UmmuHamza2305
|
IZVORNA PORUKA: *pcelica* IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 minie Mene kad uhvati malo žgaravica pojedem nekoliko badema ili žvačem listiće svježeg bosiljka, ali kad me uhvati baš dobro, ono kao da vatru bljujem, onda popijem kašiku senfa u čaši vode.. To mi uvijek, Allahovom voljom , pomogne.. Meni bademi nisu nikad pomogli, a znam da drugima pomaze. Probacu ovo sa senfom. Je li ti ono ides na GAK, pitala sam te u jednom postu, mozda si i odgovorila ali nisam vidjela. Znam da si u pocetku spominjala i Vojnu. Meni pomognu kad me samo malo uhvati, u suprotnom samo senf.. možda može i bez vode, nisam probala Idem na GAK.. a mislila sam u Vojnu.. meni je u suštini svejedno, samo sam se mislila iz vjerskih razloga.. radi spavaćice i ženskog dr.. Kako sam se rapitala i u Vojnoj i na GAKu iz prve ruke, kakvi su uslovi za mene, odlučila sam se za GAK.. U Vojnoj mi sama dr Aida reče da mi je bolje na GAK da idem, jer su dr skoro svi muškarci,u dežuri nema ženskog dr.. a na GAKu mi dr Fatima kaže da se ne brinem ništa, skoro u svakom timu ima bar jedna žena, samo kad dođem da naglasim da hoću žensko da me porodi, u sali imaju zastori, ali i da me odvoje u posebnu sobu- nije nikakav problem, reče mi..Tako da sam se , naravno , odlučila za GAK.. Od kako idem gore na preglede i na CTG,stvarno, elhamdulillah, nisam imala nikakvo loše iskustvo..nadam se da neću ni u budućnosti, in shaa Allah Trebala bih ja prva, pa da tebi pišem utiske, ali nikada se ne zna A ja te trazim po vojnoj. Juce bila jedna trudnica s nikabom. Ja se zagledala u zenu kontam da li da joj pridjem da pitam jesi li ti Vidim zena se unezgodila i nisam. Znaci bolje stonisam obrukala bih se A posumnjala sam jer nema lijepe okice ko ti Hvala na komplimentu,ali ja mislim da bi ti mene ipak po stomačini prije prepoznala Ne bi se obrukala, vjerovatno bi te shvatila ta sestra, ali prišla bih ja tebi da sam ja, ne brini
|