RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Problemi sa zatrudnjivanjem

Poruka

Emmerald -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (22.4.2014 13:53:07)

Rade.
Provjereno.
100%.
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Android -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (22.4.2014 19:52:27)

Drage moje, ja sam danas bila na klinici, i pocela pripremu za embriotransver. Upoznala sam jos dvije zene koje su u postupku za IVF. 100% rade.

NEA -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (22.4.2014 23:00:03)

Pa kome se onda treba obratiti, ako se vec sestre javljaju na telefon??? tesko nama [sm=zmeden.gif]

Android -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (22.4.2014 23:42:29)

tu su nove sestre i oba ljekara...jednostavno trazite ljekare ako vam sestre pocnu okolisati u odgovorima. mada ja nisam imala takvu neprijatnost.

dzeny31 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (26.4.2014 8:26:41)

Zene sta je s vama? Uspavale ste se... Jeli neka vec krenula u postupak? Pisite... Nejra, Jakut kako ste mi vi?

NEA -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (26.4.2014 22:37:16)

Ja cekam vjesticu pa cu drugi dan vaditi progesteron i estrogen, ako bude ok, pripreme za transfer [sm=zz_hot.gif]

M1985 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (28.4.2014 20:49:21)

Ja od suta pocinjem sa pripremama. Treci dan ciklusa [sm=bravo.gif]
Jedva cekam
Mozeli mi neko reci sta se radi na prvom pregledu, dali se odma picinje sa inekcijama.Dr mi je rekao sa nabavim Merional, nepitah trebam li ih ponijeti. Jeste li se vi same bocale. Meni je ovo prvi postupak pa neznam bas proceduru, sve info su dobro dosle[sm=smiley36.gif]

dzeny31 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (28.4.2014 22:53:46)

M1985 sutra ces izvaditi hormone progresteron i esterdion. Ako oni budu ok, uradit ce ti ultrazvuk. Onda ce ti odrediti terapiju za par dana. Sestra ce ti fino objasniti kako se daju inekcije... Ja sam ih sama davala, prvi put i nista strasno... Obavezno ponesi inekcoje, jer sam ja prvu inekciju odmah dobila na klinici... Ako te sta interesuje, samo pitaj... Sretnoooo

M1985 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (29.4.2014 18:41:39)

Hvala draga,
Bila sam danas na klinici, od danas bocanje, u ponedeljak folikumetrija. Uh, konacno...
Ima li jos neko da je poceo sa pripremama. Kukali smo kad ce poceti raditi a sad nigdje nikoga [sm=smiley1.gif]

salmy -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (29.4.2014 22:07:40)

Jel neka zenica zna jel poceo Enver Kurt raditi u svojoj klinici?
cula sam da treba otvoriti svaki dan..Ili ce ostati u Behceciju?

Android -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (30.4.2014 1:08:47)

Dr Enver nece raditi u Bahceciju, jer je kod njih pocela jos jedna doktorica sa radom, tako su mi rekli onog dana kad sam bila kod njih. A nova klinika nece zadugo jer je papirologija kod nas tako spor proces...

Adria -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (3.5.2014 17:42:02)

Dr Enver otvara novu kliniku koja ce se zvati New life. Vjerujem da ce to biti do ljeta vec...
Inace ja san pacijentica klinike Bahceci ali iz perioda dr Envera i zahvaljujuci njemu prije nekoliko dana rodila sam dvije zdrave i zive bebice :)

nedzla. -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (3.5.2014 23:21:31)

IZVORNA PORUKA: Adria
prije nekoliko dana rodila sam dvije zdrave i zive bebice :)

Adria cestitam [sm=bravo.gif]
[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamice duplica [sm=zz_twins.gif][sm=smiley1.gif] nek su ti zivi, zdravi i pametni duuuugo godina

vidjet ces aBd kako je veselo [sm=bravo.gif]

kako te slusaju?
jesil rodila na CR ili prirodno?
jeste li uspostavili dojenje?
koliko su teski bili?

Halali ja kao iskusna mamica [sm=zz_twins.gif] sve ispitujem [sm=smiley1.gif]

Ljubni male glavice i rucice za mene [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

Ostale zenice saljemo vam puuuuno [sm=smiley31.gif] ja i moji mali [sm=zz_twins.gif]

salmy -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (4.5.2014 21:12:45)

Hvala cure na inf...

dzeny31 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (6.5.2014 15:29:00)

Android kako ide? Jeli ti imas smrzlica ili si u postupku stimulacije?
Ja cekam Betu, ali se ne nadam previse.... Bez ijednog sam simptoma :-(
Adria cestitsm, sve najbolje tebi i bebicama... Svaks ti cast na borbi i hrabrosti...

M1985 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (6.5.2014 17:54:24)

Draga dzeni31, od srca ti zelim velikuuuuu betu [sm=bravo.gif]
Ja sutra idem na kontrolu i vjerovatno ce u petak biti aspiracija. Nadam se da ce cutea biti sve ok. Da li uspavaju kad rade aspiraciju[sm=smiley13.gif]
Grozno sam nervozna zbog svega sto prolazimo i sto trebamo da prodjemo. Ovo nam je prvi IVF nadam se uspjesan.

dzeny31 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (6.5.2014 22:44:14)

M1985 nista ne brini, nije strasno, zahvat traje 10-ak min pod anestezijom... Nakon 1-2 ides kuci, ja sam imala blaze menstrualne bolove pola sata nakon toga i to je to... Poslije toga ko nova
Mogu ti reci da je puno tezi ovaj period cekanja... Pet puta bi opet sve to prosla,samo da ovo ne moram prolaziti...
Sretno ti sutra i javi nam kako je proslo

Android -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (7.5.2014 17:29:32)

Pozitivna beta...311.16...:) napokon....uh!!! jos uvijek ne mogu da vjerujem...

NEA -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (7.5.2014 20:27:47)

cure, moze li mi neko objasniti, koji je proces transfera smrzlica? jel i za to treba posebna priprema, npr. ako bude u redu progesteron i estrogen, sta onda? cestitam Android od srca, a ostalima sretno

White rose -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (7.5.2014 20:39:47)

Ista je priprema i terapija kao i za svježi transfer...

Elica 5 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (7.5.2014 23:27:44)

Draga Android,,, kliika krenula sa radom 22.04 a ti već 07.05 trudna ti to nešto ekspresno,, kako to uspje za 16 dana da bude transfer i da već imaš pozitivnu betu,,, baš me zanima a čestitke za tako finu betu,,,:)

Ostale ženice sretno i da se svakoj ispuni želja i ugleda one svoje dvije crtice [sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif] i lijepu betu,,,,,

jakuta -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (8.5.2014 8:37:23)

Draga Android,cestitam od srca [sm=bravo.gif]

jakuta -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (8.5.2014 8:39:00)

IZVORNA PORUKA: dzeny31

Android kako ide? Jeli ti imas smrzlica ili si u postupku stimulacije?
Ja cekam Betu, ali se ne nadam previse.... Bez ijednog sam simptoma :-(
Adria cestitsm, sve najbolje tebi i bebicama... Svaks ti cast na borbi i hrabrosti...

dzeny duso,nisam ni ja imala simptoma ali sam bila trudna.
Nadam se da ces vidjeti [sm=duda.gif][sm=rozacrtici.gif][sm=modricrtici.gif]

pepito -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (8.5.2014 10:57:10)

Drage moje zenice

sa ponosom Vas obavjestavam da je nakon punih godinu dana moja borba uspjela i da sam hvala Allahu dragom sada[sm=nosecka.gif]. Dugo me nije bilo na forumu jer sam bila ocajna zatvaranjem klinike, a da ne spominjem nalaze koji su mi u to vijeme bili losi, pa cak i kad sam krenula u postupak situacija nije bila sjajna.
Uglavnom nisam posustajala i vjerovala sam u cudo koje se u ovoj sedmici i desilo tako da sam presretna sto zelim svima Vama, a posebno pozdravljam moju dragu Jakutu i nadam se da je sada spremna za novu borbu.
Android cestitke od srca [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] i zelim ti ugodnu trudnocu.
Ostalim najhrabrijim zenicama ovog svijeta zelim svu srecu i da sto prije ugledaju [sm=rozacrtici.gif] i dozive radost i srecu kakvu ja trenutno osjecam.
Sve Vas puno pozdravljam i saljem [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]..

Anoniman -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (8.5.2014 19:48:00)

Izvini White rose ali kako moze oostupak za FET biti isti kao za svijezi??? Svijezi transfer ide pet dana nakon punkcije... Nakon svih inekcija i bockanja, a daju ti samo Estradiol i Utrogestan i antibiotike... No dobro, mozda sam ja neznalica...

I takodjer Android ti to nešto na prečac uradi... I pride ti beta ide u 'stotinjke'...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  81 82 [83] 84 85   Sljedeća stranica >   >>