Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 29.5.2009 22:01:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Divna vam je ovca Ozbiljno sad,bas mi se sviđaju ovakve igrackice Nemoj bona Matilda to mi je ime za kamilu,sjecas se one djecije serije ,birvaktile Bila je ona kamila Matilda,sa ogromnim trepavicama i pjevala je,,Zasto neeeeeeemas četiri nooge"
ma kako necu znati tako me je mm prozvao kada smo se tek poceli zabavljati bas radi trepavica...tako barem on kaze ...de mi daj neki prijedlog...kako da nazovemo nasu ovcicu
RE: koliko placate bebine igracke 29.5.2009 22:39:17
leli§
IZVORNA PORUKA: dadada
Ja vam moram pokazati nasu ovcu ...danas sam je kupila u tl...jucer sam je vidjela u potrazi za sesirom i danas se vratila po nju jer je fenomenalna...ovca je haos
samo jos da ime skontam...kontala sam matilda
ova ovca ja famozna!!! a ime IANA...ovca IANA?
RE: koliko placate bebine igracke 29.5.2009 22:57:38
Anoniman
znaci imamo
Ester Iana Matilda cekam jos prijedloga...ma ovca je haos, moze k'o jastuk, moze i sjediti na njoj kada malo poraste..nije jeftina ali mi nije bilo ni zao dati, svakako su njegove pare a mama je igracku samo izabrala
RE: koliko placate bebine igracke 29.5.2009 23:27:51
mamy Sabina
Ja mislila da ti je ova ofca malo manjih gabarita,al kako si napisala da malac kasnije moze sjediti na njoj skontah da je povelika Ofco vrati se u svoje stado je iz nekog starinskog crtanog,naupade mi kako sam ugledala ofcu
< Poruku je uredio mamy RR -- 29.5.2009 23:29:16 >
RE: koliko placate bebine igracke 29.5.2009 23:29:14
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Ja mislila da ti je ova ofca malo manjih gabraita,al kako si napisala da malac kasnije moze sjediti na njoj skontah da je povelika Ofco vrati se u svoje stado je iz nekog starinskog crtanog,naupade mi kako sam ugledala ofcu
eustahije brzic...mrav mu odgovara "nisam ja ovca, ovce su puno vece od mene"