Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 23.12.2008 20:39:00
sanelicaaa
IZVORNA PORUKA: Romali
Kako sam već svima okolo pričala o Sveznalici, mnogi su tražili u našem Merkatoru, ali nema ih. Kažu da nestanu isti dan
Ali danas sam čula da je jedna mama kupila u prodavnici u Mo.koja se vodi kao zastupnik za Fisher-price igračke. Nisam ni znala da takvo nešto postoji ovdje u Mo. I još mi rekoše da ih je bilo više, nije nestašica . Eto provjeriću pa javim, barem za ove maminke kojima je blizu.
Draga,danas sam vidjela da ga imas kupiti u "KOCKICI". To ti je na starom Velezovom prodavnica sa Lego kockicama i fisher price igrackama. Tu je prije bila Jami pitara Nisam ulazila,tako da nisam vidjela koliko kosta. Denijalu je psica poklonila moja mama za bajram Super je...Mama i tata su naucili vec sve pjesmice Ovim putem se zahvaljujemo teti Visnji sto nam je rekla za njega
< Poruku je uredio sanelicaaa -- 23.12.2008 20:48:02 >
RE: koliko placate bebine igracke 25.12.2008 20:55:31
ziki
Danas sam malo bila u Azelu i nasla jednu super igrackicu Kosta samo 2 km, na cicak je i zvecka, pravi zabavni bebi sat u roze i plavoj boji
< Poruku je uredio Visnja RR -- 25.12.2008 22:40:12 >
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: koliko placate bebine igracke 26.12.2008 21:41:51
stella
Evo mi smo napokon veceras kupili sveznalicu.Hana cirkus napravila snjim uhvatila ga za uho i nosa ga iz prostorije u prostoriju.Kako on prica tako i ona nesto se slomi pricajuci Platili cini mi se 53km
RE: koliko placate bebine igracke 26.12.2008 22:30:53
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: stella
Evo mi smo napokon veceras kupili sveznalicu.Hana cirkus napravila snjim uhvatila ga za uho i nosa ga iz prostorije u prostoriju.Kako on prica tako i ona nesto se slomi pricajuci Platili cini mi se 53km
RE: koliko placate bebine igracke 26.12.2008 22:54:41
mazalica
Mi imamo ovaj wini pooh koji hoda i prica ali na zalost na njemackom, al kad on prica ja odmah prevodim ... Kad je bio mali nije ga volio cak je jednom i zaplakao zbog njega ali ga sad pravo voli i plese uz njega...
Imamo i ovog medu koji prica pricu za laku noc, i ove zvjezdice mu svijetle u mraku, njega isto voli i kao sto vidite cesto posluzi i kao jastuk
< Poruku je uredio mazalica -- 26.12.2008 22:56:16 >
RE: koliko placate bebine igracke 27.12.2008 3:05:14
stella
Mi dosli u merkator nema.Kaze mm hajd pitaj onu zenu jesu li dolazili.i ja pitam,kaze jesu i prodali se.Al imam jedan u magacinu,jedan covjek rezervisao preko tel.Ja kazem da smo i mi zvali i dolazili i narucila preko rodice(i nije im dosao,na dobrinju)I nista.Kaze ona dacu vam,mi se obradovali kao djeca
Cukica je extra,pise od 6-36mj,al vjerujem da bi se Belici svidio.Svasta zna,ne zove se sveznalica dzaba .A Hana sad obozava pse,pa svako malo govori va va (citaj av av) Pjeva,prica,govori dijelove tijela koje dotaknes,vise se nama svidio
Kupili ga u merkatoru kod hitne. Mazalice,maleni je med medeni
RE: koliko placate bebine igracke 1.1.2009 11:01:23
Visnja RR
Samo da javim da se psic sveznalica pojavio i u Merkuru na Otoci u novoj radnji s igrackama (drugi sprat)... al zene pazite!!! Otici u nju s djetetom znaci bankrot...
RE: koliko placate bebine igracke 1.1.2009 20:25:46
rozi
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
Samo da javim da se psic sveznalica pojavio i u Merkuru na Otoci u novoj radnji s igrackama (drugi sprat)... al zene pazite!!! Otici u nju s djetetom znaci bankrot...
Hajd' sa djetetom, ja sama otisla pa bankrotirala .
RE: koliko placate bebine igracke 1.1.2009 20:28:34
rozi
Uhhh greska, sad sam procitala da je neka nova radnja. Ja bankrotirala u Malisi . Uh sta su mi sve uvalile, a ja jedva docekala da sa stomacinom odem u Sarajevo, pa sam bila slaba.
RE: koliko placate bebine igracke 3.1.2009 17:51:27
mamina cura
Maloprije smo ga kupili u Merkatoru kod hitne. Presladak je. Mislim da ce se mama najvise igrati. Inace je odmah pocela pricati sa njim, mahati pa-pa, smijati se...
RE: koliko placate bebine igracke 3.1.2009 19:38:13
andji
Ja sam Sergeju uz paketić za novu god. kupila i komplet šoljica za čaj,čajnik i one ukrasne posude za šećer i još jedna,od porculana onako mini....to sam dugo tražila jer se dijete obožava igrat sa šoljicama za kavu i samo se hvata za to.....igrao se 10 min. i više to i ne gleda,kao i sve.....a de Bože ne kupi mu
RE: koliko placate bebine igracke 5.1.2009 1:04:48
aazra
Moja beba ima nepuna tri mjeseca i sve sto koristimo od igracaka su plisane zvecke i vrtuljak. Ima i plisanu zvijezdu koja svira - kupili smo je u radnji u Merkuru i kostala je 15 KM, veze se za krevetic a ista takva mozda malo veca je u TL katalogu 50 KM!
ali me zanima "didakticka kocka" cemu sluzi , kontam je kupiti mislim da je jedna od onih "korisnijih"igracki Moze li se otvoriti?