Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:02:20
Visnja RR
NEDELJA 24.04 u 12 h BBI
Obavjest iz BBI
Postovani,
Ovim putem Vas obavjestavam da Vam je odobreno prikupljanje novcanih sredstava za nedjelju, 24. april od 12.00 h na Trgu ispred BBI Centra, na poziciji sa desne strane ulaza u supermarket Konzum.
Kolegice sa Info pulta napravit ce odgovarajucu najavu za ovu aktivnost.
BBI Centar zeli uspjsnu akciju I brz oporavak Vase clanice.
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:02:58
bebacha
Mozete stavit na facebook da su organozovane ove kafe sutra u Sarajevu,Tuzli,Zenici,Mostar i ako neko zeli da moze donijet prilog.pa cemo te statuse kopirat
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:04:09
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
NEDELJA 24.04 u 12 h BBI
Obavjest iz BBI
Postovani,
Ovim putem Vas obavjestavam da Vam je odobreno prikupljanje novcanih sredstava za nedjelju, 24. april od 12.00 h na Trgu ispred BBI Centra, na poziciji sa desne strane ulaza u supermarket Konzum.
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:06:04
Hanady RR
NEDELJA 24.04 u 12 h BBI
Obavjest iz BBI
Postovani,
Srdacno,"
eh sad sutra obavezno na kafu da dođu amrino, muaa, Skvo i ja koje smo rekle peći kolačiće..... znači obaverno da dogovorimo od kad do kada koliko komada i da smjene napravimo.... dok subotu isto dobijemo info da dogovorimo oba dana
Uh mi ko planeta cijela...
Višnja
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:08:21
malena27 RR
SRIJEDA, 20.04.2011. godine, okupljanje forumasica portala Ringeraja.ba ispred glavnog ulaza TC Dzananovic u 19:00 s ciljem prikupljanja novca za oboljelu zenicanku Nejru Kuric!
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:11:16
henna ze
hajde da ovdje upišemo pa ćemo onda da kopiramo dakle: u cilju skupljanja novčanih sredstava za liječenje našše drage forumašice Nejre Kurić biće organizovana kafe druženja na kojima ćemo donirati novčana sredstva i to u sljedećim gradovima : Zenica - srijeda 20.04.2011. u 19 sati ispred glavnog ulaza u TC Džananovič Tuzla- srijeda u 16 sati ispred igraonice u TC Mercator Sarajevo-Importane centar od 17- 20 sati.. sad nastavite dalje, pa da kopiramo
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:11:52
Visnja RR
Grand centar .... dao dozvolu u subotu u 11 pa dok nas ima....
a gdja Alma iz Zanzibara kao i svaki put i ovaj je s nama u akciji naime oni ce u utorak cijeli dan po 2 km od svakog djeteta koje dodje u zanzibar donirati za nasu Nejricu.... (utorak je guzva u Grandu jer merkator tada daje onaj popust od 10% pa ima vise djece u igraonici)
< Poruku je uredio Visnja RR -- 19.4.2011 13:14:02 >
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:16:12
Amani12
a gdja Alma iz Zanzibara kao i svaki put i ovaj je s nama u akciji naime oni ce u utorak cijeli dan po 2 km od svakog djeteta koje dodje u zanzibar donirati za nasu Nejricu.... (utorak je guzva u Grandu jer merkator tada daje onaj popust od 10% pa ima vise djece u igraonici)
Svaka cast!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:17:08
Hanady RR
za našu teta Almu iz zinzibara
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:21:12
Anoniman
molim vas jel otvoren humanitarni broj i imate li neki text koji bi se mogao uputiti kao apel da proslijedimo i ovim lokalnim medijima po Hercegovini da dođe apel do svakog onog koji ima ''srce'' i spreman je pomoci.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:24:31
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: noa
molim vas jel otvoren humanitarni broj i imate li neki text koji bi se mogao uputiti kao apel da proslijedimo i ovim lokalnim medijima po Hercegovini da dođe apel do svakog onog koji ima ''srce'' i spreman je pomoci.
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 13:24:53
Lulu_08
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
aktivnosti koje su vec dogovorene nek mi se jave nas pp da ih postavim na RR FB
za sada imamo Importane sutra u 17 h ...prizemlje ...kafic Ambijent
na temama kafe u zenici, tuzli , mostaru imaju neki dogovori...
ženice dajet višnji na PP konačne dogovore da idu na Fb i d ai mi kopiramo statuse i javimo raji koju znamo sa tih područja
Poslala Višnji pp, sutra kafa za prikupljanje novca u Tuzli, razglasila na poslu, poslala mail sa svim podacima SVIM e-mail kontaktima, a kod kuće postavljam FB i širim poziv za što bolji odaziv!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:25:04
HanaBana
sve ljepse od ljepseg Bitno nam je da sumiramo sve gdje to imamo akcije kako bih obavijstila Nejrinog muza sta je sve u toku da vidimo da li mozemo imate njega na jednom od mjesta okupljanja.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:25:48
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
Na našu veliku žalost, naša Nejra Kurić iz Zenice teško je bolesna.
U četvrtak, 14.04.2011. godine, dijagnosticirano je da boluje od leukemije i trenutno se nalazi na liječenju u Kliničkom centru u Sarajevu. Za uspješno liječenje i ozdravljenje neopodna je transplantacija koštane srži, a obzirom da nema donora i da se taj zahvat mora izvršiti u Francuskoj, bit će neophodno da se skupi novac za put ,smještaj, operaciju, oporavak (500.000 KM).
Nejra je rodjena Zeničanka, ali trenutno živi i radi u Sarajevu. Majka je predivnog dvogodišnjeg dječaka Maka.
Molimo vas da svojom donacijom podržite ovu akciju i pomognete Nejri na putu ka njenom ozdravljenju.
Hvala Vam u ime Nejre i njene porodice.
DEVIZNI RAČUN NA KOJI MOŽETE IZVRŠITI UPLATU I POMOĆI NAŠOJ NEJRI: RAIFFEISEN BANK d.d. SHIFT CODE: RZBABA2S ADRESA: ZMAJA OD BOSNE bb, 72 000 SARAJEVO, BiH IBAN CODE: BA391613000007553445 NEJRA KURIC, MEJTAŠ BR.2, SARAJEVO
KM RAČUN NA KOJI MOŽETE IZVRŠITI UPLATU I POMOĆI NAŠOJ NEJRI: NEJRA KURIĆ JMBG: 1403982195064 TRANSACIJSKI RAČUN:1613000007553445 SVRHA UPLATE: HUMANITARNA UPLATA ZA LIJEČENJE NEJRE KURIĆ RAIFFEISEN BANK http://www4.slikomat.com/11/0419/dgh-110419.jpg
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:29:13
*pcelica*
za tetu Almu a ja svakako cu gledati da naletim i dam prilog nekako mi tako lakse nego preko banke jer sam u tome laik a i Grand centar mi je blizu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 13:31:57
Selma.A.M
Evo ovo je današnja obavjest: Obavijestenje za humanitarni broj!!! Od danas ce biti u funkciji, pa cete svi vi koji zelite pomoci Nejri i na taj nacin to moci uciniti...ALI sredstva koja se skupe od vasih poziva na taj broj nece moci biti isplacena Nejri sve dok i posljednji korisnik ne uplati svoj racun za mjesec u kojem je zvao humanitarni broj....nazalost tako je kako je...svakako to ne treba da na sprijecava da damo svoj doprinos i na taj nacin!
jel imamo termine za Grand i BBi od kada do kada možda i to da dodamo....lakše se raja organizira kad zna koliko traje
Dio prihoda od 4. GuGu Bazara biće usmjeren i za pomoc Nejri Kuric. Bazar će se održati u subotu, 23.04.2011. godine u BBI Centru (ispred Baby Centra, -1 nivo), u periodu od 12.00 do 14.00.
jel imamo termine za Grand i BBi od kada do kada možda i to da dodamo....lakše se raja organizira kad zna koliko traje
Dio prihoda od 4. GuGu Bazara biće usmjeren i za pomoc Nejri Kuric. Bazar će se održati u subotu, 23.04.2011. godine u BBI Centru (ispred Baby Centra, -1 nivo), u periodu od 12.00 do 14.00.
Danas je iozašla ova obavijest pa možda pomogne
da oni su u subotu u BBi ....a mi u nedljeu... lijepo od njih... raduje me da vskao učini nešto...al raduje me baš