Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 12.12.2008 22:18:33
nikka
Meni je psić odlična igračka recimo za bebu mlađu i od godine. Pa on broji, priča,pjeva,govori dijelove tjela,mislim da je to jako dobro da uz igru dijete i uči. Jako mi je žao što ga nisam otkrila prije godinu dana,neznam ustvari ni odkad je u prodaji, ali moj sin sad već sve to zna pa bi mu služio samo za igru. Ali toliko mi se sviđa da ću ga nekoj bebi sigurno pokloniti.
RE: koliko placate bebine igracke 12.12.2008 23:18:37
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: Amrino RR
Ma nije bona hrvatski nego smo jadnom cuki potrosili baterije pa poceo da zaaaavija kao da je tek sa planine sisao . Sveznalicu bih ja kupila sebi pa se igrala kako je sladak
ma je se vec izigrala... a Asji ga jos ne dajem, zao mi psica... bar jos malo nek pozivi dok je ne prodje faza sve u usta
RE: koliko placate bebine igracke 13.12.2008 11:51:58
saso
Zene evo da javim,ja sinoc bila u Mercatoru kad tamo kamara psica... a oko njih guzvaa... kontala i ja kupit ali mojoj bebari tek tri mjeseca,pa se predomislila,nesto sve kontam mozda ce za dva tri mjeseca pojeftinit.A evo sad razmisljam sta ako se do tad rasprodaju pa ih ne budu vise nabavljali
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:09:58
Romali
Kako sam već svima okolo pričala o Sveznalici, mnogi su tražili u našem Merkatoru, ali nema ih. Kažu da nestanu isti dan
Ali danas sam čula da je jedna mama kupila u prodavnici u Mo.koja se vodi kao zastupnik za Fisher-price igračke. Nisam ni znala da takvo nešto postoji ovdje u Mo. I još mi rekoše da ih je bilo više, nije nestašica . Eto provjeriću pa javim, barem za ove maminke kojima je blizu.
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:12:24
Lulu_
kakv je to cukic hocu i ja dajte da vidim sliku negdje
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:14:24
Lulu_
a sad vidjeh imamo mi winni the pooh taklo nesto slicno i imamoonog winnija sto puze naomih je odusevljenja jedine dvije igracke koje su se isplatile ne pomjra se kada ih vidi
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:25:35
Anoniman
moja beba je dobila nekoliko igrackica, cija je svrha samo da stoje za ukras, a mi smo joj kupili samo jednu, ali vrijednu, "mother care" plisani slonic i najbolje reaguje na nju i uvijek joj je u rukama. Ima mnogo djidja na sebi i bas je onako stimulirajuca za dijete.
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:29:55
Lulu_
< Poruku je uredio Visnja RR -- 21.12.2008 14:09:22 >
RE: koliko placate bebine igracke 20.12.2008 23:31:55
Lulu_
RE: koliko placate bebine igracke 21.12.2008 23:08:58
Alisa.
rozi,ajdi molim te javi ako kupis psa sveznalicu u Merkatoru u Tuzli,ili ako cujes da je dosao.Ja sam iz Brckog,ali cu doci da ga kupim.Jos ako bude na snizenju.Jupiiiiiiiiii