|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
19.4.2011 19:29:11   
Hanady RR
vijesti u 19 na hayatu objavljuju sad apel i sliku i račune i na njihovom web situ kao i na teletekstu dostupne su sve informacijeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 326
19.4.2011 19:31:49   
jasmin
Pratim vas kroz cijeli dan i po koji put kazem:Bravo cure,veliki ste ljudi.Izmamljujete suze na oci.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

Neposredna veza do poruke: 327
19.4.2011 19:32:04   
Anoniman
ide skoljka sarenih jaja onda od nas (maj femili)

Neposredna veza do poruke: 328
19.4.2011 19:33:35   
emi7908
upravo je bio apel na vijestima hayat tv user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 329
19.4.2011 19:34:13   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: dadada

user posted image user posted image user posted image user posted image

kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 330
19.4.2011 19:35:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

kad ih dostavljet ili u subotu ili u nedleju...praznik je u nedleju pa kontam jel u običaju dan prije da se dijele...to me samo zanima da se ne zamjeramo ako šta ne razumijem a za podugvat i tvoju milu porodicu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
u nedeljuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 331
19.4.2011 19:37:07   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

u nedeljuuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 332
19.4.2011 19:37:21   
Nunichi
Svaka cast na organizaciji!

user posted image user posted image user posted image

Iskreno se nadam da cemo i mi i Nejra uspjeti... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 333
19.4.2011 19:40:36   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Svaka cast na organizaciji!

user posted image user posted image user posted image

Iskreno se nadam da cemo i mi i Nejra uspjeti... user posted image

i ja stvarno nemam rijeci,da joj dragi Bog da ozdravljenje,amin...user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 334
19.4.2011 19:40:50   
Mala Selma
Ma ja sam citav dan user posted image user posted image user posted image .Placem radi Nejre, radi alisana, radi svih bolesnih bebica, majki i zena...nadam se da ce im dragi Bog pomociuser posted image

Evo ja se javljam za nedelju u BBI Centru od 14,00 do 16,00 satiuser posted image user posted image user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 28.04.2009.

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 335
19.4.2011 19:41:21   
emi7908
Hanady stavila si me u smjenu hvala, lijepo si organizovala jesam li dobro skontala ti ćeš mjenjati Skvo jer ona ne može stojati...
Evo Amani se javila da će i ona sa mnom u smjenu...

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 336
19.4.2011 19:43:04   
Hanady RR
Mediću slatki u skladu sa dogovorom šta ćemo praviti nas 4 kako smo se izogranizirale sutra na kaficu ponesi onako kako sma ti naznačila u katalogu papirne korpice koje doniraš za ovu aktivnostuser posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 337
19.4.2011 19:45:28   
Hanady RR

Eh drage Sarajeke plan rganizcaije za subotu i nedelju

kolače i letke dijelimo u smjenama kraj kutije po dvije obavezno...sve ostale koje budu imle vremena biti dole imat će posla nek ne brinu da naimiramo što veći broj građana

Subota, Grand centar od 11 do 17 sati

Kolače za taj dan donose Hanady RR i Skvo RR

smjene
11 – 13 Skvo, višnja (ja ću biti tu od 11 da mjenjam Skvo u stajanju)
13- 15 dijana, alma
15-17 emi7908 i Amani12user posted image

nedelja, BBi centar od 12 do 16 sati
12 -14 dijana, muaa
14 – 16 armino i mala Selmauser posted image

Pored kolača potoji ideja da se u skladu sa praznicima koji su u nedelju donira i jedan broj šarenih jaja za djeljenje građanima, školjka jaja u nedleju dolazio od familije dadadineuser posted image

na hair i dobro za našu Nejru da prikupimo pune pripremljene kutije i da nazovemo nekoga da nam još jednu golemu kutiju napravi.user posted image user posted image user posted image

Sve ostale dobro su došle , imat ćemo letke treba i njih djeliti treba kutije napuniti...što nas više bude više će i građana biti na odzivu...mi smo mame i buduće mame sve aBd...mak treba svoju mamu a mi ćemo u raditi sve da ona bude dugo dugo kraj njegauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 338
19.4.2011 19:46:00   
Amani12
IZVORNA PORUKA: emi7908

Hanady stavila si me u smjenu hvala, lijepo si organizovala jesam li dobro skontala ti ćeš mjenjati Skvo jer ona ne može stojati...

Emi vidimo se u Subotu user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 339
19.4.2011 19:46:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: emi7908

ne brini ja ću biti dole od 11 i ja ću Skvo mjenjati nije frke ti po smjeni stojiš a ostalo po volji user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 340
19.4.2011 19:53:52   
emi7908
Ako Bog da, doćiću ja malo ranije... Samo da uspijemo prikupti ovaj novac.šta je sa Batkom jel' se vratio sa puta? On bi nam stvarno puno pomogao...

Neposredna veza do poruke: 341
19.4.2011 19:56:36   
henna ze
Hanabana poslala sam ti moj mail na pp..ja imam priliku da isprintam letke for free..samo tišu mišu,,i ako si ti podijelila na a4 po 4 letka onda super mogu i ja barem 400..pošalji mi na mail..pa da ja samo isprintam

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 342
19.4.2011 20:02:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: henna ze

Hanabana poslala sam ti moj mail na pp..ja imam priliku da isprintam letke for free..samo tišu mišu,,i ako si ti podijelila na a4 po 4 letka onda super mogu i ja barem 400..pošalji mi na mail..pa da ja samo isprintam

ona je sad na probi sa malenom...biće ona brzo tu poslat će ti il ona il mama alma sigurnouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 343
19.4.2011 20:07:11   
henna ze
oki,..ja ću to ujutro ako Bog da isprintati..ponijeti nešto na kaficu da podijelimo..a i podijeliću ..zalijepiću gdje stignem

Kad se igra završi, kralj i pješak idu u istu kutiju.

Neposredna veza do poruke: 344
19.4.2011 20:25:32   
mamin cvjetić
EVO JOŠ JEDAN KONKRETAN PRIJEDLOG ...

Hanabana, molim te kontaktiraj Nejrinog muža i kaži mu da sa svom medicinskom dokumentacijom ode na Bistrik u ministarstvo odbrane BiH i tu će ga na recepciji uputiti u neki odsjek (neznam tačno kako se zove) i tamo neka ljudima kaže o čemu je riječ. Ministarstvo odbrane će iz svoje nadležnosti pokrenuti humanitarnu akciju prikupljanja novca od uposlenika ministarstva i Oružanih snaga BiH. Oni su do sada mnogima pomogli pa se nadam da će pomoći i našoj Nejri.

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 345
   RE: Nsa forumasica obolila od leukemije
19.4.2011 20:52:19   
klemzi
kontaktirala sam ljude sa sajma knjige u sarajevu, dozvolit ce kutiju za donacije da se postavi:)

Cijela moja škola u petak dolazi na Sajam knjige, svima ću objasniti o čemu se radi i znam da će svi dati svoj prilog. Samo da Nejri bude bolje user posted image duša naša!!

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 346
19.4.2011 20:53:08   
napolitanka
Dragi Boze smiluj im seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Curke a sta je sa Batkom, koliko sam upucena, i on zna organizovati donacije....

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 347
19.4.2011 21:01:09   
Hannan

Nejra je u mojim dovama, d ajoj dragi Bog podari zdravlje.

Tuzlanke, ja nazalost sutra necu moci nikao navrnuti u M., ali svakako ide prilog.

I ako moze ejdan prijedlog, dobila sam informaciju da je od prije par dana  AKTIVIRAN PAY PAL za Bih tako da pare koje su na pay pal racunu mogu da se podignu i u BiH. Bilo bi odlicko kada bi neko od Nejrine familije napravio akaunt da nasi ljudi iz dijaspore BEZ PROVIZIJE  mogu uplatiti novac, i ne samo dijaspore nego svi mi, ko nema e banking.

»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj«

30.1.2007
23.06.2013

(odgovor članu henna ze)
Neposredna veza do poruke: 348
19.4.2011 21:07:09   
mina minka
nejra uz tebe smouser posted image user posted image
a moze li se sta uarditi s onim pozivima na broj, tako se moze dosta prikupt

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu Hannan)
Neposredna veza do poruke: 349
19.4.2011 21:10:06   
mala86
maloprije saznade -Njerina i moja mama su godinama radile zajedno user posted image user posted image user posted image ,i Nejra je prije par godina izgubila brata 85.godiste bio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *