Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 19.11.2009 21:11:43
mnn
škorpija pošalji ti to meni...možda pomogne da zaspi...uf ja se nakupovala igračaka nisu skupe ali isto bačen novac malo ga interesiralo pa neče više...sad su mu zanimljive neke zdjelice iz dm ...raznih boja su...
mislila mu danas kupiti neki pametni lonac tako piše...ali mislim si ja..ma sa tim ču se ja igrati...nekako mi izgleda baš zanimljivo.... ušla ja u 30 a nikako da se uozbiljim....
RE: koliko placate bebine igracke 19.11.2009 21:15:25
Blue rose RR
Bebice se rijetko koje igraju same. One žele našu prisutnost. I kod nas ponekad kikica hoće da se igra šerpama - zašto? Zato što mama često uzima šerpu, kašike, tablice, i slično. Ona hoće da bude personifikacija roditelja, i njihovih radnji. Samo da krenemo od sebe, kada smo bili mali, maminog ormara, njenih waaao haljina, i štikli, koje su klepetale po pločicama.
Mislim da je važno sudjelovati aktivno u dječijoj igri, povremeno im skloniti sa vida, određene igračke (kod nas se pokazalo kao konstruktivno) i nakon vremena ih iznijeti. Bit će kao da ih nikada nisu vidjeli.
Važno je pratiti dijete u razvoju, i kupovati igračke koje se skladno slažu sa njihovim izrastom, i bit će pun pogodak.
RE: koliko placate bebine igracke 19.11.2009 21:42:19
škorpija
E još mi je nekoliko ljudi reklo da treba sklanjati igračke i onda ih dati djeci nakon nekog vremena i da će im biti interesantne, baš ću pokušati, dobar savjet A sad mi je jasno zašto je moj bebi opčinjen mojim mobitelom , daljinskim i kućnim telefonom, pa zato što su mi stalno u rukama
RE: koliko placate bebine igracke 19.11.2009 21:44:57
Anoniman
Ovo za sklanjanje igracaka ja primijetim kad negdje otputujemo na par dana i onda kad se vratimo kuci ona kao da pozeli sve ono sto nismo nosili, odmah sve zgrabi
RE: koliko placate bebine igracke 20.11.2009 9:56:43
Pretty mamma
Škorpija, hajd nam prodaj ta čuda koja projiciraju likove po plafonu. Ja sam to baš mislila kupiti. Laura najviše voli mobitel, što me zaista nervira, zračenje i tako to
RE: koliko placate bebine igracke 4.12.2009 23:02:39
Skvo RR
Imamo, narafski ! Meni se isplatilo, jer Uma je odusevljena sa njim! E, sad ne znam kako druga djeca reaguju, npr, kad on kaze pa-pa, ona njemu pa-pa, nesto spomene trznicu, a ona se krevelji trrrrrrrrrrrtrrrrrrrr, onda kazem joj pritisni mu nos, ona pritisne i on fol kaze "apciha", a ona uvijek na to kaze mis!!!!
RE: koliko placate bebine igracke 4.12.2009 23:06:00
jupajdi
Evo da se i ja nadovezem. I nama se pravooooo isplatio psic sveznalica. Imamo ga od prosle Nove godine kada ga je cura dobila u paketicu i dan-danas joj je zanimljiv. Posto inace voli plesati obavezno plese dok psic pjeva ;)
RE: koliko placate bebine igracke 4.12.2009 23:27:26
mamina cura
Moja se ne igra sa njim tako cesto. Ali kad ga zaboravi i ponovo otkrije u kutiji sa igrackama bude uvijek iznova odusevljena Trenutno su najbolje igracke Timurove Lego Duplo kockice. Moram se pohvaliti da ih odlicno slaze i vec su tu tornjevi i neboderi - ipak je to genetski
RE: koliko placate bebine igracke 1.1.2010 19:26:21
lirio
mi smo dali čitavo bogatstvo na LEGO kockice...stariji sin se jedino s njima igra...i nije mi žao ni jedne markice... i mene zanima taj psić...za moju bebaru...da li se može kupiti negdje u zenici, zna li ko
RE: koliko placate bebine igracke 2.1.2010 18:07:54
juni
Emil je dobio psica sveznalicu za Novu godinu. Jeste li gledali u One2play u BBI centru, prije Nove je bilo na ponudi. Moram reci da je super igracka koju smo MM i ja Emilu kupili, tepih na kojem se crta sa olovkom na vodu. Kad se voda osusi nestanu i crtezi, odlicna stvar.