Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:40:56
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
u pravu si hanady i po 5 km brže će ići nego telefonom... ali svakako treba i ove humanitarne brojeve aktivirati...hajde sutra samo da se dogovorimo kako ćemo se podjeliti mislim na BBI i Grand centar a možemo i sad....
samo malo da se jave tete koje će kuhati muffine...poslala sma poruke na Fb...poslala plan pa to čekamo... čim potvrdim sa njima stavljam na temu pa ćemo dogovoriti smjene na štandovima i broj sigurnih forumašica
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:41:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: HanaBana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
upravo sam dala izjavu za RSG i ici ce apel dzingl ...hvala Senka
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:43:10
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
u pravu si hanady i po 5 km brže će ići nego telefonom... ali svakako treba i ove humanitarne brojeve aktivirati...hajde sutra samo da se dogovorimo kako ćemo se podjeliti mislim na BBI i Grand centar a možemo i sad....
samo malo da se jave tete koje će kuhati muffine...poslala sma poruke na Fb...poslala plan pa to čekamo... čim potvrdim sa njima stavljam na temu pa ćemo dogovoriti smjene na štandovima i broj sigurnih forumašica
Ja potvrdila.. ..Kuhanje...nadjite ko ce stajati umjesto mene.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:50:58
Medić*
Skvo ja sam vec rekla cura sutra donjeti papirice za muffine, imam i one male ( nisu najmanji, srednji cini mi se ) sve je to bez para narvno samo recite koliko vam treba
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:52:09
Skvo RR
Medic slatki ne vidjeh....da si vec pisala.... ...do mene je..pa evo neka se jave ostale....pa da se zdogovorimo..Ti sutra dolazis, pa nam ponesi i tih srednjih..da vidimo velicinu.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 14:57:03
Hanady RR
Sutra ujutro na TVSA u jutarnjem porgramu ''Sajevsko jutro'' od 7 h ide apel za pomoć i priča o antivnostima u narenim danima.
sutra ujutro na TV Alfa u jutarnjem prpgramu ''Mozaik'' od 7 h ide apel za pomoć o aktivnostima u narendim dnaima.
TV hemma...to je interni kanal HS televizije...večeras u 19 na vjestima apel za pomoć i objava sa sutrašnju akciju u Importane i po svim gradovima kako smo organizirale.
Sutra na hemmi emisija u 18 ...očekuje se izjava supruga ...najvjerovatnije i naše Višnje sad će je zvati da se snimi i sve do petka navečer će biti ponavaljno kad i gdje u buih smao pokrenule aktivnosti.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:01:25
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Sutra ujutro na TVSA u jutarnjem porgramu ''Sajevsko jutro'' od 7 h ide apel za pomoć i priča o antivnostima u narenim danima.
sutra ujutro na TV Alfa u jutarnjem prpgramu ''Mozaik'' od 7 h ide apel za pomoć o aktivnostima u narendim dnaima.
TV hemma...to je interni kanal HS televizije...večeras u 19 na vjestima apel za pomoć i objava sa sutrašnju akciju u Importane i po svim gradovima kako smo organizirale.
Sutra na hemmi emisija u 18 ...očekuje se izjava supruga ...najvjerovatnije i naše Višnje sad će je zvati da se snimi i sve do petka navečer će biti ponavaljno kad i gdje u buih smao pokrenule aktivnosti.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:01:33
M kao Mama
Nakon svega napisanog i ovoga što radimo za našu Nejru, sigurna sam da postoji mogućnost da naša vjera, želja i sve ostalo radimo za nju je dovoljno da ona ozdravi, ona bi već bila svojoj kući zdrava.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:05:40
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Nakon svega napisanog i ovoga što radimo za našu Nejru, sigurna sam da postoji mogućnost da naša vjera, želja i sve ostalo radimo za nju je dovoljno da ona ozdravi, ona bi već bila svojoj kući zdrava.
Amin!!!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:12:21
emi7908
Svaka čast žene i da nam Svevišnji usliši molitve... Skvo ja ću stojati i u tri smjene ako treba za tebe ali kolačiće prepuštam drugima jer u kakvom sam haosu sumnjam da bi mi uspjeli... mada mogu i ja nešto pripremti slatko ali ne mufine.. eto dogovorićemo se sutra
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:20:11
mamin cvjetić
Neznam dali je ko predlagao jer nisam stigla sve da pročitam da se za vikend postave ti štandovi za kolačiće na Vrelu bosne ako vrijeme posluži i u velikoj aleji pa i kod termi gdje su oni hoteli a tamo ima i ona ljetna pozornica gdje se ljeti održavaju dani ljeta opštine Ilidža pa da se nekako vidi da se kakav koncert tu održi jeste da nije veliko ali vrijedi pokušati.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:31:34
M kao Mama
Ja samodradila još 400 letaka, tako da za sada imamo 800, hanabana je isto nešto uradila, čekamo dadadu da vidimo koliko je ona, i onda krećemo u podjelu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 15:33:07
ziki
HanaBana, mamaAlma ili koja ima molim vas da mi na pp pošaljete ono što od podata treba da mogu da dostavim organizatoru sajma
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......