|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nsa forumasica obolila od leukemije
19.4.2011 10:32:01   
Anoniman
ja ne smijem kolace praviti jer nisam 100% da bi uspjeli...kod mene je vazda to 50:50...ono sto znam da bi uspjelo su "moje sarene kucice" od gipsa...ali im treba barem 5 dana da se osuse...i da ih mogu bojiti.hoce li se opet organizirati nesto sljedece sedmice?...jer do tad mogu zavrsiti ako danas krenem

(odgovor članu M kao Mama)
  Neposredna veza do poruke: 176
19.4.2011 10:32:03   
M kao Mama
Evo kontaktirala sam sarajevo x com, oni će nas pratiti kao i svaki put do sada, a imrportane zovem čim ispratim šefove na teren.

Neposredna veza do poruke: 177
19.4.2011 10:33:02   
sheri
IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

IZVORNA PORUKA: hatepsut

IZVORNA PORUKA: palachinken

hatepsut, ja mogu napeći muffine, ali ne mogu baš stajat ni prodavat, i radim a i zbog stomaka. Trebalo bi vidjeti u tržnom Džananović da se postavi štand sa muffinima i plakat pored, za vikend, tamo na glavnom ulazu. Kome se obratiti za dozvolu? To se može i po drugim gradovima uraditi.

Da li možete vi Sarajke posjetiti neke prometnije kafiće pa zamoliti gazdu da stavi kutiju u koju se ubacuju donacije?

ja bih mogla prodavati, mozemo na smjenu, ponijecemo stolice na rasklapanje... ko ce kontaktirati Dzananovica?

nas 5 da ispece po ne znam 20-50 mafina...ne mora jedna da se zamara,ha ya.hajde ne moramo da trazimo odobrenje od Dzananovica brate mozemo na kameni most ili ispred Bosanke da stanemo s 2 plakate i nekim mini stolicem,mada mislim da nebi ni Dzananovic imao nista protiv.mozemo po kaficima da hodamo mene nije sramota mogu ja,al istina malo je ruzno jedna sama.mozda da se u srijedu dogovrimo i kroz dan ,dva mozemo realizirati nas plan?!

moze i stand na Kamenom mostu i to u subotu kad je bas prometno zbog pijace!
dolazim u svakom slucaju u srijedu da se detaljno dogovorimo!

U srijedu ćemo se dogovoriti, ako Bog da.

mislim da ovo ne mozete bez dozvole Grada. bila je inicijativa i za malohg Ajdina da se peku kolacici kao i za Kenu, pa se nije moglo. dobro provjeriteuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 178
19.4.2011 10:33:45   
M kao Mama
Opet ja ponukana dadadinim postom, da ne bude previše kolača da ne dođemo u situaciju da nam ostane kolača pa da se mora baciti, znači sada nam je najbitnije da emocije ostavimo po strani, a razmišljamo 1000 na sat.

Dadada ti možeš raditi plakate ili lekte, naravno ako si u mogućnosti, ako ništa uradi tehničku pripremu, pa nam pošalji pa ćemo se snaći za print. Jel OK

Neposredna veza do poruke: 179
19.4.2011 10:35:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Opet ja ponukana dadadinim postom, da ne bude previše kolača da ne dođemo u situaciju da nam ostane kolača pa da se mora baciti, znači sada nam je najbitnije da emocije ostavimo po strani, a razmišljamo 1000 na sat.

Dadada ti možeš raditi plakate ili lekte, naravno ako si u mogućnosti, ako ništa uradi tehničku pripremu, pa nam pošalji pa ćemo se snaći za print. Jel OK
zdogovoreno

Neposredna veza do poruke: 180
19.4.2011 10:36:47   
HanaBana
Extra ste!!!!!!!

Hana 26/06/07- mamina najbolja prijateljica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 181
19.4.2011 10:41:30   
malena27 RR
sheri je li se treba pismenim putem obratiti Opcini? 

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 182
19.4.2011 10:46:36   
sheri

sheri je li se treba pismenim putem obratiti Opcini? 

vjeruj da ne znam. oni iz Zebnickog srca su mi rekli da se mora traziti dozvola, ali kako vjeruj da ne znam. ako sta saznam, javim user posted image .
p.s. ako ipak uspijemo organizovati te kolacice, racunajte i na mene

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 183
19.4.2011 10:48:35   
malena27 RR
probacu doci do zenickog srca da se informisem... vidimo se sutra svakako u TC Dzananovic u 19:00 user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 184
19.4.2011 10:51:26   
HanaBana
IZVORNA PORUKA: Malena_A

Ko ima kontakt sa njenim muzem, neka se javi i organizaciji www.most-bro.dk .Ako smeta link, slobodno izbrisite pa mogu nekom i na pp poslati nije problem.

Hvala ti..poslala sam upit organizaciji most. Cekam odgovoruser posted image

(odgovor članu InLove)
Neposredna veza do poruke: 185
19.4.2011 10:54:33   
Rimljankaa
Podrska nasoj Nejri!
Ako Bog da nadam se da cemo skupiti novac,kao sto smo za malenog Alisana.

23.01.2011. u 9.45h mama je rodila svoju principesu,svoj najsjajniji dukat,svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
11.01.2016. u 00.20h mama je rodila svoju drugu principesu, svoj drugi najsjajniji dukat, svoj osmjeh i svu svoju ljepotu...
Ja sam najbogat

Neposredna veza do poruke: 186
19.4.2011 10:56:38   
Anoniman
slala sam i ja bogami mejlove nekim organizacijama  ovde cekam odgovore  muza zamolila da na poslu sta prikupi   pa insAllah samo nek je po hairu

nego ko je Batkouser posted image

(odgovor članu HanaBana)
  Neposredna veza do poruke: 187
19.4.2011 10:56:57   
Hanady RR
Jutro drugarice...
vjerujem d aniste spavale kao ni ja...

ja sam još sinoć kod svoga frizera postavila kutiju i jutros odnijela isprintan tekst onaj s aslikom i brojevima računa sa Fb-a....

na poslu sma animirala dosta raje uplatili su već neki e-bankartsvom...

eh sad ću malo ove svoje kontakte političke da iskoristim da se trznu, ako ne iz državne kase onda fino iz dvoga džepa....nadam s euspjehu....

uh...smao da stignemo...
ja sma evo molila da danas ne idem na službeni put ja...al sutra idem al stižem u >importane...

da s elijepo dogovorimo za subotu...samo s emalo strpite izganjat ćemo odobrenja nadam se za vikned pa ćemo spisak ko kad gdje i koja količina kolača za vikend

Sve vas ljubimuser posted image

čekam BHT da se jave...i HS Tv će sigurno sutra snimati reportažu a i za vikend će biti sa nama...pa ćemo moći tu reportažu imati za sebe da je koristimo u animaciji građanstva

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 188
19.4.2011 10:58:34   
HanaBana
Batko je nas veliki humanitarac koji vodi jutarnju emsiji na RTV-u zvanu UDRI MUSKI. U sklopu svog programa do sada je radio mnogo apela za pomoc koji su imali extra odaziv. To jedna od najslusanijih emisija u BiH i zato nam je jako bitno da dodjemo i do njega.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 189
19.4.2011 11:08:22   
Amani12
Drage zene citam sve vase postove i user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Svaka cast user posted image
Nasa mlada,lijepa Nejra mi ne izlezi iz glave...user posted image
Sutra dolazim u Importane sa svojim prilogom a i za dalje sam tu sta god treba da ucestvujem...
Nek joj dragi Bog pomogne da pobjedi u najvecoj borbi za zivot,a dok ima dobrih ljudi,pomoc nece izostati...
Mama Alma mogu li kopirati ovaj tvoj fb status?

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 190
19.4.2011 11:11:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: HanaBana

Batko je nas veliki humanitarac koji vodi jutarnju emsiji na RTV-u zvanu UDRI MUSKI. U sklopu svog programa do sada je radio mnogo apela za pomoc koji su imali extra odaziv. To jedna od najslusanijih emisija u BiH i zato nam je jako bitno da dodjemo i do njega.

i info...batko jeste na putu trenutno i nedostuapan ali jedna naš novinaraka RR-ovkauser posted image sad je razgovarala s agospođom...kaže imaju na mailu nek epodatke o itom sad je novinarka proslijedila i sotalo po pitanju žiro računa...kaže žena sutra ujutro će na kameleonu biti emisija posvećena nejri...al eto smao d abatko bude dostupan da potvrdiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu HanaBana)
Neposredna veza do poruke: 191
19.4.2011 11:14:41   
palachinken
Jutros na jutarnjem programu Hayata išao je apel za pomoć. Hvala im!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 192
19.4.2011 11:25:07   
Hanady RR
hanbana molim te pošalji mi broj supruga na telefon....

pošto sutra idu nek emisije na Tv novinari bi da sa njim kontaktiraju i snime ventualno izjavu...
molim te daj mi broj njegov na PP

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 193
19.4.2011 12:04:50   
hatepsut

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: HanaBana

i info...batko jeste na putu trenutno i nedostuapan ali jedna naš novinaraka RR-ovkauser posted image sad je razgovarala s agospođom...kaže imaju na mailu nek epodatke o itom sad je novinarka proslijedila i sotalo po pitanju žiro računa...kaže žena sutra ujutro će na kameleonu biti emisija posvećena nejri...al eto smao d abatko bude dostupan da potvrdiuser posted image

ima mail otvorene mreze,ali oni nista ne mogu objaviti dok im ne donesete "crno na bjelo".ko se cuje s njenim muzem neka ode u otvorenu mrezu tamo su jako fine zenice,znaci treba istorija bolesti,"potvrda" da ne moze lijeciti u BiH,predracun s klinike gdje se treba lijeciti...to treba neko od bliznjih da odradi (ja sam vec to radila za tetku)...ja sam ciljala tik kad ide program da budem u otvorenoj mrezi,jer je tad isla emisa na kameleon radio,tako da sam uspjela razgovrati i s Batkom.Molim vas ko se cuje s njenim muzem da mu ovo prenese.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 194
19.4.2011 12:09:07   
M kao Mama
Ja sam se sada čula sa marketing menadžerom Importane centra, sutra imamo prostor, on će javiti Kemi vlasnigu Ambijenta (kafića= gdje inaće sjedimo, a svi će biti obavjšteni da smo ti tamo do 17 do 20, eto sada ostaje da nparvimo kutiju, ja ću to odraditi danas na poslu.

Idemo dalje, puna sam neke pozitivne energije i nadam se najboljem.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 195
19.4.2011 12:10:01   
M kao Mama

IZVORNA PORUKA: Amani12

Drage zene citam sve vase postove i user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Svaka cast user posted image
Nasa mlada,lijepa Nejra mi ne izlezi iz glave...user posted image
Sutra dolazim u Importane sa svojim prilogom a i za dalje sam tu sta god treba da ucestvujem...
Nek joj dragi Bog pomogne da pobjedi u najvecoj borbi za zivot,a dok ima dobrih ljudi,pomoc nece izostati...
Mama Alma mogu li kopirati ovaj tvoj fb status?

Naravno do možeš pa zato sami stavila da možete kopirati jer nemam sve žene sa RR na FB

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 196
19.4.2011 12:10:21   
Hanady RR
ja sam sada razgovarala sa nazifom gljivom.....
nevjerovatno kako dobar i prijatan čovjek...i srčan....

dao mi je neke ideje...
čak mi ponudio da se vidimo u okviru onih otvorenih telefona koji će sada u nedelju biti za pomoć Domu Ljubica Ivezić u Domu mladih...
pa da pokušamo i tim putem otvorenih humanitarnih telefona....

naime on kaže d abi s eorganizirao humanitarni koncert sve da salu džaba i razgals dobijemo opet za dobru reklamu da s enapuni sala i treba 50 hiljada najmanje...kaže čovjek bolje te pare njoj odmah uplatiti...
al i on će sada batka zvati i kaže d amu javim humanitarne telefone...hitno najhitnije da s epokrenu...

jel to krenulo...kad će ti brojevi...user posted image

joj i meni treba broj muža njenoguser posted image

čovjek je voljan svašta da nam pomogne i svajetuje mi svašta...
i sad sma puna ideja više pucam po šavovima...

al voljan je pomoći...da smislimo kaže nešto u nedeljui da se vidimo....
ama kako me saslušao kako je srčano počeo razmišljati i davati ideje...svaka mu častuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 197
19.4.2011 12:12:14   
Hanady RR

Ja sam se sada čula sa marketing menadžerom Importane centra, sutra imamo prostor, on će javiti Kemi vlasnigu Ambijenta (kafića= gdje inaće sjedimo, a svi će biti obavjšteni da smo ti tamo do 17 do 20, eto sada ostaje da nparvimo kutiju, ja ću to odraditi danas na poslu.

eh ako imamo dozvolu hoćemo napraviti kolače i za sutra...što da ne ....samim tim najaviti i subotu i nedelju koju još dogovaramo...

Bravo almauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 198
19.4.2011 12:17:16   
Visnja RR

alma ja imama telefon kemin...jer sam vec dogovarala za sastanaka sutra sa Cryosave

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 199
19.4.2011 12:19:01   
M kao Mama
Višnja, ja znam Kemu i vjerujem da neće biti problema, a ako možeš nazovi ga, mada će mu i ovaj Dženan sa kojim sam ja pričala kazati o čemu se radi.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *