Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:38:58
saso
Zene,citam i placem...svaka vam cast jos po 100 puta...sve je u Bozijim rukama,a mi cemo uciniti sve sto je u nasoj moci da nasa Nejra opet bude uz svog Maka.Iako se nisam dosad javila na forumu, citav dan apelujem preko FB,u Importane dolazim a ako Bog da i u Zanzibar.U svakom slucaju i ja sam na raspolaganju za pomoc oko svega.
Nejra uz tebe smo
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:44:18
M kao Mama
Dragi prijatelji,
Ova mlada žena koja Vam se smješi, zove se Nejra Kurić, ima 28 godina i majka je preksrasnog dječaka Maka. Maki ma dvije godine, a Nejri je u četvrtak 14. aprila ove godine dijagnosticirana akutna leukemija. Za izmještanje u inostranstvo, tačnije u Francusku i hitno liječenje neophodno je prikupiti 500 hiljada KM. Nadam se da će dobro srce BiH i ovaj put ubrzanim pulsom kucati i da ćemo sakupiti novac za Nejrino liječenje. Hvala svim dobrim ljudima, koji će na bilo koji način pomoći da sakupimo ova novčana sredstva, čime ćete omogućiti ovoj mladoj ženi da nastavi život.
(Ovdje ide slika)
Devizni račun na koji možete izvršiti uplatu:
RAIFFEISEN BANK d.d. SHIFT CODE: RZBABA2S ADRESA: ZMAJA OD BOSNE bb, 72 000 SARAJEVO, BiH IBAN CODE: BA391613000007553445 NEJRA KURIC, MEJTAŠ BR.2, SARAJEVO
KM račun na koji možete izvršiti uplatu:
NEJRA KURIĆ JMBG: 1403982195064 TRANSACIJSKI RAČUN:1613000007553445 SVRHA UPLATE: Humanitarna uplata za liječenje Nejre Kurić RAIFFEISEN BANK
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:49:02
ziki
Mama Alma trebalo bi da ti je stigla pp, trebaju mi podatci o vjerodostojnosti tj dokaz da je humanitarna akcija potrebna da bih telefonom zvala organizatora sajma privrede u Gračanici od sutra do 23 aprila da se postavi kutija kod ulaza. Molim te što prije jer je otvaranje suta pa da imam popodne da se još na neke adrese obratim
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:56:59
ziki
Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:57:40
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Ja samodradila još 400 letaka, tako da za sada imamo 800, hanabana je isto nešto uradila, čekamo dadadu da vidimo koliko je ona, i onda krećemo u podjelu
nismo se izgleda dobro razumjele...ja sam mislila da vam treba pomoc oko pravljenja letka...a vidim da ste vi to vec odradile ...ja nemam kuci printer...a svugdje moram platiti print...pa ne znam koliko je to pametno...bolje da dam te pare u kasu
ili mi molim te posalji sta tacno trebamo ja i moj suprug odraditi...ako je potrebna priprema za print letaka ili plakata...sad mi visenista nije jasno
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 16:01:05
HanaBana
IZVORNA PORUKA: ziki
Neka potvrad da joj sredstva trebaju i kontakt tel od nekog od pordice ili vođu akcije. hanabana mi je poslala pp al nema šanse da odtvorim nešto me sad net zeza
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 16:11:37
leli§
IZVORNA PORUKA: henna ze
ja ne znam ali mislim da banke ne uzimaju proviziju..kad sam ja imala račun za skupljanje novca..nije mi banka ni 1 Km uzela..koliko je ko uplatio toliko mi je i leglo...
ovo je onda super...je li vazi i za uplate iz inostranstva to bi bilo bas dolicno...ja iako preuzmem trosak trasngfera (oko 6km) banka u bosni opet uzme proviziju, ne znam koliku ali opet uzme vala i ove banke neka malo zavrnu slavinu pogotovo u ovakvim slucajevima gdje je svaka marka jako vazna
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 17:11:50
Hanady RR
na TV Sa u emisiji Dobre vibracije upravo je pročitan apel.... i upućen poziv građanima da sutra budu sa nama u importane centru... Hvala im
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 17:20:07
ziki
IZVORNA PORUKA: HanaBana
IZVORNA PORUKA: ziki
daj mi e.mail na pp
meni pp ne radi pa cu ovako javno stvit mail a molit posle da ga brisu zvrcic@yahoo.com
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 17:39:48
ziki
Hvala Alma puuuno, ja sam mailove vec poslala al kako je frka oko otvaranja nisam sigurna da su pogledali a dobih uputu od upicenih da ne zovem dok sve to nemam
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 18:46:45
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
Svaka čast žene i da nam Svevišnji usliši molitve... Skvo ja ću stojati i u tri smjene ako treba za tebe ali kolačiće prepuštam drugima jer u kakvom sam haosu sumnjam da bi mi uspjeli... mada mogu i ja nešto pripremti slatko ali ne mufine.. eto dogovorićemo se sutra
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:17:22
Hanady RR
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 skvo , višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i druga nam treba doborvoljno molim javite se što prije
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.4.2011 19:25:48 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:24:18
Hanady RR
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i druga sa teme neka se dobrovoljno javi što prije
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, bilo bi lijepo pa eto ako neko ima rapoložen da nam i šarenih jaja donese javite
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 19.4.2011 19:26:14 >