|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Nasa forumasica oboljela od leukemije
19.4.2011 21:12:12   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: napolitanka

Curke a sta je sa Batkom, koliko sam upucena, i on zna organizovati donacije....

Trebalo bi i njega kontaktirati svakako.

(odgovor članu napolitanka)
Neposredna veza do poruke: 351
19.4.2011 21:15:16   
cicimici
joj mala86,sad si me još više nasekirala,al mi ćemo se uzdati u Boga i nadati se najboljem.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 352
19.4.2011 21:15:49   
napolitanka
na fb ima grupa APEL ZA POMOC!!! tamo su administratori i njeni svi bliznji tu, pa mozda da stavimo sve prijedloge mogucih donacija tamo, naravno pored vlastih inicijativa...evo ja cu dobrom drugu njenog muza napisati pp za batka i ostalo...

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 353
19.4.2011 21:16:55   
napolitanka
IZVORNA PORUKA: mala86

maloprije saznade -Njerina i moja mama su godinama radile zajedno user posted image user posted image user posted image ,i Nejra je prije par godina izgubila brata 85.godiste bio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sam i ja procitala u toj grupi na fbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čovjek samo srcem dobro vidi...Suština se očima ne da sagledati.....Mali Princ :-)

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 354
19.4.2011 21:20:14   
mala86

IZVORNA PORUKA: napolitanka

IZVORNA PORUKA: mala86

maloprije saznade -Njerina i moja mama su godinama radile zajedno user posted image user posted image user posted image ,i Nejra je prije par godina izgubila brata 85.godiste bio user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to sam i ja procitala u toj grupi na fbuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jest nazalost user posted image user posted image user posted image user posted image ,mama kaze da su gore svi "ludi"od tuge ,mama joj je u bolnici radi user posted image
ne mogu da vjerujem

zenicanke vidimo se sutra

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Neposredna veza do poruke: 355
19.4.2011 21:20:40   
Hanady RR
u Grand cetru će nam pomoći i naša Dida79 sa djeljenjem jaja i letaka i prikupljanjrem novaca

za humanitarne brojeve moramo čekati sutra...sve je to pokrenuto ali treba vrmena...
batko...znam da je rečeno da će ujutro biti emisija posvećena nejri...čekat ćemo d avidimo....

mislim da ćemo upjeti...ustavri vjerujem u touser posted image user posted image user posted image

Ova zemlja puna je dobrih ljuti i uspjet ćemouser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 356
19.4.2011 21:21:17   
M kao Mama
Žene da Vam saopštim divnu vijest, hanabana i ja samo sjedile sada sa Adom N mužem, oni ujutro u 10 putuju za Švedsku, u Francuskoj nema mjesta, ali Adina rodica je hematolog u nekoj bolnici kod geteborga i oni su ih pozvali, sutra ujutro putuju, Ado se puno zahvaljuje svim ženama, mada kaže Nejra mi je bila na vrh glave sa RRćom, ali vidi sad sudbine da RR joj pomaže.

Novce i dalje sakupljamo, okvirno ova cifra je u igri, mada više info imat ćemo u narednim danima kada nam se jave iz Švbedske.

Neposredna veza do poruke: 357
19.4.2011 21:24:21   
teacher75
stoji li i dalje dogovor sutra u 5 u importannu?

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 358
19.4.2011 21:24:26   
Hanady RR
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo...putuju sutra...mašalllah...samo na hair da izađe...

evo žene sutra do 12 sati Humanitarni broj kreće 090 292 089 znači odf sutra u 12...1 pozivom donirate 3 KMuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 359
19.4.2011 21:24:54   
mamin cvjetić
mama alma to su zaista divne vijesti da im dragi Allah bude u pomoći vi ćemo se moliti za Nejru

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

Neposredna veza do poruke: 360
19.4.2011 21:26:09   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

stoji li i dalje dogovor sutra u 5 u importannu?

narano...
oni idu bez novaca na preglede na dogovor i na ''obraz'' da je hitno liječe...a mi ćemo novac skupljatiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 361
19.4.2011 21:26:45   
Amani12
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Žene da Vam saopštim divnu vijest, hanabana i ja samo sjedile sada sa Adom N mužem, oni ujutro u 10 putuju za Švedsku, u Francuskoj nema mjesta, ali Adina rodica je hematolog u nekoj bolnici kod geteborga i oni su ih pozvali, sutra ujutro putuju, Ado se puno zahvaljuje svim ženama, mada kaže Nejra mi je bila na vrh glave sa RRćom, ali vidi sad sudbine da RR joj pomaže.

Novce i dalje sakupljamo, okvirno ova cifra je u igri, mada više info imat ćemo u narednim danima kada nam se jave iz Švbedske.

user posted image user posted image user posted image Sretno nasoj Nejri user posted image user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

Neposredna veza do poruke: 362
19.4.2011 21:27:09   
Anoniman
Vidoh na FB grupi ima humanitarni telefonski broj , jel ovaj br samo vazi za BiH ili se moze i s vani zvati

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 363
19.4.2011 21:27:57   
napolitanka
poslala mail o oruzanim snagama i batku, doci ce sigurno brzinski njenom muzu....

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 364
19.4.2011 21:28:09   
cicimici
konačno jedna lijepa vijest,od jučer ništa dobro čut puno iuser posted image user posted image user posted image user posted image za Nejru

Ne mogu vam dati recept za uspjeh,ali vam mogu reći formulu za neuspjeh : NASTOJTE SVAKOM UGODITI

Neposredna veza do poruke: 365
19.4.2011 21:29:58   
ssdd
Sarajke,

ja sam dogovorila dolazak u 9:00 na sajam knjige, tamo treba potraziti gdjicu Elmu koja ce naci prostora za kutiju za prikupljanje. Ja nisam sigurna da li cu zbog zdravstvenih razloga moci otici ima li iko da bi mogao odnijeti kutiju sa apelom?

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 366
19.4.2011 21:30:22   
emi7908
Mama Alma divne vijesti, tako sam se naježila i čvrsto vjerujem da će se uz Božiju pomoć vratiti svom malom piletu zdrava i kao pobjednik....
Hanady odlično nas informišeš svaka čast žene....

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 367
19.4.2011 21:31:51   
DIJAMANT
HB da ide već sutra, svaka minuta je važna. Inače od kako sam saznala jučer za ovu strašnu vijest, ne dolazim sebi. Ja Nejru i Adu znam još od malih nogu. Šokiralo me je. A donacija svakako ide. Nadam se najboljem ishodu.

(odgovor članu cicimici)
Neposredna veza do poruke: 368
19.4.2011 21:33:24   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: ssdd

Sarajke,

ja sam dogovorila dolazak u 9:00 na sajam knjige, tamo treba potraziti gdjicu Elmu koja ce naci prostora za kutiju za prikupljanje. Ja nisam sigurna da li cu zbog zdravstvenih razloga moci otici ima li iko da bi mogao odnijeti kutiju sa apelom?

mila koji dan tačno smao kaži...nema frka napravot ćemo kutiju i odnijetiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu ssdd)
Neposredna veza do poruke: 369
19.4.2011 21:35:33   
M kao Mama
Dok se i ja malo saberem, u akciju se uključio i Zlaja Bostandžić i Prinses krofne i oni će sutra uplatiti određenu svotu, mame čija djeca idu na hor dobile letke, i one će se aktivirati, ja ću pokušati doći do nekih muzičara da se pojave na nekom od ovih mjesta,

ado i nejra sutra putuju, ado je jučer bio kod batka i on je rekao da će dati sve od sebe.

Nejra zna za RR i sve što radimo za nju, i imate pozdrav od nje.

(odgovor članu DIJAMANT)
Neposredna veza do poruke: 370
19.4.2011 21:35:58   
Medić*
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Mediću slatki u skladu sa dogovorom šta ćemo praviti nas 4 kako smo se izogranizirale sutra na kaficu ponesi onako kako sma ti naznačila u katalogu papirne korpice koje doniraš za ovu aktivnostuser posted image user posted image

Dogovoreno user posted image  Ako bilo sta od onoga sto imam moze biti od koristi, tu sam...

Prijavljujem se za nedjelju kad god, u koje vrijeme bilo, cijeli dan ako treba, muz ce biti sa djetetom.

Svaka cast svima koji svojom humanoscu ucestvuju za nasu forumasicu, kolegicu, MAMU, divnu zenu, samo ovakvom solidarnoscu i jedinstvom mozemo vratiti osmjeh nasoj Nejri, njenoj porodici, njenom piletu malom Maku, svima nama. Idemo do kraja uspjesno aBg.
Dragi Boze olaksaj i zavrsi na najbolji moguci nacin.

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 371
19.4.2011 21:36:03   
M kao Mama
Zaboravih kazati da se Ado zahvalio 100 puta, akobogda samo da nama naša Nejra ozdravi.

Neposredna veza do poruke: 372
19.4.2011 21:37:11   
Anoniman
Žene da Vam saopštim divnu vijest,

MamaAlma Bog i tebe obradovo kao ti mene/nasuser posted image user posted image bas mi laknu

(odgovor članu emi7908)
  Neposredna veza do poruke: 373
19.4.2011 21:40:42   
Skvo RR
Lijepe vijesti.user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 374
19.4.2011 21:43:14   
R&T@
Sajam knjige sutra pocinje...

Znaci, ujutro u 9 treba odnijeti tu kutiju...

Molim neku zenicu da ponovi sta je sve planirano.
Ja citam, ali se "pogubim", izvinite...

Kad je u Grand centru?
Gdje ce biti kutije?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *