banchi35 -> RE: Pregledi za parove sa dijagnozom sterilit... (27.5.2014 11:27:29)
|
Drage zenice, od zadnjeg postupka u klinici Bahceci, koji je bio prosle sedmice, ostale su mi dvije neiskoristene CETROTIDE injekcije. Platila sam ih 105,00 KM po komadu. Posjedum i racun kao dokaz o cijeni, a drzim ih u frizideru kako su mi i objasnili u apoteci. Injekcije bi prodala po kupljenoj cijeni, pa ako nekome treba neka mi se javi. Prije su se Cetrotide injekcije mogle kupiti i na samoj Bahceci klinici. Medjutim, izgleda da od sada (ovaj mjesec) vise nemaju/ne drze nikakve lijekove, pa sam bila primorana sama nabaviti iste. dr Admir mi je preporucio apoteku u kojoj bi mozda trebalo biti tih injekcija i uz malo cekanje su ih nabavili (valjda imaju problem sa dobavljacem). Ono sto sigurno znam da je cijena ovih injekcija u apoteci Dini na C. Vili 140,00 KM i da ih nema uvijek (opet dobavljac problem). Izvinite sto ja ovako, isto kao da sam postavila prodajni oglas, ali meni stoje, neiskoristene i ne bih voljela da propadnu, jer znam da ih nije lako nabaviti u Sarajevu. Sve zenice koje su u postupku, zelim vam da uspijete i da nikad ne odustajete od svojih snova. Bice aBd.
|
|
|
|