Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: koliko placate bebine igracke 11.3.2010 21:49:00
sara.at
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: sara.at
asta kupiti bebi kad se rodi jel mu trebaju tad igracke buduca mama pocetnica pa neznam
Ma jok...ne kontaju oni tad nista...samo spavaju i jedu tek s neka cini mi se dva mjeseca pocnu primjecivati vlastite ruke pa se s njima zabavljaju...jooooooooooj kada se sjetim.... divoteeee
pa jest ima i tog al mislila ja one zvecke il neki cd sa muzikom sto ih umiruje??
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: koliko placate bebine igracke 11.3.2010 21:52:36
Ilhana RR
sara.at, ja bi ti preporucila od Fisher Price nesto ovako
Ima za ovo daljinski tako da nemoras ustjaati da palis... ima lijepe melodije i gore kao sto vidis na slici smijetlost gore, neke slikice... pravo lijepo, i mene je znalo uspavati hehehe
< Poruku je uredio Ilhana RR -- 11.3.2010 21:54:05 >
RE: koliko placate bebine igracke 11.3.2010 21:55:10
Anoniman
ma kupices ti svakako...svi smo mi kupili i zvecke i igracke i vrtuljak iznad kreveta ...samo se ona nece na pocetku igrati s tim niti ce kontati...elem, neces sigurno baciti...kad tad ce se poceti igrati
p.s i ne znam zasto ali stalno kontam da curicu nosos
RE: koliko placate bebine igracke 11.3.2010 21:57:37
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ma kupices ti svakako...svi smo mi kupili i zvecke i igracke i vrtuljak iznad kreveta ...samo se ona nece na pocetku igrati s tim niti ce kontati...elem, neces sigurno baciti...kad tad ce se poceti igrati
p.s i ne znam zasto ali stalno kontam da curicu nosos
HA tu nisi upravu... ja nisam imala nijednu igracku sto sam kupila za bebu vec sam cak i ovo gore sto sam joj preporucila dobila od brata kad su prvi put nam dosli tj. kad smo izasli iz bolnice =)
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 0:50:25
milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
Ima za ovo daljinski tako da nemoras ustjaati da palis... ima lijepe melodije i gore kao sto vidis na slici smijetlost gore, neke slikice... pravo lijepo, i mene je znalo uspavati hehehe
saro e ovo ti njima bude baš zanimljivo od trćeg mjeseca tako nešto.super je svira,okreće se,boje i oblici su zanmljivi pa bebe to vole. samo bi ti preporučila Bez svjetla(jer ti onda neće moći zaspati u discu )
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 1:20:00
sara.at
Dadada moja priceza neda da se vidi na Uz doktor pokusavao al kaze da nista ne vidi Ima teoriju al nije 100% pa zato mislimo da je curica ILhana mi smo babyphon kupili I mozes u daljini od 300m bebi da ukljucis svijetlo, da pricas sa njom il da joj pustis uspavanke al ni ovo nije lose I lijepo izgleda
Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 8:10:13
Ilhana RR
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR
saro e ovo ti njima bude baš zanimljivo od trćeg mjeseca tako nešto.super je svira,okreće se,boje i oblici su zanmljivi pa bebe to vole. samo bi ti preporučila Bez svjetla(jer ti onda neće moći zaspati u discu )
Meni ovo svjetlo pravo slabo bilo, doduse moja se rodila u maju pa je vec samim tim bilo svijetlo (Ovde se u ljetnim satima smrkne tek tamo iza 22, sredinom ljeta negdje iza 1-2 bude mrak dva sata hahaha)
Ja sam mojoj od pocetka palila muziku, jednu te istu svo vrijeme jer ostale nije voljela... tako je isto i na kucnom telefonu...
Ja uzivam u Fisher Price igrackama inace ali nevolim da dajem previse para. Vecina stvari od Fisher Pricea su toliko kvalitetne da se mogu i polovne kupiti, ja sam Lamiji uzela neki dan stolicu od Fisher Price. Prava cijena kad sam ja gledala je bila 150 eura a ja je platila 15 eura =)
Ono sto znam da postoji velika mogucnost da Lamija pokvari ja to uzimam ili na snizenju ili u onim jeftinijm prodavnicama jer onda mi nije zao ako se pokvari...
Imam jaranicu, ima curicu mjesec dana starija od Lamije... Uzela je lutku joj sad za bozic i dala 80 eura za nju, mala je rastrgala citavu lutku da vise ni nelici na lutku... za mene su to bacanje para... a lutka nit prica nit place nit ista... samo lutka... (neke posebne marke je nemogu da se sjetim)
Sto se tice tih stvari treba prevagati sta da se uzme i koliko novaca da se da za igracke...
Tek tamo oko 5-6 godina treba im uzimati igracke one za koje vam nije zao dati vise para jer tek tada pocinju da se igraju pravo...
Ova moja je flomasterom sve svoje lutke "nasminkala" hahaha =)
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 11:02:05
škorpija
Fakat Umi je šator premalen , neka, neka, mašalah, mi smo bebiju kontali za prvi rođendan kupiti baš ovaj šator, i drago mi je da ga hvalite, znači neće biti promašena investicija
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 11:07:39
Skvo RR
Slusaj, nije malen...gledaj onu bebu iza na onoj slici sto je postavila chicco mama...mislim on je zamisljen da dijete udje unutra i igra se....Avaj, mi ga volimo tako rastavljati, ali eto, njoj je zanimljivije da ga rastavi...Procedura ide ovako, udje u sator, skine zelene dijelove po kojima bi se trebale spustati loptice, skine dvije sa strane sipke koje cuvaju (cine stabilniju konstrukciju satora sa strane, tj izvuce ih ( ) i za kraj se ispravi u satoru i gruhne krov satora...i onda to je to... Dakle nije joj zabavno spustati loptice, za to ima koncentraciju cca 1 minutu, ali rastavljanje to traje i po 10 minuta... Uglavnom mislim da je dobra investicija.
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 11:34:16
aazra
Meni su najbolje igrackice little tikes, a inace treba ugrabiti snizenja u chiccu, Bilal je za rođendan dobio stolić sa lego kockicama s jedne i nekim zivotinjicama koje sviraju s druge strane i to mu je najzanimljivija igracka Cak se i penje po tom stolicu, a on i dalje kao nov
Sto se tice e-baya moja kolegica s posla kaze da je nesto narucivala za jednu curicu i kaze da joj to stiglo za deset dana i da su joj s kartice skinuli samo onoliko koliko je na stranici pisalo da kosta, znaci nista carina ali trebalo bi provjeriti
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 12:22:19
aazra
TO JE TO!! Kod nas su malo drugacije igrackice, ima cuko, maca, zaba, medo i pile plus neki instrumenti i onda kako ide melodija, ubacuju se glasovi tih zivotinjica, ma pravo je interesantno I uz to kvalitetno, Bilalu sad fazon da se penje po stolicu, ali cini mi se da su ga za to i predvidjeli
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 12:46:38
mamina princeza
IZVORNA PORUKA: škorpija
jooj ima na e-bayu koliko hoćeš, ja gledala, ali dostava skupa ko crni vrag, skuplja pita nego tepsija na kraju ispadne
kad se registrujes imas pored svake stavke imate dostavu. za kucice stvarno jeste dostava katastrofa skoro pa ko sama kucica .. i za vecinu tako kabastih stvari...
stose tice drugih igracaka moze se bas svasta ekstra naci.
Carina je nesto drugo od dostave. I tu nema pravila. Stvarno dosta stvari narucujemo s ebaya i bas smo skontali da oni to onako ofrlje ako im je volja dodaju ako nije ne obracunavaju. Tako da s tim nikad nisi siguran al opet ona i nije tako u velikim iznosima:)
Mi smo kupili isto neku najobicniju kucicu u interxu , i super nam sluzi al ce se vjerovatno brzo i razvaliti :) Al nije bila skupa pa vrijedi :) Kod nas kucica sluzi da se sakrije i u njoj kaki :))) Stavicemo tutu unutra hehehe
< Poruku je uredio mamina princeza -- 12.3.2010 12:51:25 >
RE: koliko placate bebine igracke 12.3.2010 13:38:53
w.pooh
Između ostalih mi imamo ove Tomy igračke ( i još neke, nisam mogla naći sliku kao npr Tomy guralicu) ali smo sve dobili na poklon mm i ja smo možda za godinu i po kupili 3-4 igračke jer on stvarno dobija puno igračaka i skupljih i jeftinijih ali vidi se razlika između onih koje će jednom baciti i budu rasklopljene i onih skupljih i izdržljivijih