ziel
|
Cao i mame Ja sam ustala prije sat vremena, pa napravila kriglu caja i popila vec, ubacujem brusnicu, malinu i caj za dojilje vec nekoliko dana i med, ma prava bomba caj bas mi se svidja pa se dopisivala sa sestrom malo oko ucenja beba u krevetic, da ne spavaju na spavacoj pored roditelja, njena curica spavala u besici dok je mogla u nju stati pa onda u krevetic, dobila je na lafinu, kao doci ce ciko neki pa ce joj ukrasti krevetic ako nece u njemu da spava i upalilo je, curica spava na svom mjestu, nije nikad s njima na spavacoj spavala... Kod mene sincic pravo aktivan, posto ja ne mogu da spavam od trnjenja, onda stavim ruku na pupu i igram se s njim, bas mi je dusa puna kad ga osjetim pod rukom Danas cu kupiti opet one sumece MG 375, ovaj u kesicama mi je ostalo jos 5 komada pa cu na drugi dan i to iskoristiti, trnjenje ne prestaje, bas je neprijatan osjecaj a i stomak mi napuhan nesto, da izvinete gasovi... nije mi to bilo do prije 20-ak dana... Travelove , necemo se mi prvorotke bas tako lako poroditi, mora ono dobro i dugo da izboli pa da krene beba napolje, bas mi drugarica prica, pukao joj vodenjak, a onda lijepo fino izdepilira se, sredi, kaki, nasminka, vecera pa onda u bolnicu legenda, bila je kuci nekih 2 sata nakon pucanja vodenjaka i opet se nije proodila do sutradan navecer... A sto se tice brojeva, ja sam uvjerena da cu nositi br.veci nakon poroda, sad samo patike nosim zbog otoka, kasnije sigurno moram mijenjati obucu svu...