rose
|
IZVORNA PORUKA: ziel Cao i mame Ja sam ustala prije sat vremena, pa napravila kriglu caja i popila vec, ubacujem brusnicu, malinu i caj za dojilje vec nekoliko dana i med, ma prava bomba caj bas mi se svidja pa se dopisivala sa sestrom malo oko ucenja beba u krevetic, da ne spavaju na spavacoj pored roditelja, njena curica spavala u besici dok je mogla u nju stati pa onda u krevetic, dobila je na lafinu, kao doci ce ciko neki pa ce joj ukrasti krevetic ako nece u njemu da spava i upalilo je, curica spava na svom mjestu, nije nikad s njima na spavacoj spavala... Kod mene sincic pravo aktivan, posto ja ne mogu da spavam od trnjenja, onda stavim ruku na pupu i igram se s njim, bas mi je dusa puna kad ga osjetim pod rukom Danas cu kupiti opet one sumece MG 375, ovaj u kesicama mi je ostalo jos 5 komada pa cu na drugi dan i to iskoristiti, trnjenje ne prestaje, bas je neprijatan osjecaj a i stomak mi napuhan nesto, da izvinete gasovi... nije mi to bilo do prije 20-ak dana... Travelove , necemo se mi prvorotke bas tako lako poroditi, mora ono dobro i dugo da izboli pa da krene beba napolje, bas mi drugarica prica, pukao joj vodenjak, a onda lijepo fino izdepilira se, sredi, kaki, nasminka, vecera pa onda u bolnicu legenda, bila je kuci nekih 2 sata nakon pucanja vodenjaka i opet se nije proodila do sutradan navecer... A sto se tice brojeva, ja sam uvjerena da cu nositi br.veci nakon poroda, sad samo patike nosim zbog otoka, kasnije sigurno moram mijenjati obucu svu... niko ne kaze da ce brzo porod nakon pucanja vodenjaka...opasno se zezat ko tvoj drugarica...pupcana vrpca moze propasti pa da je stisnes i ugusis dijete...
13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :))) 18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))
|