senka 81 -> RE: Preparati za jačanje imuniteta (28.2.2013 22:57:13)
|
IZVORNA PORUKA: dady IZVORNA PORUKA: senka 81 Pomoć ženice.. Ja sam očajna.. moj stariji sin je stalno bolestan.. Uglavnom kašlje, počne curiti nos, onda ide kašalj, pa to traje po par dana. Evo od Januara stalno nešto deveramo... Prvo je imao upalu grla, pa mu je guza mjesec dana bila crvena (alergijska reakcija na kivi), pa onda upala uha, pa crijevna infekcija, i evo večeras, on opet kašlje... Inače mu je imunitet loš, ali ovo je sad prevršilo svaku mjeru... nekad se boji da nikad nece narasti... Da li je samo on ovako bolestan, ili ima jos djece? Taman kad pomislim da je vec dovoljno velik, i da je ojacao, desi se ovakva kataklizma.. ponekad sam stvarno umorna...eto, samo da podijelim osjecaje, za preparate necu pitati, jer nema sta nismo probali,... i nista.. :-( MI koristima infant care Twinlab-ov odlican je! i moj stariji decko je stalno bio bolestan,jos i pljuskavice,imunitet mu bio uzasno opao,al ovo ga bas diglo,a koristi nam i beba koja je starija od tvoje samo 3 dana. preporucila nam pedijatrica A gdje se moze nabaviti, i koliko kosta?
|
|
|
|