RE: ispadanje mliječnih zuba (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Djeca

Poruka

maja78 RR -> RE: ispadanje mliječnih zuba (28.11.2014 13:02:24)

hocu rado ali ne upratim kafe, vecinom m se dogovori na chatu a tu ne ulazim bas

muhica7 -> RE: ispadanje mliječnih zuba (28.11.2014 13:59:55)

pozdrav ne znam jesam li na pravoj temi ali mozda neko ima slicno iskustvo. moj M ima dvije i po godine i prije mjesec dana se udario i taj dan se zalio kako ga boli zub sutradan mu otekla gornja usna odveli ga u bolnicu i doktor rekao kako se moraju gornje dvije jedinice izvaditi da je tim udarcem gurnuo ta dva zuba malo gore i da bi mogao imati vecih problema ako se ne izvade. hiruski su mu izvadili ta dva zuba i sad ja razmisljam pa nece mu valjdq odmah nici ta dva zuba jer njemu je tek dvije i po godine[sm=smiley13.gif]

maja78 RR -> RE: ispadanje mliječnih zuba (28.11.2014 14:11:08)

ma nece, vec su to oni predostroznosti radi

muhica7 -> RE: ispadanje mliječnih zuba (28.11.2014 14:15:43)

hvala puno na odgovoru[sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: ispadanje mliječnih zuba (3.12.2014 21:37:12)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

A ima sest godina (napunio u oktorbru) za sada ispalo sedam zuba
prva dva keca su ispala sa cetiri ipo
narasle mu i sve sestice
a zubi su mu ko biseri

isto sam mrda i cacka dok ne izvadi

ispao i osmi prekjuce
znaci promijenio sve keceve i dvice (dvice gornje u fazi rasta)

Bambi09 -> RE: ispadanje mliječnih zuba (19.10.2015 9:31:54)

Nane ce za 2 mjeseca ako Bog da napuniti 6 godina i poceli su mu ispadati mlijecni zubici. Hvala Bogu do sada nije imao problema s njima, ima bijele bisere, zdrave zubice. Eh od prije mjesec dana poceli su jedan po jedan, prvo donje jedinice, pa gornja jedinica, a sinoc mi pokazuje donja dvica da se dobro klima. A sve te zubice do sada smo izvadili kod zubara. Ujedno uklanjamo zubic koji smeta i upoznajemo se s zubarkom i sprecavamo strah od bijelo mantila. Ma superiska [sm=smiley1.gif]

maja78 RR -> RE: ispadanje mliječnih zuba (26.9.2016 19:18:16)

Ja stvarno poludih od zubica A. Hajd kecevi i dvije davno ispali i narasli, sestice davno narasle. Sve je redovno pranje i kontrole. Ali nisam ocekivala da mi maloprije pokaze da mu se petica gornja mrda. Hajd sto trica, ali petic. Bas mi nije jasno.

Visnja RR -> RE: ispadanje mliječnih zuba (27.9.2016 7:20:07)

njegovi zubici bas žure [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  2 3 4 5 [6]