Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 8.1.2009 17:35:21
mamina cura
Ja imam jos od Timura takvu jednu didakticku kocku, ako mislimo na isto. Ovo je jedan valjutak u koji se na vrhu ubacuju oblici, kocka, piramida, kugla i sa druge strane beba treba da gurne ruku i da vadi. Od 6mj. I pravo da ti kazem da je njima to pravo rano i moja je ne zainteresovana za to. Sad je cuko u centru paznje i non stop se sviraju pjesmice Igracka je haos i mislim da cu uskoro znati sve pjesmice.
RE: koliko placate bebine igracke 8.1.2009 21:26:39
merimaa
nije bitna cijena nego dali se to njemu svidja stacemu igracka od 50km kad mu se ne svidja..... moj mali inace ima jedan pistolj koji je kostao 4km a njemu se najvise svidja po cijele dane nosa ga po kuci
RE: koliko placate bebine igracke 25.1.2009 16:32:47
mamyca
IZVORNA PORUKA: mamina cura
Ja imam jos od Timura takvu jednu didakticku kocku, ako mislimo na isto. Ovo je jedan valjutak u koji se na vrhu ubacuju oblici, kocka, piramida, kugla i sa druge strane beba treba da gurne ruku i da vadi. Od 6mj. I pravo da ti kazem da je njima to pravo rano i moja je ne zainteresovana za to.
Mi imamo bas tako slicno,samo u obliku lopte,i Hamzi se jako svidja,sam zna gdje treba ubaciti kocku,a gdje piramidu ili kuglu.
RE: koliko placate bebine igracke 10.2.2009 15:08:16
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Alisa.
Izvinjavam se ako ova tema vec postoji,a nisam ni znala kako da formulisem naslov.Ovako voljela bi da ovdje pisemo koja igracka vrijedi neku odredjenu sumu novca bila ona mala ili velika,odnosno sa kojom igrackom ste vi i vase dijete zadovoljni,nije bitno koliko je kostala.
RE: koliko placate bebine igracke 12.2.2009 11:49:57
mivica
Znam da nisam na temi, ali moze li mi neko reci gdje mogu nabaviti letak za ljepljenje tih medvjedica pampersa, jer smo mi na pocetku koristili Pampers pelene pa sam sakupila pravo puno tih medvjedica! Hvala unaprijed!!!
RE: koliko placate bebine igracke 18.3.2009 15:54:19
andji
evo vo je baš simpa,mom mačku se pravo svidja(još uvijek),i dobio je neku mačku kad joj se povuče jezik ona pleše,vibrira,smije se,mjauče...kako kad,to ga baš nasmijava ma hajde,neka je on meni samos retan
RE: koliko placate bebine igracke 13.4.2009 14:30:39
lejlaze
mi smo skupili 16 medica, jos nam 4 fale. sto se tice igracaka Darisu smo do sada kupili 2-3 igrackice. malog plisanog medu winni poh platili 23 KM, zveckicu koja ima oblik mobitela na preklop (tako i pise beby telefon) 9 KM i jos nekih sitnica. Za sada nista pretjerano. Dosta igracaka je dobio. Kod rodice sam vidjela kao plasticna slikovnica koja moze da svira i zvukove zivotinja da proizvodi, volila bih mu to naci ali na nasem jeziku, jer je ova na njemackom.