|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Anksioznost??
5.6.2011 18:18:35   
Rabi
pa drage moje, najljepse, najdraze, vesele, hrabre, najjace zeneuser posted image
posla malo u rikverc da citam............uh, pa ne bih za mjesec sve procitalauser posted image
Nemam vremena, skroz malo pa me rijetko ima, nisam odavno ni citala nista. Mislila sam da cemo se u onog grupici na fb-u druziti...ali eto ispade nesto, ne znam ni sta biuser posted image Cini mi se neka glupost, kako sam mogla skontati.....al' nema veze, potrudicu se da ulazim ovdje cesce da vas pratim.
Ja sam vise otupilauser posted image user posted image user posted image I kad me zaboli, i kad me uhvati, pa i ako sam nervozna.....Otupila vala skroz!
Ma hajde nek drma sta god hoce, samo kazem ma nek bude sta god hoce SAD!!!! I okrenem slijedecu stranu, furam svoj fazon, nedam se.......
Nedajte se zenice moje drage, opustite se, druzite se, prihvatajte stvari onakve kakve su...ma jednostavno sve posaljite u p. m. i bice odmah lakseuser posted image
LJUBIM VAS SVE!!!!!!!!

06.09.2008. Adnan
02.12.2010. Ajša

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2526
5.6.2011 21:48:24   
blur 77
Tetkeeeeeeeeeeeeee!!!
Samo na kratko da vam se javi novopecena mama i njena medena bebicauser posted image
Prije svega da vam se zahvalim na cestitkama i divnim zeljama!
Imala sam jako jako tezak porodjaj, necu o tome, da ne prepadam buduce mame, kontrakcije 30 sati i na kraju carski rez, oporavak je malo duzi i tezi, ali...Sve, ali sve muke su se isplatile samo kad sam vidjela mog andjela, moju bebu. Vjerujte, dovoljno mi je da je pogledam i imam snagu planine da preskocim, ma sve bolove ne osjecam samo kad pomislim na nju. Toliku srecu i radost nijesam u zivotu dozivjela.
Od panike i anks ni traga svo vrijeme, a toliko doktora, pregleda, injekcija, infuzija, nespavanja, puna soba nepoznatih zena... Zato nemojte se plasiti ostajati trudne, drage moje. Od negativnih osjecanja je samo prisutan umor i iscrpljenost. Ali ostali osjecaji su nevjerovatni, ono sto zelim je samo da uzivam u svakom pokretu, svakom pogledu svoje bebe... Ja sam se preporodila od kako sam se porodila. Nadam se da ce tako i nastaviti, vidjecemo.
Necu moci biti stalno na forumu, ali cu vas pratit i javljati se
A kad se samo sjetim koliko sam vremena provela razmisljajuci o pp depresiji, koliko sam se svega bojala, sad mi zao, zao mi je kako mi je vrijeme prolazilo, u grcu, strahu, panici. Ali imala sam vas, divne zene, koliko ste mi pomagale i gurale, mnoooogo vam hvala, uvijek cu biti tu za vas.
Bebi zove... Sve vas ljubim i volim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pozdravljamo ja i moja princeza

Van mene dosta boja zivi, Van mene katkad sve i posivi, ili se smraci i naoblaci. Dobro je zato sto postoje i ove moje lepse boje. I neki osmeh suncan i plah. I vetar necujan kao dah.

(odgovor članu Rabi)
Neposredna veza do poruke: 2527
5.6.2011 22:22:39   
nadez
user posted image Blur sada sam te procitala opet i cestitam ti nadam se da cu i ja jednog dana kao tebe kada budes imala vreme pisi nama ohrabri nas poljubi malu lepoticu od meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2528
6.6.2011 0:02:34   
sanchez
sta ima drage moje kako ste mi sve redom ja sam u tolikoj frci da sam samo uspjela da vam se javim i da vam kazem ziva sam i da vidim jeli se blur porodila i vidim da jest i masallah bas mi je drago nek je hairli i sa srecom da vam bog dragipodari sve najbolje u zivotu .draga moja blur sve najbolje a po najvise zdravlja cuvaj nam bebu .a svima ostalima pusa od srca .vasa sanchez.

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2529
6.6.2011 10:17:47   
leki28
Draga moja blur CESTITAM jos jednom:) Tako mi je drago zbog tebe i da je sve dobro proslo ,you make my day:)Uzivaj u svom bebacu i sve najljepse pusa velika:)
A sad tako mi je zao sto moram poslije ovih lijepih vijesti ....ja se osjecam uzasno,ne znam vise sta da radim ,tako sam umorna od svega i samo molim Boga da mi da snage,sve mi se skupilo samo placem po cijeli dan ,tako me strah depr.,strah me da ne zavrsim u ludnici,a najgore mi je od svega sto imam predivnu djevojcicu i sto je gledam svaki dan i mislim sta ako se meni desi ..kako ce ona..sto je jos gore ja sam odrasla bez majke,pa znam kako je...jooo bas mi je tesko...tako sam tuzna i sve mi je beznadezno...please ako neko ima nekog dr jer idem privatno pa mi je malo preskupo ,(vec sam pitala ali niko mi nije odg:),neka posalje na PP please Sorry ako sam nekog..ali nemam kome se izjadati ljubim vas:)

(odgovor članu sanchez)
Neposredna veza do poruke: 2530
6.6.2011 19:23:45   
jana mk
Pusa svima posebno nasoj bebici Blur mila ljubim malu nek je nama ona zdrava i sretna ...A sad idem da uzmem oklagiju jer cu da izlupam po guzi LEKI28,koja depresija mila moja koji strahovi sta je to novo za tebe i za sve nas koje dosad nismo vec presli i ostali zivi ajde samo pomisli na to Leki mila moja,nemoj sebe opterecivat time isto i ja od toga se bojim i svi mi ovde sta ako nas zadesi depra ...ako zadesi zadesi i to se ljeci hvala dragom bogu pa ljekova ima znam da je to za nas tesko da ukapiramo ali moramo nemamo drugi izlaz moramo tako sebi davat snage i volju da ovo izdrzimo ....isti su i moji strahovi Leki znas vec pricala sam o tome tako da ajd uzmi malu za ruku izadji leki setaj an sunce bulji po izlozima radi nesta da malo skrenes misli kakva depresija batali to ..moramo da izadjemo iz ovoga ...toliko toga smo podnjeli i izdrzali pa valjda cemo i ovu kucku da pobjedimo .....sve vas ljubim i grlim ..VE SAKAM SITE

„Moguće" upita „Nemoguće": Gdje živiš? Reče: U snovima nesposobnih.

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 2531
7.6.2011 1:30:33   
AnzA
Blur od srca ti cestitiam rodjenje djevojcice,zelim vam sve najljepse i da se vise nikad ne vratis u stanje anksioznsoti ....tako si lijepo opisala kako se osjecas sad kao mama,da si mi unijela neko samopozudnaje,ja nisam udata,al razmisaljm o tome kao ii svi,i u ovom svom stanju kad pomsislim na bebu iako je rano i nevalja unaprijed mislit,pomislim svasta nesto naravno crno i lose,al ove su me tvoje rijeci bas dirnule user posted image user posted image user posted image user posted image zelim vam svu srecu svijeta ....ljubim

a vama cure moje sta rec glavu gore,i hvatajte ovog sunaca malo vise,da se nakupimo pozitivne energiju za jesen i zimu user posted image jer ti periodi znaju bit anksiozni hehehheh  ja sam jbg kako kad sad evo drma me pms pa se svadjam skim stignem user posted image al eto sve u svemu ima i gorih dana....MNOGO VAS LJUBIM I GRLIM  SVE SVE SVE SVE ....NARAVNO IAKO NE PISEM CESTO,JA NA VAS MISLIM user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2532
7.6.2011 12:59:53   
sreća35
Moje ženice kako ste vi meni ja eto onako nekad bolje nekad gore,ali valja ići naprijed....Blur moja želim ti svu sreću ovog svijeta i tebi i tvojoj curici..Uvijek mi bile najsretnije na svijetu...Leki moja leki nemoj mi se sikirati biće bolje znaš da krize kod nas kako dođu tako i odu,neznam jesili ti pila AD pa možda prestala možda je vrijeme da ponovo počneš ili ih promjeniš uvijek ima izlaz ....Pogledaj svoju curicu ona ti je največa snaga i pokretač kao i wvima nama zato sve vi koje se bojite majčinstva iz bilo kog razloga samo naprijed rađajte nam bebane jer smo mi uprkos svemu divne mame....Black draga moja hvala na podršci tako mi je trebala sve je bilo krenulo nizbrdo ali eto valj se boriti...MNOGO PUSSSIIICAAA ZA SVE...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu AnzA)
Neposredna veza do poruke: 2533
7.6.2011 19:54:49   
nadez
zdravo na svi ako ste mi ja onakouser posted image zbunjeno da vam kazem imamja moje napade trne meni ljeva ruka boli mene ljevo ramo vise neznam ni ja sta da radim osim sta mogu samo vama ispicati,sa muz malo situacija mi je krsuser posted image vec 3-4mjeseci on proba samnom da diskutira na temu bebe,a ja uvek se zalim na bolove u ljeva ruka kako me srce mene proboda(i on kaze meni samo idemo po bolnicima za caba a ja sam se pre dve nedelje stvarno ispanicila sa onoj bol oko srca sta sam osetila,pa me boli ramo pa vise ni ja neznam)ljudi stvarno neznam i ja sta da radim trudim se izlazim ali opet su mi misli na bolovi neznam i ja vise ja sam i njemu rekla ja najvise sta zelim je da nisam takva i meni dojadilo vise da kukamuser posted image ali jace e od mene dali  ce jednog dana da proce ljudi moj da se radujem i  ja malo da mogu i ja dete imatiuser posted image neznam vise i ja sama sta da radim pozdrav do svi ljubim vas

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2534
7.6.2011 21:56:25   
taraG
E zene evo nikako da napisem stagod! Ja sam ovih dana bila ok, fax, hodanje i nije bilo lose! Ali evo danas se nesto sjetim napada, i kuci bila, i odmah sva nikakva, noge mi odmah krenu trnuti! Uhvati me strah! Sinoc skakala iz kreveta, koliko mi dodje neki strah, i od spavanja opet! Kako ste mi vi? ABd da bude bolje! Pozdrav svima, mamici i bebici pogotovo! Black i Elma, nindze moje! :**

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2535
8.6.2011 23:48:46   
jana mk
Pusa cure sve vas ljubim i grlim ,ja danas baz zanigdeuser posted image user posted image user posted image odavno me nije ovakav strah uhvatio uzs bilo,popodne pocela kisa tmurno depresivno vreme i pocele i moje muke sa kisom,pocnem da se sva tresem i uznemiravam strah me depresije jao bila sam neraspolozena i moam film ovo je pocetak depresije uzasno sam se osjecala popila jedan lorsilan i sad malo ok ali nisam dobrouser posted image user posted image imam i mesecni ciklus mozda i od toga sam jos vise anksiozna ali ovo sa depru me danas bas prepalo,napravila test i izvadila 4 poena kaze nema depresije ali mene ipak strah jao boze moj sta je ovo sanama ,strah me da mi jednom ovo nedojadi ova borba pa zapadnem u rtesku depru i kasnije nesta.......znate na sta mislim ma svasta mi kroz glavu prolazilo ,morala sam da se malo istuzim obicno nepisem ovake ubitacne stvari uvjek gledam da sam pozitivna ,ali danas mi nije dan molim boga da mi je od kisu i ciklusa samo da nije pocetak depre sva sam bila bezvoljna jedno 2 3 sata uzas ......VE SAKAM SITE

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2536
9.6.2011 0:04:42   
BlackMagicWoman
jano, ljepotice moja, smiri se, pa s kim cu ja kolo da igram user posted image ... ne brini se, nije depra, nego je do vremena, i ja sam losa uzas, i ljudi koji upoce nemaju ni trunke anks u sebi su losi ovih dana ... jos plus ciklus, znam kako ti je, ja sam 10 dana prije vec losa ... glavu gore, pozitivko nasa, stisni zube, sve ce ovo jednom proci ... moram vam se pohvaliti da sam upoznala elmasuuser posted image , riba i po, ocam ... jedva cekam da je opet vidim ... taro, lajlca, profa, ferhunde, ivana, sreca, ma sve sve vas ljubim redom ... blur, tebe i bbicu najvise ... cuvajte mi se, heroine moje :****

Ako nisi normalan, nesto jesi ...

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2537
9.6.2011 9:27:27   
leki28
Jano moja procitaj sta si meni napisala,kakva depra vidis da nas sviju nesto..mozda i ovo vrijeme,nemoj mi se sikiriki,ja sam ti ista borba svaki dan,ali kako ti meni kazes sriktaj se dijete za ruku i u setnju,proci ce;) ljubim te ,nemoj da ti saljem pismo raspolozenjauser posted image sreco 35 pijem ad vec 8 mj ,ali nekako mi bas i ne godi ,kazem dr ali on nista..ne znam,zato jos jednom molim da mi neko posalje nneki kontakt ili ime nekog dr,PLEASE:)pusa svima

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2538
9.6.2011 9:28:57   
leki28
...i jos nesto Janci nemoj da i ja svoju oklagiju spremam :))))

(odgovor članu BlackMagicWoman)
Neposredna veza do poruke: 2539
9.6.2011 10:49:11   
lajlac
Cure moje, evo i mene nakon nekoliko "dobrih dana"... Maloprije na poslu sam osjetila nesto cudno... sjedim za stolom, obuzima me kao neki val uznemirenosti, ustanem sa stolice i neopisivi me strah natjera da izadjem i udahnem zraka, sad je prosla panika, ali mi je ostao strah i stalno razmisljanje o tome i iscekivanje da mi se opet desi i gore mozda. Osjecam knedlu u grlu, tesko disem i ko da cu se udusiti... Sta je ovo vise? sve mislim evo ga, slucaj za hitnu pomoc...

Iako cesto ne pisem, citam vase postove!!! Leki, vidim da si bolje malo, Nadez taj osjecaj boli je ustvari nestvaran... kao svo ovo stanje straha... Black moja pozdravljam puno, draga si mi!!! Kako nam se Elmasa drzi? Tako znaci, Elmasa nam je riba i po... nisam ni sumnjala
Gdje su nova i sanchez? Sreca, blago tebi pa si sretna :))))
Gdje nam je Jaca? Kako se ona osjeca ovih dana? Anzo isto pozdravljam!!!
Jana, makedonsko sunce!!!
Koka i po poseban pozdrav saljem!!!

Puno pozdrava za sve moje cure koje nisam spomenula...

Lajla

(odgovor članu leki28)
Neposredna veza do poruke: 2540
9.6.2011 14:29:34   
jana mk
Pusa cure moje,ja disem hihihihihi u glavi horor ali borim se bjezim od crnjaka oni zamnom ja ispred pa se jurimo jurimo evo tako oko 2 god pa ko koga uhvati poje.... ga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image taman se naviknem da ja njih sjebem ..kad dodje neki dan ko juce pa mi pokvari sav moj trud ali nedam se ja drzim se furam kroz zivot ,jos se nisam oporavila od sinocnog soka al malo sam ok hvala svima na utjesnim rjecima stabi svi mi ovde jedna bez drugu ...i ja sebe smatram jednog velikog pozitivca uvjek sam nasmijana pa i kad mi nije to smeha salim se pa mogu rjeci i malo vise sam blesava hahahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ali sve je to u granici ,srecom da imam predivnog supruga kome moj slobodni duh ponasanja nesmeta ,iako mi ponekad uz salu kaze a jesi bogami otkacena hahhaaha nadam se da je kriza u pitanju ....nego black duso ja nisam ni sumnjala da je ELMASA riba ipo jest je bogami sve ste lepe i zgodne i ti i tara i elmasa a ANZA moja dusica koji ona osmjeh ima pravi slatkish ,preneki dan pogledam ovu nasu mamu novu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BLUR da vidim dal od malu nku fotku nadjem da vidim lepoticu i gledam i nemogu vam opisat kako mi je bilo drago BLUR je prava ljepota prava ZENA u svakom smislu ,koja linija visina kosa ma kosu nemozes da ne primjetis ona joj daje posebnu lepotu ,koja elegantna zena BLUR svaka cast ljepotice izgledas VRH ...nego i muz ti nije za bacanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mala sala blur sreco nemoj se ljutit ma kamo mi srece da vas sve do jednu mogu upoznat ...poljubac za sve moje cure ovde ...VE SAKAM SITE

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2541
9.6.2011 15:24:42   
taraG
Jeste li popile kaficu, mrziiiim vas hehehe, hocem i ja! Ljubim ja svoje ribet'ne!

(odgovor članu jana mk)
Neposredna veza do poruke: 2542
9.6.2011 18:11:46   
nadez
ej zdravo zene moje jel ima neko sovet za mene sta da radim moj muz se ljuti na meneuser posted image poceo opet da prica na temu djeta,a ja ovo me boli user posted image naznam kako cu izdrzati plasim se user posted image jel ima neko sovet pozdrav do svi

(odgovor članu taraG)
Neposredna veza do poruke: 2543
9.6.2011 20:26:12   
Elmasa
Hej dje ste zene. user posted image user posted image

Vidim ima razlicitih raspolozenja...

Jano bona ti si meni ovdje najveca pozitiva. Ja kad citam tvoje postove tako su mi simpaticni i dragi. I bona imas tog finog muza, zamisli samo kako si sretna draga moja. To je veliko bogatstvo kad imas nekoga ko je uz tebe i tako divan. Nego kakva depra! Ti u depri. Nemoj nas nasmijavati. TO JE SAMO FAZA. PMS, vrijeme, sto ti rece Black, i ''normalni'' su losi, kamoli mi. Zato ne daj se ti nama, i shvati da tako pozitivna osoba i vesela ne moze pasti u nekakvu depru. Ljubim ja tebe.

A BLAck, da upoznala sam tu azdahu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ti nas zaebavas Black, onako zaebana i jaka zena ne moze biti anskiozna. Prosto nevjerovatno.
Evo da vam kazem o Black ( a vi se pojedite sto je niste upoznale user posted image ) : specificna, jedinstvena, posebna, ''svoja'', unikat. ;) To vam je Black. user posted image
A Tarice, malo strpljenja, i ti ces nam u zagrljaj i na dernecenje aBgda.user posted image user posted image

Lajlac bona, to se ti jos navikavas na ovo stanje, pa ti neobicno. Ma nista ne iscekuj da ce se desiti, a i ako se desi slucajno, pocni u sebi pricati sa ''strahom'', i reci mu ''Haj ba, *ebi se, jaca sam od tebe'' user posted image Meni je pomoglo. user posted image user posted image
Samo imaj na umu da ti se nista lose nece desiti. ;)

Hvala vam na komplimentima user posted image user posted image user posted image Ko malo se i vracam sa samopouzdanjem. Haj ba nisam toliko losa. user posted image Cim me ''djeca'' ganjaju...user posted image user posted image user posted image user posted image
Anza, slazem se sa Janom. Osmijeh cista desetka. user posted image Divna cura. Jako mi je pomogla svojim savjetima, Ljubim je puno.

A blur, joj macke od mame. user posted image A jano, skontaj od onako lijepih i zgodnih roditelja, kakva ce mala da bude! user posted image

Nadez bona...nisam upratila sve tvoje postove, ali opusti se. Sto ti se ljuti muz?! PA ni zasta nisi ti kriva, nek mu to bude jasno. Ne pokusavaj nista objasnjavati niti se pravdati, samo nadji svoj mir, i polako udahni i izdahni. Ne ocajavaj.

Meni je zao i uvijek mi bude sto ne mogu svakoj po na osob se javiti i replicirati.
Samo vas sve pozdravljam i ljubim, narocito moje musketire Black i Taru.

P.S Nisam nista pisala o sebi, jer sam manje vise dobro. user posted image

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2544
9.6.2011 22:02:58   
lajlac
Moja Elma, jos mi neke stvari nisu jasne, zbunjena sam, ali se polako privikavam, hocu da upoznam svoje stanje temeljito, da bih ga mogla napasti :))))
Sinoc nam bilo nevrijeme, nestalo struje (a ja se uzasno bojim mraka, jos od malena) odmah sam se uspanicila, sta ako mi bude ovo, sta ako mi bude ono, kako ce mi neko doci pomoci, itd.

Pucaju me neki valovi tjeskobe i uznemirenosti, konstatno iscekivanje neceg, nemogucnost potpunog opustanja, itd. I uvijek i iznova strah je isti, ponekad veceg intenziteta, ponekad manjeg, ali priroda mu je ista. Pitam se sta ako me moje opsesivne misli odvedu u gore stanje, da ne uradim nesto lose i nenormalno i sl.
Ali dosta o svemu ovome...

Nadez draga, vidim da konstantno razmisljas o svojoj boli. Nije mi jasno, ako si vadila sve potrebne nalaze i oni su bili uredu, onda nemas potrebe brinuti. Opusti se zeno, a mozda te dijete i spasi, nemoj se plasiti toga, mislim normalno je da se plasis, ali ko ga j..., ta sta ti moze biti? Zasto ne pokusas?

Jano pravo zboris tako mi Boga :)))))

Nego vidim da se druzite preko Facebook-a, ja, zbog poslovnih potreba, moram kreirati profil, pa bih voljela da nekog od vas imam među prijateljima, ako nije problem, znam da sam nova na forumu, ali eto, ako moze ok, a ako ne, isto je ok :))))

Pozdrav moje cure...

Lajla

(odgovor članu Elmasa)
Neposredna veza do poruke: 2545
9.6.2011 22:34:01   
nadez
hvala vam puno Elmasa i Lajlac sta ste mi dali podrsku sta stvarno puno mi znaci i ja sam skroz zbunjena znam da i njemu nie lako dao mi je citavo podrsku i razumevanje,moram se boriti i nadam se da ce proci ljubim vas sve zelim vam laku nocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu profa)
Neposredna veza do poruke: 2546
9.6.2011 22:56:10   
Natty
hej cure nije me bilo neko vrijeme,bio mi komp u kvaru,al sad sam opet sa vama...ja sam malo bolje mada nekad imas osjecaj da sam stvarno prošvikala sa živcimauser posted image uz to djete mi je postalo nemoguce zlocesto i neposlusno pa me to dodatno ubija,a ja sam jednostavno nesposobna da ju dovedem u red,nije zasluzila da ima takvu majku user posted image user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

(odgovor članu nadez)
Neposredna veza do poruke: 2547
10.6.2011 15:25:52   
lajlac
Opet ja!!! Moze li mi samo neko odgovoriti da li je imao otezano disanje? Mislim, ponekad ko da jedva disem, imam osjecaj da cu se ugusiti koliko se jos dodatno prepadnem...
A i vid mi ponekad kaska, nije da ne vidim, inace imam dioptriju, nego osjecaj kao neki pritisak, zamučenost, ponekad mi glava ko da lebdi, ko da je vakuum, hhahahah kako je ovo zvucilouser posted image

Inace, uznemirena, vazda nesto iscekujem, itd...
Cim nista ne pisete, drago mi oko srce, jer znam da ste manje vise dobro!!!user posted image

Pozdrav od i dalje zbunjene i isprepadane Lajle....user posted image  Volim vas puno...

Lajla

(odgovor članu Natty)
Neposredna veza do poruke: 2548
10.6.2011 16:00:56   
sreća35
Lajla dušice veliki pozdrav vidim da si tu....Pozdrav i za sve ostale moje divne heroine kako neko reće mi i jesmo jedne velike heroine sa kojom se samo kučkom borimo....Lajla znam da si zbunjena i ja sam zbunjena iako sam duko u ovome nikako da sama sebe ubijedim da ništa se neće desiti od silnih grozota koje mi dolaze na pamet ali eto valjda je to teret kojo mi moramo nositi...Vidim da radiš nemoj nikako dozvoliti da ti ovo stanje utiče na posao možeš biti uspješna  bez obzira na ovo naše stanje ništa se ti ne sikiriki samo naprijed...Nadez zašto se bojiš majčinstva ja sam sa ovim stanjem i trudnoču iznijela i dijete odgojila koje mi je največi pokretač u svemu možda bi me ova ank. i više slomila da nije moje zlatne curice i zato gledaj da što prije poradiš na tom planu...Elmasa,black ferhunde,jano,profa tara,blur,leki,sanchez,anzaA i sve ostale mnogo pusica i samo naprijed...Meni su lično najkore več sam pisala te odvratne misli kao horor koje dođu niotkuda i izazivaju takvu nelagodu i strah to je užas...I taj osječaj neke nestvarnosti to me non stop drma..imateli vi stvarno te tako odvratne misli ili je to samo kod meneuser posted image user posted image user posted image ..Jano neboj se depresije ti je nečeš dobiti a kažu da se ona dosta uspješnije liječi od ovih opsesivnih misli ili radnji pa se nemoj sikiriki...Ali se ja raspisah Puno vas volim i PIŠITE....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lajlac)
Neposredna veza do poruke: 2549
10.6.2011 16:01:47   
taraG
Depresija! :(((

(odgovor članu sreća35)
Neposredna veza do poruke: 2550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  100 101 [102] 103 104   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *