UmmuHamza2305
|
IZVORNA PORUKA: Farah 00 IZVORNA PORUKA: UmmuHamza2305 minie Mene kad uhvati malo žgaravica pojedem nekoliko badema ili žvačem listiće svježeg bosiljka, ali kad me uhvati baš dobro, ono kao da vatru bljujem, onda popijem kašiku senfa u čaši vode.. To mi uvijek, Allahovom voljom , pomogne.. Meni bademi nisu nikad pomogli, a znam da drugima pomaze. Probacu ovo sa senfom. Je li ti ono ides na GAK, pitala sam te u jednom postu, mozda si i odgovorila ali nisam vidjela. Znam da si u pocetku spominjala i Vojnu. Meni pomognu kad me samo malo uhvati, u suprotnom samo senf.. možda može i bez vode, nisam probala Idem na GAK.. a mislila sam u Vojnu.. meni je u suštini svejedno, samo sam se mislila iz vjerskih razloga.. radi spavaćice i ženskog dr.. Kako sam se rapitala i u Vojnoj i na GAKu iz prve ruke, kakvi su uslovi za mene, odlučila sam se za GAK.. U Vojnoj mi sama dr Aida reče da mi je bolje na GAK da idem, jer su dr skoro svi muškarci,u dežuri nema ženskog dr.. a na GAKu mi dr Fatima kaže da se ne brinem ništa, skoro u svakom timu ima bar jedna žena, samo kad dođem da naglasim da hoću žensko da me porodi, u sali imaju zastori, ali i da me odvoje u posebnu sobu- nije nikakav problem, reče mi..Tako da sam se , naravno , odlučila za GAK.. Od kako idem gore na preglede i na CTG,stvarno, elhamdulillah, nisam imala nikakvo loše iskustvo..nadam se da neću ni u budućnosti, in shaa Allah Trebala bih ja prva, pa da tebi pišem utiske, ali nikada se ne zna
|