet insanity
Eto nek mi neka poslaje adresu na fb il pp i ja posaljem :)

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22178
28.7.2011 12:13:53   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: Sensia

anice vjeruj da sam imala neki feeling da ce te ostaviti, jer i pored terapije da te tako boli, to treba pod nadzor, i nije bas ni toliko lose gore(pogotovo ako imas svoju dr, moja bila na odmoru ) a upoznas zenica i pokupis koji savjet....ja ih imam i danas par s kojima se cujem i dalje , al nadam se da ce ti to sanirati i da ces brzo kuci. Sreca pa nisu velike sparine inace je gore bas vruce. Javi nam se sto prije s hairli vijestima

Pa zar je Anica ostala u bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image  nisam upratila da se javila, otisla je samo na pregled kod svoje dr????? user posted image

bebice jel te jos pupo boli? moguce da tio je do probave. mene je nekad znao stomo tupo zaboliti kad trebam da imam stolicu i odmah nakon toga prestane.
Sad hB probava extra svako jutro ko sat pa nemam tih tupih bolova vise

Probaj malo suhih sljiva svaki dan pojesti....

Ja mislim da jeste jer bi se javila do sada, a cim su je i drugi dr htjeli ostaviti ostavice je vjerovatno i Jadranka jer je specificna situacija to s miomom, ja sam upoznala zenu gore u bolnici koja je imala to.

sad je stomo ok, al malo malo me to nadimanje, i ja odem u wc i malo bude il nimalo(da izvinete) i onda gasovi i cim se malo gasovi isprazne meni lakse i onda sam skontala da je do crijeva vjerovatnouser posted image

meni je cak premekana stolica(da izvines) pa kontam mozda i sto pijem Mg radi smirivanja kontrakcija me zeza s probavomuser posted image

hej zenice meni sve zao popiti apaurin, beba se pravo mrda hB dok ga ne popijem, evo popila tek prije 10 min(jos nije poceo djelovati) i bas me suta dusa maminauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22179
28.7.2011 12:14:22   
star
IZVORNA PORUKA: palachinken

Bebice, izvini, stavim ga na upload, treba mu 9 sati user posted image pa probat cu preko noci. Meni je koristan baš - stoji mi u playeru i cim imam neku nedoumicu, pogledam poglavlje o tome.
Joj zene, dojenje je tako divna stvar user posted image

star user posted image dobro si, ti i dr Gvozdenović od ljudi koji nisu familija ste me zadnji vidjeli, doduše, on je gledao negdje drugo user posted image user posted image Sjecam se da sam pozurila da stignem kuci prije slijedece kontrakcije, imala 8 minuta user posted image

user posted image user posted image user posted image  kazem ja da si ti zena heroj..a nisi izgledala kao da ti se negdje zuri user posted image user posted image user posted image ma super si user posted image user posted image

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 22180
28.7.2011 12:19:31   
ciciban26
E stvarno mi zao Anice svako malo "uletim" da vidim ima li novosti a nje nema pa nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

(odgovor članu star)
Neposredna veza do poruke: 22181
28.7.2011 12:37:53   
drznica
Anice, pa sad tek procitah sve...bas mi je zao...Drago mi je da je beba kako kazes OK; ali tebe to vjerovatno boli user posted image
Cuvaj nam se!
Ostale, kako idu problemi sa crijevima? Ja sam se sinoc isto zabrinula jer nikad prije nisam osjetila bol prilikom prazn jenja crijeva...ali to je vjerovatno jer inace imam tvrdu stolicu i problema snjom. Najbolje sto pomaze jesu one Ortisan vocne kocke, ali ja bih to hranom da regulisem, međutim ne ide mi bas. Nisam probala sa suhim sljivama jos, mozda da to pokusam!

(odgovor članu ciciban26)
Neposredna veza do poruke: 22182
28.7.2011 12:46:19   
DIJAMANT
Zdravo ženice!

Čitavo jutro se pokušavam konektovati, ali nešto nije išlo.

Vidim da Anica ima problema. Baš mi je žao...A sve do sada je bilo kako treba. Bit će aBd sve uredu!

Selma- ima li šta novoga? Jelo ?

Ja danas trebam na kontrolu pa me neka prpa uhvatila. Idem sa nekih hrpu nalaza koje sam skupila, a još mi je ovo prvi pregled od kako mi je sin "nagazio" na stomak. Imam neku tremu.....

Ima li koja ženica da je u 6. mj. bila na moru da mi da kakav savjet. Možda Hannica?

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22183
28.7.2011 13:07:30   
Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica

Anice, pa sad tek procitah sve...bas mi je zao...Drago mi je da je beba kako kazes OK; ali tebe to vjerovatno boli user posted image
Cuvaj nam se!
Ostale, kako idu problemi sa crijevima? Ja sam se sinoc isto zabrinula jer nikad prije nisam osjetila bol prilikom prazn jenja crijeva...ali to je vjerovatno jer inace imam tvrdu stolicu i problema snjom. Najbolje sto pomaze jesu one Ortisan vocne kocke, ali ja bih to hranom da regulisem, međutim ne ide mi bas. Nisam probala sa suhim sljivama jos, mozda da to pokusam!

Meni su sljive zakon, ja ih kupim u badem butiku, bez kospica su a meeeeeekane mljac mljac
I drzim ih na poslu u ladici i svako malo copim jednu user posted image
Probava hB extra

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22184
28.7.2011 13:10:34   
babilon
Drznice, sad procitah da si koristila Ortisan kocke? ja koliko znam ne bi ih trebala koristit jer sadrze, izmedju ostalog, i senin list a on se ne preporucuje u trudnoci i tokom dojenja...

Anice, bas mi je zao sto te to sve safatalo, cuvam fige da sve brzo prodje i da dodjes kucici svojoj ;D

Ostale user posted image , nadam se da ste dobro, cestitam na novim sedmicama i mjesecima hihihi...

Istina postoji! Izmisljati se moze samo laz.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 22185
28.7.2011 13:16:25   
mea29
Ja jela TIKVENICU user posted image user posted image user posted image

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 22186
28.7.2011 13:20:59   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

Ja jela TIKVENICU user posted image user posted image user posted image

Joj Mea da te nema trebalo bi te izmisliti, a ja sad usla sa pauze i nisam htjela da prolazim pored forina jer znam da cu kupiti zvrk i ti sad tako.......jos ovaj cijedjeni grejp pijem i kontam ja sto ogladnih od njega......

Ma lako je tebi tikvenicu jesti ti sad u 7. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22187
28.7.2011 13:26:01   
Anoniman
Anice bas mi je zao, nadam se da nisi ostala vec da cekas da se ona delegacija sa Jezera iseli pa da te dr primiuser posted image

Drage moje evo i mene user posted image

Dogovorila sam se sa dr, napisala mi je zadnji datum prijema u bolnicu 11.08., a zadnji datum poroda 12.08. To je najdalje sto me smije ostaviti. U slucaju da prije krene porodice me ranije, ali posto se meni ne zuri, jer posteljica je i dalje prvi stepen zrelosti pa bebi napreduje neka ga u maminoj pupi nek raste user posted image

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 22188
28.7.2011 13:28:41   
R&T@
Ipak, aBs, augustovski momakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Taman da se jos puno mazis i razmazisuser posted image  i naspavasuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22189
28.7.2011 13:30:12   
Sensia
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Anice bas mi je zao, nadam se da nisi ostala vec da cekas da se ona delegacija sa Jezera iseli pa da te dr primiuser posted image

Drage moje evo i mene user posted image

Dogovorila sam se sa dr, napisala mi je zadnji datum prijema u bolnicu 11.08., a zadnji datum poroda 12.08. To je najdalje sto me smije ostaviti. U slucaju da prije krene porodice me ranije, ali posto se meni ne zuri, jer posteljica je i dalje prvi stepen zrelosti pa bebi napreduje neka ga u maminoj pupi nek raste user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  eto ga, sad odbrojavamo
Nadam se da ti je lakse sad kad otprilike znas kad bi mogla....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22190
   [Obrisana poruka]
28.7.2011 13:31:00   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22191
28.7.2011 13:34:19   
drznica
Babilon, pila sam te kocke (tj.zvakalauser posted image ) prije trudnoce. Na jednoj od kontrola rece mi dr.da mogu po pola kocke uzeti...ja nisam uzimala, samo jednu noc pola kocke. Definitivno prelazim na sljive. Badem butik iznad moje radnje, odoh odmah po to. HVALA SENSIA hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 22192
28.7.2011 13:35:31   
Anoniman
Pita ona mene kad ces user posted image , ja reko sto kasnije moze user posted image . Niti me bila pogledala, ma niti prosli doktoricin nalaz, ma nista, a pita kad ces.
Kako sam joj rekla da je kasnije ovulacija bila i da je beba sitna, a ja se dobro osjecam i ne bih jos kao pa hajde malo na UZ da virnem, kaze posto nije ginekoloski problem indikacija za porod, posto posteljica i protok kroz pupcanik dobar onda najdalje sto mozemo je 12.08. reko super mozeuser posted image . U subotu cu kod svoje dr na pregled pa ce ona reci kakvo je cinjenicno stanje sa stolarijom na gospodji, jer sigurno me nece masiti ginekoloski.

(odgovor članu Sensia)
  Neposredna veza do poruke: 22193
28.7.2011 13:37:55   
Bebica11

Babilon, pila sam te kocke (tj.zvakalauser posted image ) prije trudnoce. Na jednoj od kontrola rece mi dr.da mogu po pola kocke uzeti...ja nisam uzimala, samo jednu noc pola kocke. Definitivno prelazim na sljive. Badem butik iznad moje radnje, odoh odmah po to. HVALA SENSIA hehe

probaj i donat ili magnezij, on je dobar protiv grceva a stolicu ti sreeedi bas pravo

meni je i "presredio"user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22194
28.7.2011 13:39:51   
Bebica11

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Pita ona mene kad ces user posted image , ja reko sto kasnije moze user posted image . Niti me bila pogledala, ma niti prosli doktoricin nalaz, ma nista, a pita kad ces.
Kako sam joj rekla da je kasnije ovulacija bila i da je beba sitna, a ja se dobro osjecam i ne bih jos kao pa hajde malo na UZ da virnem, kaze posto nije ginekoloski problem indikacija za porod, posto posteljica i protok kroz pupcanik dobar onda najdalje sto mozemo je 12.08. reko super mozeuser posted image . U subotu cu kod svoje dr na pregled pa ce ona reci kakvo je cinjenicno stanje sa stolarijom na gospodji, jer sigurno me nece masiti ginekoloski.

joj jelo pa to je za 15 dana NAJDALJE aBd user posted image bas vrijeme prolaziuser posted image , to vidim po vama...a meni samo da se izvuci u 7.mj. aBd pa da dusom dahnem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22195
28.7.2011 13:41:14   
Sensia

Kupi i malo badema kad si vec krenula user posted image user posted image

(odgovor članu drznica)
Neposredna veza do poruke: 22196
28.7.2011 13:46:16   
mea29
zaboravih napomenuti da sam sinoc pravila tiramisuuuuuuu...jedva cekam da dodjem s posla njami njam....

Sunce mamino 24.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22197
28.7.2011 13:50:45   
Sensia
IZVORNA PORUKA: mea29

zaboravih napomenuti da sam sinoc pravila tiramisuuuuuuu...jedva cekam da dodjem s posla njami njam....

E onda za tebe jos 2 sata do user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mea29)
Neposredna veza do poruke: 22198
28.7.2011 13:53:00   
Gift
helou zenice...
Malena, Mea, Animagical cestitam na novim sedmicama...sto ovo vrijeme leti...
Anice zao mi je za bolove, nadam se da ce biti sve oki..
ja se danas usudila stat na vagu i bolje da nisam, puuuno sam se udebljala, mada kolko sam jela i nisam nesto iznenadena, al sad me pravo strah dr. valja mi na kontrolu iduce sedmice i znam da cu imat predavanje oko toga, joj kad bi mogla to vaganje izbjec...i sad sebi kazem od danas izbacujem hljeb i slatko, a vec mi se nesto jede...pitam se da li je ovaj apetiti stvarno od trudnoce il od navikeuser posted image user posted image
sta ima kod vas?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

(odgovor članu Sensia)
Neposredna veza do poruke: 22199
28.7.2011 14:24:17   
Selma.A.M
Evo i mene ......

Jelena znači bebi je tu najkasnije do 12.08 i onda deložacija user posted image
Ja sam dobro,malo me kičma boli i noga ono predmenstrualni bolovi ali da se izdržati............
Sutra opet kontrola na GAK-u pa budemo vidjeli (joj što me nervira jer me naručuju od petka-do petka user posted image )

Anice baš mi je žao što te boli user posted image  javi nam se čim stigneš ............

Mi fakat živimo u ludom svijetu ,možete vjerovati da su se pojedini (iz dijaspore na godišnjem) naljutili što se nisam porodila dok su oni tu da dođu vidjeti bebu wtf user posted image user posted image user posted image  .........Čak mi danas jedna "dobronamjerna teta" kaže provjereno da bebicu istjeraš van je da budeš gladna jedno vrijeme odprilike 24h da bebica vidi da nije više ljepo unutra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kad nisam od muža uzela vrećicu sa paprikama pa je sve po glavi udarala user posted image user posted image user posted image  ....Eto odo sad piti kafu user posted image

Palachinekn momak je mašala user posted image user posted image user posted image  
Sweet jeli N kakila ?

(odgovor članu Gift)
Neposredna veza do poruke: 22200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  886 887 [888] 889 890   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtani filmovi.
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtane filmove poput Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon... i postala nasilna zbog njih?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *