Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:29:11
Hanady RR
vijesti u 19 na hayatu objavljuju sad apel i sliku i račune i na njihovom web situ kao i na teletekstu dostupne su sve informacije
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:34:13
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: dadada
ide skoljka sarenih jaja onda od nas (maj femili)
kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:35:53
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:37:07
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
u nedelju
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:41:21
emi7908
Hanady stavila si me u smjenu hvala, lijepo si organizovala jesam li dobro skontala ti ćeš mjenjati Skvo jer ona ne može stojati... Evo Amani se javila da će i ona sa mnom u smjenu...
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:43:04
Hanady RR
Mediću slatki u skladu sa dogovorom šta ćemo praviti nas 4 kako smo se izogranizirale sutra na kaficu ponesi onako kako sma ti naznačila u katalogu papirne korpice koje doniraš za ovu aktivnost
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:45:28
Hanady RR
Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju
kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana
Subota, Grand centar od 11 do 17 sati
Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR
smjene 11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju) 13- 15 dijana, alma 15-17 emi7908 i Amani12
nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati 12 -14 dijana, muaa 14 – 16 armino i mala Selma
Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, školjka jaja u nedleju dolazio od familije dadadine
na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.
Sve ostale dobro su došle , imat ćemo letke treba i njih djeliti treba kutije napuniti...što nas više bude više će i građana biti na odzivu...mi smo mame i buduće mame sve aBd...mak treba svoju mamu a mi ćemo u raditi sve da ona bude dugo dugo kraj njega
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:46:00
Amani12
IZVORNA PORUKA: emi7908
Hanady stavila si me u smjenu hvala, lijepo si organizovala jesam li dobro skontala ti ćeš mjenjati Skvo jer ona ne može stojati... Evo Amani se javila da će i ona sa mnom u smjenu...
Emi vidimo se u Subotu
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:46:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: emi7908
ne brini ja ću biti dole od 11 i ja ću Skvo mjenjati nije frke ti po smjeni stojiš a ostalo po volji
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 19:56:36
henna ze
Hanabana poslala sam ti moj mail na pp..ja imam priliku da isprintam letke for free..samo tišu mišu,,i ako si ti podijelila na a4 po 4 letka onda super mogu i ja barem 400..pošalji mi na mail..pa da ja samo isprintam
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 20:02:24
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: henna ze
Hanabana poslala sam ti moj mail na pp..ja imam priliku da isprintam letke for free..samo tišu mišu,,i ako si ti podijelila na a4 po 4 letka onda super mogu i ja barem 400..pošalji mi na mail..pa da ja samo isprintam
ona je sad na probi sa malenom...biće ona brzo tu poslat će ti il ona il mama alma sigurno
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 20:25:32
mamin cvjetić
EVO JOŠ JEDAN KONKRETAN PRIJEDLOG ...
Hanabana, molim te kontaktiraj Nejrinog muža i kaži mu da sa svom medicinskom dokumentacijom ode na Bistrik u ministarstvo odbrane BiH i tu će ga na recepciji uputiti u neki odsjek (neznam tačno kako se zove) i tamo neka ljudima kaže o čemu je riječ. Ministarstvo odbrane će iz svoje nadležnosti pokrenuti humanitarnu akciju prikupljanja novca od uposlenika ministarstva i Oružanih snaga BiH. Oni su do sada mnogima pomogli pa se nadam da će pomoći i našoj Nejri.
RE: Nsa forumasica obolila od leukemije 19.4.2011 20:52:19
klemzi
kontaktirala sam ljude sa sajma knjige u sarajevu, dozvolit ce kutiju za donacije da se postavi:)
Cijela moja škola u petak dolazi na Sajam knjige, svima ću objasniti o čemu se radi i znam da će svi dati svoj prilog. Samo da Nejri bude bolje duša naša!!
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 21:01:09
Hannan
Nejra je u mojim dovama, d ajoj dragi Bog podari zdravlje.
Tuzlanke, ja nazalost sutra necu moci nikao navrnuti u M., ali svakako ide prilog.
I ako moze ejdan prijedlog, dobila sam informaciju da je od prije par dana AKTIVIRAN PAY PAL za Bih tako da pare koje su na pay pal racunu mogu da se podignu i u BiH. Bilo bi odlicko kada bi neko od Nejrine familije napravio akaunt da nasi ljudi iz dijaspore BEZ PROVIZIJE mogu uplatiti novac, i ne samo dijaspore nego svi mi, ko nema e banking.
RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije 19.4.2011 21:10:06
mala86
maloprije saznade -Njerina i moja mama su godinama radile zajedno ,i Nejra je prije par godina izgubila brata 85.godiste bio